Jdi na obsah Jdi na menu
 


52. týden

21. 12. 2007

Týdenní e-horoskopy pro 52. týden od 24. 12. do 30. 12. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je od soboty 22.12. ve znamení KOZOROHA.
Vstupem Slunce do znamení Kozoroha nastal Zimní Slunovrat
tedy začátek astronomické zimy.
Merkur je také ve znamení Kozoroha.
Venuše je ve znamení Štíra...
Mars je retrográdní ve znamení Raka, direktní pohyb bude mít opět 31.1.2008. Do znamení Blíženců díky zpětnému pohybu se dostane na Silvestra 31.12. 15:52hod.
Jupiter je od úterý 18.12.2007 ve 20:14hod ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Střelce. V sobotu 26.1.2008 v 4:23hod vstoupí do znamení Kozoroha.

Luna projde celým horoskopem v průměru za 29dní, tedy nejrychleji ze všech planet.
V plné síle vždy zazáří během Úplňku
což je okamžik,
kdy Luna doputuje přesně do poloviny své cesty po dráze okolo Slunce,
a postaví se přímo proti Slunci.
Takový okamžik nastane v pondělí ještě než Ježíšek nadělí dárky pod stromeček,
neb na Štědrý den v noci ve 2:18hod proběhne poslední
Úplněk
tohoto roku
na ose Kozoroh - Rak....
Luna bude tentokrát ve svém domácím prostředí znamení Raka, kde se cítí nejlépe a nejsilněji.
Přinese nám zvýšenou touhu po lásce a pokojném domovu,
a v kombinaci se Sluncem ve spolehlivém znamení Kozoroha
je zárukou pronikavé intuice, a přestože budeme daleko víc nabiti emocemi, dokážeme citlivost využít k praktickým účelům, navzájem si sdělovat svoje dojmy a pocity,
a v neposlední řadě - znamení Kozoroha je i silná vůle a odhodlání.
Úplňku vládne bohyne Héra, Diova manželka, která je ochránkyně domova a rodinného krbu, proto je již od pradávna Úplněk považován mimo jiného za vhodný čas pro usmíření. Navíc Luna je představitelka citů, mateřství ale také senzitivity a tak se dá předjímat,
že tento Štědrý den budeme vše vnímat s velkou citlivostí, a doslova nasajeme duchovní atmosféru tohoto svým způsobem mystického dne... 


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Dnes tedy na Štědrý den  si do hloubky uvědomíte, jak silné zázemí  vám skýtá vaše rodina a  u srdíčka vás zahřeje ohromná škála lásky okolo vás. Večer se neudržíte a těm, kteří nebudou moci trávit tento den s vámi zavoláte.  Nemějte ale milí Berani v dalších dnech hlavu v oblacích, a i přes sváteční atmosféru velice dbejte o to, abyste se nenechali unášet rychlými reakcemi, tendencí vše chtít a udělat hned. Zejména ke konci týdne to totiž  může začít být v oblasti partnertsví velice napjaté. U mnohých Beranů to patrně dojde tak daleko, že budou uvažovat nad tím, zda ve stávajícím vztahu setrvat. Něco vás prostě naštve a bude to prověrka, jak silný je váš vztah a vaše vzájemná láska.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Atmosféra Štědrého dne.....no překvapí Vás a budete cítit naprostou spokojenost. Pokud se objeví slzičky v očích vašich blízkých tak se nedivte. Prostě tento den bude opravdu štědrý, a budete překvapeni , kolik dárků Vám ostatní darují. Bude to jeden z nejkrásnějších Štědrých dnů za poslední roky a pokud "udržíte zdravou míru", opět si uvědomíte,  kolik je okolo vás lásky. I další dny se ponesou v duchu tolerance, k lidem okolo sebe budete daleko vstřícnější, obětavější. Možná to bude  velkým a hlavně častým citovým rozrušením, které vám tyto dny nesou, protože se mnozí Býci budou potýkat s problémy při usínání. Příčinou ale může být i přejídání a pokud se do spánkového deficitu dostanete, bude to signál, že byste měli brzdit v přísunu jídla.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Štědrý den  bude pro vás tentokrát atypický. Možná např. tím, že vaše děti vylétli z hnízda a rozhodli se trávit sváteční dny po svém..Tak jim zavolejte, neb oni na to budou čekat..Jediné, co vám až do úterý může kazit pohodu bude vaše vlastní prchlivost. Jedno slovo vedle a můžete rozpoutat doslova slovní válku, ve které nepůjde ani tak o to, kdo má pravdu, ale kdo je "hlasitější". Do úterního večera bude rozumné vyhýbat se i těžší manulení práci. Ale středa vám odstartuje skvělé dny kdy právě v komunikaci bude vše naopak neb začnete být velmi rozumní, ohleduplní, navíc budete mít skvělé nápady, dokonce dny až do Silvestra vám poskytnou bohatou fantazii, takže se nudit určitě nebudete ani vy ani ti kteří tento týden budou trávit s vámi.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Štědrý den si užijete, neb Luna bude až do 26.12. 00:53hod ve vašem znamení. Takže je jasné, že na Štědrý den budete daleko víc citlivější, ale vězte že vaše dušičky budou spokojeností jen zářit, a vaše pohoda se přenese i na ostatní. Největší překvapení zažijete díky dětem. Na Štědrý den se za pomocí Luny necháte unášet pohádkami, kouzlem vánoc..Budete ještě citivější než je to u vás běžné. Nostalgie vám tentokrát dodá na vážnosti a tak je jasné, že se budete snažit držet u rodinného krbu po celý týden. Vzhledem ke konstelacím bude pro všechny Raky celý týden užitečné dbát na pravidelný pohyb, postačí pravidelné procházky, neb prospějí jak vašim stehnům tak i lýtkům. Raci narozeni okolo 24.6. budou potřebovat motivaci a odreagování, neb můžete mít pocit, že se stále v nějaké záležitosti vracíte a nemůžete se pohnout dopředu.


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Na  Štědrý den  si uvědomíte, jak silné zázemí vám skýtá vaše rodina a s otevřeným srdcem budete vnímat tu ohromnou škálu lásky okolo vás. Budete velmi citliví, a mnozí zalitujete, že jste nekoupili více dárků. Od středy do pátečního rána bude Luna ve vašem znamení a už se znáte  milí Lvi, že budete chtít být středem pozornosti, obdivováni, chváleni. Snažte se tyto dny trávit opravdu tím co vás baví, do ničeho se nenuťte ale taky vy nic nevnucujte lidem okolo sebe. Dávejte si pozor na hádky a vlastní popudlivost, která se o vás bude pokoušet zejména v momentě když začnete mít pocit, že se "všichni a všechno" netočí okolo vás. Ve dnech Luny ve vašem znamení bude prospěšné posílit tělo dostatkem vitaminu C. S blížícím se Silvestrem mohou mnozí Lvi zažívat finanční problémy, ale spíše se bude jednat o to, že něco v této oblasti nesplní vaše očekávání.

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Na Štědrý den budete notně rozněžnělí atmosférou vánoc i svým  protějškem, takže se vám nebude chtít ráno ani vstát z postele. Naštěstí si už několik dnů předem domluvíte nějaké pochůzky, a budete do sebe doslova atmosféru Štedrého dne nasávat. Velmi vám v tyto dny bude pomáhat Slunce, které se díky vstupu do znamení Kozoroha dostalo do příznového úhlu vůči vašemu znamení. Zlepšuje to nejen vaši náladu, ale ještě do konce měsíce se dá předjímat i finanční vylepšení, lepší vztahy s příbuznými, zejména těmi staršími a v neposlední řadě máte a budete mít lepší náladu, budete optimističtější což s povděkem přivítají vaši nejbližší v rodině. V pátek ráno vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde až do neděle odpoledne. V tyto dny si ohlídejte svoji strohost a přílišnou pečlivost, neb né nadarmo se píše že ""Luna v Panně pro strom nevidí les"..Je to také upomínka abyste dbali o střízlivější jídelníček, neb pokud si v tyto dny budete přespříliš dopřávat, Silvestr byste mohli trávit s šálkem čaje a i pohled na chlebíčky by mohl vyvolávat nelibé pocity..Tak to už stojí zato si ve dnech Luny ve vašem znamení předepsat menší dietu - co myslíte..?!?


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Štědrý den pro mnohé z vás znamená velké rodinné setkání. Rodina se tento den semkne a dá vám patřičně najevo jak je pro ně důležité zejména tento den trávit společně s vámi. To je něco, co v tyto dny budete potřebovat slyšet a vědět víc, než si sami sobě přiznáte. Je jasné že spousta lidí ve vaší domácnosti může vyvolat zmatky a následně napětí. Pokud se členové vašeho rodinného klanu začnou o něco dohadovat, nevměšujte se do sporů, neb budou malicherné. Další dny se do popředí budou čím dál víc dostávat rodinné vztahy, a zde už budete nuceni něco začít řešit. Od pátku do neděle začnete mít snahu uniknout všemu rozruchu. V tyto dny se daleko víc budete zaobírat svými vnitřními pocity a svým způsobem si sami v sobě uděláte malý úklid. Mnohé Váhy si ke konci týdne uvědomí určitou nespokojenost, která bude zapřičiněna nerovnováhou mezi časem který jste v posledním období byli nuceni trávit v zaměstnání a časem, který jste měli pro odech, odpočinek. Uvědomíte si že v této oblasti budete muset po novém roce udělat nějaké změny.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Dle postavení Luny se dá předjímat, že Štědrý den prožijete i s lidmi, které jste dlouho neviděli, a to bude pro vás tím největším dárkem. Večer před spaním si řeknete, že to byl asi jeden z vašich nejhezčích Štědrých dnů. Po celý týden budou muset trošku brzdit Štíři narozeni okolo 14.11. Kvadratura Neptuna je upozorněním, že snadno podlehnete iluzím i intrikám či malým podvůdkům. Budete muset zvýšit i hygienu, a dbát na to co jíte, protože nejen dietní prohřešky ale i závadné potraviny se okamžitě ozvou formou problémů se žaludkem - trávením povšechně. Pro všechny Štíry platí celý týden nutnost pravidelného pohybu. V neděli 30.12. se někam zašijete, a v duchu budete probírat rok 2007. Najednou jasně uvidíte všechno to co se vám nepodařilo, proč jste nebyli úspěšní a to se stane motivací pro novoroční předsevzetí, neb si ujasníte, na které oblasti života se v dalším roce budete muset zaměřit s větší intenzitou.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Na Štědrý den budete jen zářit, a vaše pohoda se přenese i na ostatní. Největší překvapení zažijete díky partnerovi, ale může se jednat i o společníka ve firmě. Překvapí vás dárkem a ačkoliv je to u vás neobvyklé, tektokrát skutečně budete "paf"..! Další dny může střídat jedno překvapení za druhým, ale veskrze budou pozitivní ! Poslední dny v roce vám prostě přejí, a prvotně to poznáte na vašem bankovním kontě. Možná že u některých Střelců se finanční injenkce bude odehrávat zatím ve formě smluvního ujednání, ale povšechně budete co se týče financí sdpokojeni, a týká se to i vaší kariéry a společenského statutu. Mnozí Střelci v tyto dny dohoní vše z předchozích měsíců ! V sobotu budou mít krušnějsí den Střelci narozeni okolo 3.12. K situaci se postavte čelem a okamžitě ji řešte, ať si problémy nepřenášíte do dalšího roku.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Všem oslavencům přeji vše nej - nej k narozeninám !
Slunce ve vašem znamení bude po celý týden probouzet vaši energii ze "zimního spánku" !
Na Štědrý den  si nelamte hlavu tím, jak je možné, že mezi dárky najdete i to,
co jste si už dlouho přáli v duchu. Přízeň hvězd budete cítit po všech 7 dní a neb je ve hře i Jupiter, nezapomeňte začít sázet nebo si alespoň občas kupte los ! Nedivte se, když budete mít občas pocit že trošku vyčníváte z davu, konstelace vám totiž natolik přejí, že se budete skutečně usmívat i na kolemjdoucí na ulici, vaše charisma bude vyzařovat na dálku !  Pokud slavíte narozeniny ve středu a jste svobodní, dá se předjímat v dalším roce nějaký velmi intenztivní milostný románek. Čvrteční oslavenci by se měli připravit na to, že dalších 365 dní vám přinese spoustu nových zážitků ale také starostí okolo oprav věcí např. z domácnosti,
ale i v práci. Sobotní oslavenci budou další rok velmi rychle reagovat a díky tomu se notně zvýší i vaše životní tempo. Energii budou používat velmi prakticky ti z vás, kteří slaví narozeniny během víkendu a díky tomu bude vaše úsilí patřičně odměněno.

K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Štědrý den vás strhne svojí atmosférou jako nikdy před tím. A co dostanete ? Vím to, ale neřeknu, protože byste  neměli žádné překvapení. Ale jedno mohu napsat - budete daleko citlivější než jste sami u sebe zvyklí, tak se nenechte zaskočit slzičkou v oku ! Mnohé Vodnáře může překvapit i peněžní dar formou poukázky od zaměstnavatele. Vstup Jupitera do znamení Kozoroha u vás může probudit nutkání příliš utíkat do samoty pryč od reality, mnozí Vodnáři budou muset zabojovat s nechutí komunikovat. Je tedy pravdou že můžete občas dělat dojem, že se snažíte o "Bobříka v mlčení".. Ale díky určité introspekci si uvědomíte, co vás  v minulém období motivovalo pozitivně, ale i to co vás naopak blokovalo, jakých úspěchů jste dosáhli a kde jste prohráli a proč. Takovéto zhodnocení vám pomůže uvědomit si i to, co vlastně od života chcete a co můžete. Díky tomu do nového roku vstoupíte s jasnou vizí, co chcete dokázat a co ze svého života budete muset "novoročním koštětem" vymést.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Na Štědrý den k vám budou všichni vzhlížet. Zejména protějšek bude překvapen vaší přítulností a sklonem se ho stále dotýkat. Možná to překvapí i vás, ale ničemu se nedivte, to si s vámi budou pohrávat konstelace a bude to milé laškování..Další dny vám nesou osvěžení ba doslova probuzení nějakých kontaktů nevyjímaje nových přátelství. Nenechte se zaskočit nabídkou nějaké skupiny osob pro začlenění do jejich kolektivu. Může to pro vaši budoucnost mnohé znamenat a ačkoliv se neradi vážete, tentokrát neváhejte ! Startuje se vám v těchto dnech dlouhodobější období, ve kterém se budete moci spoléhat na přátele a společníky, kteří Vám budou i pomáhat a přinášet prospěch. Zvýší se vaše organizační schopnosti, dokonce mnohé Rybky budou mít příležitost plánovat přímo grandiózní projekty. Tak to je doslova "hvězdný dar" pro rok 2008 !