Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.týden

23. 2. 2007

Týdenní horoskopy pro 9.týden od 26.2. do 4.3.2007

 

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : NADAMAGIC.@seznam.cz

 

Slunce je ve znamení Ryb a setrvá zde do 21.3.

Venuše je ve znamení Berana a setrvá zde do 17.3.2006, kdy v 22:57hod vstoupí do znamení Býka.

Merkur je stále retrográdní, tak si dávejte pozor na omyly, zmatky...

V úterý 27.2. v 3:40hod se opět právě díky retrográdnímu pohybu vrátí do znamení Vodnáře a retrográdní bude až do 8.3.

Mars od pondělí 26.2.2007 2:22hod bude ve znamení Vodnáře a to až do 6.4.2007 kdy v 9:39hod vstoupí do znamení Ryb

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Milí Berani ! Vstup vašeho vládce do znamení Vodnáře ukazuje že se budete daleko aktivněji a s velkou chutí zapojovat do společných akcí s přáteli. Dává vám to i schopnost podněcovat ostatní k nějaké činnosti. Ale pamatujte - s tím může jít ruku v ruce neschopnost přijímat kritiku a tak velmi lehce můžete podlehnout sebeklamu, že pouze ti kteří přitakávají vašim názorům a stačí vašemu tempu jsou vám nakloněni. Středa vám nese menší krizi. Ráno možná nebudete chtít ani vstát z postele, natož cokoliv dělat. Nenechte se tím zmást, je to jenom skutečně jednodenní vliv. Držte emoce tento den na uzdě. U mnohých se ve středu může objevit i zvýšená teplota. Venuše celý týden vnáší harmonii do citové oblasti Beranům narozeným v 1.dekanu 21.3. až 31.3. Díky jejímu tranzitu budete daleko vyrovnanější a přívětivější než v jiných obdobích. Nahraje vám spoustu setkání a příjemných událostí. Nezadaní Berani na poli lásky mohou čekat pozitivní obrat.

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládce Venuše - polarita Yin

Vstup planety Mars do znamení Vodnáře pro vás znamená období, ve kterém můžete energicky projevit své pracovní ambice. Může jít o seberealizaci nejen v zaměstnání ale i v oblasti společenských aktivit povšechně. Tomu byste měli věnovat nejvíce energie. Úspěch slibují především nezávislé aktivity a projekty, ve kterých budete schopni prokázat své kvality a samostaně, aktivně jednat. Ale nese to i svoje negativa, zejména v tom, že právě vaše dravost a touha uspět mohou být příčinou potíží v mezilidských vztazích a vyvolávat konflikty s kolegy, protože nebudete tolerovat nedostatky a nesplněné sliby natož např. nedodržené termíny. Tendence skrývat svoje pocity se nese již od minulého týdne. Je pravdou, že o to víc jsou vaše intimní vztahy romantičtější. Přitahuje vás vše nedostupné a to se týká i opačného pohlaví, takže se nedají vyloučit sklony k nevěře.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Vládce vašeho znamení je stále retrográdní - jakoby couval...Je to pro vás období, kdy sami přes sebe můžete doslova klopýtat v oblasti kariéry a pracovního postupu, zejména díky přitakávání na cokoliv bez rozmyslu. To by bylo pro vás velkou chybou, protože další konstelace vám naopak přihrají schopnost vidět "pod povrch věcí"a můžete tak odhalit kdejakou neplechu právě v oblasti kariéry, povolání a to i ve vztahu k vašim nadřízeným..ale může se to týkat i spolupracovníků...Přidruží se k tomu i výřečnost která i vás samotné překvapí, takže toho využujte a soustřeďte svoji energii tam, kde ostrým jazykem můžete něco změnit a něco vyřešit. Nedivte se, když úplnou náhodou si sami pro sebe objasníte něco, nad čím už delší dobu dumáte. Ke konci týdne velmi kontrolujte co komu říkáte. Občas se nechtěně přeřeknete, začnete se haštěřit o maličkosti. Malé chybné kroky se mohou hromadit a svádět vás ke lžím.

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Pondělní vstávání bude pod taktovkou Luny ve vašem znamení, a jejího vlivu si budete "užívat až do středečního poledne, kdy v 12:31 vstoupí do následného znamení Lva. Vždy je to pro vás impulz věnovat dostatečnou péči své duši i své rodině. Nedivte se nutkání mít všechny "milé" vašemu srdci nablízku. Ve středu mějte na paměti, že ostrými slovy a negativními reakcemi sice sami sobě ulevíte ale ničeho nedosáhnete. Tento den se také vyhýbejte alkoholu a dbejte na pitný režim, jinak se nevyhnete mírně zvýšené teplotě. V pátek vás někdo svými nesmyslnými názory či požadavky bude zahánět do "kouta" a vás to začne svádět k malým lžím, abyste dotyčnému či dotyčné doslova "unikli"...To by bylo velkou chybou, protože okamžitě i sebemenší nepravda bude vzápětí odhalena. Přes víkend se vyhýbejte sportování a na fyzičku náročným aktivitám. Pohodlné křeslo a dobrá kniha je na víkend pro vás to nejlepší..

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Vstup planety Mars do Vodnáře může spustit vyhrocené názorové debaty zejména s vašim intimním protějškem. Pokud jste se snažili v minulých obdobích odsouvat problémy, nyní všechno vypluje napovrch a konflikty nohou zajít tak daleko, že mohou nabourat i stabilní vztah..Asi se ani nevyhnete situacím, kdy budete jasně cítit že vám někdo podráží nohy, budete vědět odkud vítr fouká, ale nebudete schopni s tím cokoliv dělat. Ve středu ve 12:31hod vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde do pátku, kdy v nočních hodinách přejde do následného znamení Panny. To jsou pro vás dny, kdy budete sebemenší podnět na vaši osobu považovat za urážku či kritiku, nebo vás některé situace přivedou do rozpaků...Tak si vždy řekněte že vás pouze škádlí Luna....a nenechte se vyvést z míry ! Na víkendové dny se svou "nabídkou" přijde i Jupiter...takže vás to bude svídět k utrácení za zbytečnosti.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - Yin

Konstelace vám nahrávají schopnost argumentace, ostrého jazyka, ale ještě něco - vidět to, co je ostaním skryto. Ačkoliv je vládce vašeho znamení retrográdní a bude mít tendenci házet vám klacky pod nohy, vnášet zmatky zejména do vašich vztahů, z druhé strany vám konstelace dávají schopnost proniknout až k jádru věci, takže můžete vyřešit nejdnu záhadu a netýká se to jenom vašich intimních vztahů, ale vztahů povšechně. Třeba se konečně dozvíte, kdo vás např. pomluvá..etc... Může to do jisté míry přinést nějaké zklamání, ale povšechně si okolo sebe vyčistíte ovzduší..Pokud se v pátek dostanete do presu, nesnažte se nic kamuflovat byť drobnou lží. Okamžitě by to někdo odhalil a nálada okolo vás by se ještě přiostřila.V neděli ráno se nedivte náladě nenaládě, pocitu že není nic na správném místě...To si s vámi začne pohrávat Luna, která v sobotu v noci přejde do vašeho znamení. Takže je jasné, že jaké vždy neujde vašemu ostřímu zraku sebemenší drobnost.

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení je ovládáno Venuší - polarita Yang

Vstup planety Mars do znamení Vodnáře pro vás znamená zejména zvýšené sebevědomí. Budete se cítit tvořivější, samostatnější. Nese vám i vášeň, hravost, chuť si zasportovat. U mnohých Vah může dojít i k naplnění touhy po potomstvu. Postavení vládkyně vašeho znamení poukazuje na zvýšenou společenskou činnost, ale taktéž na možné milostné poměry nebo romantické zápletky v zaměstnání.

Pro některé Váhy to znamená daleko více času stráveného v zaměstnání. S problémy se ale budou muset poprat narození v druhém dekanu, zejména okolo 8.10. Připomenou se vám totiž nějaké staré neřešené problémy či záležitosti. Záleží na individuelním horoskopu každého z vás, jaké oblasti se to bude dotýkat nejvíce, ale povšechně se dá napsat, že vazbu to může mít zejména na vaše nějaké, třeba dávno zapomenuté intimní dobrodružství. Něco, co jste prostě nedotáhli do konce nyní vypluje napovrch a tentokrát už nebudete mít kam uhnout a budete nuceni s k danému problému nějak postavit.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Milí Štíři ! Váš spoluvládce vám nese troška rozruchu do vašeho domova. Projeví se to například větší aktivitou v oblasti bydlení, ale dá se předjímat, že pokud nebude po vašem, tak u mnohých probudí nevědomý hněv a pokračováním mohou být častější rodinné sváry. Takže se okolo sebe občas rozhlídněte , jak na vaše nápady reagují další členové rodiny, ať svými vizemi nenabouráváte režim a zvyklosti ostatních, jen abyste prosadili svou...Pokud jste v poslední době zažívali nějaké nejasnosti, pomluvy, nepochopitelné a hlavně nepravdivé "zvěsti" mířící proti vaší osobě, tento týden vám dává možnost všemu přijít na kloub. Pokud máte před nějakým důležitým rozhodnutím, nechte to na sobotu. Konstelace vám dodájí skvělou intuici, což vám pomůže prosadit svoji pravdu či se dokonce dozvědět "skutečnosti"i o někom, okolo něhož ať už z jakýchkoliv příčin delší dobu "kroužíte".

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Střelci, vaše komunkace a argumentace bude nedostižná. Jste prostě v období, kdy svým projevem ať už písemných či ústním budete ohromovat, břitkým vtipem či sarkasmem budete schopni přebít každého. Je jenom na vás, jak s tímto naložíte. Pokud začnete přehánět, dočkáte se mrzutostí se sousedy, sourozenci, prostě s každým kdo vysloví jiný názor než je ten váš. Uprostřed týdne se nevyhnete snění, vzpomínání, zatoužíte po klidu. V pátek začnete rozdávat dobrou náladu na potkání. Během víkendu se patrně rozhodnete k uspořádání bujarého večírku a zde může nastat zádrhel, zejména budete-li ho pořádat ve vašem bytě. Hlučná společnost totiž nenechá spát nejednoho z vašich sousedů a tak může být v noci živo i díky dohadování se sousedy. Flirtujte, bavte se, nechte se rozmazlovat, ale snažte se nebýt hluční. Merkur je totiž stále retrográdní, a tak maléry právě se sousedy či sourozenci máte jak černý mrak pořád nad hlavou.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Kozorozi, začněte juchat..! Mnohé vaše aktivity se začnou stáčet k oblasti materiálních potřeb, v této oblasti se vám zvýší sebedůvěra čímž dáte zelenou svým schopnostem vydělávat. Agresivně půjdete po penězích a výdělečných příležitostech. Je také možné, že najdete konečně odvahu a požádáte o zvýšení platu nebo budete nuceni jeho dosavadní výši obhajovat. Budete nyní prostě jednat tak, abyste dosáhli vylepšení vaší finanční situace, ať už půjde třeba sehnání si vedlejšího výdělku, zahájení podnikání nebo případně nákup na splátky. Prostě jste v období, které pohne stojatými vodami ve vašich financích. V pátek si dávejte pozor zejména jak se chováte vůči svému intimnímu protějšku. Emoce dokáže kontrolovat tak, že dokáže dokonce jednat ,,proti směru" vlastních citů, a navenek se to pak projevují jako určitý chlad, strohost.

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pondělní ráno ucítíte neuvěřitelné množství energie. Nedivte se ničemu, neb v noci z neděle na pondělí vstoupí planeta energie Mars do vašeho znamení. Tento vliv pocítí tento týden zejména Vodnáři narození v 1.dekanu 20.1. až 30.1. Vyzařovat z vás bude síla, překvapí vás schopnost argumentace, ale je pravdou, že vás to může ponoukat dokázat i ""nemožné".. Přebytek energie ventilujte v přírodě, jděte si občas zaběhat, prostě se snažte udržet energii pod kontrolou, a směrovat ji tam, jde jí bude třeba. Nesmíte totiž zapomínat na retrográdní planetu Merkur, která se opět v úterý 27.2. v 3:40hod vrátí do vašeho znamení a retrográdní bude až do 8.3. Rychleji vám to díky tomu mluví než myslí, takže občas můžete "sestřelit sami sebe"... Dalším tématem, které vám toto období nese, je jak umíte zacházet s vlastním majetkem, jak užívate vlastních sil. Měli byste klást důraz na vlastní tradice spíš než přehnaně věřit ostatním.

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin.

Milé Rybky..Všem kteří slavíte tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !

Období narozenin je pro vás vždycky náročnější a nebude to jinak ani tento týden. Nespoléhejte moc na svoji intuici ani rozumové schpnosti, neb Merkur v retrográdním pohybu bude vaše myšlenky obracet hluboko do nitra...což vás mnohé vrátí do dětství a probudí to třeba nějakou dávno zapadlou nepříjemnost, kterou jste kdysi prožili..Bude pro vás prospěšnější stáhnout se do ústraní, abyste měli klid k zamyšlení. Pokud se do čtvrtka nebudete cítit ve "své kůži", nebo budete mít dokonce pocit, že není s vašim zdravím něco v pořádku, berte to jako pobídku něco udělat se svým každodenním životem. Příčinou může být zejména chaos a ranní zmatky. Ti kteří slaví narozeniny tento týden, se mohou další rok potýkat s hledáním střední cesty - bez extrémů....Budete proto muset dbát na to, abyste například vášně ale i právní ""věci"" měli pod kontrolou. Víc by vám napověděl roční

horoskop...