Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. týden

26. 2. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 9. týden od 25. 2. do 2. 3. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Ryb.
Merkur je ve znamení Vodnáře do 14.3.2008.
Venuše je ve znamení Vodnáře do 12.3.2008.
Mars je ve znamení Blíženců do 4.3.2008.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

V pondělí pečlivě naslouchejte svému protějšku či obchodnímu partnerovi.
Další dny týdne vás nějaká záležitost přinutí udělat si pořádek v účtech, pojistkách. Pokud např. podnikáte, zkontrolujte všechny objednávky a faktury oproti platbám. Mnozí zjistí nesrovnalosti, a bude nutné to řešit hned neb by vám naskočilo velké penále ačkoliv jste vy sami chybu neudělali.
Pokud jste si cokoliv malovali ""na růžovo"" a přehlíželi realitu, zejména velké plány mohou splasknout jako bublina ke konci týdne. Mnozí pocítí zklamání a je jasné že vám to asi ubere na sebevědomí.
Bude rozumné se okolo sebe pořádně porozhlédnout, zda vám někdo k neúspěchu nepomohl ! 


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Snažte se organizovat všechny svoje aktivity a nepodceňovat sebemenší detail neb již od úterý se vám precizní práce vrátí i s úroky. Nenadálá kontrola vás sice překvapí ale díky čistému svědomí nezaskočí.
Pro změnu životního stylu se mnozí rozhodnout ke konci týdne.
Zejména jste-li narozeni okolo 8.5. můžete udělat životní otočku tak rychle a razantně, že lidí okolo vás se nestačí divit !
Ale i štěstěna vám jde tento týden na ruku - takže se dá předjímat např. povýšení, zvýšení platu, v každém případě se bude jednat o příjemné změny.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zejména první dny týdne se vám velice těžko bude dařit vysvětlovat lidem co vlastně chcete, jaké máte plány, etc...Na vině bude vaše velké nadšení, obrovské plány, jenže lidé okolo vás budou naladěni na jinou frekvenci.
Ve středu se nekrčte v koutě a zejména okolo profese -když to bude třeba- klidně i zabojujte ! Může se jednat o práci na novém projektu nevyjímaje nový počítač a s tím si hravě poradíte. Pokud nejste spokojeni se svojí pracovní pozicí tak od středy do pátku prostě můžete udělat velký skok !
Ke konci týdne by se ale na štěstěnu neměli spoléhat narození okolo 20.6. Snažte se mít vše co se vás týká pod kontrolou ale to neznamená kontrolovat druhé - odpoutávalo by to vaši pozornost a něco důležitého přitom snadno přehlédnete.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Tento týden si pamatujte, že na všechno co budete dělat bude "vidět"...Žádná chyba vám neprojde, nenáladu lidé okolo vás taky nebudou schopni přehlížet natož zkousnout, etc.
Zejména pokud jste se narodili okolo 13.7. ve dnech tohoto týdne zjistíte, zda jste ve svých plánech či dokonce životních záměrech pouze nestavěli vzdušné zámky. Neberte to jako životní prohru v případě, že narazíte na nereálnost nějakých svých plánů, ale naopak to berte jako signál že je čas se k určité věci vrátit a začít ji dělat jinak !
Od čtvrtka si hlídejte jak se chováte vůči kolegům a nadřízeným - podřízeným. Mohli byste mít tendenci zejména zastávateli-li vedoucí post chtít na podřízených nemožné a to ihned což bude nad jejich síly i chápání. Vaše nápady občas mohou vyvolat i u lidí okolo vás úsměv což vy můžete brát jako výsměch a na konflikt bude zaděláno...Pokud začnete mít pocit že si nerozumíte naprosto s nikým, tak se zastavte a popřemýšlejte proč tomu tak je..


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Máte před sebou dny, které vás díky nějaké situaci přinutí zbavit se všeho škodlivého ve svém životě a sem patří i vzorce chování. Mnozí totiž zjistíte, že vám něco velmi škodí zejména ve vztazích.
Nesnažte se spěchat a v zaměstnání kroťte tendenci urychlovat či zjednodušovat si práci, jinak začnete dělat chyby, takže nakonec se budete muset vrátit na začátek a dělat všechno znova.
Od středy se snažte v momentě jakmile se dostanete do uzkých překonat a klidně se lidí okolo vás zeptat, požádat o radu. Ušetříte sami sobě spoustu času a možná i nervů.
Ve čtvrtek budete nuceni udělat změnu která se vám zpočátku asi líbit nebude, ale během víkendu až se vám vše rozleží budete spokojeni.

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Slunce je v protilehlém znamení a to znamená, že si můžete milé Panny udělat malou rekapitulaci šesti měsíců které uběhly od vašich narozenin.
Je možné, že v pondělí budete mít pocit že se vám skoro nic z toho co jste si naplánovali nepovedlo. Nepodléhejte špatné náladě neb hned další dny vám ukažou přesně kde je či byla chyba a tak dostanete možnost se v nadcházejícím půlroce stejným chybám vyhnout. Do čtvrtka si udělejte okolo sebe pořádek, a v pátek se pusťte do plánování.
Ačkoliv to u vás není zvykem, budete muset sami sebe trošku krotit a to i během víkendu, protože budete mít chuť začít několikero věcí najednou. To by ale znamenalo, že okolo sebe uděláte pěkný chaos. 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Vaší ješitnosti udělá velmi dobře počátkem týdne, když vás hned vícero lidí požádá o radu. Vaše originální nápady budou pro vaše okolí vzpruhou.
V úterý se nedivte mírnému snížení energie a občas můžete bojovat i se špatnou náladou. Příčinou bude nedodržení slibu, který vám v nedávné době někdo dal a středem problému budou peníze. I dalši dny si ohlídejte, zda např. neděláte práci za někoho z vašich kolegů a přitom pro odměny si chodí on a vy z toho máte pouze spoustu přesčasových hodin ! Pokud ano tak je nejvyšší čas s tím skoncovat, protože vás dotyčný může nejen energeticky ale o psychicky vysávat ! Spokojenost vám nesou víkendové dny. Čeká vás kratší cestování, ale nahradí vám to příjemné zážitky se sourozenci, nejbližšími příbuznými. V neděli večer vás něčím mile překvapí soused.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

První dny týdne pro mnohé Štíry znamená nutnost udělat nějaké důležité a dosti zásadní rozhodnutí. Ničeho se nebojte, bude vám to pro několik dalších týdnů pouze ku prospěchu !
Úterý je pro vás mírně kritickým dnem. Nepochopíte totiž napoprvé co vám někdo sdělí či na co se bude ptát a může z toho být doslova řetězec navazujících zmatků, omylů...dalo by se to přirovnat - jeden o voze a druhý o koze.
Další dny vám vše vynahradí. Nezaleknete se nějakého složitějšího finančního projektu a zisky na sebe nenechají dlouho čekat.
Během víkendu si ale neprosazujte radikální změny na domácí půdě ! Nejenže narazíte na nepochopení rodiny, ale nakonec sami zjistíte, že vymýšlíte neproveditelné a naprosto neúčelné věci.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V první polovině týdne vás asi zaskočí zpráva, která svým způsobem může mnohým Střelcům změnit kariéru, u některých Střelců to může znamenat splnění si svého snu či něčeho o čem jste pouze uvažovali v duchu...
Pouze Střelci narozeni okolo 8.12. by měli tento týden ubrat a nesnažit se o změny které jim přinese momentální nápad.
Od čtvrtka do soboty večera bude Luna ve vašem znamení. Je pravdou že vaše nápady nebude možné přeslechnout neb se jedná o dny ve kterých vystoupí do popředí váš přehnaný a možná i hraný optimismus. Navíc vaše upřímnost a rozšafnost, ale taky netečnost k problémům a jistá dávka chování na efekt bude notně ubírat "páru" lidem okolo vás, zejména když se ze všech povinností budete slovně vykrucovat.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Snažte se v pondělí a v úterý k lidem okolo sebe chovat vstřícně, prostě se překonejte a nedávejte najevo svoji nenáladu. Další dny prověří, zda jste si v nedávné době vytvořili nějakou finanční rezervu. Pokud ne, asi se budete muset mírně uskrovnit. Zejména čerstvě zamilovaní by si měli dávat pozor, zda příliš financemi nehýří. Je i možné, že nejeden Kozoroh si nenápadně sedne v koutku a bude přemýšlet kde a jak ušetřit. Ke konci týdne tlak okolo financí poleví, ale neusněte na vavřínech, neb další týden vám ještě jednu finanční krizi asi přinese ! Tak si pamatujte - kdo šetří má za tři !
Víkend budete trávit pracovně, a pokud to půjde budete se snažit vyšetřit si nějaký čas jenom pro sebe. Mnohým se totiž připomene nějaký zapomenutý problém. 
 

K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Vaše váhavost a nerozhodnost může probudit ve vašem protějšku podezření, a pokud se nebudete snažit mluvit jasně, sami můžete vyvolat zbytečné napětí. Poslouchejte rady, se kterými přijde někdo dříve narozený!
Celý týden se můžete potýkat s nedostatkem času díky vysokým nárokům některých lidí okolo vás. Popřemýšlejte zda vás nevyužívají! Zejména ve čtvrtek se můžete cítit vyčerpaní, přepracovaní. Pokud to nastane, tak se sami sebe zeptejte, zda finanční odměna je úměrná vynaložené energii a času. Pokud ne, bude rozumné stanovit jiná pravidla hry!
Během víkendu budete doslova baviči společnosti, doma si vašich nápadů také užijí. Pokud se vám počátkem týdne nepodaří s partnerem najít společnou řeč, během víkendu ji určitě najdete.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Všem kteří slaví tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
Celý týden můžete narážet na nepochopení, prostě vaše životní filozofie a názory se patrně budou míjet s těmi, které budou hlásat lidé okolo vás. Tak se raději nevměšujte moc do hovorů, zbytečně byste přilévali olej do ohně..
Slavíte-li narozeniny počátkem týdne, v dalších 365 dnech se budete muset velice často krotit, a usměrňovat svoji energii, v opačném případě zaznamenáte z času na čas fyzické vyčerpání.
Pokud slavíte narozeniny uprostřed týdne, je pravdou že budete mít určitý odstup od vlastních citů, ale na stranu druhou perfektně odhadnete a dopředu budete vědět jak některé situace dopadnou.
Jste-li víkendoví oslavenci, vaše okolí se bude muset mít na pozoru, neb budete často netrpěliví a když vše nepůjde tak jak vy budete chtít, budete se "čertit"...