Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. týden 2009

1. 3. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 9. týden od 2. 3. do 8. 3. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Ryb
kde setrvá do 20.3. neb v tento den ve 12:53 hod vstoupí do znamení Berana

Merkur
setrvá ve znamení Vodnáře do 8.3. 19:54 hod


Venuše
je ve znamení
Berana
a setrvá zde do 11.4.2009...


Mars
je ve znamení
Vodnáře
kde setrvá do 15.3.2009


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

Astrologickou událost týdne nám přichystá planeta
Venuše
která se v pátek 6.3. v podvečer v 18:24 hod otočí do zpětného - retrográdního směru a couvat bude až do 17.4.
Co vám "couvající" Venuše přinese až do 17.4. do života,
najdete u svého Slunečního znamení níže.

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Zkraje týdne budete rozverní a tendencí se bavit ! Chuť oslavovat a příjemně se bavit ve vás bude vyvolávat Venuše s Jupiterem. Zato vaše příslovečná ctižádostivost vezme mírně za své - prostě se nebude snažit být neustále vpředu a první. Zato na večírcích středem pozornosti budete, a pozor milí Berani - vaše spontánní veselost vám v jistém okruhu lidí zvýší vaši popularitu !
Také uprostřed týdne se budete cítit skvěle. Dokonce začnete všem v rodině dávat najevo i objetím jak je máte rádi. Je to pro vás skvělá příležitost se opět se sblížit i s intimním partnerem a smazat rozmíšky, které způsobili vaše nadávné noční návraty a ranní vrčení...Nejistotu a větší citovou zranitelnost během víkendových dnů ve vás začíná vyvolávat Venuše která se otočí v pátek v podvečer do retrográdního směru. Až do 17.4. můžete občas zažívat pocity, že vy pro druhé - zejména rodinu povšechně - děláte maximum, ale nazpět dostáváte pouze "drobky"...



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

To že jste skutečně klidní jedinci předvedete počátkem týdne neb ať se okolo vás bude dít cokoliv, v míru a pokoji ustoupíte a do žádné rozmíšky natož konfliktu se nenecháte zatahovat. Ale v klidu vás nenechá to, když uvidíte že je někdo "na dně" . V tom momentě začnete jednat velmi rázně jen abyste dotyčnému pomohli. Má to ale jeden zádrhel - budete tak soucitní, že by toho mohl někdo využít !
Budete-li potřebovat v něčem poradit či pomoci uprostřed týdne - obraťte se na příbuzné. Stejně vás to k nim potáhne. Po návštěvách můžete jezdit nejedno odpoledne a domů se vracet až za tmy, ale s dobrým pocitem že jste obejmuli ty které máte rádi.
V pátek podvečer se vaše vládkyně Venuše otočí do retrográdního směru. Až do 17.4. bude "couvat" a to ve vás velmi často může vyvolávat zmatek, neb si nebudete jisti, zda svoji touhu a city můžete dávat otevřeně najevo.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zkraje týdne se vaši přátelé předvedou v tom nejlepším světle. Pomohou vám seznámit se s člověkem, který by mohl v budoucnu sehrát velmi důležitou úlohu ve vaší kariéře, nemluvě o tom, že kontakt s dotyčným by mohl znamenat i pozitivní průlom ve vašich příjmech.  Uprostřed týdne pozornost soustředíte na důležité rozhodnutí okolo financí. Povšechně - finanční záležitosti můžete nejen uvést do pořádku, dokonce se mnozí rozhodnete sloučit příjmy s vašim partnerem na jeden účet, etc...Od pátku podvečera až do 17.4. se nedivte tomu, že budete velmi často pochybovat o svých přátelích. V duchu se začnete sami sebe ptát, zda vaše přátelské vztahy nějakým způsobem nenarušují vaše manželství či partnerský vztah. Pokud dojdete k názoru že ano, dané přátelství ukončíte.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Nějakým husarským kouskem na sebe upozorníte počátkem týdne nadřízené, a je fakt, že mnozí si budou užívat chvilku slávy neb vyřešíte velmi spletitý problém. Je jasné že to zlepší vaše vztahy s nadřízenými, a může se tím odstartovat i návrh na vaše povýšení, finanční vylepšení ! Od čtvrtka poledne až do soboty odpoledne bude Luna ve vašem znamení. Díky dalším skvělým konstelacím si uvědomíte proč nastal v minulých dnech nějaký zádrhel a díky tomu vám začne být i jasné jakým směrem by se měl ubírat váš život - prostě si vytyčíte nějaký dlouhodobější cíl. Na to zda osobní úspěch a dosahování postavení v kariéře nějak nenarušuje či neochuzuje váš rodnný život se vás od pátku podvečera až do 17.4. bude ptát bohyně lásky Venuše, která se ve čtvrtek otočí do retrográdního směru. Pokud zjistíte že skutečně občas děláte dojem že kariéra je vám přednější než zájmy rodiny, budete nuceni udělat zásadní změnu, aby jste v uvedených oblastech našli rovnováhu.



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Řešíte-li nějaký právní problém, vše se zkraje týdne začne obracet ve váš prospěch ! Přízeň vám přinese i vše co bude mít nějaký vztah s cizinou, cizinci, cestováním. Pokud se živíte například psaním, můžete si až do neděle dokonce vychutnat "chvilku slávy" ! Ke konci pracovního týdne se daleko líp se budete cítit někde osamotě. Nejenže se budete vyhýbat hlučným diskusím jak trávit víkend, ale vyhnete se i místům, kde bude více lidí. Takže na nějaké nákupy v supermarketu či holaryjooo to například v pátek večer nevypadá - mezi větším množstvím lidí se nebudete prostě cítit dobře. Začnete-li mít během víkendu pocit, že se vám nějaký životní sen ztrácí v dálce ba v mlze, nepodléhejte skepsi ! O malou revizi ve vašich snech a dlouhodobých cílech se bude až do 17.4. starat retrográdní Venuše. Přinese vám jedno zásadní pozitivum - přestanete se honit za bludy a nereálnými vizemi !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Spřádáte-li dlouhodoběji nějaké plány ba aktivity, které ale finačně sami nezvládnete, zkraje týdne vyrazte do banky a požádejte o půjčku. Překvapení mnohým přinesou dříve narození neb vám oznámí že jste jedinými dědici. Budete-li potřebovat morálně podpořit či s něčím poradit uprostřed týdne, obraťte se na přátele. Je dokonce možné že vás někdo ze známých pozve na večerní klábosení u skleničky ostřejšího moku. Samozřejmě že neodmítnete ! Pozitivní zprávu mohou čekat Panny a Panáčkové, kteří mají rozjednány nějaké aktivity s většími institucemi. Začnete-li mít během víkendu či do 17.4. pocit, že vaše partnerství funguje jenom ze setrvačnosti,  planeta lásky Venuše v retrográdním směru vás přinutí zamyslet se, co udělat pro to, aby se do vašeho zejména intimního vztahu - manželství - vrátila vášeň a do obchodních kontaktů důvěra.
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Zkraje týdne konečně rozpletete Gordický uzel nejasností a nedorozumění s intimním protějškem, manželem či obchodním společníkem. Budou to skvělé dny pro vztahy povšechně - tak popřemýšlejte s kým jste v nějakém konfliktu a tam zaměřte svoji pozornost. Spokojenost a pocit úspěchu vám uprostřed týdne přinese vaše profese - kariéra. Může se jednat o novou pracovní smlouvu, či se vám podaří odstranit překážku, která bránila vašemu vzestupu a lepšímu profesnímu postavení. Dokonce se vám podaří na další dny vše naplánovat tak, aby nestrádala rodina vašim pracovním vytížením.
Začnete-li mít během víkendu pocit že se radost z vašeho partnerství potažmo manželství vytrácí, nepodlehněte tomu. O neklid ve vašem partnerském vztahu se bude starat až do 17.4.  retrográdní Venuše. Ale aspoň se během jejího zpětného pohybu  přesvědčíte, jak hluboké kořeny váš intimní vztah má !  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem týdne vám překvapení připraví v zaměstnání nová tvář. S novým kolegou či kolegyní si okamžitě budete sympatičtí a vězte že postupně se tento vztah může rozvinout dvěma směry - ve velké přátelství anebo velmi intenzivní milostný vztah ! Ve čtvrtek či v pátek se mnozí z vás rozhodnou že si prodloužíte víkend a odjedete pryč ještě před koncem pracovního týdne. Asi tím překvapíte nejen sebe ale i nadřízené, ale touha po dobrodružství a cestování může být u mnohých tak silná, že si vezmete klidně i neplacené volno, abyste si dosytosti užili cestování a přírody. Bohyně lásky Venuše bude mít od čtvrtka až do 17.4. retrográdní směr. Postupně vás přinutí zamyslet se, zda stávající zaměstnání je skutečně to, co jste vždy chtěli dělat, ale také se vás zeptá, zda by nebylo rozumné něco změnit na denních zvycích. Během uvedeného období máte šanci zbavit se i nějakého zlozvyku, který se stal vaší každodenní součástí.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátek týdne vám velmi přeje v romantice, lásce, laškování ! Žijete-li v trvalém partnerství, můžete se dokonce rozhodnout počít dalšího potomka, jste-li nezadaní, máte velkou šanci k seznámení ! Uprostřed týdne se spoléhejte na svoji intuici ! Dopředu totiž odhadnete co kdo řekně, na co myslí, co se za chvilku stane. Pokud vám někdo naznačí že jste snad jasnovidci, bude mít svým způsobem pravdu, neb se vám doslova otevře "třetí oko"...Od čtvrtka podvečera vaše vztahy bude až do 17.4. prověřovat Venuše v retrográdním směru. Budete se muset zamyslet nad tím, zda romantice a sexu nedáváte přednost před jistotou. Do toho také spadá to, že Venuše vás přinutí zamyslet se, zda váš výběr intimního protějšku byl či je správný !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Myšlenka že váš domov potřebuje něčím zkrášlit, ozdobit vás popadne počátkem týdne. Od myšlenky nebude daleko k činům, takže se projdete po obchodem a nakoupíte dekorativní předměty a vězte - že váš byt bude jako "z pohádky" ! Ale může se stát i to, že se s konečnou platností rozhodnete ke stěhování do lepšího bytu ! Pokud jste si na konec pracovního týdne domluvili podpis smlouvy či jednání o nové spolupráci, budete s výsledky spokojeni. I v partnerství potažmo manželství si budete crvlikat do noty - to bude skvělý závěr pracovního týdne, což ! Ale - couvající bohyně lásky Venuše od čtvrtka podvečera až do 17.4. bude poodhalovat, jak jste na tom s domácími povinnostmi. Zda na domácí půdě vše neděláte pouze vy sami a ostatní nesedí s rukama v klíně a nespoléhají se na to, že jim vše přinesete až pod nos !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne budou vaše vztahy s příbuznými připomínat idylku z nějakého filmu ! Dokonce si podáte ruku na usmířenou s příbuzným či sourozencem, se kterým vedete dlouhodoběji spory. Nějaký pozitivní posun zaznamenáte i v sousedských vztazích. Uprostřed týdne vám kupodivu nebude dělat problémy rutina. Vnesete do všeho co budete dělat velkou hravost, lehkost a originalitu která je vaší přirozeností. Zejména obchodníci mohou ke konci týdne slavit úspěchy neb ke všemu budete přistupovat spíše jako ke hře a i vtipně okomentujete například cenu, za kterou nabídnete svoje výrobky.
To zda až příliš často nedáváte sliby na které vzápětí zapomenete prověří až do 17.4. planeta lásky Venuše. Možná že se v tomto období budete setkávat s opačnou situací - že vám někdo něco slíbí, vy se na dané slovo budete spoléhat, ale dotyčný vás zklame neb slib nesplní. Bude to pro vás malá škola, jak chutná zklamání.

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Milé Rybky, jste v obodobí kdy se vám vyplatí sázet či si alespoň kupovat losy ! Vaše finanční konto bude mít uspokojivý zůstatek, což je pozitivní - negativní stránkou tohoto týdne bude to, že právě dostatek finanční hotovosti vám vypne mozek a vy se nebudete zabývat tím zda příliš neutrácíte. Myslete na zadní kolečka Rybky - posvícení nemůže být pořád ! Pokud slavíte narozeniny v pátek, raději vyndejte dveře z pantu hned po probuzení neb se návštěvami váš byt bude hemžit od rána ! To se týká také roku který je před vámi - povšechně si budete užívat úspěchu v povolání, pozitivních změn v osobním životě - což by pro některé Rybky mohlo znamenat zasnoubení či přírůstek do rodiny...! Ale - pro všechny Rybky platí následné...O divné pocity že nemáte dotatečnou finanční hotovost a že vaše odměna za práci není spravedlivá se bude od čtvrtka podvečera starat až do 17.4. Venuše v retrográdním směru. Ale bude to mít jeden velmi pozitivní efekt - budete se muset chtě nechtě zamyslet nad tím, zda když máte plné konto neutrácíte jako byste vyhráli ve Sportce ! Venuše vás povede k umírněnosti právě v oblasti peněz, což vám velmi prospěje !