Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. týden

18. 2. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 8. týden od 18. 2. do 24. 2. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce v úterý 19.2. ráno vstoupí do znamení Ryb.
Merkur je ve znamení Vodnáře do 14.3.2008.
V úterý v 3:46 hod nabere přímí směr.
Venuše je ve znamení Vodnáře.
Mars je ve znamení Blíženců.
Jupiter je od úterý 18.12.2007 ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto v sobotu 26.1.2008 v 4:23hod vstoupil do znamení Kozoroha.

Událostí týdne bude
Úplněk ve čtvrtek 21.února
o které jsem již psala v měsíčním přehledu...
Ale pro úplnost :
Úplněk nastane 21.února v noci v 4:31hod
což bude okamžik kdy naproti sobě budou stát světla Slunce - Luna
astrologicky budou v opozici.
Země bude mezi Sluncem a Měsícem
tedy dojde k úplnému zatmění Měsíce.
Tento Úplněk nám může přinést zmatky, něco nás může vyvést z klidu, rovnováhy, a to i proto že Slunce bude v blízkosti planety snů a iluzí Neptun a Luna bude v konjunkci s planetou Saturn.
Zatmění Luny dokonce může souviset s provalením nějakých lží i podvůdků, mnozí pochopí, co je nějak v životě omezuje, a nedivte se, když zjistíte že je to třeba vaše vlastní podezřívavost, přílišné emoce, a vše bude směřovat do dvou základních témat, která zastupují znamení Panny a Ryb - tedy práce, zdraví, sny versus realita...    
Slunce v daném momentu bude navíc v blízkosti (konjunci)žluto-modré hvězdy
Enif
která v souhvězdí Pegase tvoří nos tohoto bájného okřídleného koně .
To ukazuje na naši velikou intuici, nadšení a ctižádost, ale může se vše rozplynout jako pára nad hrncem díky našim rozmarům.

Toto zatmění si nenchte ujít protože u nás bude viditelné téměř v celém svém průběhu
a další úplné zatmění Měsíce pozorovatelné u nás budeme mít příležitost vidět až v roce 2011.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátek týdne vás patrně zahltí domácími povinnostmi, dokonce mnozí Berani budou nuceni  přeorganizovat svoje pracovní aktivity. Od úterý si dávejte pozor, abyste na sebe nebrali víc práce bez předchozí domluvy na odměně, protože pozdější stížnosti vaši nadřízení smetou ze stolu a vy zjistíte že jste několik dní pracovali přesčas ale zadarmo. Zejména podnikatelé by se tento týden měli zamyslet, zda by nebylo účelné svoje výrobky či služby nabízet formou inzerce. To se také týká Beranů, kteří uvažují o změně zaměstnání. Od čtvrtka budete sice ve špičkové formě, ale také daleko víc agresivnější a schopni okamžité akce. Emergíí neplýtvejte zejména v nikam nevedoucích diskusích které budou mít díky vaší ostřejší mluvě tendeci ve většině případů sklouznout v "ohnivou" diskusi. Šetřte síly na víkend - při manuelní práci např. na zahradě se vám bude hodit !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

V pondělí hned zrána vás zaskočí nějaká změna - ale nelekejte se neb bude pozitivní ! V pohodové atmosféře se ponesou i další dny neb se vám podaří konečně pohnout s nějakou dlouhodobější záležitostí a zbavíte se tím obtíží, které mnohým Býkům možná přinášely nejen neklid ale i špatný spánek. Od středy bude stoupat vaše seběvědomí, ale bylo by rozumné zejména ve čtvrtek nepodléhat euforii a lidi se kterými přijdete do stylu si zas tak moc nepřipouštět k tělu. Zejména bude-li se jednat o nového kolegu, obchodního partnera, etc...vše si pečlivě ověřujte ! Konec týdne vás zastihne v dobrém rozmaru a tak se rozhodnete splnit si nějaký dávný sen. Může to být i návštěva nějakého místa během víkendu, kam jste doposud neměli šanci "vstoupit"...


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Nakročení do nového týdne pro vás asi bude náročnější. Někdo bude zkoušet nejen vaši trpělivost, toleranci, ale i to jak velkou psychickou zátěž unesete. Zejména v úterý pracujete-li např. jako obchodníci, prodavači či pokladní - v momentě jakmile na vás někdo bude zkoušet nějaké triky, nechte raději vyjednávat kolegu či nadřízené, neb byste to konverzačně udržet v klidné atmosféře asi nezvládli. Problémy s financemi se mohou objevit uprostřed týdne, ale nedejte se tím zneklidnit protože to bude pouze krátkodobější záležitost. Ke konci týdne mnozí Blíženci budou nuceni řešit nějaké právní záležitosti a zde bude namístě si pamatovat že  peníze by pro vás měli být prostředkem ale né cílem, že slušností a laskavostí dosáhnete nemožné ! 


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

První dny týdne se asi nevyhnete ostré slovní konfrontaci s člověkem, který překročí únosnou míru Vaší tolerance. Dáte si načas a necháte ho aby se sám "srovnal" ale neb tak neučíní, tak slovně srovnáte vy jeho..!
Další dny prověří jak velkou oporou jsou pro vás přátelé a věřte že pomoc v nějaké záležitosti budete potřebovat. Mnozí Raci se začnou uprostřed týdne zaobírat myšlenkou na cestováním a svojí finanční situací, zda to vaše peněženka zvládne, ale nakonec se asi rozhodnete že podstoupíte nějaké riziko, protože cestovní plán bude tak atraktivní že neodoláte. V pátek a ještě  v sobotu si budete připadat možná jako z jiného světa, neb velice často nebudete rozumět lidem okolo sebe - asi si nejdnou pomyslíte "..jeden o koze a druhý o voze.."...Naštěstí vás zaměstnají nějaké domácí práce, a tak na neplodné diskuse vám moc času nezbyde.



E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne mnozí Lvi odstartují něco nového, může se jednat např. o spolupráci s nějakou skupinou či společností. Anebo to může být i další pracovní aktivita, kterou si přiberete jako vedlejší pracovní poměr. Středu mnozí věnují nákupům a nedivte se, pokud se rozhodnete koupit si něco velmi netradičního - moderního. Konec týdne může přinést konflikt s autoritou, člověkem v nadřízeném postavení anebo s nějakým úředníkem. Patrně vás to znepokojí, ale jen do té míry jak se vám podaří zachovat chladnou hlavu. Pokud se necháte vyprovokovat, asi sami sobě "ulítnete"a během víkendu budete mít o čem přemýšlet, protože díky velké fantazii si mnozí začnou v myšlenkách přehrávat i katastrofické scénáře, co se z toho další dny "vyvrbí".  

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Milé Panny, pocit bezpečí v citové oblasti se pro vás dlouhodoběji stává prioritou a nebude tomu jinak ani tento týden. V úterý a ve středu si asi nebudete vědět rady sami se sebou protože se vám nebude chtít ani vystrčit nohu z postele. Pocit že nemáte energii si nepřipouštějte, zvyšte příjem vitaminu C a pravidelný pohyb na čerstvém vzduchu vám krev v žilách rozproudí !
Ve středu už splín začne pomalu odeznívat a to bude dobře, protože čtvrtek by mohl mírně osvěžit vaši peněženku, alespoň příslibem zvýšení platu ! V pátek se nevyhnete nějakému rozruchu a uklidnit se půjdete mezi regály v supermarketu. Víkend asi opět proležíte u televize, ale tomu se nedivte - Slunce je v protilehlém znamení, to znamená že máte poloviční narozeniny a vám troška rozjímání nad tím, jak proběhlo 6 měsíců od vašich narozenin jenom prospěje.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Celý týden si budete užívat zvýšene energetické hladiny. Přes problémy se budete lehce přenášet že vám to zejména kolegové mohou i trochu závidět. Prostě vás tento týden jen tak něco nerozhodí. Jediné, co vám může dělat vrásky na čele, bude neschopnost udělat si pořádek ve věcech i třeba na pracovním stole - tak - abyste neustále nemuseli něco hledat, překvapit vás mohou i nejasnosti v účtech. Zejména v pátek budete zapomínat na kdeco, takže bude rozumné si klidně napsat co v tento den musíte všechno zařídit a vyhnete se zmatkům. Během víkendu vás to potáhne do společnosti, takže si moc neodpočinete, ale příjemné zážitky budou stát za to !    


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pokud podnikáte, počátkem týdne se budete zaobírat organizačními změnami, pracujete-li jako zaměstnanci, budete muset věnovat firmě nějakou tu hodinu navíc. Zejména v úterý se snažte při jednání udržet myšlenky v "pozoru", protože můžete mít tendenci občas "vypnout" a něco důležitého by vám mohlo uniknout. V druhé polovině týdne bude moudré udržet si optimismus neb vás rozhodí i nevinný článek v časopise a začnete se rozčilovat. Zachovejte chladnou hlavu a soustřeďte se na pátek a víkendové dny. Pokud si totiž během týdne sami nevběhnete do nějakého konfliktu, strávíte velice romantický víkend. V opačnéím případě se vám myšlenky stále budou vracet k nějakému negativnímu zážitku, a na pohlazení, něžnosti a večery při svíčkách nebudete mít ani pomyšlení.  


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

První dny týdne postaví mnohé Střelce před nutnost se rozhodnout, zda by nebylo rozumné začít s nějakým studiem, prostě dál se vzdělávat. Vyvolat to může nějaká situace v zaměstnání, a vy si uvědomíte že pokud chcete mít větší příjem, lepší společenské postavení, musíte proto něco sami udělat. Od středy poledne si dávejte pozor na spolupracovníky. Jejich neochota vám bude nejenže vadit ale dokonce se můžete stát terčem jejich nenálady. Může to okolo vás pěkně jiskřit a vy nebudete agresivitu druhých chápat. Nenechte se nikým a ničím rozptylovat, protože začnete-li reagovat, spory se mohou vyhrotit. Soustřeďte se na pátek, protože budete postaveni před nutnost nějakého zásadního rozhodnutí. Během víkendu v případě manuelní práce si vše dopředu promyslete a k ruce si přichystejte vše co budete potřebovat, jinak budete připodobnitelní k firmě "...hledáte to..."

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pondělí si vyžádá hodně vašeho úsilí, abyste mohli pracovat v klidu a bez zmatků. Další dny vám vrátí vše s úroky a dokonce se dá předjímat, že nadřízení vám přichystají překvapení ve formě finanční odměny, protože si uvědomí že jste to vy, kdo zklidňuje atmosféru a řeší problémy i za druhé. Nepodléhejte ale euforii, neb v rodině vás uprostřed týdne nějaká situace přinutí sednout si nad váš finanční deník a společně s ostatními členy rodiny zapátrat, co naprosto zbytečně odčerpává finance z vašeho konta. Mnozí budou nuceni určit limit, a nad jeho rámec nebudete ochotni jít což vyvolá nevoli zejména u dětí. Během víkendu si pamatujte, že pro váš klid bude nutné nejdřív myslet a až potom mluvit a jednat ! 
 

K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pro všechny Vodnáře platí až do čtvrtka nutnost věnovat pozornost vztahům povšechně. Můžete se bláznivé zamilovat, chovat se nevázaně, dokonce často ponocovat, což v případě, že žijete v pevném vztahu může notně rozkolísat pohodu u vás doma. Zejména první dny týdne vám může zvednout hladinu adrenalinu jednání na úřadech. Vy nebudete rozumět, co vám úředník sděluje, on zase nebude rozumět vám, může na vás chtít kdejaké potvrzení, že to raději vzdáte a odejdete s nepořízenou. Náladu vám zvedne ve čtvrtek odpoledne informace ve vztahu k vašemu zaměstnání. Během víkendu se můžete potýkat s pocitem, že nemáte žádnou autoritu, ale to, že je navině vaše  nestandartní chování, si asi nepřipustíte.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Všem Rybkám slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
Slunce do vašeho znamení vstoupí v úterý ráno a určitě to pocítíte na pozitivná náladě, konečně se postupně začnete zbavovat pocitu že nemáte energii, elán...
Celý týden vás může zaměstnat někdo ze známých, přátel či spolupracovníků neb jeho malé sebevědomí a strach z nějaké aktivity vás klidnými nenechá a budete - mu / ji - opakovaně dodávat sebedůvěru, dávat najevo že v případě potřeby jste ochpotni kdykoliv pomoci. Mnohé Rybky zahrají trošku svým spolupracovníkům, kolegům..a získáte nejen jejich větší důvěru ale zvýšíte si i autoritu neb naprosto přesně budete definovat příčinu nějakého problému či si poradíte s tím co oni uztavřou jako nemožné a neproveditelné.