Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. týden 2009

23. 2. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 8. týden od 23. 2. do 1. 3. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Ryb
kde setrvá do 20.3. neb v tento den ve 12:53 hod vstoupí do znamení Berana

Merkur
setrvá ve znamení Vodnáře do 8.3. 19:54 hod


Venuše
je ve znamení
Berana
a setrvá zde do 11.4.2009...


Mars
je ve znamení
Vodnáře
kde setrvá do 15.3.2009


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

Událostí týdne je NOVoluní,
které proběhne ve středu krátce po půlnoci  v 2:53 hod.

Co Vám to přinese najdete u svého Slunečního znamení.

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátkem týdne budete mnozí mírně zmatení, ale to vznášení se ve snech vám může být prospěšné, neb vás to skvěle odreaguje od problémů, které v daný moment nebudete schopni vyřešit. Pokud občas zažijete pocit že byste měli obějmout celý svět a všem říct jak je máte rádi - brzděte neb budete schopni i rozdávat - peníze, předměty, což vás ke konci týdne bude pěkně mrzet !
Ve středu v noci ve 2:35 hod nastalo NOVoluní, což vám dá schopnost rozpoznat, které okolnosti, aktivity či lidé vás v předechozím období brzdily...Je to tedy skvělá šance udělat úklid ve svém životě i dušičce, a negativního se zbavit. Nejen ve středu, ale i následných 14 dní máte skvělou příležitost změnit i svoje zvyky. NOVoluní ve středu je ale vyjímenčné tím, že můžete odstartovat něco nového - tak se snažte !  Luna vstoupí do vašeho znamení ve čtvrtek v 22:26 hod a setrvá zde až do neděle 1.3. kdy nad ránem v 4:35 hod vstoupí do následného znamení. Díky tomu budete v uvedeném obdoboí vládnout velkým sebevědomím a proto vás ani seberočnější situace nezaskočí, pomáhat vám bude i důvěra ve vlastní schopnosti. Obhajovat svoji pravdu budete ale i v případě, že vám okolí názorně předvede že se mýlíte ale mnozí se zaseknete a ze svého nebudete ochotní ustoupit. Mírně to občas zvýší ostatním hladinu adrenalinu, ale do sporů se s vámi raději pouštět nebudou.



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Zkraje týdne se snažte držet faktů a na všetečné dotazy neodpovídejte ! Zejména když na vás někdo bude vábit informace ve vztahu ku vaší kariéře - prozradili byste lehce nějaké svoje tajemství i třebas firmy kde pracujete. Touha setkat se s přáteli bude u mnohých z vás velmi silná uprostřed týdne, zejména s těmi které jste delší dobu neviděli. Středeční NOVoluní vám možná i připomene formou snů některé zapomenuté společenské kontakty, neb nastane v noci ve 2:35hod. Pokud máte něco společného s politikou, i v této oblasti zaznamenáte zvýšený ""ruch"...Dokonce můžete navázat kontakt se skupinkou lidí, a s nimi uskutečníte svoje životní plány. O tom, jak důležitý je pro vás tento NOV vás přesvědčí další období neb kontakty které ve středu či následných 14 dní navážete budou stála nabývat na důležitosti.
Někam se zašít je občas prospěšné a vám od čtvrtka do neděle bude dělat největší radost když vás ostatní nechají v klidu. Prospěje vám to, neb si uvědomíte nějaký citový problém který sebou jako balvan vláčíte už několik dnů možná i týdnů. Možná že někteří i zjistíte, že vámi v nedávném období kdosi manipuloval. Neřešte co se stalo ale vymýšlejte co můžete udělat proto, aby se to již nikdy neopakovalo.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Mírnou nejistotu pocítíte zkraje týdne i díky blížícímu se NOVoluní. Tak se budete vžívat do pocitů kolegů, nadřízených že do sebe jako savý papír nasajete jejich problémy a začnete je brát jako problémy svoje ! Držte si proto alespoň malý odstup, jinak něco síbíte či se k něčemu zavážete a další dny nebudete vědět kam skočit dřív abyste všechny slibi splnily neb tím že nedostojíte danému slovu ohrozíte svoje profesní pověst ! A to by byla škoda neb právě vaše kariéra a pověst by mohla díky středeční NOVu a následných 14 dní zažít doslova skok nahoru. Dá se předjímat nejen úspěch ale i další profesní příležitosti. Máte dva týdny na to, abyste si rozmysleli které aktivity jsou pro vás opravdu prioritou a vše odstartovat ! Mnohé může tento NOV i katapultovat virtuelně na pomyslný vrchol těch nejlepších z vaší profese...Tak milí Blíženci nezpichněte - neb znáte to - pýcha vždy předchází pád ! Normálně jste upovídaní až k nezastavení, ale během víkendu asi oněmíte příběhem, se kterým se vám svěří někdo z přátel. Důvěra dotyčného či dotyčné vás velmi potěší a vaše přátelství se ještě víc prohloubí.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne vás asi jen tak někdo neodtrhne od internetu, knih, šasopisů..etc...Nadchne vás totiž nějaké téma, článek, a vy začnete pídit po podrobnostech. Hlad po nových vědomostech asi popadne většinu Raků - ale toto "hledání"" zůročíte v dalších dnech a mnohým nové vědomosti pomohou vystoupit i v kariéře o stupínek nahoru.
Zejména ti z vás, kteří mají vážný zájem o studia na vysoké škola nebo se zajímáte povšechně o nějaké další vzdělávání, totiž středečné NOVoluní začne vytvářet ideální podmínky pro sjednávání schůzek či návštěv škol a zjišťování podrobností, podmínek studia, datumu zkoušky či pohovorů. Během víkendu se vám konečně povede přesvědčit partnera/partnerku, že vaše rozhodnutí ohledně kariér je či bylo správné. Pravdou je to že velkým vašim snem je mít dostatek svobody ve vztahu k vaší profesi - a to se vám začne plnit. Zaměstnavatel vám například dá volnější pracovní dobu a intimní protějšek se nebude opakovaně vyptávat co děláte když nejste doma.



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Ačkoliv to dá počátkem týdne hodně přemnáhání, snažte se jakékoliv dohadování o penězích odložit až na konec týdne ! Zejména úvěry, půjčky by se vám zkraje týdne pěkně prodražili. Něco se ale může dít i ve vašem partnerství, manželství. Vy či váš protějšek může porušit nějakou dohodu, což pořádně stabilitou vašeho vztahu může otřást.
Středeční NOVoluní ve vás vyvolá velkou iniciativu okolo financí. Mnozí začnou vyhledávat i mírně rizikovější finanční zdroje, např. ku založení firmy. Ale ti umírněnější Lvi začnou vyjednávat o výši např.mimořádných odměn od společnosti, pro kterou pracujete, a někteří se konečnou rozhodnou požádat banku o hypotéku. Ale může se jednat i např. o stipendium, ve hře mohou být i alimenty - prostě těch možností je mnoho...Dokonce se může jednat o dodatečnou platbu pojišťovny, vrácení přeplatků daní, etc...Sny v závěru týdne ještě zvýší vaše sklony k dobrodružství. Poslední dobou vám totiž denní stereotyp notně začal vadit a proto aby se ve vašem životě něco dělo, se klidně například přihlásíte do nějakého kurzu, školy. Prostě si během víkendu řeknete že váš život začíná být nuda a změna vám prospěje - jakákoliv !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Velmi upřímně budete hovořit počátkem týdne o svých citech a je možné že tím svůj intimní protějšek budete přivádat do rozpaků ! Otevřeně mluvit např. o sexu vám totiž obvykle dělá problém, ale tentokrát budete tak otevření že klidně řeknete i něco, co byste raději měli udržet "pod pokličkou"..Pokud váš partnerský vztah "žijete na divoko" je možné že se během středečného NOVu rozhodnete vztah legalizovat. Pokud ale v poslední době tápete a nejste si jisti svým výběrem partnera, nastane situace kdy si sami sobě budete muset položit otázku zda ve vztahu setrvat...Nemusí se ale jednat pouze o intimní partnerství - ve hře může být i váš obchodní partner. Nebudete se vyhýbat vážnějším hovorům, neb si uvědomíte, že můžete pro vaše vztahy povšechně hodně udělat..Jako mávnutím proutku se během víkendu ztrátová akce, obchod, prostě nějaká finanční transakce ukáže jako velmi ziskové a asi tu radost budete chtít "vykřičet" do světa ! Bude to pro vás skvělé ponaučení že ""z bitvy se předčasně utíkat"nemá !

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pokud se zkraje týdne pustíte do manuelní práce, vše si vždy dvakrát změřte, a pokud si nebudete jisti svým postupem, raději se někoho pro kontrolu zeptejte. Blížící se NOVoluní totiž od vás bude vyžadovat přesnost v práci a je jedno jaké máte zaměstnání. A pozor - nabídne-li vám někdo v pondělí či v úterý naprosto skvělý "kšeft"" za ""hvězdné peníze"" neveřte !
Ve středu se vaše myšlenky díky NOVoluní v Rybách budou stáčet k práci, zaměstnání. Skvělý může být tento NOV pro Váhy, které nemají zaměstnání neb ve středu či následné následné dny s nějvětší pravděpodobností nastane změna. Ale ani podnikatelé nepřijdou zkrátka neb obchody které se poslední dobou vlekly dostanou rychlý spád. Někteří z vás ale patrně i zjistí že se nevejdete do nějakého oblečení, a tak podumáte nad tím, zda by nebylo rozumné začít chodit cvičit a změnit stravovací návyky. V závěru týdne pocítíte neklid. Bude rozumné zamyslet se zda váš partmnerský vztah potažmo manželství nepotřebuje nějaké osvěžení. Asi přijdete na to, že poslední dobou se s partnerem potkáváte jenom ráno u snídaně a večer u televize. Víkendové budou naprosto skvělými dny si něčím partnerství či manželství okořenit !  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem týdne šetřete svojí obětavostí ! Budete totiž ochotni ba schopni lidem okolo sebe "snést modré z nebe"" a neustále ostatní obskakovat ! Pokud vás v pondělí či v úterý někdo z rodiny či přátel o něco požádá za zády druhých, zamyslete se zda vás nechce pouze využít ! Nabídku např.nového projektu přinese mnohým z vás středeční NOVoluní a může to mít i nějaký vztah k umění. Má-li vaše profese něco společného s řemeslem, samostatnou tvorbou,  dokonce můžete dostat nabídku svoje výrobky prezentovat na zahraničním trhu.
Povšechně se budete ve dnech okolo NOVu cítit naprosto skvěle a náladu vám ještě zlepší intimní protějšek. Během víkendu ale můžete mít problémy - ale vše bude záviset na tom zda jste v posledním období nepřetěžovali organizmus a díky pracovnímu přetížení jste se často neodbyli studeným sendvičem etc...Jak jste na tom zdravotně vám totiž předvede váš žaludek potažmo trávení. Pokud začnete mít nějaké problémy máte na 99% jistotu, že na svém denním režimu a stravování něco budete muset změnit.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Skvělou atmosféru čekejte počátkem týdne na domácí půdě a vy se na tom budete také podílet ! Vycítíte o čem ten který člen rodiny přemýšlí, co ho trápí...a kde vás bude třeba pohladíte, obejmete,
dodáte odvahu a odhlečíte každý problém ! Středeční NOVoluní vám připomene jak je pro vás důležitý domov, rodina a prostředí kde žijete. Mnozí se vynasnažíte mít všechny blízké u společného stolu a povídat si, ale někteří Střelci být v klidu nevydrží a začnou dělat nějaké upravy v bytě. Pokud provedete nějaké změny, bude to zejména ve prospěch ostatních kteří s vámi žijí ve společné domácnosti. Může se jednat  o nový nábytek nebo nějakou opravu. Nevylučuji ani schůzku s realitním makléřem neb nový dům pro rodinu by mohl být "malým" jarním překvapením pro celou rodinu. Něco velmi příjemného se během víkendu odehraje ve vašem mileneckém vztahu - partnerství, ale může se to týkat i dětí. Pokud děti máte udělají vám něčím velkou radost. Ale pokud děti nemáte, můžete se např. dozvědět že cca za 9 měsíců už to platit s největší pravděpodobností nebude.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zkraje týdne se snažte být trošku rezervovaní, neříkejte hned to co vás napadne ! Pusa vám pojede bez přestání, zapomenete se kontrolovat a prozradíte něco,co mělo před ostatními zůstat utajeno ! Budete-li mluvit se sourozenci, vyhýbejte se hovorům o rodičích - vše by překroutili ve váš neprospěch ! Krátký výlet vám prospěje uprostřed týdne. Nemusíte ani cestovat daleko, ale v každém případě zažijete spoustu legrace, o nějakém nečekaném dobrodružství nemluvě...Krásně si tím yyvětráte myšlenky, což prospěje zejména těm kteří se živí psaním, komunikací...Začne vám to totiž skvěle myslet a dovedete se soustředit na nový projekt, který vám středeční NOVoluní či následných 14 dní přinese. Skvělí víkend čeká ty z vás, kteří mají rozjednánu nějakou transakci ve vztahu k nemovitostem. Ať již kupujete či prodáváte, s dohodou kterou uzavřete budete spokojeni. Povšechně se o volných dnech budete doma cítit naprosto skvěle a do společnosti vás nenaláká ani hvězdné pozvání.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Naprosto vás pohltí zvýšená intuice zkraje týdne. Mnozí zjistíte, že máte obrovskou psychickou sílu kterou nevyužíváte ! Dokonce přijdete instinktivně na to, kdo na vás nevraží, kdo vás pomlouvá za zády, kdo se tváří jako přítel a přitom proti vám kuje pikle ! Najít cestičku, jak vydělat více peněz vám pomůže středeční NOVoluní. Může to znamenat profesní vzestup, zvýšení platu nebo jednání o novém zaměstnání. Dokonce i Vodnáři kteří ještě minulý týden v něčem váhali a báli se udělat změnu či nějaký zásadnější krok - ve dnech okolo NOVu budou plni odhodlání !  A to je dobře neb máte před sebou období větších výdajů a tak každá koruna navíc se vám bude hodit !
Víkendové konstelace vám během víkendu přinesou přímo "pod nos" možnosti jak vytěžit finance z nějaké veřejné práce či velké společnosti. Velkou podporu a informace mnohým poskytne někdo z přátel. Dokonce se můžete seznámit s lidmi, se kterými navážete obchodní spolupráaci ale i pevné přítelství !

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Blížící se NOVoluní ve vašem znamení bude mít na svědomí počátkem týdne malou nervozitu, a udržet emoce v klidu bude pro mnohou Rybku velmi náročné. Nálada se vám bude houpat, takže se nedivte, když v jeden moment budete druhým vyprávět vtipy a za chvilku budete mít pocit naprosté skepse. A pozor - pokud jste v předchozím období něco zanedbali, v pondělí či v úterý vás problém dohoní a přihlásí se velmi razantně o řešení ! Ve středu v noci ve vašem znamení v 2:35 hod nastane NOVoluní, což je okamžik který přeje startu něčeho nového..Slavíte-li okolo NOVu narozeniny, máte před sebou 365 dni, které vám dají příležitost v mnohém začít nanovo a hlavně líp ! Dají se předjímat nejen začátky, ale i konce neb některé aktivity vypustíte ze života a nové započnete...Mnozí doslova ožijete neb dostanete možnost po delší době předvést "svůj talent""...Oči vám během víkendu rozzáří i výše vašeho konta. Prostě tento víkend si nejenže opětovně připomenete jak jste v nějaké oblasti "dobří" ale na vašem stole nezůstane ani jedna neuhrazená složenka.