Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. týden 2009

16. 2. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 7. týden od 16. 2. do 22. 2. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Vodnáře
kde setrvá do středy 18.2.2009.
V tento den v 13:56 hod vstoupí do znamení Ryb.

Merkur
je ve znamení Kozoroha.
a setrvá zde až do 14.2. kdy v 16:41 hod opět vstoupí do znamení Vodnáře.


Venuše
je ve znamení
Berana
a setrvá zde do 11.4.2009...


Mars
je ve znamení
Vodnáře
kde setrvá do 15.3.2009


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Milenka potažmo planeta lásky Venuše vytvoří počátkem týdne příhodné klima k seznámení nezadaným Beránkům narozeným okolo 30.3...Zadaní Berani budou oporou nejen svému intimnímu protějšku ale lidem okolo sebe povšechně. Jen si ohlídejte do středy svoji shovívavost - může být přílišná a hmouřit oči můžete i tam, kde byste měli jednat rázněji ! Podporování budete v tomto týdnu i vašim vládcem, planetou Mars ! Máte prostě povšechně vynikající období v oblasti intimních - partnerských vztahů ! Ale i přes výše napsané se nevyhhnete ke konci týdne pocitu opuštěnosti. To vám způsobí od pátku Slunce které vstoupí do znamení Ryb. To by ale nemělo být důvodem sedět doma ! Zejména v neděli by nezadaní měli vyrazit "do světa" - přátelé se totiž mohou stát jakýmisi prostředníky a seznámit vás s budoucím partnerem - partnerkou ! Dokonce si možná v neděli v noci řeknete, že jste konečně našli osudový protějšek...



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Ačkoliv nemáte ve zvyku se ulejvat či ""zašívat""...zkraje týdne ku tomu budete mít velké sklony. Naštěstí budete tak nenápadní že si toho nadřízení ani kolegové nevšimnou. Ani doma toho moc neuděláte, často si s radostí sednete někde v koutku a budete relaxovat...a dumat nad nesmrtelností vesmíru !Pokud uprostřed týdne započnete vztah, bude něčím neobvyklý, a hlavně ho budete tajit před očima přátel, rodiny, sousedů...Je možné že se po určité období budete velmi často nenápadně vkrádat do bytu své milenky či milence, ale je fakt že vás to tím víc bude lákat ! Během víkendových dnů se řiďte svými city neb budou fungovat obdobně jako kompas ! Dokonce dostanete možnost se zbavit nějakého stínu minulosti. Pokud jste v předchozím obodobí například potkali osobu, která vám byla sympatická ale strach z odmítnutí vás brzdil tak, že jste ani nenavázali kontakt, hlavně v neděli se situace obrátí - žijete-li sami, dostanete velkou šanci tuto situaci změnit !




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Budete-li zkraje týdne cítit nervozitu, bude to tím, že sedět někde v klidu dlouho nevydržíte běžně, ale v těchto dnech touha být neustále v pohybu bude velmi intenzivní. Prostě vás popadnou ""toulavé botky"" a nejeden večer vás doslova pohltí noční ruch. Jste-li nezadaní, vyhledávejte místa, kde je hodně lidí ! Planeta lásky Venuše společně s Marsem jsou příslibem setkání, které proběhne na nějaké veřejné akci, nabízí se i možnost že setkání vám zprostředkují přátelé ! Víkendové konstelace vás přinutí zamyslet se nad vztahy s vašimi sourozenci. Je totiž možné, že si ještě z dětství někde v podvědomí uchováváte vzpomínku na to, jak vám někdo z nich zbořil bábovičku na pískovišti a dle toho také s dotyčným komunikujete. Nemyslíte, že je již na čase na vše zapomenout a dotyčnému či dotyčné odpustit ?!?



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Zkraje týdne se ani moc nebudete muset snažit a dostanete se nějakým způsobem na oči veřejnosti ! Vaše popularita bude stoupat z hodiny na hodinu ale s tím u některých Raků může vzrůstat i ješitnost. Tak si pamatujte že když jdete nahoru, měli byste zdravit všechny kolemjdoucí, neb přízeň veřejnosti je vrtkavá a ohrnovat nad někým nos by se vám v dalším období mohlo nepříjemně vrátit ! Uprostřed týdne budete přesně vědět co chcete a také k vysněnému cíly začnete velmi razantně směřovat ! Skvělé bude i to, že lidé kteří jsou důležití v oboru kterým se živíte budou na vaši straně, a podpoří vás v profesním růstu - tím může být i povýšení ! Během víkendu se spojí vaše vládkyně Luna s Dračí hlavou. Může to ve vás vyvolat nelibé pocity, tím, že se vám do podvědomí začne např. vnucovat pocit, že jste v životě nic nedokázali. Bude to pro vás ale skvělá příležitost zamyslet se, zda v posledním období nezaměňujete majetek či finanční pohodu za pocit jistoty...? Tu vám ale milí Raci dá pouze skvěle fungující rodina a milující protějšek ! To je něco, co potřebujete stejně jako vzduch k dýchání !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Jsou-li vaše aktivity nějakým způsobem propojeny se zahraničím, počátkem týdne poznáte co je to mít podporu ba ochranu ! Může se vám povést díky pomoci někoho z ciziny nějaký pěkný husarský kousek ! Ale může to znamenat i to, že pokud jste se například na dovolené zamilovali, vztah se stane daleko víc intenzivní...anebo vám dotyčný - dotyčná jednou večer zaklepou na dveře vašeho bytu ! Anebo je zde ještě možnost, že právě díky nějakému intimnímu vztahu se rozhodnete vycestovat do zahraničí ! Štěstěna je tento týden na vaší straně i v případě, že s někým vedete spor - i soudní ! Venuše s Martem minimalizují jakékoliv ostřejší půtky, s každým se dohodnete po dobrém ! Během víkečndu bude Luna procházet protilehlým znamením a navíc bude přecházet Dračí hlavu. Máte díky tomu šanci promluvit si otevřeně o všem co ve vašem vztahu nefunguje a jak například manželství zkvalitnit. Co takhle si začít víc důvěřovat ?!?

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

První dny tohoto týdne byste měli využít k vyřízování finančních záležitostí. Pokud například potřebujete prodloužit splatnost úvěru, zajděte do banky a podejte žádost. Máte-li v plánu zvýšit cenu některých svých výrobků - počátek týdne je skvělý den i k rozesílání nových ceníků. A pokud budete jásat nad výší zůstatku na svém kontě - uložte si něco na "horší časy"..! Uprostřed týdne se dá předjímat že vaše profesní ctižádost mírně poklesne, zato sexuálně začnete mít jedno z nejlepších období roku ! Pravdou je to, že mnohé nyní berete na lehkou váhu, takže ani nevěru nelze vyloučit ! Během víkendu si nejednou pomyslíte že je sice pěkné jak naprosto přesně víte jak by měl vypadat váš ideální život a partnerství, ale tyto vize neumíte vnášet do svého života ! Věřte že to zase tak moc složité není - stačí se občas povznést nad maličkosti ! A o to se bude zejména v neděli snažit Luna přecházející přes Dračí hlavu. Mírně vás omámí a vy zapomenete na  perfekcionismus, sebekritiku a necháte prostor svému srdci !

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pokud jste v posledním obdoboí zažívali nějaké napětí ve vztahu - počátkem tohoto týdne vyvěste bílý prapor a nabídněte smír ! Máte skvělou šanci vše urovnat a vrátit do vztahu důvěru ! Jste-li čertsvě zamilování, vztah začne nabývat vážnosti a vy možná pouvažujete nad společným bydlením. Pokud totiž žijete v nějaké vztahu ""na divoko"" vkročili jste si do období, kdy budete chtít partnerský vztah nějak upevnit. Může tím být dokonce i nabídka ku sňatku, zásnuby..
Potkáte-li se během víkendových dnů s člověkem, a hned začnete mít pocit že je to přesně typ, kterého byste chtěli mít za přítele - nenechte se zmást. Může to být totiž dokonce nějakým způsobem zrežírované setkání, protože dotyčný se vám bude chtít dostat co nejblíže - ale zištně, tedy za nějakým účelem. Proto si svoje víkendové "nové objevy" moc nepřipouštějte k tělu !  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zkraje týdne si můžete připadat že sedíte na dvou židlích. Doma se pohádáte a nabručeni odejdete do zaměstnání, ale zde jako mávnutím proutku ožijete, s citem budete kolegům i udílet rady a navečer se budete tetelit jak vaše popularita v zaměstnání vzrostla..Jenže jak vejdete do dveří bytu, i drobnost pohozená jen tak na podlaze vám zase pokazí náladu a kolotoč hádek se opět může roztočit...
Uprostřed týdne to v kanceláři či na pracovišti bude mezi vámi a opačným pohlavím jiskřit a je klidně možné, že se zamilujete  do kolegy / kolegyně ! Pokud jste nezadaní, může nastat i situace, že kolegové vás seznámí s člověkem, o kterém si budou myslet že je pro vás "to pravé-ořechové"...A budou mít pravdu ! Rodinná sešlost během víkendu může být něčím neobvyklá - někdo z příbuzných přivede do rodiny člověka, kterého si všichni okamžitě oblíbíte. Dokonce se může stát na dalších několik měsíců jakýmsi ochráncem vaší rodiny..


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Máte-li děti tak se zkraje týdne budete radovat z jejich šikovnosti a úspěchů..Někteří Střelci budou v tak dobrém rozmaru že vyvezou rodinu zkraje týdne na krátký výlet do přírody ! Uprostřed týdne to ukazuje na počátek milostného vztahu ! A nebude se jednat o ledasjaký vztah - bude romantický, vášnivý, ale i mírně hektický ! Pokud jste v posledních měsících do něčeho investovali finance, můžete čekat velmi slušné zisky ! Zato během víkendu nebudete občas vědět jak se chovat, jak jednat. Na jednu stranu budete rádi že u vašich dveří zazvoní návštěva, na stranu druhou vás to bude lákat ven, alespoň se projít okolo domu kde bydlíte. Můžete se proto chovat trošku nervozně - ale to utlumíte tím, že návštěvu vezmete na procházku. Vy se zklidníte a oni alepsoń poznají i okolí vašeho bydliště !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zkraje týdne vás společenské povinnosti mohou natolik zaměstnat, že zapomenete na výročí někoho z rodiny a vše budete obstarávat na poslední chvíli. Na dobré náladě vám to ale neubere neb obratem vyberete dárek s citem a přesně se trefíte do vkusu oslavence !
Uprostřed týdne bude váš domov oáza klidu. Je možné že se vám ani nebude chtít odcházet do zaměstnání, neb pohoda která na vás bude dýchat z každého koutku bytu bude velmi uklidňující !  Čerstvě zamilovaní se ale nejden večer přeci jenom vydají ven a budou brozdat dlouho do noci ulicemi v okolí bydliště ! Velmi se prohloubí důvěra mezi vámi a intimním protějškem. Během víkendu bude Luna přecházet přes Dračí hlavu. To vás upozorní, že peníze vás neuspokojí v případě, že si jich ani nestačíte užívat a do toho spadá i řádný odpočinek. Honit se za výdělky, odpírat si světské radosti umíte - nu a nyní nastal čas to otočit - přestat se honit za penězi a dopřát si relaxaci, kterou už potřebujete "jako sůl" !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

První dny týdne bude často v letu potažmo v poklusu ! Tak si nezapomeňte až do úterka brát pohodlné botky ať vás večer nebolí nohy. Překvapením pro vás bude zastání ba podpora ženy z vaší rodiny, může to být vaše maminka kdo vám dá skvělou radu jak se vykličkovat z nějaké nepříjemnosti, ale nevylučovala bych ani tchyni...! Uprostřed týdne vás upovídaný soused nebo někdo z velmi blízkých příbuzných něchtěně seznámí s osobou opačného pohlaví, čímž ani netuše vám odstartují velmi romantický vztah. Zamilovat na první pohled se ale můžete i na chodbě domu kde bydlíte, zrovna tak jako na ulici !
Luna v neděli v noci v 3:08 hod vstoupí do vašeho znamení a dostane se do kontaktu s Dračí hlavou. Svobodu a originalitu která je vlastní vašemu znamení deíky tomu začnete dávat na odiv v plné kráse, ale pamatujte - někdo vás může brát jako bláznivé snílky, a vaši čestnost a rovnost v jednání může považovat za slabost - takové lidi od sebe odežeňte !

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

První dny v týdnu budete muset sami sebe brzdit neb to že máte velice příjemnou částku na kontě neznamená, že můžete utrácet a kupovat si vše co se zalíbí vašemu oku ! Můžete i mírně i zlenivět a například podnikáte-li, snažte se účetní doklady dávat na jedno místo - můžete mít tendenci je někam položit a za několik dní si nevzpomenete kam jste je založili ! Ve středu 18.2. v 13:56 hod vstoupí Slunce do Vašeho znamení. Tak se nedivte že začnete doslova vyčnívat z "davu", budete nepřehlédnutelní, neb Sluníčko všem Rybkám vyloudí úsměv na tváři ! Během víkendových dnů budete schopni dostat se pod povrch vlastní psychiky, ale jak už to u vás bývá - mnohé co se vám mihne v myšlenkách bude postrádat logiku. Přitom když se ponoříte sami do sebe hkavně v neděli zjistíte, že je to docela jednoduché !Povinnosti berete moc vážně a Luna s Karmickým uzlem vás upozorní, že občas si udělat den duševního zdraví - například zůstat v posteli - vám velmi prospěje !