Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. týden 2009

9. 2. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 6. týden od 9. 2. do 15. 2. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Vodnáře
kde setrvá do středy 18.2.2009.
V tento den v 13:56 hod vstoupí do znamení Ryb.

Merkur
je ve znamení Kozoroha.
a setrvá zde až do 14.2. kdy v 16:41 hod opět vstoupí do znamení Vodnáře.


Venuše
je ve znamení
Berana
a setrvá zde do 11.4.2009...


Mars
je ve znamení
Vodnáře
kde setrvá do 15.3.2009


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

V pondělí v 9.2. v 15:49 hod Luna doputuje  přesně do poloviny své cesty po dráze okolo Slunce,
a nastane Úplněk.
Protože Slunce, Země a Luna se dostanou zhruba do jedné přímky,
a Slunce bude stát mezi zemí a Lunou,
dojde i k částečnému zatmění Luny.
O významu se dočtete u svého znamení.

V sobotu 14.2. nezapomeňte alespoň pohladit ty, které máte rádi ! A když k tomu přidáte kytičku a srdečné obejmutí, určitě bude mít sv.Valentin radost !

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

V pondělí odpoledne proběhne Úplněk a zatmění Luny, což vám může přinést něžná  milostná dobrodružství, prostě se pokusí vnést vášeň do vašeho intimního života. Pozor si dávejte na nechtěný přírustek do rodiny, a pokud jste zadaní na nevěru !  
Velké pracovní nasazení vám běžně problémy nedělá, ale uprostřed tohoto týdne si řekněte, že toho už je příliš. A budete mít pravdu. Může se dokonce ozvat i váš přetížený organizmus, tělo se začne proti fyzické námaze bouřit, třebas formou bolesti kloubů. 
V sobotu na Svátek zamilovaných se právě vztahy mohou stát zdrojem vašeho neklidu - ale v tom dobrém i špatném, bude to záležet jenom na vás a hlavně na tom, zda jste v posledních dnech v partnerství něco nepřehlíželi. Pokud jste vše řešili tady a hned - víkendem proplujete v pohodě. Máte-li ale nějakou citovou bolístku, začnete dělat vše proto, abyste se jí zbavily.



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pondělní zatmění Luny které bude součástí Úplňku ve vás může vyvolat nějaký strach - ze ztráty a z toho, že se nebudete možná schopni v dalším období postarat o rodinu tak, jak byste chtěli. Mnohé může vyplývat i z nějaké reakce vašich nadřízených neb zjistíte že se na ně nemůžete spolehnout - zatmění může totiž okrýt jejich nesolidnost.
Nějakému problémy přijdete na kloub uprostřed týdne díky tomu, že budete klást naprotsto jasné otázka, ze kterých prostě nepůjde uhnout. Jasná a srozumitelná komunikace pro vás vlastně uprostřed týdne bude spása, neb díky tomu dokonce přijdete na něco, co jste se neměli dozvědět ! Hlavně si nepřipouštějte žárlivost, spoléhejte se na sebe a né na druhé, a budete-li cestovat, teple se oblečte !
Pokud budete muset víkendové dny trávit v zaměstnání, tak se připravte na to, že se nezastavíte. Nezapomeňte doma svačinu, neb se vám bude hodit - nestačíte si totiž ani dojít na oběd. Příčinou může být nový projekt, mnozí budete muset pomáhat ostatním neb budou nestíhat. V každém případě - pokud budete zanedbávat stravu a nedodržovat pitný režim - žaludek vám dá najevo že jste něco opoměli a bude-li vás pobolívat  v zádech, bude to znamenat že se bouří i ledviny díky nedostatku tekutin v těle.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pondělní zatmění Luny během Úplňku může způsobit nějaké nedorozumění v komunikaci, dokonce bych nevylučovala ani to, že vás někdo bude chtít oblafnout ba podvést. Anebo to může být obráceně - vy na někoho můžete zkoušet slovní triky ! Prostě pravda se počátkem týdne může stát pro mnohé Blížence složitým bludištěm !
Napětí které vyvolá uprostřed týdne někdo z nadřízených může být nejen náročné ale i neúnosné. Možná že vezmete nohy na ramena a ze zaměstnání se vytratíte. Když požádáte někoho z přátel o radu, bude to v dané situaci to nejrozumější !
Během víkendu můžete být neklidní - zvýší se totiž vaše touha po intimním protějšku. Máte-li děti, nejednou se asi zhluboka naděchnete, neb vám vyrazí virtuleně dech svými pořadavky, o intimním partnerovi ani nemluvě !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Strčit hlavu do písku před finančními problémy můžete - ale pondělní Úplněk a zatmění Luny vás přinutí ji opět vystrčit a podívat se na svoje reálné možnosti. Na rady druhých ale nedejte, nebo sami sebe zamotáte do nějakých nesmyslů !
Uprostřed týdne vaše odhodlanost bude ostatním znamením trošku vadit - ale nedejte se ! Dokonce si s klidem angličana uděláte nějakou malou revoluci ve svém životě a nejeden večer se přihrnete na večírek přátel, kde to budete vy,kdo začne vtípky ostatním zlepšovat náladu !
Nějaká informace během víkendu vás přiměje poohlédnout se po starém albu své rodiny. Není vyloučeno že přijdete na nějakou záhadu, kterou ze rozhodnete rozlousknout. Což může i znamenat že začnete sestavovat rodokmen vašeho rodu. Vracet se do minulosti je někdy prospěšné, ale nezapomeňte že v sobotu je Svátek všech zamilovaných - tak si přichystejte nějakou drobnost pro ty, které máte rádi !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pondělní Úplněk ve vašem znamení se zatměním Luny může způsobit to, že se nedokážete soustředit, nebudete trpěliví, něco pořád budete chtít dělat - ale nebudete vědět co..! Nedejte v tento den na ""našeptávače"" neb když se podle něčí rady začnete řídit, způsobíte si konflikt ve vztahu - a to se může dít nejen intimním, ale i obchodním či pracovním ! Uprostřed týdne trošku kontrujte svoji přílišnou aktivitu a ochotu v zaměstnání ! Zejména je-li vaší nadřízenou žena, může jí to být málo a ještě vám nějaký úkol či pracovní povinnost přidá ! V zaměstnání vsaďte na konverzaci - tam budete vítězi neb obratně vysvětlíte, že to že jste rychlí a pohotoví neznamená, že budete dělat práci za dva !
Pokud některý den během víkendu zaspíte - nestresujte se, soused vám pomůže, tak, abyste nic nezmeškali. Povšechně se vztahy s lidmi se kterými se denně stýkáte zlepší, a sem patří i nejbližší příbuzní a sourozenci. Může to znamenat i to, že jeden z volných dnů zajedete na návštěvu a jen tak budete s někým z rodiny klábosit do noci.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

V púondělí prožijete jeden z nejsložitějších Úplňků potažmo zatmění za poslední období. Bude to mít na vás účinek připodobnitelný k tomu, jakoby vás někdo přivázal v pase na gumu - jakmile se pohnete vpřed po několika krocích vás guma zase stáhne zpátky. Vše může mít zpoždění - takže si nic náročného neplánujte !!!
Pokud upsrostřed týdne začne hrát kdokoliv na vaše city nějakými nářky - dejte si pozor neb takhle může přijít i zítra, pozítří... Vsaďte na svoji schopnost nedělat unáhlená rozhodnutí - ve dnech okolo středy se vám totiž vaše pedanství a mudrlanství vyplatí !
Do centra vaší pozornosti se během víkendu dostanou finance a to, jak si vyděláváte na živobytí. Velice pečlivě si prohlídnete položky na svém kontě, a je možné že sestavíte finanční plán na celý týden. Pokud vlastníte nějakou nemovitost, uvědomíte si jak velké citové pouto vás k danému objektu váže. Ale zde pozor milé Panny - můžete být tak zabráni do kotrolování svých hmotných statků, že na něco zapomenete - třebas v sobotu na Svátek všech zamilovaných !

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pondělní Úplněk a zatmění Luny prověří vaše přátelství a společenskou činnost. Obezřetnost bude nutná neb budete snadno ovlivnitelní - a to jak přáteli tak i tlakem nějaké skupiny. Ne všichni ale budou mít dobré úmysly -  jak se to bude zdát na první dojem. Dá se předjímat, že večer se budete na něco zlobit - je otázkou zda na někoho nebo sami na sebe, že jste někomu či něčemu nesprávnému podlehli...
Rozruch a chaos v zaměstnání, neustálý tlak nadřízených a váš pocit že jste na všechno sami vám může uprostřed týdne přivodit stres, ale i pocit nevolnosti. Nu milé Váhy - a pokud něco takového nastane, bude to signál se sami sebe zeptat, zda na všechno jen aby byl klid nepříkývnete ! Vy prostě neumíte říkat "NE"" tak se to naučte !
Normálně jste velmi společenské a tolerantní znamení, ale od čtvrtka do neděle odpoledne tuto vaši vlastnost prohloubí Luna ve vašem znamení. Skvěle se budete kontrolovat, ale vadou na kráse vašeho chování bude malá objektivita. Nějaká událost prohloubí váš vztah s nějakou ženou. Po všechny dny s Lunou ve vašem znamení nezapomínejte na pitný režim !  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pondělní Úplněk a zatmění Luny bude mít vliv na vaše ambice a společenské postavení, kariéru. Ale do hry se může dostat i rodina - domácí problémy, bydlení. V pondělí ale raději vyčkávejte neb k vyjasnění a vyřešení vzniklé situace nebudete mít dostatek faktů - ty vyplují až následné dny !
Přátelé vám uprostřed týdne mohou svojí kritikou mírně zvednout hladinu adrenalinu. Jenže by spíše než se čílit bylo rozumné se sami sebe zeptat, zda jejich výtky nejsou orpavněné. Zejména se to týká čerstvě zamilovaných Štírů. Nebude se jim líbit váš výběr a na vašem intimním protějšku nezůstane nit suchá.
Máte-li cokoliv nedořešeného po citové stránce - víkend je skvělý ujasnit si co vám vadí a toho se zbavit ! Uvědomíte si, že některé vaše citové vazby se již přežili, že vás pouze brzdí, omezují. Alkoholu se raději v sobotu i v neděli vyhněte obloukem !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Úplněk se zatměním v pondělí si na vás doslova smlsnou. Můžete mít naprostý zmatek co je skutečnost, realita - a co je jenom zdání, sen, vaše vize..! V každém případě se vám nedá upřít, že inspiraci a nápady budete mít doslova nadčasové ! Tak si vše někam zapište, další dny se vám vize budou hodit ! Pozor si dejte ale na to co podepisujete - ať si nezaděláte na problémy ! Uprostřed týdne se chtě-nechtě budete muset zastavit a popřemýšlet, zda neudělat nějakou změnu. Rodina vám bude vyčítat že se chodíte domů jenom vyspat, nadřízení na vás naloží další povinnosti a úkoly - a vy si uvědomíte, že když se vedení nepostavíte - tak domů budete muset poslat fotku neb už ani na to jít se domů vyspat nebudete mít čas. Víkend vám dává prostor ba skvělou šanci prohloubit nějaké přátelství. Vůbec se nedivte, když vás někdo z kamarádů/přátelkyň požádá o schůzku a bude vám vyprávět svoje životní patálie, či se vám začne svěřovat s nějakým citovým problémem.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Přehodnotit finanční plán vás mnohé donutí pondělní Úplněk a zatmění Luny. Pamatujte si ale, pokud chcete udělat nějaké větší úpravy - bez toho aby vám změny odslouhlasili lidé kterých se to také týká - narazíte - i třebas až v následných dnech. Takže se snažte zasvětit i ty, kteří ku tomu mají také právo říct si svůj názor. Je ale i možné, že právě v oblasti financní narazíte na nějakou "černou díru"" a v takovém případě řešení neodkládejte a hned se snažte zjistit, kdo se vás snaží ve finanční či majetkové oblasti nějakým způsobem oblafnout či podrazit ! Máte-li nového souseda, překvapí vás svými bla-bla názory uprostřed týdne. Povšechně - zejména ve středu si nepovídejte s lidmi na ulici, sourozencům nezvedejte telefon a ohlášení tchyně že k vám přijde na odpolední kávu nějak anulujte, vymluvte se, nebo z jejich řečí vyskočíte z kůže ! Pozitivní změnu mnozí zaznamenáte během víkendu okolo kariéry. Patrně stoupne i vaše společenská prestiž. Nenechte se zaskočit ani oznámením nadřízených, že vám dávají daleko víc kompetencí a osobní svobody v rozhodování.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

To, jak jednáte s ostatními, vám jako v zrcadle ukáže pondělní Úplněk a zatmění Luny. Nicméně ve výhodě budou Vodnáři, kteří hodí za hlavu nějaký svůj sen neb dojdou k poznání že se honili za iluzemi. To vám možná i otevře oči a přijdete na to kdo, kde - a v čem..vás někdo oklamal. Uprostřed týdne začnete velmi nestandartně přistupovat k financím. Budete mít originální ba skvělý nápad - jenže to bude tak něco nového, že ostatní nepochopí kam vlastně míříte. A tak je jasné, že se názorově střetnete. Vyhnete se konfliktu tím, že necháte svého například obchodního partnera aby k danému nápadu taky zaujmul stanovisku. Možná budete koukat kolik najde mezer - zejména ženy vám mohou předvést, jak se mýlíte ! Mnohdy sníte i během dne, ale sny během víkendu budete mít tak živé, že se asi nejednou štípnete zda jste skutečně vzhůru ! Budete-li cestovat, nebude to obvyklé přesunování z bodu A do bodu C...Přinese vám hluboký citový zážitek, který ovlivní dění celého následného týdne.

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Práce, zdraví,denní režim - to je to, co poslední dobou řešíte dennodenně, ale pondělní Úplněk a zatmění Luny může poukázat, jaké škody jste díky svému rychlému tempu posledních týdnů okolo sebe napáchali. Může to být i formou nevolnosti, anebo budete tak zahlceni prací, že si konečně uvědomíte, že vyhovět všem prostě nemůžete, že peníze nejsou všechno a začnete přemýšlet, které pracovní aktivity "ustřihnete"..! Na kompromis vsaďte uprostřed týdne, sebe ani nikoho jiného do ničeho nenuťte ! Vaše velkolepé plány sice mají/budou mít budoucnost, ale ""teď-hned"" nic neprosadíte - ještě totiž nedozrál čas ! Naopak na pohlazení a dát najevo intimnímu protějšku že ho máte rádi bude ten nejlepší den neb si z vašeho soustředění se jenom na práci začíná  váš partner/partnerka myslet, že láska mezi vámi nějak vyprchává..! Máte-li nějaké peněžní dluhy, během víkendu si zavýsknete radostí ! Přičinou může být nárůst na vašem bankovním kontě nebo nová aktivita kterou vám zaměstnavatel či odběratel uhradí zálohově dopředu - v každém případě dostanete šanci uhradit složenky, které jste během týdne štosovali na pracovním stole a ještě vám zbyde na dárky pro ty které máte rádi ! Nezapomeňte v sobotu na svátek zamilovaných !!