Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. týden

28. 1. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 5. týden od 28. 1. do 3. 2. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je od neděle 20.1.2008 17:55hod ve znamení Vodnáře.
Merkur je ve znamení Vodnáře do 14.3.2008.
V pondělí večer se otočí do retrográdního směru.
Venuše  ve  čtvrtek 24.1.2008 vstoupila do znamení Kozoroha.
Mars je retrográdní ve znamení Blíženců, direktní pohyb bude mít opět od středy 30.1.2008. kdy krátce po 22 hodina udělá otočku a opět nabere přímý směr.
Jupiter je od úterý 18.12.2007 ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto v sobotu 26.1.2008 v 4:23hod vstoupil do znamení Kozoroha.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Pondělí přeje návštěvám, cestování. Nelze přesně určit, zda pro vás bude v tento den výhodou či nevýhodou daleko větší vhled do myšlení i konání lidí okolo vás. Může vás to totiž svádět manipulovat s druhými. Od úterý se na vás začne usmívat štěstěna ze všech koutů. Začnou vás přitahovat daleko víc společenské události, večery společné s přáteli, etc. Ke konci týdne se mnozí razantně pustíte do úprav v bytě, a na doplňcích které se rozhodnete nakoupit moc šetřit nebudete. Sobota a neděle může pro vás být mírně náročná. Snažte se udržet dobrou náladu neb pokud se dostanete pod tlak, sem tam s něčím praštíte a navíc z nedaří začnete obviňovat všechny okolo sebe ale svoje případné chybování nepřipustíte. Dá se předjímat hádka s blízským příbuzným.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Ohlídejte si komu věnujete svoji pozornost - zejména pokud s vámi někdo začne koketovat ! Dokonce pod rouškou zájmu o vaší osobu se vám někdo může snažit vnucovat svoje názory ba i zkoušet manipulovat s vašim myšlením ! Velice nerozumně se můžete chovat při nákupech, takže  bude lepší když se vyhnete supermarketům, protože byste koš naplnili naprostými zbytečnostmi, o vyluxovaném bankovním kontě nemluvě. Mnozí Býci se rozhodnou pro cestu mimo republiku. Víkend prožijete příjemně, neb nejenže vám nese přízeň a šanci prohloubit stávající partnerský vztah. Konečně v oblasti partnerství ucítíte pevnou půdu pod nohama, což je pro váš přirozený naturel jedna z nejpodstatnějších věcí.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Retrográdní planeta Mars je stále ve vašem znamení a až do středy ještě může díky svému zpětnému pohybu odpoutávat vaši pozornost od zdánlivých detailů, které se ale následně ukážou velice důležité. Pozitivní zprávou je to, že ve středu Mars začne mít opět přímý směr, a zejména narozeným okolo 16.6. přináší dny, ve kterých se daleko snadněji začnete prosazovat. Jen si budete muset dávat pozor na rychlost s jakou začnete jednat, neb rozbité koleno, vyvrtnutý kotník či nějaké zranění se nedá vyloučit když neovládnete pocit, že musíte "jet na plný plyn". Víkend byste ale všichni Blíženci měli trávit poměrně v klidu, dokonce budete udivovat lidi okolo sebe přesností svých postřehů.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

V pondělí budete připomínat moudré rádce, neb budete muset zklidnit nejednu "horkou hlavu" a ostřejší výměnu názorů. V úterý a ve středu to zase můžete být vy, kdo si díky partnerovi nebo dětem bude muset dát studený ručník na hlavu, ale je pravdou že vzniklá situace vás zas úplně nerozhodí, a najdete řešení pro vzniklý problém. Pokud je vaše nadřízená žena, v pátek vás může překvapit zvýšením platu a pokud podnikáte, i zde byste mohli zaznamenat příjemnou změnu na firemním kontě. V sobotu dejte na svůj postřeh neb Luna s Merkurem vám dodají dostatek logiky a potřebnou dávku rozumu. Naopak v neděli si klidně zahrejte na ""bobříka mlčení a nic nedělání""...a v případě cestování buďte daleko víc opatrní. Jednat totiž budete ukvapeně, takže permanetně můžete mít nakročeno do konfliktů. Zejména se nepouštějte do slovních půtek se ženami !


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Slunce v protilehlém znamení mírně ubírá vaši energii, tak bude rozumné věnovat větší pozornost imunitě, zařadit do jídelníčku více ovoce, zeleniny, a nevyhýbat se pravidelným procházkám na čertsvém vzduchu. Zhodnocení předchozího půlroku tento týden čeká Lvi narozené 4.8. až 10.8.
Pokud při rekapitulaci začnete mít pocit, že spíše převažují oblasti života kde se vám  nedařilo máte šanci zjistit proč a dalších šest měsíců se do problematických oblastí zaměřit, tak, abyste o narozeninách slavili jenom pozitiva !
Během víkendových dnů využijte svoji nápaditost a originalitu. Budete mít chuť potěšit ty které máte rádi nějakým dárkem, zejména děti za vysvědčení, a záblesk radosti v jejich očích pro vás bude velkou odměnou.


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pondělní otočka Merkura a jeho následný retrográdní směr vám může další dny nadělat pěknou paseku. Velice bude záležet na tom, zda budete schopni rozeznat co je a co není spolehlivá informace. Je jasné že zmatky které okolo vás mohou vznikat vám začnou ubírat energii, neb na všechno budete muset vynaložit dvojnásobek času, ale držet se hesla" důvěřuj ale prověřuj" se vám několikanásobně vyplatí ! Zejména v zaměstnání se raději zeptejte dvakrát, pokud si nebudete jisti že jste rozuměli dobře, neb to je oblast, kde vliv Merkura bude největší.
Ale během víkendu tedy v sobotu a v neděli budete mít dostatek selkého rozumu, jsou to i dny ve kterých budete plni pochopení a porozumění, takže vyhovíte i nějakému vrtohu svých nejbližších a oni na oplátku vás něčím překvapí !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

V pondělí se probudíte s Lunou ve vašem znamení. Skvěle budete komunikovat s lidmi, kompromis najdete i tam, kde jiní budou mít pocit slepé uličky. Pouze Váhy narozené okolo 30.9. až 4.10. si mohou na domácím poli připadat jako bez duše, zato ve společnosti ožijete..Dejte si pozor na nevěru, protože váš pocit že to projde se posléze ukáže jako lichý a  špatné svědomí bude "záletníky" trápit hodně dlouho..Ale malé upozornění mám i pro ostatbní Váhy. V oblasti partnerství povšechně totiž můžete zjišťovat, že nemůžete najít společnou řeč s protějškem, dohadovat se zbytečně můžete i s dětmi. Víkend budou mnozí trávit v kruhu rodiny, s těmi dříve narozenými. Když už ne fyzicky, alespoň si sednete k albu a v duchu zavzpomínáte.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Okolo financí se milí Štíři tento týden můžete dostávat do situací, kdy budete přesně vědět že se něco děje, ale povětšinou zůstane pouze u bezmoci neb nemusíte najít způsob jak čísi manipulace okolo peněz zastavit. Pokud někdo z příbuzných požádá o půjčku, odmítněte, ačkoliv bude hrát na váš soucit. Naprosto skvělý týden čeká ale Štíry narozené okolo 1.11. Jupiter vám nahraje nějaké šance a Saturn se postará, že to co se vám povede nebude mít jepičí život.
V sobotu a v neděli můžete být citově více zranitelní ale nic si nenecháte líbit a vystartujete na první "škrtnutí"..vyhýbejte se ostřejším diskusím a hádkám s matkou, tchýní, mohli byste slovně "ustřelit".  


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Planety vás tento týden upozorní, že bude nutné změnit myšlení a to jak přistupujete k životu povšechně. Možná že začnete mít pocit že vám někdo "ustřihl křídla" ale to jenom v tom případě, že vaše rozpínavost byla či je tak velká, že jste schopni porušit i daná "pravidla hry" bez začervenání. Svědomitost vám doporučuji zejména okolo financí, protože jeden den můžete utrácet jako o život a další den jenom s údivem zírat na prázdnou peněženku. Ve čtvrtek večer vstoupí Luna do vašeho znamení a jejího vlivu si budete užívat až do neděle dopoledne. V tyto dny budete doslova nabiti touhou po dobrodružství, mnohé Střelce to zvedne z křesla od televize a budou cestovat. Využijte tyto dny a popřemýšlejte co dál se životem, neb i Luna vás bude směřovat k plánování budoucnosti. 


J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pokud jste narozeni okolo 29.12. zkuste si tento týden občas i zariskovat, neb máte tento týden šanci splnit si i své tajné plány a sny !
Úplněk ve Lvu v úterý všechny prověří, zda pečujete o své tělo dostatečně, zejména o imunitní systém a srdíčko. Také vás upozorní, že byste měli svoje znalosti a um umět prodat, což možná mnohé z vás popostrčí a požádáte např. o zvýšení platu.
Pokud jste narozeni okolo 22.12. pocítíte v daleko větší míře emoce, a s tím mohou jít ruku v ruce i pochybnosti, zda je váš protějšek vůči vám loajální o nevěře nemluvě...Nepřehánějte to, neb při konjunkci Venuše Pluto můžete svoji lásku utužit, ale vy sami musíte dát najevo jak hluboce milujete, ale nechtějte na protějšku aby vám nějak vyvracel vaše nepodložené podezírání.


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Všem kteří slaví tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
Slavíte-li narozeniny v pondělí, vězte že máte před sebou rok ve kterém značně stoupne vaše sebevědomí, a do popředí se dostanou vaše vztahy, intimní protějšek.
Pokud jste středeční oslavenci, budete v roce který je před vámi velice často zaneprázdněni, tak, že pro vás bude velice obtížné čas spravedlivě rozložit tak, abyste nezanedbávali svoji rodinu ani zaměstnání. Pozitivem bude vaše schopnost vidět do druhých, odhadnout co si myslí, ale negativem se může stát vaše žárlivost, často neopodstatněná.
No a pokud slavíte narozeniny během víkendových dnů, budete v roce který je před vámi mít snahu např. založit rodinu, legalizovat stávající vztah, etc..Pozor si ale budete muset dávat na rychlost s jakou se budete rozhodovat, nedbaje rizika.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Týden přeje schůzkám - setkáním s přáteli, s těmi které máte rádi. Opět si uvědomíte, že na některé lidi se můžete spolehnout v "jakémkoliv pačasí". Možná že některé Rybky budou tendovat k sezení doma u PC a odmítat vyjít do společnosti, ale to by byla chyba zejména u nezadaných, protože přátelé vám představí člověka, který bude mít stejné zájmy jako vy a nedá se vyloučit, že z přátelství se vyloupne velmi intenzivní intimní vztah ! Pokud jste si v posledních týdnech něco přáli, dny tohoto týdne vám mnohé  mohou splnit, chce to ale nesedět doma ! Malou nepříjemnost vám může přinést retrográdní pohyb planety Merkur. Nechá vyplout na "hladinu" něco co jste chtěli udržet v tajnosti, anebo začne docházet ke zmatkům v komunikaci zejména ve vztahu k listinám a neúplným informacím. Nic nepodceňujte, někdo vás totiž dokonce i záměrně může uvádět v omyl.