Jdi na obsah Jdi na menu
 


53. týden 2008

29. 12. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 53. týden od 29. 12. do 4. 1. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
v neděli 21.12.2008
v 13:14 hod vstoupilo do znamení Kozoroha
tedy nastal
Zimní Slunovrat
To znamená, že Slunce doputovalo k bodu obratu,
virtuelně otevřelo dveře Slunci aby se mohl vrátit jeho sluneční jas.
Zimní Slunovrat také ohlásil příchod astronomické zimy
a vládu převzal moudrý Saturn.
Odstartovalo se nám tím období,
kdy bychom si měli položit otázku,
co všechno jsme chtěli v roce 2008 dokázat
a Saturn nás taky popostrčí zejména před Silvestrem
zamyslet se nad tím,
kam chceme směřovat svoje aktivity a svůj život,
čeho chceme dosáhnout v roce 2009...


Merkur
setrvá ve znamení Kozoroha,
kde setrvá do 1.1.2009.


Venuše
je ve znamení
Vodnáře
a setrvá zde do 3.1.2009...


Mars
v sobotu 27.12.2008 v 8:21hod vstoupí do znamení Kozoroha
a zde setrvá do 4.2.2009


Jupiter
je ve znamení Kozoroha.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočí do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátek týdne je skvělý na objektivní zhodnocení jakou náladu vaše osoba vyvolává u ostatních. Pokud jste v nadřízeném postavení, změny které začnete dělat na pracovišti například formou přemísťování stolů, kanceláří, etc...bude patrně unáhlené neb se budete řídit srdcem, tedy dle toho jak spolu dotyční vychází ale pracovní náplň opomenete.
Na Silvestra již od rána budete mít tendenci snášet rodině modré z nebe - tak je nechte ať něco oni podají či přinesou vám ! Jinak budete neustále poletovat, něco kuchtit, připravovat ! Pro vás by bylo nejlepší oslavit Silvetra někde v restauraci !
Ještě do neděle můžete mít tendenci prodlužovat oslavy nového roku - ale pěkně osamotě ! Dokonce sami sobě můžete dávat sliby - a díky konstelacím se dá předjímat že mnohé také splníte. Jaké by mělo být vaše předsevzetí z astrologického hlediska..??? Pravidelně vyrážet na výlety s rodinou a nesoustředit se jenom na kariéru či povinnosti !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Mnozí změní díky chuti někam odjet program na první dny týdne, takže si nestačíte s rodinou zabalit ani to nejdůležitější a vyrazíte !  Někteří Býci zase usednou s tužkou, a začnou spisovat co jim rok 2008 přinesl pozitivního - ale i kde jste jen tápali, co se vám nesplnilo.  
Na Silvestra se snažte držet faktů a né skleničky s alkoholem ! Pokud vám někdo bude dávat všetečné otázky - odvěďte řeč jinam neb klidně prozradíte i nějaké své tajemství ! Ale partnerovi lásku klidně vyznejte - zde vám žádná omezení Neptun s Venuší nekladou !
Vaše touha po zážitcích vás neopustí do konce týdne. Odstartovat nový rok byste měli zdravě - prostě si moc nedopřávat neb jak na Nový rok tak po celý rok - a vy budete mít tendenci sníst i vypít co uvidíte.
Jaké by mělo být vaše předsevzetí na rok 2009 z astrologického hlediska..??? Občas zajít do knihkupectví či se přihlásit na nějaký kurz - prostě začít si rozšiřovat svoje znalosti !




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pokud budete počátkem týdne neklidní, zamyslete se nad tím, zda se až příliš nezaobíráte financemi, daněmi. Rozumější bude usednou a zkontrolovat, zda jste neopoměli zaplatit povinné ručení, zálohu na daň, etc. Až do středy se mnozí nevyhnou přemýšlení nad věcmi tajemnými ba okultními.
Jakoukoliv právi v kuchyni během Silvestra spíše organizujte, ale menuelně se snažte pracovat co nejméně. Budete totiž tak zasnění že se na práci nesoustředíte. Nikomu nic neslibujte a Novoroční předsevzetí si raději špitněte jenom pro sebe - budete mít velké plány a někdo by vás mohl doslova chytit za slovo a celý rok 2009 trvat na tom, abyste vyřčené plnili !
Mnozí si v dalších dnech nejednou dohodnou sraz s kolegy a tím si notně prodloužíte oslavy příchodu nového roku. Vlastně vám to prospěje neb máte před sebou rok který když budete šikovní vám umožní jít stále dopředu - tak abyste se například k jedné aktivitě, práci, etc...nemuseli vracet - takže ku slavení důvod mít budete !
Jaké by mělo být vaše předsevzetí na rok 2009 z astrologického hlediska..??? Stát se řidiči svého vlastního života - nenechat se řídit svými momentálnímy nápady  !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pokud jste si během víkendu s partnerem nestačili popovídat mezi čtyřma očima, první dny tohoto týdne vám dávají šanci vše dohonit ! Naprosto otevřeně budete mluvit o svých citech. Pokud ale budete nuceni udělat nějaké zásadní rozhodnutí - obraťte se na přítele neb vám bude chybět zdravá dávka objektivnosti.
Na Silvestra to nebude alkohol ale Neptun, díky němuž budete pěkně zmatení již od rána. Má to výhodu v tom, že vám nikdo nezkazí náladu ! Večer a zejména po půlnoci budete mít tendenci obejmout všechny okolo - ale když se vrhnete do náruče svého intimního protějšku, uděláte nejlíp !
Legrace je dobrá věc ale vy v dalších dnech můžete mít tendenci svůj humor přehánět - tak - že vám nikdo nebude rozumět - čili se občas budete smát pouze sami, ale je fakt že vám to moc vadit nebude.
Jaké by mělo být vaše předsevzetí z astrologického hlediska..??? Svůj humor a dobrou náladu po celý rok 2009 stylizujte tak, aby z ní měl něco i váš intimní protějšek !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Budete-li počátkem týdne v zaměstnání, překvapí vás vstřícnost vašich kolegyň ! Zejména začnete-li si stěžovat na zdraví ! Pokud pocit že s vašim zdravím něco není v pořádku u vás vytrvá do úterý - navštivte lékaře - sdělí vám že je to díky špatnému stravování ba obžérství během Vánoc...
Zvýšená intuice vás naprosto pohltí na Silvestra. Přesně budete vědět na co lidé okolo vás myslí ! To bude skvělé neb dle toho totiž budete směřovat hovor a svoje legrácky, díky kterým na sebe celý den budete soustředit pozornost ostatních. Takže se nedivte když nebudete mít ani chvilku pro sebe !
Pokud nebudete držet další dny na uzdě velkorysost - může vás vstup do nového roku přijít pěkně draho neb s velkou energií  a touhou předvést rodině jací jste kabrňáci budete plnit to co na očích svých blízkých uvidíte a rozdávat můžete i "rodinné poklady"..!
Jaké by mělo být vaše předsevzetí na rok 2009 z astrologického hlediska..??? Nenechte svoji hrdost aby vám přerůstala přes hlavu a projevte vděčnost třebas milým slovem když to bude třeba !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pokud jste čerstvě zamilovaní, je možné že zkraje týdne usednete a začnete psát milostný dopis. Povšechně je počátek týdne skvělý k vyjádření pocitů člověku kterého milujete milé Panny a Panáčkové ! Naopak s financemi nakládejte velmi opatrně !
Během Silvestra budete naprosto otevřeně hovořit o svých citech a je možné že tím svůj intimní protějšek budete přivádět do rozpaků ! Upřímně mluvit o svých citech vám časro dělá problém, ale poslední den v roce  budete tak otevření že klidně řeknete i něco, co byste raději měli udržet "pod pokličkou"..
Až do konce týdne se dá předjímat nejedna vášnivá noc - což se odrazí i na vašem chování neb budete přistupovat na kompromisy naprosto bez problémů a nebudete ani uzurpovat např. děti, když zašpiní ubrus  !
Jaké by mělo být vaše předsevzetí na rok 2009 z astrologického hlediska..??? Slibte si, že když něco dokončíte nebudete sami po sobě vše kontrolovat dvakrát !

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Ačkoliv budete vědět, že s některými lidmi z rodiny by nebylo rozumné se setkat i přesto podniknete počátkem týdne nějakou návštěvu, abyste se s dotyčnými ještě před koncem roku viděli. Velmi pohodový počátek týdne prožijí Váhy, které se rozhodnou trávit alepoň několik hodin s rodiči, prarodiči..
Pokud máte děti - na Silvestra odpoledne si s nimi užijete spousty legrace a je  docela možné, že se vám ani nebude chtít odejít od jejich postýlky slavit, neb vám budou vypravovat úžasné příběhy ! Váhy které touží po přírůstku do rodiny si mohou během Silvestra splnit svůj sen a počít potomka !   
Další dny vám práce půjde od ruky, takže si po obědě vždy dopřejete delší procházku. Prospěje vám to neb jako jedno z mála znamení můžete mít problémy s trávením. 
Jaké by mělo být vaše předsevzetí na rok 2009 z astrologického hlediska..??? Ozvat se když to bude třeba - zejména v zaměstnání. Máte si uvědomit že když jste se všemi zadobře ještě to neznamená že jste opravdoví kamarádi potažmo přátelé !




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Rozhovor se sourozenici či některým z příbuzných vám velmi prospěje zkraje týdne, neb co máte již dlouho na srdci - to bez jakýchkoliv vytáček řeknete a zdravě se mezi vámi pročistí atmosféra. Pozor ale při procházkách - mysl se vám bude neustále toulat a snadno zabloudíte !
Skvělá domáci atmosféra u vás zavládne na Silvestra nejen díky vaší precizní přípravě, ale i vtípkům, které občas špitnete ! Intuice vám bude velmi ku prospěchu neb vycítíte že někdo z rodiny se potýká s nenáladou, ale postačí jedno vaše pohlazení a bude to mít účinek jako by se napil elixíru dobré nálady !
Děti vás další dny překvapí svým přáním do nového roku a kupodivu se bude shodovat s vašim ! Navíc pocítíte velkou sexuální energii a je jasné že partnera zahrnete nejednou něžnými slůvky i doteky !
Jaké by mělo být vaše předsevzetí z astrologického hlediska..??? Aby vás sváteční nálada provázela po všechny dny roku 2009 a úplně z vašeho života vytlačila občasnou žárlivost či závist !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Peněženku počátkem týdne raději nechte doma a vezměte si jen nejnutnější finanční obnos. Tendence utrácet totiž může způsobit doslova vyluxování nejen vaší peněženky ale i konta ! Slevy budou velmi lákavé a vy budete schopni nakoupit cokoliv, dokud budete mít ""za-co"..
Snažte se mít na Silvestra již od rána připraveno nějaké pohoštění, protože vás překvapí nejedna návštěva!  První bude patrně rozjařený soused, nezapomenou na vás ani sourozenci a příbuzní ! Tak to během dne nepřežeňte s alkoholem - večer byste se mohli nepřirozeně potácet !
Další dny vaše atkivita na domácí půdě občas vyvolá údiv neb všechny budete obskakovat ! Možná se vás zeptají zda nejste nemocní ale to přejdete s humorem ! Je možné že konec týdne bude to správné období převzít vedoucí úlohu v rodině !
Jaké by mělo být vaše předsevzetí na rok 2009 z astrologického hlediska..??? Uvědomit si, že není žádné místo na světě které by vám nahradilo domov, rodinu...rodiče...a ať již budete kdekoliv, máte se kam vrátit.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Nejste u sebe zvyklí na přílišnou sentimentalitu - ale zkraje týdne si jí užijete dosytosti ! Velmi důležitou roli ve vaší citové náladě může sehrát nějaká žena. Ohlídejte si změnu nálady - chvilku budete veselí a obratem propadnete splínu !
Na Silvestra ráno sice pocítíte mírnou nejistotu ale příčina bude v tom že se vžijete do pocitů člověka který si k vám přijde na něco postěžovat a vy do sebe jako savý papír nasajete jeho bolístky a začnete je brát jako problémy svoje ! Držte si proto alespoň malý odstup od lidí kteří budou mít tendenci si na něco stěžovat ! Pozor poslední den v roce na sliby - něco v dobrém rozmaru řeknete a další týden nebudete vědět kam skočit dřív abyste vyřčené splnili !
Do konce týdne nejednou udivíte sousedy nej je občas svoláte a uspořádáte malou oslavu. Povšechně se u vás asi dveře netrhnou neb se u vás sejdou sourozenci a nejbližší příbuzní, a vám to udělá radost neb budete mít pocit jakéhosi vůdčí rodinného klanu !
Jaké by mělo být vaše předsevzetí na rok 2009 z astrologického hlediska..??? ¨ Máte před sebou dlouhé období osobní proměny - k lepšímu - tak se nebraňte změnám !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne bude rozumné nic nedělat. Budete-li v zaměstnání, dá vám hodně přemáhání a soustředění alespoň zvedat telefony...Zato toulat se v mysli souhvězdím  Aquila vám půjde skvěle ! Tím chci říct že se vám myšlenky budou ubírat v naprosto nereálných vizích !
Na Silvestra bude Luna ve vašem znamení přecházet nejen Venuši ale i mystickou planetu Neptun ! Takže se ráno probudíte s úsměvem díky překrásným snům, celý den budete přátelští, usměvaví a pohostinní.
Sami sebe udivíte v dalších dnech neb si odpustíte jakékoliv výstřelky - zejména co se financí týká ! Budou to i skvělé dny zbavit se toho co vás nějakým způsobem brzdí - což je dobrý počin k novému roku neb se můžete zbavit toho co vám nejen překáželo ale třebas v předchozím roce i škodilo !
Jaké by mělo být vaše předsevzetí na rok 2009 z astrologického hlediska..??? Využít přízně Jupitera který bude po celý rok procházet vašim znamením neb vám dodá sebevědomí, větší chuť po poznání a nachystá vám příležitosti k rozmachu v jakékoli oblasti !

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne budete velmi potřebovat kontakt s lidmi, se kterými pracujete nebo sdlílíte společného koníčka. Pocit že někam patříte pro vás bude velmi důležitý. To ale také znamená, že např.Rybky které žijí sami budou doma nervozní - což bude signál vyrazit za přáteli nebo se alespoň projít po ulici a být v kontaktu s větším množstvím lidí !
Na Silvestry byste se sice měli radovat - jenže vaše obětavost nebude mít žádné mantinely takže se lehce může stát že budete neustále obskakovat ostatní a ze zábavy vám mnohé uteče ! Zapojte do příprav i ostatní !
Další dny budete hloubaví, zamyšlení...Luna bude až do soboty dopoledne procházet vašim znamením což by mohlo navodit u mnohých z vás i tendenci popít více alkoholu - udělejte opak, alkohol a cigarety omezte na minimum !
Hlavou se vám bude honit od 1.ledna 2009 předsevzetí vůči jednomu konkrétnímu člověku - a to byste měli bezezbytku splnit. Celý rok byste se měli snažit o jednu zásadní věc - řídit si svůj život a nenechat si od druhých do svých věcí mluvit !