Jdi na obsah Jdi na menu
 


52. týden 2009

21. 12. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 52. týden od 21.12. do 27.12.2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Kozoroha
Do následného znamené Vodnáře vstoupí 20.1.2010 v 5:44hod..


Merkur
putuje znamením Kozoroha.
Z jeho přízně budou Kozorozi čerpat i v příštím roce, protože do znamení Vodnáře vstoupí až v roce 2010, a to 10.2. ! Bude to tím, že posel Bohů Merkur se během Vánočních svátků, přesně v sobotu 26.12. v 15:31:52hod otočí do retrográdního směru ! 

 

Venuše
putuje znamením Střelce. V pátek 25.12. v 19:14hod vstoupí do znamení Kozoroha, a zde setrvá do 18.1.2010, kdy v 15:30hod vstoupí do znamení Vodnáře. 


Mars
je ve znamení Lva.
Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!
V neděli 20.12. se Mars otočí, a retrográdní směr bude mít až do 10.3.2010, kdy v 17:11:35hod opět nabere přímý směr.

Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
 

Saturn
je ve znamení Vah.
13.1.2010 se Saturn otočí do retrográdního směru, a opět se vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010.
Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.
 
 
Uran putuje znamením Ryb.

 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

Mírný zmatek během Vánočních svátků se nám pokusí vnést do života
pozažmo běžného fungování posel Bohů, planeta komunikace Merkur..
V sobotu 26.12. v 15:31:52hod se totiž otočí do retrográdního směru.
Jeho retrográdní pohyb nás povšechně přinutí zamyslet se, jaké místo zaujímáme ve společnosti, v hierarchii firmy, mnozí si položíme otázku zda směr naší kariéry a profesního směřování je správný, zda to byla správná volba. Pokud se vám v období jeho zpětného pohybu začne nedařit, může to být pro vás výzvy, zda není načase udělat ve své kariéře změnu, ale s rozhodnutím posečkejte, až se Merkur 15.ledna 2010 opět otočí do přímého směru.
Co konkrétně může přivodit za patálie vám, se dočtete v horoskopu svého Slunečního znamení níže...  

 

   

 

 

  

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

V prvních dnech tohoto týdne se vám společenské povinnosti začnou míchat do kariéry, ale vzládnete vše bravurně ! Dokonce v nějaké společnosti, při párty či podnikové slavnosti zazáříte tak, že si zlepšíte pověst i u těch, kteří o vás pochybovali.
Jak strávíte Štědrý den..???
Ve čtvrtek dopoledne budete citově zranitelní, ale Luna v 12:42hod vpluje do vašeho znamení, a vy ucítíte, jak se vám do žil vrací pozitivní nálada, elán. Jakmile ve vaší blízkosti někdo začne vyzařovat negativní energii, doslova ho sestřelíte, prostě nedopustíte, aby kdokoliv čímkoliv otravoval atmosféru vám či vašim blízkým, prostě nevrlého jedince velice energicky zbrzdíte hned v počátku ! Ve dnech víkendu vaše plány, jak budete stoupat k výšinám ve své kariéře, začne oddalovat Merkur, který se v sobotu otočí do retrográdního směru. Nenechte se až do 15.1.2010 stresovat tím, že vždy když již budete mít vše promyšleno a nakročeno např..k podpisu smlouvy, vždy se objeví nějaký problém a termín se odloží. Držte se hesla - kdo jde pomalu, jde s rozumem...a kdo jde s rozumem, dojde "daleko"" !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Díky firemní akci zkraje týdne si uvědomíte, jak je pro vaši kariéru důležité pohodové prostředí a poklidné vztahy s kolegy a nadřízenými. Máte-li s někým nějaké rozepře, podáte sami ruku na usmířenou, neb před vstupem do nového roku budete chtít mít vyřízeny všechny resty.
Jak budete trávit Štědrý den..?
Vašim nejbližším se s největší pravděpodobností nebude zamlouvat, že se dopoledne setkáte se svými přáteli. Navíc po obědě se někam zašijete a budete chtít být chvilku osamotě...Jenom se snažte rodině vysvětlit, že se neschováváte před nimi, ale něco si chcete promyslet. 24.prosinec je totiž váš skutečně skvělý den promyslet strategii na další dny, hlavně jak a s kým budete slavit Silvestra.
Ve dnech víkendu vám Merkur ve zpětném pohybu předvede, že vše je v neustálém pohybu a chaos, který to ve vašem životě vyvolá, vás až do 15.1.2010  bude stát hodně trpělivosti. Vyhnout obloukem se ale můžete problémům tím, že nic nebude konat na základě informace"" že jedna paní povídala"...


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

První dny v týdnu nejednou pocítíte velkou loajalitu a soucit vůči těm, kteří se stali během předchozích měsíců obětí přírodní kalamity. Proto začnete na internetu hledat konta potažmo možnost, jak někomu z poškozených udělat ještě před Vánocemi radost.
Na Štědrý den se nenechete otrávit řečmi nějakého skeptiky, že sny nic neznamenají ! To co se vám bude zdát na Štědrý den se začne plnit, a jak se bude blížit večer, asi začnete být netrpělí. Zejména ti z vás, kterým sen předpoví, že pod stromečkem najdete to, o čem již dlouho jenom sníte, předčíte svojí nedočkavostí děti. Pokud jste nezadaní a zdálo se vám o nějaké milostné zápletce, neseďte doma ! Určitě se sen splní a potkáte osobu, která vás ubezpečí, že Štědrý den je opravdu štědrý a plní sny...
Víkendová otočka Merkura do retrográdního směru mírně rozčeří váš klid. Pokud chcete předejít problémům, ujistěte se, zda někomu nedlužíte peníze. Pokud někdo dluží vám, až do 15.1.2010 se nespoléhejte na to, že dlužník půjčku splatí. Tou horší variantou může být, pokud podnikáte, kontrola FU..



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Podnikáte-li, nedejte na to, že Vánoce jsou již za dveřmi a nepodléhejte lenosti, neb v prvních dnech tohoto týdne ještě dostanete skvělou příležitost sjednat velmi lukrativní obchod. Povšechně ve vztahu k financím můžete Raci vsadit na štěstěnu neb bude ve hře Jupiter a ten by vám měl přinést štěstí i v majetkových transakcích, tedy např. při prodeji či či koupi bytu, nemovitosti, etc...!
Na Štědrý den se nebraňte emocím a pocitu, že byste někomu potřebnému měli pomoci v nouzi ! To vám budou našeptávat Luna a vězte, že když její hlas poslechnete, a malým obnosem obšťastníte např. osamocené děti v dětském domovu, vaše Vánoční pohoda se zdvojnásobí !
Pokud se vám během víkendu porouchá doma nějaký spotřebič, nepokoušejte se ho opravit sami ! Díky sobotní otočce Merkura se naopak připravte na to, že až do 15.1.2010 budete nuceni občas zajít do opravny s nějakým nefunkčním domácím pomocníkem. Možná by bylo rozumné předejít kalamitám tím, že sami objektivně zhodnotíte, zda některé spotřebiče ve vaší domácnosti by nebylo rozumné nahradit novými.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Vůči druhým budete zkraje týdne štědří, velkorysí, a někteří se "plácnete" přes kapsu a přispějete i na nějakou charitu.
Na Štědrý den ještě mnozí vyrazíte do obchodů, což se vám štědře vyplatí neb pomůžete nějakému cizinci v nouzi a jeho či její revanš v dalších týdnech bude velkolepá ! Ať běhěm Štědrého dne podniknete cokoliv, vaše volba bude správná a spoléhat se můžete i na ten kousíček štěstěny ! Dokonce bych vám doporučovala vsadit si nebo koupit los. Výhra na Štědrý den taky není k zahození, co myslíte ?!? 
Od soboty až do 15.1. se budete potkávat s lidmi, hlavně s bývalými kolegy ze zaměstnání, které jste dlouho neviděli. Mnozí i obnoví stará přátelství, a některé Lvi čeká překvapění v podobě nabídky práce, a patrně se bude jednat o zaměstnavatele, pro kterého jste již pracovali. Opět se ozve a nabídne vám zaměstnání !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

 

První dny v týdnu by vám pocit, že stále nemáte dost mohl přivodit  přejídání, a je jasné, že se váš žaludek začne bránit. Druhým negativem bude to, že si můžete nastartovat přibírání na váze, tak milé dámy a pánové zpozorněte, pijte během dne zejména v pondělí a v úterý dostatek čisté vody bez bublinek, v jídle dejte přednost zelenině, ovoci, a poslední jídlo konzumujte nejdéle v 17:00hod ! Alkoholu se vyhněte obloukem !
Jak budete trávit Štědrýden...??
Netrpělivost s neposedností vás vyženou dopoledne z bytu, ale velmi rádi se zase vrátíte do teplíčka domova. Původcem vaší nervozity může být např. informace někoho dříve narozeného z vaší rodiny, že tentokrát pod stromečkem díky jejich daru budete opravdu překvapeni. Tajemství se namají prozrazovat, ale asi nic nepokazím, když vám naznačím, že se může jednat o "dar rodového dědictví"..
Od soboty až do 15.1.2010  se držte hesla - nemusím mít všechno hned, a také si připomínejte, že neexistuje dokonalost. Zpětný pohyb planety Merkur se bude snažit způsobit rozruch ve vašich mileneckých vztazích, a díky tomu na intimním partnerovi uvidíte sebemenší chybu.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátkem týdne zažijete spoustu legrace. Zbystřit by měli nezadaní neb lze předjímat romantické setkání, seznámení, a může to být počátek velmi zajímavého a něčím originálního ba neobvyklého vztahu ! V každém případě všichni prožijete nějaké dobrodružství, možná spojené s tajemnem. Během Štědrého dne si zadaní potvrdí správnost svého rozhodnutí sdílet se stávajícím partnerem společný život, a ti, kteří nemají vztah legalizován sňatkem, se konečně odhodlají pod jmelím či před vánočním stromečkem přednést partnerský slib...
V sobotu se Merkur otočí do retrográdního směru. Pokud v rodině plánujete koupit dům, nebo zvažujete pořízení dražší věci pro domácnost, počkejte do 15.1.2010. kdy Merkur opět nabere přímý směr. Jinak se dají předjímat opakované reklamace, chyby ve smlouvách, a povšechně zmatek ve vaší domácnosti !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Dobročinnost vás doslova popadne počátkem týdne, tak si dejte pozor, abyste ve slabé chvilce nerozdali nějaký "rodinný poklad". Prosbě příbuzných ale neodoláte a stanete se jejich tajnými sponzory.
Štědrý den budete prožívat ve dvou vlnách. Ta první, romantická, vás bude houpat až do skvělého oběda. Je ale otázkou, zda díky Luně, která vstoupí v 12:42hod do vašeho domu zdraví, nedostanete nápad se postit. V každém případě vám na večer doporučuji nepřejídat se, protože jako jediné znamení můžete mít problémy s žaludkem !
Pokud během víkendu zaznamenáte nějaké zmatky při cestování, ničemu se nedivte. Merkur se otočí do retrográdního směru, proto až do 15.1.2010. se snažte dělat opatření, jak kalamitám předejít. Zavazadla si vždy výrazně označte, k odjezdu se snažte přijít s časovým předstihem, ale je i možné, že vy sice budete všude včas, ale naopak autobus či vlak bude mít zpoždění etc...


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Svojí výřečností každého doslova umluvéte počátkem týdne. Mnozí dokonce zjistíte, že vám ani nemáte problémy mluvit před vícero lidmi.
Jak strávíte Štědrý den...??
Když něco připálíte, mávnete nad tím rukou, a když Střelkyně hned po obědě objeví na ubruse skvrnu, s úsměvem ho vyměníte, prostě se nerozčílíte !Luna vám na Štědrý den totiž jako první dárek nadělí shovívavost vůči dětem a vašim blízkým. Zpozornět by měli páry, které si přejí počít potomka neb Luna vám v tento den nadělí ještě jeden dárek - máte skvělou příležitost počít potomka !
Merkur se v sobotu odpoledne otočí do retrográdního směru, a tím si vkročíte do delšího období, ve kterém si budete muset poradit s mnoha opožděnými platbami. Proto se až do 15.1.2010  moc nespoléhejte na sliby okolo financí, vše si ověřujte a když platba nepřijde, neváhejte a přípomeňte se ! Nedejte na slaboduché výmluvu a klidně firmě či dlužníkovi volejte opětovně. Je totiž možné, že díky něčí nesolidnosti se vy opozdíte s nějakou platbou a to by vám mohlo přivodit pokuty, penále. Tak se Střelci ode dneška až do 15.1.2010 nedejte nikým balamutit !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Počátkem týdne budete vlídní, shovívaví, a navíc budete mít chuť někoho obdarovat ! Velkorysost si ale hlídejte, abyste to v ničem nepřehnali neb nemusíte odhadnout tu pravou míru a štědří můžete být na nesprávném místě !
Jak budete trávit Štědrý den..??
Okolo poledne vás zaskočí prosbou sousedka nebo někdo z blízkých příbuzných. Budou potřebovat půjčit něco bez čeho by Vánoční tabule nebyla úplná. Prostě něco opomenuli koupit. Večer u rozsvíceného stromečku se neubráníte silnému pocitu, že musíte chránit všechny které milujete. Pokud Štědrý den budete trávit daleko od rodičů, prarodičů, zavolte jim. Nebudete mít totiž klid, dokud se nepřesvědčíte, že jsou v pohodě.
V sobotu ve vašem znamení udělá planeta komunikace Merkur otočku, a začne couvat, tedy bude mít až do 15.1.2010 retrográdní směr. Mnohým se naskytne výhodná koupě nové elektroniky, ale doporučuji vám nepospíchat s nákupem neb byste unáhleně mohli zakoupit výrobek, se kterým následné měsíce nejednou budete nuceni běžet do opravny a reklamovat vady. Narození okolo 26.12. se ve dnech víkendu budou potýkat s menší slovní zásobou, občas se v rozhovoru díky tomu zamotáte, tak se nepouštějte do dlouhých souvětí, prostě hovořte v kratších větách, tím se vyhnete trapasům !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne budete vyhledávat přátele, a dokonce uspořádáte nečekaný večírek. Jste-li nezadaní, dostanete příležitost se samotou skoncovat a prožít nejen romantický večer, ale i noc!
Mnozí díky zaneprázdněnosti nestihnou nakoupit všechny dárky, tak se zbytečně nestresujte, zachovejte klid neb Luna vás na Štědrý den přímo vybídne ještě jednou proběhnout obchody a nakupovat. Dokonce nějakou drobností uděláte radost i sami sobě ! Bude to věc, kterou jste si nekoupili v předchozích dnech díky vysoké ceně, a vy ji koupíte nakonec ve slevě !  Merkur se v sobotu otočí ve vašem domě problémů do retrográdního směru. Proto si až do 15.1.2010 hlídejte s kým jednáte. Můžete díky nezodpovědností druhých a vaší důvěřivosti přijít o peníze, o pověst zodpovědného člověka, neb těžko budete totiž vysvětlovat, že jste se řídili dle rad někoho jiného, komu jste slepě důvěřovali ! Navíc v uvedeném období můžete mít opakovaně pocit, že nemáte žádnou energii, tak si šetřte síly na důležité věci, soustřeďte se na rodinu a společné finance především !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne se myšlenkama budete vznášet, prostě budete rozjímat, lelkovat. To vám velmi prospěje, neb potřebujete načerpat před Vánočními svátky energii. Navíc si ujasníte všechny restíky z posledních dnů, a s velkým klidem si rozvrhnete práci tak, abyste Štědrý den měli klid i na duši a nemysleli na nějaké nedodělky.
Jak budete trávit Štědrý den..??
Vaše fantazie dopoledne bude nepřekonatelná, a máte-li děti, lze předjímat že si spolu budete až do oběda prozpěvovat koledy. V 12:42hod Luna opustí vaše znamení a protože v podvečer proběhne první Lunární čtvrť, můžete si začít vyčítat, že jste utratili za dárky málo peněz, dokonce můžete mít podvědomý strach, že nebudou s vaší nadílkou v rodině spokojeni. Tím si Rybky hlavu nelamte, protože nějvětším dárkem pro vaše blízké bude vaše pohoda, úsměv na vaší tváři !  Během víkendu si vás otočka planety komunikace Merkur upozorní, že byste neměli přátele hodnotit podle lichotek ale skutků. V sobotu se totiž Posel Bohů Merkur otočí do retrográdního směru, a couvat bude až do 15.1.2010. Je možné, že v uvedeném období zjistíte, že např. renomované jméno firmy ještě není zárukou její solidnosti. Také trošku prořídne váš diář, ze kterého vyškrtnete některé lidičky neb zjistíte, že se s vámi přátelili pouze ze zjištných důvodů.