Jdi na obsah Jdi na menu
 


51. týden 2009

14. 12. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 51. týden od 14.12. do 20.12.2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Střelce
Do následného znamení Kozoroha vstoupí 21.12. v 19:03hdo


Merkur
putuje znamením Kozoroha.
Z jeho přízně budou Kozorozi čerpat i v příštím roce, protože do znamení Vodnáře vstoupí až v roce 2010, a to 10.2. ! Bude to tím, že posel Bohů Merkur se během Vánočních svátků, přesně v sobotu 26.12. v 15:31:52hod otočí do retrográdního směru ! 

 

Venuše
putuje znamením Střelce. V pátek 25.12. v 19:14hod vstoupí do znamení Kozoroha, a zde setrvá do 18.1.2010, kdy v 15:30hod vstoupí do znamení Vodnáře. 


Mars
je ve znamení Lva.
Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!
V neděli 20.12. se Mars otočí, a retrográdní směr bude mít až do 10.3.2010, kdy v 17:11:35hod opět nabere přímý směr.

Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
 

Saturn
je ve znamení Vah.
13.1.2010 se Saturn otočí do retrográdního směru, a opět se vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010.
Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.
 
 
Uran putuje znamením Ryb.

 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

Událostí týdne je NOVoluní ve Střelci,
které nastane ve středu 16.12. v 13:02hod.
O jeho vlivu se dočtete u svého Slunečního znamení.

   

  

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Nikoho v tomto týdnu nenecháte na pochybách, že máte srdce na pravém místě. Dokonce až do soboty 19.12. se budete snažit být přítomni nějakým charitativním akcím. Pravdou je ale to, že vás může mírně vyčerpávat velké množství lidí okolo vás. Dopřejte si proto občasnou relaxaci o samotě ! Zejména ti, kteří mají vážný zájem o studia na vysoké škola nebo se zajímáte povšechně o nějaké další studium, středeční NOVoluní ve Střelci vám vytvoří ideální podmínky pro sjednávání schůzek či návštěv škol a zjišťování podrobností, podmínek studia, datumu zkoušky či pohovorů. Se zásadním rozhodnutím ale vyčkejte do roku 2010 protože během Silvestrovského Úplňku 31.prosince, nastane částečné zatmění Luny, a na "světlo" mohou vyplout informace, které částečně vaše plány pozmění. Názorově se s někým střetnete během víkendu. Doporučuji vám brzdit neb vaše racionalita může i dětem brát iluze o "kouzlu" Vánoc ! Budete-li trávit sobotní či nedělní večer venku, nezapomeňte se pořádně obléct, zejména dbejte o své nohy, lýtka, prostě se snažte nenastydnout, neprochladnout !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Kariéra a ambice trošku v tomto týdnu ustoupí do pozadí. To neznamená, že byste ztráceli motivaci, ale až do pátku budete upřednostňovat i duchovní stránky života. Uvědomíte si totiž, že klid v duši je pro vás velmi důležitý. Středeční NOVoluní ve Střelci ve vás vyvolá velkou iniciativu okolo financí. Mnozí začnete vyhledávat i mírně rizikovější finanční zdroje, např. ku založení firmy. Ale ti umírněnější Býci se soustředí na vyjednávání okolo zvýšení platu či odměn od společnosti, pro kterou pracujete. Je zde i možnost, že se konečně rozhodnete požádat banku o hypotéku. Ale může se jednat i např. o stipendium, ve hře mohou být i alimenty - prostě těch možností je mnoho...Doporučuji vám ale spíše si obhlédnout terén, seznámit se s podmínkami ať se bude jednat o cokoliv, protože Silvestrovské zatmění Luny může ukázat na nějaký rozpor v listinách, smlouvách. Takže zdrženlivost vám prospěje ! Ve dnech víkendu mnohé z vás sexuální choutky mohou zanést za mantinely věrnosti, a následovala by krize ve vašem vztahu. Budete-li povšechně laškovat s opačným pohlavím, a je jedno zda jste zadaní či žijete sami, můžete být velmi nemile něčím zaskočeni.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Vánoční atmosféra vás tak pohltí, že se budete snažit pochopit některé dávno zapomenuté zvyky a obyčeje, které dodržovali naši předkové. Dokonce mnozí až do soboty 19.12. změníte svůj názor na náboženství a víru. Žijete-li v partnerském vztahu "na divoko" je možné že se okolo středy díky NOVu ve Střelci rozhodnete vztah ukotvit, legalizovat. Pokud ale v poslední době tápete a nejste si jisti svým výběrem partnera, nastane situace, kdy si sami sobě budete muset položit otázku, zda má nějakou cenu ve vztahu dále setrvávat. Nemusí se ale jednat pouze o intimní partnerství - ve hře může být i váš obchodní partner. Nebudete se vyhýbat vážnějším hovorům, neb si uvědomíte, že můžete pro své vztahy povšechně hodně udělat. Ve dnech víkendu velmi negativně zareagujete v případě, pokud na vás intimní protějšek bude něco chtít. Povšechně zejména v sobotu můžete místo Vánoční atmosféry vytvářete v manželství, partnerství nesnesitelné napětí - tak se kontrolujte !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Běžně jste osůbky citlivé na věci mezi nebem a zemí, ale v tomto týdnu až do soboty 19.12. se vaše citlivost a vnímaní nadpřirozených věcí zvětší. Začne vás dokonce vábit vše spojené s okultismem a jevy které nelze racionálně vysvětlit. Ve dnech okolo středy se vaše myšlenky díky NOVoluní ve Střelci budou stáčet k práci, zaměstnání. Skvělý může být tento NOV pro jedince, kteří nemají zaměstnání. Nejen tuto středu ale i v následných 14-ti dnech s největší pravděpodobností nastane změna. Ale ani podnikatelé nepřijdou zkrátka neb obchody které se poslední dobou vlekly dostanou rychlý spád. Tou negativní informací může být vaše zjištění, že se nevejdete do nějakého oblečení, a tak podumáte nad tím, kam byste měli chodit cvičit. Zkuste změnit i stravovací návyky neb tento NOV je pro vás skvělý den na zahájení diety ! Ve dnech víkendu vás žárlivost může zasáhnout jako Tsunami. Místo romantiky si můžete pohrávat s myšlenkou, že váš intimní protějšek má něco "zalubem", ale proč či co ve vás vyvolává podezření nebudete umět vysvětlit.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Vaše vztahy až do soboty 19.12. mohou mít nádech něčeho tajemného. Zejména v intimním partnerství můžete mít pocit, že si prožíváte jakési mystické období a to se týká i sexu ! Dokonce mnozí prožijí jakési vzkříšení manželství, zejména ti, kteří měli v posledním období pocit, že se z vašeho vztahu vytrácí něžnosti, touha. Nabídku pracovat na novém projektu (nevyjímaje umění a zahraničí) přinese mnohým Lvům středeční NOVoluní ve Střelci. Máli vaše profese něco společného s řemeslem či samostatnou tvorbou, můžete dostat nabídku svoje výrobky prezentovat na zahraničním trhu. Zadaní by ve dnech víkendu neměli udělat bez intimního protějšku "ani krok". Můžete se totiž velmi hluboce zamilovat, a to doslova "fatálně", a dokonce by se mohlo jednat o příbuzného. Pro muže přichází v úvahu sestra stávající parnerky, ženám se může do života opět vrátit předchozí partner. Jste-li nezadaní, může být pro vás sobota dnem, kdy se vám navázáním vztahu může splnit "Vánoční přání". V každém případě ve dnech víkendu pocítíte velkou touhu po opačném pohlaví, a je možné, že díky erotickým radovánkám ani nezamhouříte oko...

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

 

Přátelské vztahy se spolupracovníky pro vás až do soboty 19.12. budou přednější než osobní ctižádost. Opět najdete společnou řeč i s nadřízenými. To vám také umožní prožít s kolegy spoustu veselých chvil a konečně se dozvíte něco i z jejich soukromí. Středeční NOVoluní ve Střelci vám připomene, jak je pro vás důležitý domov, rodina a prostředí kde žijete. Některé Panny se budou snažit mít všechny blízké u společného stolu a povídat si, ale mnozí z vás to nevydrží a rychle začnou dělat nějaké upravy v bytě. Pokud uděláte nějaké změny, bude to zejména ve prospěch těch, kdo s vámi žijí ve společné domácnosti. Může se jednat  o nový nábytek nebo nějakou opravu. Ve dnech víkendu se ale začnete chovat velmi prazvláštně. Dokonce si budete pro sebe vymýšlet naprosto nesmyslné domácí práce, a váš intimní protějšek začne mít pocit, že se tím vyhýbáte něžným dotekům..


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Až do soboty 19.12. budete pociťovat zvýšenou kreativitu a hravost, zvýší se i vaše představivost, což se bude hodit zejména těm, kteří mají děti, protože se budou každý večer těšit na vaše vypravění pohádek  ! Máte před sebou skvělé dny, ve kterých i svoji lásku budete dávat otevřeně najevo. Nu a nezadané Váhy dostávají šanci k seznámení a vězte, že to bude za velmi neobvyklých okolností ! Okolo středy vám prospěje krátký výlet a nemusíte cestovat daleko. V každém případě zažijete spoustu legrace, o nějakém nečekaném dobrodružství nemluvě. Krásně si provětráte myšlenky, což prospěje zejména, těm kteří se živí psaním, komunikací. Bude vám to totiž skvěle myslet a dovedete se soustředit na nový projekt, který vám přinese NOVoluní ve středu. Víkendové konstelace ve vás mohou vyvolat doslova erotickou bouři, a to i při náhodném setkání s nějakou osůbkou z vašeho blízkého okolí, sousedem, sousedkou, nevyjímaje příbuzné. Jste-li nezadaní, během soboty či neděle se můžete zamilovat tak silně, že jakmile si na svoji novou lásku vzpomenete, tak ""tak-tak" že popadnete dech!


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Až do soboty pocítíte velkou sounáležitost s rodinou, s předky, kořeny vaší rodinné linie. Proto se budete snažit využít každou chvilku, abyste si mohli povídat s dříve narozenými, prohlížet stará alba a je jasné, že se to neobejde bez vzpomínání na ty, kteří odešli za světlem. Informace jak vydělat více peněz, vám poskytne středeční NOVoluní ve Střelci. Může to znamenat i profesní vzestup, zvýšení platu nebo jednání o novém zaměstnání. Dokonce i Štíři, kteří ještě minulý týden byli nerozhodní a báli se udělat změnu či nějaký zásadnější krok, nejen ve středu, ale i následné dva týdny budou plni odhodlání. Ale s podpisem smlouvy či změnou vyčkejte do nového roku. Silovestrovské zatmění Luny vám totiž poodhalí informace, které před vámi někdo zamlčí..Ve dnech víkendu se díky kvadratuře Luny a vynalézavé, tvůrčí, ale svéhlavé Pallas Atheny budete chovat naprosto nepochopitelně. Pořád si budete vyhledávat nějakou domácí práci. Klidně začnete přerovnávat obsah již dávno uklizených skříní či knihovny, jenom abyste neměli čas myslet na svoje mírně rozjitřené city. Pokud se vám zasteskne po rodičích, prarodičích, nejlepší bude když jim alespoň zavoláte, což platí hlavně pro narozené okolo 27.11.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Až do soboty 19.12.  vás budou vábit okultní témata, vše mystické, nadpřirozené, nevyjímaje astrologii. Budete daleko víc citlivější a je možné, že se zapojíte do nějaké skupiny zabývající se životním prostředím. Ve středu přesně v 13:02hod se ve vašem znamení obejme Luna se Sluncem, nastane tedy NOVoluní ve vašem znamení. To je vždy příležitost odstartovat něco nového. Slavíte-li okolo středy narozeniny, máte před sebou 365 dni, které vám dají příležitost v mnohém začít nanovo a bez předsudků. Dají se předjímat nejen začátky, ale i konce, neb některé aktivity vypustíte ze života a nové započnete. Budete-li slavit ve dnech víkendu s příbuznými, pozor by si měli dát muži, protože se můžete zakoukat do nějaké příbuzné z partnerčiny strany. Ženy by zase měli velmi zvážit, zda přijmout pozvání ex-partnera, protože se říká že "do jedné řeky dvakrát nevkročíš". Vrátíte se k sobě, ale nedůvěra a žárlivost vás opět rozdělí..

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Až do soboty 19.12. si dávejte pozor neb můžete velmi nepromyšleně začít utrácet. Příčinou bude vaše přílišná velkorysost. Myslete na zadní kolečka, po tomto termínu se může udát malá domácí nehoda a vám mohou chybět peníze na koupi nového spotřebiče...etc..Středeční NOVoluní ve Střelci vám propůjčí schopnost rozpoznat, které okolnosti či aktivity vás v předechozím období brzdily. Je to tedy skvělá šance udělat úklid ve svém životě i dušičce, a negativního se zbavit. Nejen ve středu, ale i následných 14 dní máte skvělou šanci změnit svoje zvyky. Ať již ve dnech víkendu vyrazíte na výlet nebo na nákupy v blízkém okolí, všichni, kdo se vám připletou do cesty, budou nějakým způsobem nepředvídatelní, prostě se vám díky druhým lidem začnou dít divné věci. Bude-li se chlubit někdo s přátel svými výdělky a plnou peněženkou, nesnažte se dotyčnému ve společnosti vyrovnat a utrácet např. za drahý alkohol - jen ho nechte ať zaplatí za vás !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Cokoliv si naplánujete či uděláte až do soboty 19.12., vždy budete myslet na druhé, spíše než na sebe. Je tedy otázkou, zda vám nedoporučit, abyste se občas nechovali trošku sobecky. Budete totiž velmi soucitní a znepokojovat vás budou i problémy druhých lidí, což může být postupně náročné na vaši psychiku. Ve středu ucítíte touhu setkat se s přáteli, zejména s těmi, které jste delší dobu neviděli. NOVoluní ve Střelci vám může dokonce připomenout i třebas formou snů některé zapomenuté společenské kontakty. Pokud máte něco společného s politikou, i v této oblasti zaznamenáte větší "" ruch". Dokonce můžete navázat kontakt se skupinkou lidí, se kterými spojíte svoje životní plány. O tom, jak důležitý je pro vás tento NOV vás přesvědčí další období neb kontakty které okolo středy navážete budou stála nabývat na důležitosti. Luna v sobotu 11:41hod vstoupí do vašeho znamení, a vaše originalita a humor okoření atmosféru nejen ve vaší rodině, ale i při nějaké společenské události zaperlíta a budete středem pozornosti. Vyvoláte tím ale žárlivost, a tak se snadno může stát, že se vás někdo bude snažit přetrumfnout. Nenechte se vyprovokovat, protože se dotyčný či dotyčná následně sami ztrapní !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Až do soboty 19.12. si užijete plnými doušky své intuice, obrazotvornosti, fantazie, všeho, co nelze vnímat pěti smysly. Pokud je vaše profese nějak propojena s uměním či ezoterikou, budete na výsluní, a pokud se živíte nějakou formou komunikace nevyjímaje psaní, vaše nápady nebudou mít konkurenci ! Navíc vaše kariéra a pověst by měli díky středečnímu NOVoluní v následných 14-ti dnech zažít doslova skok nahoru, neb se dá předjímat nejen úspěch, ale i další profesní příležitosti. Máte tedy dva týdny na to, abyste si rozmysleli, které aktivity jsou pro vás opravdu prioritou a v roce 2010 vše odstartovat ! Mnohé může NOV i katapultovat virtuelně na pomyslný vrchol těch nejlepších z vaší profese...Tak milé Rybičky nezpichněte - neb znáte to - pýcha vždy předchází pád ! Jenže pocit nudy vás překvapí během víkendu. Všichni okolo budou jásat, od sousedů uslyšíte smích, jen vy se nebudete umět zabavit. Doporučuji vám vyrazit do ulic, na Vánoční trhy, protože zůstanete-li sedět doma, začnete si namlouvat, že jste zodpovědní za "všechy hříchy světa"..