Jdi na obsah Jdi na menu
 


50. týden

9. 12. 2007

Týdenní e-horoskopy pro 50. týden od 10. 12. do 16. 12. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce je ve znamení STŘELCE kde setrvá do soboty 22.12. neb tento den v 7:06hod vstoupí do znamení KOZOROHA a nastane Zimní Slunovrat
Merkur je od 1.12.2007 ve znamení Střelce.
Venuše je ve znamení Štíra...
Mars je retrográdní ve znamení Raka, direktní pohyb bude mít opět 31.1.2008. Do znamení Blíženců díky zpětnému pohybu se dostane na Silvestra 31.12. 15:52hod.
Jupiter je  ve znamení Střelce. V úterý 18.12.2007 ve 20:14hod vstoupí do znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Střelce. V sobotu 26.1.2008 v 4:23hod vstoupí do znamení Kozoroha.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Vkladem pro stávající týden je pro vás neotřelá argumentace a kurážné myšlení. Navíc od středy budete podporováni příjemnými konstelacemi, takže ikdyž se možná dostanete do nějakého časového presu, budete se ovládat a ""Berani divte se"", dokonce budete respektovat názory a přání ostatních ! Vaše nadšené reakce vůči lidem okolo sebe posílí adventní pohodu jak vaší domácností tak i na pracovišti. Naprosto skvělý týden budou mít Berani narozeni okolo 12.4. Trigon Slunce a planety komunikace Merkur na vaše radixové Slunce vám budou nejen dodávat energii takže se budete cítit skvěle ale lze předjímat že se vám bude dařit zejména v zaměstnání což může znamenat např. postup v hierarchii firmy, pokud podnikáte tak zaznamenáte daleko větší zisky a v neposlední řadě se vám bude dařit i v případě cestování. Pouze během víkendu zpomalte neb spěch a nepozornost by mohly být přičinou, že někde zapomenete zavazadla, pěněženku, osobní doklady..a to by ve stávajícím vánočním shonu bylo velmi nepříjemné !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Milí Býci, pokud se poslední dobou ve vztazích trmácíte a nemáte pocit stability, tento týden vám dává možnost vše otočit ! Dokonce se dá napsat že okolo intimností a erotiky vám může i mírně "harašit"..! Prostě máte před sebou dny ideální k lásce ! Zadaní Býci si ověří správnost své partnerské volby a že k sobě se svým protějškem patříte. Pokud jste nezadaní, dostanete příležitost nalézt si svého životního partnera nebo prožít skutečně něco krásného, neobvyklého.
A protože jste Býci a nemáte zas tak moc rádi změny, věřte, že když vztah navážete, nepůjde o žádný flirtík na několik nocí, ale naopak o dlouhodobější a velmi hluboký vztah. Sobotu si vymezte sami pro sebe a relaxujte. Ono se vám totiž ani nebude chtít vyjít ven. Naberte síly, protože neděle vás vrhne do vánočních příprav a do diskusí okolo financí. Zde asi nebudete mít jasno. Pamatujte, že stabilita neznamená mít stále plnou peněženku.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

V pondělí se snažte vyhýbat větší fyzické zátěži, šetřete své síly, prostě nedělejte nic náročného. Slunce je v protilehlém - opozičním - znamení, což způsobí nedostatek energie, elánu a dá se předjímat že také sníží vaši imunitu a tím pádem budete daleko víc náchylnější k různým onemocněním. Díky tomu se nebudete cítit ve své kůži, můžete být i daleko víc nervoznější a netrpěliví. Problémy mohou zažívat zejména Blíženci narozeni okolo 16.6. a to díky tomu, že Jupiter a planeta Pluto stojí přímo naproti vašemu Slunci a to vás může svádět na jednu stranu k lehkomyslnosti takže bude rozumné odložit jakékoliv podpisy listin a pokud nebude vyhnutí, poraďte se dopředu s advokátem. Pluto je pro vás dlouhodobější záležitost a záleží na postavení Slunce ve vašem základním Radixu - horoskopu narození, ale povšechně se dá napsat, že můžete dlouhodoběji narážet na autority, moc, postupně vás Pluto bude nutit ke změně životních postojů. Pro vás zejména je velmi důležité nerozptylovat se mnoha aktivitami najednou, soustředit se na jeden jasný cíl a ten nepouštět ze zřetele. A pokud to bude nutné, za své zájmy se postavte a neuhýbejte nikomu ze svých pozic !

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Mars bude přecházet tento týden přes Slunce Raků narozených okolo 26.6. až 30.6. Bude rozumné zvýšit opatrnost ať si někde nezpůsobíte úraz neb budete prekypovat přílišnou aktivitou. Zvýší se vaše vnitřní potřeba neustále něco dělat. Můžete vyřešit i restíky ale podmínkou je to, že nepodlehnete tendenci až příliš prosazovat svoje myšlenky a zájmy což by v důsledku mohlo znamenat, že se budete hádat pro sebemenší prkotinu. Červeně si v kalendáři označte čtvrtek, neb to pro vás bude kritický den a můžete se díky  svojí nenáladě chovat zejména k intimnímu protějšku arogantně, dokonce můžete "sehrát" malé divadlo kolemjdoucím na ulici žárlivou scénou. Víkednové dny  zvýší vaši vášnivost..Ale dejte pozor milí Raci, neb pohoda a klid neznamená, že si musíte dát vícero skleniček dobrého alkoholického moku ! Těmto svodům nepodléhejte, naopak, porozhlédněte se okolo sebe a zjistíte, že vaše nadšení a pohoda se přenesla na lidi ve vaší blízkosti. Mírné problémy ale můžete zažít s blízským příbuzným.

E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Milí Lvi, vám předvánoční období nese velkou přízeň hvězd! Budete mít nejenže dobrou náladu, ale dostanete zelenou ve všech oblastech života, počínaje vztahy a konče kariérou. Navíc si dovedete vychutnat každou zábavu a díky tomu že vám skvěle bude fungovat intuice, vždy dopředu odhadnete i nálady lidí okolo sebe a dle toho s nimi budete takticky jednat. Ale jisté problémy tento týden přeci jenom skrývají dny do čtvrtka, a mohou to být problémy s elektronikou. Tak vám doporučuji kontrolovat stav vozidla před jízdou, pravidelně provádět údržbu PC, etc... Od pátku se  projevíte jako správní stratégové, jenže bude dobré si ohlídat zda v něčem nepřeháníte, neb vaše průbojnost by vás lehce mohla zaplést do nějakého naprosto zbytečného konfliktu. Energii investujte do předvánočních nákupů, a večernímu posezení při svíčce. Asi se to neobejde bez vzpomínání a to vám dá šanci otevřít se partnerovi, sestoupit z výšin Lvího trůnu a upřímně mluvit o svých pocitech.

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Saturn přechází přes Slunce těm z vás kteří se narodili okolo 30.8. Pokud začnete mít pocit, že vám soustavně něco hází klacky pod nohy, bude dobré začít zpytovat svědomí neb se vám začne vracet i s úroky to, co jste v předchozích letech zanedbali či podcenili. Chce to nebýt pasivní a jednat, zejména pokud začnete mít problémy se zdravím, zde by se jakékoliv "neřešení" vymstili v dalších měsících. Určitě se vám vyplatí doplňovat Vápník a povšechně sledovat všechny náznaky co se signálů těla týče. Od čtvtka se začne lépe dařit všem Pannám, takže víkend prožijete v daleko větším klidu. Díky tomu začnete postupně realizovat své záměry a nápady, atmosféra okolo vás se zklidní. Víkend vám umožní vyhnout se zbytečnému plýtvání časem.
Takže pokud se vám nezadaří během týdne, všechno hravě dohoníte v sobotu a v neděli a najdete si čas i na zapálení svíčky na adventním věnci....

G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Mírnou agresivitu budou muset kontrolovat Váhy narozené okolo 30.9. Problémem může být až přílišné sebevědomí nebo velká ctižádost, nerespektování hranic ani svých možností. Pro všechny Váhy ale celý týden platí, že vás daleko víc potáhne zábava, takže se dá předjímat že doma mnoho večerů neprosedíte a co je velmi pozitivní, budete také velmi toužit po něžném doteku, intimnosti se stanou prioritou tohoto týdne! Osamocené Váhy budou daleko intenzivněji prožívat neexistenci pevného svazku, ale Venuše je příslibem, že ani vy byste vánoční svátky trávit sami neměli! Povšechně ke konci týdne a zejména během víkendu budete velmi ovlivnitelní, tak sebou nenechte manipulovat! V sobotu se může nějaké náhodné setkání protáhnout až do opožděné noční večeře....Neděle může přinést velmi příjemnou změnu díky vašemu náhlému rozhodnutí, a vše se bude vztahovat k partnerství...Nedivte se, když se vám z lásky "zatočí hlava"...

H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Planeta lásky Venuše tento týden bude rozehřívat intimní vztahy a vnášet pohodu Štírům a Štírkám narozeným 29.10. až 7.11. To je také signál pro osamocené Štíry narozené okolo uvedeného data neb se dá předjímat že se zamilujete a bude to velmi intenzivní protože Venuše vám dodá nejen notnou dávku sexapealu, ale ve větší míře s vámi začne trošku "lomcovat" i sexuální vášeň. Ale ani ostatní Štiři hvězdy nezapoměly ! Týden bude mít nádech romantiky, čeká vás nejedna společenská událost a v každém případě i vy ucítíte silnou touhu po svém protějšku. Pouze pátek si v kalendáři označte červeně, neb budete mírně rozladění, a pokud vás tento den napadne zahnat splín alkoholem, asi vám bude navíc i nevolno...Na nákupy dárků využijte "Adventní neděli", neb intuice vám napoví jaká jsou přání vašich blízkých a to vás nasměruje do správných obchodů.

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Všem Střelcům kteří slaví tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
V pondělí mějte napaměti, že jakmile někoho začnete kritizovat, obrátí se to proti vám, neb lidé vám to začnou vracet. Luna bude ve vašem znamení a tak se dá předjímat "přestřelování". V úterý si můžete vyspravit reputaci, neb budete mluvit jako kniha a díky svému důvtipu napravíte vše, co jste v pondělí natropili! Pokud vás čekají narozeniny ve středu, v dalším roce si budete muset ohlídat silný sklon k  nezávislosti, což v důsledku může vyvolat i  nesmiřitelnost a nevšímavost k citům jiných lidí.Slavíte-li narozeniny v pátek, dalších 365 dní budete citově nepředvídatelní, pozitivem je to, že navážete spoustu nových kontaktů. Nedělní oslavenci budou mít v dalším roce nadhled, dokážete skvěle prodat vědomosti, to co umíte. 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

V pondělí se budete snažit držet dál od lidí, asi se vám nebude chtít ani komunikovat. V pondělí večer vejde Luna do vašeho znamení a setrvá zde až do čtvrtečního rána. Kontrolujte si v tyto dny jak jednáte s lidmi, nebuďte přísní ani na sebe ani na lidi okolo vás. Snažte se nehledat chyby za každou cenu. Velmi vám bude nápomocna Venuše a Mars. Nebude vám celý týden chybět energie takže domácí povinnosti hravě zvládnete a Venuše vás vždy včas upozorní, že byste měli vnést do svého jednání nejen ohledy ale i cit. Mnohé Kozorohy tento týden překvapí i zpráva která by měla přinést majetkový zisk. To byste nebyli Kozorozi, abyste do všeho nepromítali zodpovědnost a nenakračovali opatrně, ale přeci jenom vám zejména od čtvrtka Adventem notně otrne a vy si začnete "vyhazovat z kopýtka". To se projeví i při víkendovém nákupu dárků, neb tektokrát se "praštíte přes kapsu"...


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Ačkoliv budete mít snahu držet sami sebe na uzdě, asi se nevyhnete mírné turbolenci nálad. Na jednu stranu budete mít skvělé nápady, které vám bude přihrávat sextil Uranu a Merkura. Na stranu druhou budete cítit napětí díky neschopnosti tyto nápady "prodat", slovně se dohodnout i na maličkostech bude problém, což bude způsobovat kvadratura Merkura na Uran. Asi bude lepší vše, co vás napadne, si zapisovat, nápady se vám budou hodit v příznivějším a hlavně klidnějším období. Vaši originalitu podpoří od čtvrtka rána Luna, která vstoupí do vašeho znamení a setrvá zde až do sobotního odpoledne. Jsou to pro vás dny, kdy se ve větší míře budete snažit nebýt ničím spoutaní, a je jasné, že pro lidi ve vašem okolí budete nevyzpytatelní, neb ani vy sami dopředu nebudete schopni odhadnout své reakce. I to je důvod, proč byste měli vyrazit na nákupy až v neděli. Touha po nových věcech vás vytáhne ven, a tak se dá předjímat, že ještě večer se budete procházet někde v marketu a rozjímat, čím uděláte radost těm, které máte rádi.

L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

První dny týdne budete zavaleni prací, ale pokud vás napadne se vztekat tak se postavte před zrcadlo a vynadejte sami sobě. Naprostá neorganizovanost z předchozího týdne vás dostala do skluzu a v pondělí budete dohánět všechny nedodělky. Další dny se ale atmosféra postupně zklidní a vy si začnete vychutnávat intuici a moudré rady sextilu Merkura a Neptuna. Je jasné, že duševní pohoda bude pro vás tou největší odměnou za poslední týdny stresů a shonu. To že vám intuice bude fungovat na plné obrátky ani nemusím psát, protože to poznáte sami na sobě. Pro dárky se vydejte až od středy. Vaše fantazie vám bude až do konce týdne dobrým rádcem, takže se nemůžete splést a nakoupíte přesně to co udělá radost vašim nejblížším. V sobotu odpoledne vstoupí Luna do vašeho znamení a pod jejím vlivem budete až do pondělního večera. Tentokrát vám dává zelenou v intimním partnerství a tak si během víkendu užijete nejen něžností, doteků, ale také romantiky.