Jdi na obsah Jdi na menu
 


50. týden 2009

7. 12. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 50. týden od 7.12. do 13.12.2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Střelce
Do následného znamení Kozoroha vstoupí 21.12. v 19:03hdo


Merkur
putuje znamením Kozoroha.
U jeho přízně budou Kozorozi čerpat přízeň i v příštím roce, protože do znamení Vodnáře vstoupí až v roce 2010, a to 10.2. ! Bude to tím, že posel Bohů Merkur se během Vánočních svátků, přesně v sobotu 26.12. v 15:31:52hod otočí do retrográdního směru ! 

 

Venuše
putuje znamením Střelce. V pátek 25.12. v 19:14hod vstoupí do znamení Kozoroha, a zde setrvá do 18.1.2010, kdy v 15:30hod vstoupí do znamení Vodnáře. 


Mars
je ve znamení Lva.
Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
 

Saturn
je ve znamení Vah.
13.1.2010 se Saturn otočí do retrográdního směru, a opět se vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010.
Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.
 
 
Uran putuje znamením Ryb.

 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

  

 

 

 

  

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátkem týdne se budete chovat tak nestandartně, že dokonce přátelství, které jste dlouho budovali může narušit vaše hrdé ego a neoblomnost. Jakmile si něco umanete, nenecháte se nikým a ničím ovlivnit. Jenže tím sami sebe můžete svým způsobem nějak ošidit, či se připravit dokonce o finanční zisky. Proto naslouchejte a hlavně věřte lidem, které prověřil sám čas, a vždy jste se na ně mohli spolehnout ! Uprostřed týdne se snažte o klid a nerozčilujte se,  neb s partnerem budete mít naprosto jiný pohled i na to, co si uvařit k snídani ! Dokonce můžete zajít tak daleko, že si s intimním protějškem začnete dělat naschvály ! Jak uniknout hádkám ? Dejte si ve středu a ve čtvrtek navzájem volno ! To kteří mají dluhy, si ve dnech víkendu poskočí radostí neb dostanete šanci získat dostatečný peněžní obnos a půjčku zprovodit ze světa. Nějaké peníze vám milí Berani prostě nečekaně "spadnou do klína"...Vůbec nevylučuji například výhru, anebo "zapomenuté" dědictví...


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pozorní a pečliví se snažte být počátkem týdne nejen v zaměstnání, ale i na svoje zdraví, a hlavně si odpusťte vtipkování. Vaši nadřízení nebudou tolerantní, a vy se snadno můžete stát terčem jejich mentorování ! Díky svému zaměstnání navíc uprostřed týdne na domácí půdě způsobíte zmatek, chaos. Zejména máte-li vedoucí pozici, budete nuceni opakovaně vyřizovat stížnosti či reklamaci notně hysterické ženštiny či ženštin. Během víkendu udivíte rodinu i intimního partnera či partnerku oznámením, že si sobotu i neděli chcete trávit po svém - a hlavně sami ! Trošku vás totiž začne opanovat "duch svobody a volnosti"...! Ale ono prospěje vám, rodině i vašemu intimnímu protějšku, když si dáte od sebe oddych - aspoň se nebudete dohadovat jak naložíte s volným časem !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Ačkoliv máte rádi změny, počátkem týdne budete zaskočeni tím, že ať si cokoliv dopředu naplánujete, nic nevyjde a vy budete nuceni pořád improvizovat. Půjde-li to, snažte se vyhnout cestování ! Uprostřed týdne volte velice opatrně slova neb se můžete vyjadřovat tak neomaleně, že svého partnera či partnerku rozlobíte. Tichá domácnost vám ale prospěje, neb budete nrvozní, nikde nebudete mít stání, a komentovat budete každou maličkost tak kriticky, že i děti se budou snažit držet od vás dál, v bezpečné vzdálenosti ! Na víkend si nic nedomlouvejte, neb se dá předjímat, že budete nuceni, patrně pracovně, cestovat. Na stranu druhou dostanete geniální nápad jak si usnadnit svoji práci, a budete se těšit na další týden, jak kolegům "vytřete" svojí šikovností a rychlostí zrak!



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne se mnozí dostanete do nepříjemné situace, která vás přiměje zamyslet se nad svými finančními zdroji. Jakýkoliv nákup vás může stresovat, když budete nuceni vydat větší obnos, začnete se chovat nepříjemně.. Dokonce uprostřed týdne místo toho, abyste doma měli útulno a Vánoční atmosféru, můžete začít něco opakovaně přerovnávat a naděláte tím nejenže nepořádek, ale i zmatek sami sobě, protože následně začnete něco hledat, ale nebudete vědět, kam jste to vlastně přemístili ! Ve dnech víkendu se vaše dušička probere, a vy ucítíte silnou touhu po svém intimním protějšku, jako by mezi vámi pulzovala elektřina ! Jste-li nezadaní, lze předjímat "zamilování se a to na první pohled" !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne se budete chovat velmi lehkomyslně, dokonce mnozí začnete vyhledávat milostná dobrodružství ! Pozor si dejte na lidi, kteří vám budou pochlebovat ! Uprostřed týdne se snažte vyhnout návštěvám u příbuzných či sourozenců. Pokud se vám to nepodaří, připravte se na to, že vše co řeknou vám bude proti srsti. Pokud budete cestovat autem, pozor na objížďky neb velice snadno zabloudíte! Ve dnech víkendu si oddechnete, dokonce budete mít  dostatečný prostor dělat si co chcete, co vás baví. Některým Lvům či Lvicím ale tento Adventní víkend přinese malé překvapení, které se bude týkat vašeho zaměstnání.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

 

V zaměstnání se počátkem týdne snažte dělat svoji práci, a zapomeňte na ochotu, vstřícnost, ikdyž uvidíte, že někdo z kolegů tápe, neví si rady. Myslete na svoje zdraví, neb jakmile podáte pomocnou ruku, velmi obratně dotyčný či dotyčná přehodí svoje pracovní povinnosti na vás, odejte s koncem pracovní doby, zato vy budete pracovat přes-čas, abyste vše stihli ! Ve středu a ve čtvrtek nechoďte nakupovat, protože vyberete bez rozmyslu první věc, kterou uvidíte a hned při návratu domů budete nespokojeni. Také se snažte kontrovat tendenci utrácet za tretky, kterých máte doma plné krabice, jen si nemůžete vzpomenout ve které ! Během Adventního víkendu nastane změna u vás doma. Může se jednat o rozhodnutí koupě nového bytu, stěhování do většího pronájmu, anebo někdo z rodiny oznámí, že má byt a bude se stěhovat, a vám se tím uvolní jedna místnost v bytě či v domě, těch možností je mnoho...


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Zkraje týdne můžete doslova ztratit hlavu a z minuty na minutu - což se týká zadaných i nezadaných - podlehnout pokušení. Jenže vám prospěje spíše umírněnost neb vy se dokonce můžete i zamilovat, ale protistrana to bude brát jen jako náhodný flirt. Uprostřed týdne se držte hesla - mluviti stříbro, ale mlčeti zlato"...Rozum vám totiž bude radit úplně něco jiného než srdíčko, takže se začnete "dohadovat sami se sebou" ! Bude vás to i svádět opakovaně se ptát partnera / partnerky, co k vám cítí, důvod protistrana nebude chápat a možná vám někdo z rodiny podá teploměr, neb budete dělat dojem, že mluvíte z cesty...Ve dnech víkendu popřemýšlíte nad náklady domácnosti, ale i chaty či víkendové chalupy. Mnozí dojdete k názoru, že výdaje jsou již tak velké, že je to nad vaše finanční možnosti, a rozhodnete se danou nemovitost prodat.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem týdne se budete opakovaně dostávat do situcí, kdy budete něco hledat. Pokud se zamotáte doma, nic vám nehrozí, ale pokud se vydáte na vánoční nákup do cizího města a nevezmete si mapu, nepočítejte s tím, že se domů vrátíte před setměním ! Ale i další dny budete nesoustředění, a to tak, že například Štírky uprostřed týdne zapomenou, že mají v troubě cukroví, Štíři muži zase klidně někde zaparkují a pak budou celé odpoledne hledat auto...etc. Proto vám ve středu i ve čtvrtek prospěje pomalá procházka v přírodě neb vás zklidní ! Během druhého Adventního víkendu si uděláte pořádek sami v sobě ! Začnete tím, že otevřeně dáte najevo, co k intimnímu partnerovi či partnerce cítíte. Ale tím to nebude končit ! Cokoliv vám v životě vadí, tak se zbavíte. Je možné, že to budou i kusy nábytku, o které jen klopýtáte a utíráte z nich pořád jenom prach !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Venuše ve vašem znamení bude v tomto týdnu přecházet přes Slunce narozených od 29.11. až 8.12. Nezadaní dostanou nejednu šanci k seznámení, a tradice říká, že Venuše ve Střelci občas najde lásku v cizině, s cizincem, nebo s osobou, která pochází z odlišného kulturního prostředí. Nu - je čas Adventu, tak se nechte překvapit, kdo vám vstoupí do života a zahraje u srdíčka ! Uprostřed týdne se ale sami hlídejte neb vaše nápady budou natolik nerealistické, že někdo z přátel s vámi zatřepe, ať se vzpamatujete ! Na nákupy ve středu ani ve čtvrtek nechoďte, bude to pro vás ztráta času, neb se nebudete schopni rozhodnout ! Během víkendu doslova narazíte na nějaké nové ale svým způsobem tajné informace, které vás mohou úplně pobláznit! Doma tím způsobíte rozruch, ale příjemný, neb to může mít souvislost s hledáním pokladů - je ale otázkou, zda váš předek nějaký např. na zahradě zakopal !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Požádá-li vás počátkem týdne někdo o finanční výpomoc, ptejte se do podrobností, kdy vám obnos bude vrácen, což se může týkat i nějaké věci. Pokud vás někdo požádá o laskavost, projděte si v hlavě nejdříve náklady, které budete nuceni vynaložit. Povšechně šetřete dobrými skutky, jinak proděláte, a je jedno zda čas či peníze ! Uprostřed týdne překročí nadřízení svými požadavky vaší míru tolerance a mnozí budete mít tendenci dát okamžitou výpověď. Bylo by to chybou neb vedení bude pod tlakem a problém začnou přenášet na zaměstnance - ale další dny se zklidní ! Velmi si oddychnete ne dnech víkendu když zjistíte, že ani jeden večer nemusíte trávit s příbuznými. Přijde vám to vhod neb se zůčastníte velmi zajímavé společenské akce v blízkosti vašeho bydliště, a zpěv koled zapůsobí na vaši dušičku jako balzam !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Opatrně nakládejte počátkem týdne se svojí důvěřivostí neb podvodníci se na vás mohou přímo lepit ! Pokud vám někdo bude chtít sdělit nějaké ověřené informace o vašem obchodním společníkovi či intimním partnerovi, dotyčného zažeňte do patřičné vzdálenosti neb se bude jednat o lež. Uprostřed týdne nedejte na svoje sny, neb si zbytečně můžete namlouvat katastrofické vize, a kazit náladu sobě i ostatním.
Víkend bude plný překvapení ! Bude-li se jednat o pracovní nabídku, doporučuji vám ale s rozhodnutím posečkat, neb za několik dní se mohou podmínky tak změnit, že z lukrativní nabídky zůstane jenom cár papíru - prostě "sliby-chyby" ! 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud vám počátkem týdne někdo něco začne vnucovat, buďte opatrní, počínaje radami a konče nákupy. Lehce se totiž může stát, že přistoupíte například na podmínky smlouvy, které pro vás budou naprosto nevýhodné, zato protistrana na vás vydělá "majlant" !!
Ačkoliv finančně nebudete strádat, uprostřed týdne vás mnohé začne pronásledovat myšlenka na nějaký dluh, či finanční nesrovnalosti vůči nějaké státní instituci. Neznepokojujte sami sebe ! Nepříjemné myšlenky vám může způsobit i problém okolo nějaké vaší nemovitosti. Vše vyřešíte v následné dny právní cestou - tak si nekažte středu a čtvrtek katastrofickým scénářem ! Během víkendu vás budou lákat cizina a exitická místa, zvyky cizích kultur. Problém ale nastane při rozhovorech zejména narozeným okolo 14.3. Skákat z tématu do tématu budete rychlostí blesku, takže občas lidé ztratí nit, prostě nebudou tušit o čem to vyprávíte ! Dokonce mnozí budete vykřikovat, že opět začnete studovat, ale v neděli usnete, a v pondělí si na sliby ani nevzpomenete !