Jdi na obsah Jdi na menu
 


50. týden 2008

8. 12. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 50. týden od 8. 12. do 14. 12. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Střelce
a zde setrvá do 21.12.

Merkur
setrvá ve znamení Střelce do 12.12.
V tento den v 11:09 hod vstoupí do znamení Kozoroha,
kde setrvá do 1.1.2009.


Venuše
je ve znamení
Vodnáře
a setrvá zde do 3.1.2009...


Mars
ve znamení Střelce setrvá do 27.12.2008.


Jupiter
je ve znamení Kozoroha.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.

Uran je ve znamení Ryb

 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

Do nového týdne se probudíme s dorůstající
Lunou...
a v pátek 12.12. v 17:37 hod
Luna zazáří v plné síle
neb nastane
Úplněk
kterému vládne bohyně Héra, Diova manželka,
ochránkyně domova a rodinného krbu...
To znamená, že Luna doputuje přesně do poloviny své cesty po dráze okolo Slunce....
Luna bude ve znamení Blíženců
a bude stát naproti Slunci (opozice)ve znamení Střelce....

Blíženci jsou vzdušné znamení,
a vládcem tohoto znamení je Merkur.
Proto se během tohoto Úplňku mnozí mimo jiného nejednou zamyslíme nad tím jak komunikujeme, jak myslíme...
a tento Úplněk nám dá také prostor říci otevřeně svůj názor.

Jenže...tentokrát to nebude jednoduché
neb
Luna - Saturn - Uran - a konjunkce Slunce/Mars..
vytvoří velmi vzácnou planetární konfiguraci
Velký Kříž...
což signalizuje napětí.
Mnozí budeme muset udělat nějaké velmi rychlé rozhodnutí,
je možné
že budeme nuceni pozměnit svoje plány na budoucí období.
Výše uvedené planety budou v pohyblivých znameních,
což je pro nás výzva neignorovat problémy,
které se během Úplňku a v následných 14-ti dnech objeví !
Rozumné bude vyhýbat se kritizování "těch druhých",
nestavět svoje štěstí na nedosažitelných ideálech.
Naopak bychom měli dbát zejména o to,
aby byla pozitivní atmosféra u nás doma,
což dokážeme ohleduplností a tolerancí.
Je to i varování nepodléhat reklamám,
a říct si že nemusíme mít na Vánočním stole všechno co nám výrobci reklamou podbízejí
a pod stromečkem ty skvělé, drahé výrobky,
které za několik týdnů přestanou naše potomky bavit !

Výše uvedená konfigurace totiž může signovat nějaký sociální otřes.

Je ale na nás,
zda pojmeme Vánoční období jako nutnost mít pod stromečkem víc dárků než má soused nebo někdo z příbuzných...
či jako čas,
kdy si pravidelně s rodinou sedneme u společného stolu,
zazpíváme si koledu,
rozsvítíme svíčky na stole, na stromečku
a budeme si vyprávět např. příběhy...
Zamyslete se - zpíváte si doma jen tak pro radost..???
Ne ?
Tak Vánoce jsou období, ve kterém máte nejen šanci
ale přímo povinnost
tento starodávný zvyk do svých rodin a domovů opět vrátit !

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

V pondělí bude Luna ve vašem znamení, což je upozorněním že byste neměli zapomínat na pitný režim - je to skvělá obrana jak se vyhnout bolestem hlavy, a když omezíte kávu, budete se cítit naprosto skvěle. Zvláštní bude to že si až do středy daleko víc budete rozumět se ženami než s muži. Doma stihnete daleko víc práce než si naplánujete, zejména rutinní domáci práce vám budou odsejpat.
Uprostřed týdne budete vekorysí - nejen k druhým ale i sami k sobě. Prohánět vás mohou různé chutě, takže se s nějvětší pravděpodobností trošku utrhnete z řetězu a porušíte svoje dietní návyky, ale ani okolo financí nebudete šetrní - prostě koupíte co se vám bude líbit !
Zejména při nakupování dárků budete vybírat né dle ceny a praktičnosti, ale dle toho čím opravdu uděláte druhým radost.
Dny od pátečního Úplňku až do neděle se neobejdou bez mírného napětí ve vaší rodině. Zdrojem může být někdo ze sourozenců - například bratr vašeho protějšku. Navíc budete mít daleko méně trpělivosti s příbuznými, neb řeknou sice pravdu ale v nesprávnou dobu, což vy samzřejmě nencháte bez komentáře.



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátkem týdne se daleko líp budete cítit někde osamotě. Nejenže se budete vyhýbat hlučným diskusím jak kdo trávil Adventní víkend, ale vyhnete se i místům, kde bude více lidí. Takže na nějaké nákupy v supermarketu to počátkem týdne nevypadá - mezi větším množstvím lidí se nebudete prostě cítit dobře.
Od středy se začnete cítit spokojeně, dokonce se dá napsat že optimismus a dobrou náladu budete moci rozdávat ! V práci se ani jednou nezaseknete a doma vám povinnosti také budou odsejpat. Máte i skvělou šanci vyhladit vztahy se ženami v rodině. Mnozí zaskočíte své nejbližší předčasným dárkem - jen tak pro radost
Páteční Úplněk je pro vás výstražným prstem - a ukazuje na vaše finance. Upozorní vás na to, že jste již dosáhli svého pomyslného vrcholu - ale to neznamená, že si nemůžete sáhnout na dno, pokud nebudete v následných dnech trošku spořiví !




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pokud budete zkraje týdne potřebovat morálně podpořit či s něčím poradit, obraťte se na přátele. Je dokonce možné že vás někdo ze známých pozve na večerní klábosení u svařeného vína. Samozřejmě že neodmítnete ! Pozitivní zprávu mohou čekat Blíženci, kteří mají rozjednány nějaké aktivity s většími institucemi.
Uprostřed týdne si dáte malý oddych. Nepřetrhnete se ani v práci, dokonce vás nechá v klidu i nákupní horečka. Okolo výloh projdete jako by se vás Vánoce netýkali. Pozor si dejte ale na koncentraci, neb myšlenkama se budete toulat v souhvězdí Orion a vysnít si můžete nějaký naprosto nereálný plán na budoucí dny.
Úplňková Luna v pátek ve vašem znamení vás upozorní, že i vy si potřebujete chránit svoje zdraví, zejména zuby a kosti. Navíc se budete muset krotit ve svých reakcích - a nechat intimního partnera aby se vymluvil - a vězte že vám toho až do neděle bude chtít říct hodně !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Spokojenost a pocit úspěchu vám počátkem týdne přinese vaše profese - kariéra. Může se jednat o novou pracovní smlouvu, či se vám podaří odstranit překážku, která bránila vašemu vzestupu a lepšímu profesnímu postavení. Dokonce se vám podaří na další dny vše naplánovat tak, aby nestrádala rodina vašim pracovním vytížením.
Od středy vás doma asi nic neudrží. Touha být mezi lidmi prostě bude velká ! Mnozí se začnou toulat bez cíle ulicemi, nasávat budete vánoční atmosféru - ale hlavně ruch vám bude dělat dobře ! Samozřejmě si večer neodpustíte posezení s přáteli - a mnozí budete diskutovat nejednou dlouho do noci.
Od pátku se nedivte, když vaše každé gesto i jednání bude plné citu. Úplněk v pátek i dny až do neděle vám totiž mohou přinést zprávu, že někdo koho máte rádi je v nesnázích - horší variantou je nemoc někoho blízkého a jeho nutná hospitalizace v nemocnici.



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Do práce se počátkem týdne moc hrnout nebudete, a mnozí Lvi si dokonce prodlouží víkend. Asi tím překvapíte nejen sebe ale i nadřízené, ale touha po dobrodružství a cestování může být u mnohých tak silná, že si zkraje týdne vezmete klidně neplacené volno a budete si užívat cestování a přírody.
Takový soulad myšlenek jaký zažijete s nadřízenými uprostřed týdne se jen-tak nebude opakovat. Ucítíte, že máte jejich podporu a důvěru. Mnozí Lvi budou zaskočeni obálkou, která bude skrývat oznámení o povýšení !
Páteční Úplněk vás může zaskočit velkými výdaji. Je možné že vyrazíte někam do společnosti a tam se nestačíte divit nad cenami..etc.. Hlavně se nesnažte své přátele ohromit drahými dárky - jinak si další dny budete muset opatřit nějakého sponzora, abyste ten největší nápor Vánoc finančně zvládli.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Na svou intuici se spoléhejte zkraje týdne ! Dopředu totiž odhadnete co kdo řekně, na co myslí, co se za chvilku stane. Pokud vám někdo řekně že jste snad jasnovidci, bude mít svým způsobem pravdu, neb se vám doslova otevře "třetí oko"...
Uprostřed týdne se vám mnohým nebude chtít ráno vstát z postele neb sny budete mít nejen živé ale tak příjemné, že se vám do denní relaity prostě nebude chtít vkročit. Mnohé Panny se nejednou nechají ovládnout podvědomím, neb zjistíte, kolik moudra jste během života nasbírali a bude to dělat dobře vašemu egu.
Cokoliv se vynoří okolo vaší kariéry ke konci týdne díky pátečnímu Úplňku - okamžitě řešte a nic nenechávejte náhodě !  Nenechte se přetrumfnout například kolegou, který má větší ramena než vy ! Nebojte se postavit takovému člověku a ukažte mu, že i vy jste autorita !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

První dny týdne jsou pro vás jako stvořené neb jste nejvíc spokojeni když cítíte okolo sebe harmonii, a o tu se bude starat Slunce s Lunou. Pokud jste si např. na pondělí domluvili podpis smlouvy či jednání o nové spolupráci, budete s výsledky spokojeni.
Řešíte - li nějaký spor ve vztahu k financím - například vám zaměstnavatel neproplatil mzdu či pojišťovna pojistku..etc..uprostřed týdne dostanete příznivou zprávu ! To přivítají zejména Váhy, jejichž domácí rozpočet se poslední dobou dostával do mínusu neb si uvědomíte, že finanční nedostatečnost nebudete muset řešit překlenovacím úvěrem.
Páteční Úplněk a následné víkendové dny vám mohou přinést zklamání v případě že se spoléháte na nějaký rozsudek nebo právní rozhodnutí. Můžete také prožít zklamání v případě, že jste pracovali dlouhodoběji na nějakém projektu.




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zkraje týdne vám kupodivu nebude dělat problémy rutina. Vnesete do všeho co budete dělat velkou hravost a lehkost. Zejména obchodníci mohou počátkem týdne slavit úspěchy neb ke všemu budete přistupovat spíše jako ke hře a i vtipně okomentujete například cenu, za kterou nabídnete svoje výrobky.
Podporu jakou dostanete od někoho z přátel uprostřed týdne si zapíšete hluboko do paměti. Né z vděčnosti, ale proto že vás tím potěší. Také mezi vámi a intimním protějškem proletí pozitivní energie - takže si mnozí budete připadat, že máte druhé líbánky !
Páteční Úplněk a dny víkendu vás upozorní, že dluhy je nutné splácet. Může se také jednat o honoráře či provize, které vám měla firma zaplatit. V každém případě - spoléháte-li se na nějakou finanční částku z cizích zdrojů, Luna v Úplňku vám posvítí na problém, kvůli kterému stále finance nejsou připsány na vaše konto.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Již při pondělním probuzení se budete cítit skvěle. Dokonce začnete všem okolo sebe dávat najevo jak je máte rádi. Je to pro vás skvělá příležitost opět se sblížit s intimním partnerem a smazat rozmíšky, které způsobili vaše nadávné noční návraty.
Jako jediné znamení vás od středy musím nabádat k umírněnosti - v jídle i pití. Omezte také cukr! Pokud se např. ve středu napijete alkoholu - přeženete to - a další dny utečete do nemoci neb kocovina vám dá zabrat ! Nepodlehněte vesele naladěným kolegům ze zaměstnání - a prostě z práce hned jděte domů - tím se vyhnete v uvodu popsaným nepříjemnostem !
Na vaše vztahy si v pátek posvítí Úplněk. Můžete cítit mírné napětí nejen v chování partnera, ale je samozřejmé že se to přenese do nálady v rodině povšechně. Ale pozor - pokud podnikáte, mohou se až do neděle objevit i problémy s vašim obchodním partnerem !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pečlivě si zkraje týdne pohlídáte aby někdo z kolegů svoje povinnosti nepřehazoval na váš stůl. Řeknete si totiž, že práce je sice důležitá neb i vy potřebujete peníze ale nebudete zanedbávat svoji rodinu kvůli těm, kteří občas využijí vaší pracovitosti a ochoty ve svůj prospěch.
Pokud jste v nedávné době investovali - zejména krátkodobě - uprostřed týdne vyděláte ! Velkou radost s překvapením vám přichystají i děti. A pro nezadané Kozorohy mám doporučení nesedět doma - vyrazte uprostřed týdne ven mezi lidi, neb se dá předjímat že prožijete romantický večer a může to být i počátek intimního vztahu !
Je možné, že napětí a rozruch, který okolo vás v pátek díky Úplňku nastane, způsobí, že se mnozí nebudete zdravotně cítit jako v jiné dny. Na nic nečekejte a budete-li mít od pátku do neděle nějaké problémy, navštivte lékaře.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Budete-li zkraje týdne potřebovat v něčem poradit či pomoci - obraťte se na příbuzné. Stejně vás to k nim potáhne. Po návštěvách můžete jezdit nejedno odpoledne a domů se vrátit vždy až za tmy, ale s dobrým pocitem že jste obejmuli ty které máte rádi.
Velké zklidnění od středy zaznamenáte doma. Budete mít pocit, jakoby vlna pozitivní energie proplouvala vašim domovem, neb se na sebe budete usmívat, navzájem si pomáhat. Nevyhnete se ani vzpomínkám na předky a patrně vyslechnete od dříve narozených nějakou příhodu o svém praděděčkoci, babičce, etc...
Pokud pracujete dlouhodoběji na nějakém projektu, zaskočit vás dnes může ke konci týdne informace, že jste překročili rozpočet, náklady.. Síla pátečního Úplňku může přinést mnohým z vás rozčarování, zejména pokud jste se na danou práci soustředili jako na jedinou a nemáte rozhráno více aktivit.

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Patrně se počátkem týdne nejednou budete zamýšlet nad svojí finanční situací. Nelekejte se - nebude to proto, že byste neměli dostatečné finanční prostředky. Budete se snažit sestavit plán, kolik můžete utratit, tak, aby Vám ještě k Novému roku zůstala na kontě dostatečná finanční rezerva.
Uprostřed týdne máte skvělé dny na posezení z příbuznými, sourozenci, mnozí si poklábosí u kávy i se sousedy. Pokud měl někdo z vás problémy s tchýní - jako mávnutím proutku najdete společnou řeč a na nedávná tahanice zapomenete
Naprosto nečekaná zpráva ve vztahu ku vaší rodině, bydlení, vás může zaskočit ke konci týdne. Pokud bydlíte v nájemním bytě, majitel vám například může oznámit že musíte opustit byt neb dům dostal havarijní výměr. Pokud sami vlastníte nemovitost, páteční Úplněk poukáže například na protékající střechu nebo vadnou elektřinu - a vy budete nuceni velmi rychle sjednat nápravu aby nedošlo k větší škodě. Rozruch u vás doma může způsobit i nevolnost někoho z dříve narozených.