Jdi na obsah Jdi na menu
 


50. týden 2011

8. 12. 2011

Týdenní e-horoskopy pro 50. týden od 12.12. do 18.12. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 
 
 
 
Slunce
putuje znamením Střelce,
kde setrvá do 22.12.
 
 
 
Retrográdní Merkur
je ve Střelci,
kde setrvá do 8.1.2012
Přímý směr opět bude mít od středy 14.12.
 
 
Venuše
putuje znamením Kozoroha,
a setrvá zde do 20.12.
 
 
 
 
Mars
je v Panně,
a pozor, setrvá zde do 3.7.2012....!
 
 
Jupiter
je retrográdní a prochází znamením Býka.
Couvat bude až do 25.12.2011...
 
 
 
Saturn
je ve Vahách,
a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 20.10.
 
 
Uran
je v energickém znamení Berana.
 
 
Neptun
putujeoriginálním a rebelským Vodnářem.
Dosvého domicilu, mystického znamení Ryb,
vpluje 3.2.2012.
 
 
Pluto
je ve znameníKozoroha.
 
 
Fáze Luny
Luna ubývá.
V neděli 18.12. v 1:49 hodin nastane
třetí Lunární čtvrť v Panně.
 
 
 
 
 
 
 
Beran (21.3. - 21.4.)
 
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars - polarita Yang
 
Vaše schopnost drát se do čela vám v tomto týdnu nebude k ničemu, pokud nebudete poslouchat názory druhých, počínaje rodinou a konče státními úředníky. Pokud ale dokážete potlačit hrdost, začnete naslouchat druhým, prožijete úspěšný týden, protože díky radám zkušenějších anebo lépe informovaných lidí neuděláte žádnou chybu, nešlápnete vedle.  
 
 
 
 
Býk (22.4. - 21.5.)
 
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin
 
Jakmile si začnete hrát na vlastním písečku, lhostejné vám budou názory a přání ostatních, uprostřed týdne zjistíte, že šlapete na místě, stagnujete. Ale ono vám to vlastně prospěje, protože vás to přinutí se sebou něco začít dělat. A tak je možné, že například díky změně životosprávy již ke konci týdne zaznamenáte ubýtek váhy, anebo se na svět začnete dívat z jiného úhlu, zbavíte se zažitého dogmatu, a s lidmi, se kterými jste se v minulých měsících permanentně o něco hádali, najednou jako jeden hlas budete hodnotit děni ve světě.
 
 
Blíženci (22.5. - 21.6.)
 
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang
 
Nepodléhejte v následných sedmi dnech pocitu, že kam šlápnete, tam tráva neroste, prostě stresem byste se neměly nechat válcovat. Jste totiž znamení, které nechává všechno na poslední chvíli, a to nejen řešení problémů, ale i například nákup vánočních dárků. Když ale šlápnete do pedálů, a rozběhnete se po obchodech, jste schopni během několika hodin obstarat to, co ostatním trvá několik dnů. Tak toho vyžijte, tím předejte stresu nejen sami sebe, ale i v rodině, protože špatná nálada je nakažlivá stejně jako chřipka.
 
 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
 
 
Ať se budete snažit sebevíc, hádkám na domácí půdě se vám vyhnout nepodaří, a tak nešikovně se do sporů zamotáte, že to nakonec bude dělat dojem, že strůjci konfliktů jste vy. Za vším ale budou vězet emoce, které probudí blížící se Vánoce a spěch, neorganizovanost. Tak zpomalte, každou akci si dopředu plánujte, ať zlatou adventní neděli nemusíte trávit díky únavě v posteli!
 
 
 
 
Lev (22.7. - 22.8.)
 
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang
 
Vaše sebevědomí se v tomto týdnu bude zvyšovat každý den. Uspokojení budete cítit i díky tomu, že se během nákupů nemusíte řídit cenou, protože vaše konto bude vykazovat velmi slušný zůstatek. Oproti ostatním dokážete skvěle kontrolovat emoce, a tak vás ani nerozčílí oznámení nadřízených, že budete muset pracovat i během víkendu.
 
 
Panna (23.8. - 22.9.)
 
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - polarita Yin
 
 
Spoustu času v tomto týdnu věnujete bydlení, úpravám okolo domu, prostě vánoční atmosféru vykouzlíte všude, kde to jen půjde. Pozor si ale dávejte ve dnech víkendu při nákupu dárků, zejména hraček. Můžete až doma zjistit, že jste koupili nefunkční nebo nekvalitní věc, ale když se vrátíte na vánoční trh, prodejce již bude pryč, takže se vám nepodaří zboží vrátit.
 
 
Váhy (23.9. - 23.10.)
 
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang
 
 
Řiďte se v první polovině týdne rozumem, nikoliv city. Nevměšujte se do ostřejších diskusí kolegů, nadřízených, nic totiž nevyřešíte, a ještě si proti sobě nevědomky někoho poštvete. Pokud žijete pod jednou střechou vícero generací, během víkendu se střetnou názory mladších se staršími. To se týká zejména narozených okolo 20.10. Hledejte kompromis, ať spor nepřeroste v ohnivou diskusi, kterou neuhasí ani hasiči.
 
  
Štír (24.10. - 22.11.)
 
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
 
Jakmile pocítíte počátkem týdne únavu, tělo vám tím dá najevo, že byste měly začít posilovat, cvičit, změnit jídelníček. Plavání, sauna, dostatek citrusů a hlavně pořádný spánek vám pomohou opět se odrazit od dna. Pokud se rozhodnete nakupovat v druhé polovině týdne dárky, vyjeďte si raději do jiného města, klidně do ciziny, v okolí svého bydliště se vám nebude dobře nakupovat, dokonce není vyloučeno, že vás někdo za bílého dne okrade.
 
 
 
Střelec (23.11. - 21.12.)
 
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
 
 
 
V tomto týdnu poznáte, kolik vnitřní síly ve vás dříme, a že si můžete splnit své touhy a přání, když překonáte lenost, a ozvete se, když chcete něčeho dosáhnout. To se týká všech oblastí vašeho života.
Možná že zjistíte, že za vaší občasnou depresí vězí malé sebevědomí, podceňování svých schopností. Ve dnech víkendu nepřispívejte na charitu, bude se jednat o podvod. 
 
 
 
Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin
 
 
Neměly byste usnout na vavřínech, protože v následných sedmi dnech můžete změnit spoustu věcí. Bude to chtít ale jedno jediné, nelpět na tom, na co jste si zvykli, protože to bude stejné, jako když se vám v bytě špatně dýchá, ale vy neotevřete okno, nevyjdete ven, do parku, nadýchat se čerstvého vzduchu. Přijmout fakt, že něco můžete dělat jinak je pro vás cesta, jak se vymanit ze stereotypu, a tím si otevřít vrátka i k lepší, stabilnější kariéře! V žádném případě ale nenavazujte intimní vztah s nikým, kdo na vaši kariéru má vliv, to by byla cesta do pekel!
 
 
 
Vodnář (21.1. - 18.2.)
 
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
 
Zvýšená sexuální touha vás bude pronásledovat celý týden, což okolí vycítí, a někteří jedinci vás začnou zatracovat. Prostě na tom budou přesně opačně než vy, a váš sex appeal jim bude vadit. Zejména když svoje vyzařování začnete používat jako nástroj k zlepšení své kariéry. Ke konci týdne se k vám donesou pomluvy takového kalibru, že začnete ztrácet půdu pod nohama. Nebudete totiž vědět, kdo je strůjcem fámy, a to vám začne vadit daleko víc, než samotná pomluva.
 
 
 
Ryby (19.2. - 20.3.)
 
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin
 
 
Máte před sebou velmi aktivní týden. Uděláte si čas, a navštívíte přátele, zajdete na adventní koncert, a konečně začnete nasávat vánoční atmosféru. Díky tomu zjistíte, že se v životě vašich známých mnohé změnilo, že nejsou tak úspěšní, jak jste se domnívali, což na vaši psychiku zafunguje jako spouštěč obav, zda i vám nehrozí finanční problémy díky ztrátě zaměstnání. Bude to mít jedno pozitivum, že svou práci začnete dělat pečlivě, a stejně tak opatrně bude zacházet s penězi.