Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. týden

21. 1. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 4. týden od 21. 1. do 27. 1. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je od neděle 20.1.2008 17:55hod ve znamení Vodnáře.
Merkur je ve znamení Vodnáře do 14.3.2008.
Venuše  ve  čtvrtek 24.1.2008 vstoupí do znamení Kozoroha.
Mars je retrográdní ve znamení Raka, direktní pohyb bude mít opět 31.1.2008. Do znamení Blíženců díky zpětnému pohybu vstoupil na Silvestra 31.12.
Jupiter je od úterý 18.12.2007 ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Střelce. V sobotu 26.1.2008 v 4:23hod vstoupí do znamení Kozoroha.

V úterý 22.1. odpoledne nastane
Úplněk
Luna projde celým horoskopem v průměru za 29dní, tedy nejrychleji ze všech planet.
V plné síle vždy zazáří během Úplňku
což je okamžik,
kdy Luna doputuje přesně do poloviny své cesty po dráze okolo Slunce,
a postaví se přímo proti Slunci.
Tato světla tedy Slunce a Luna se postaví naproti sobě v úterý
22.ledna 2008 v 14:35hod, tedy nastane
Úplněk
Tomuto okamžiku vládne bohyně Héra, Diova manželka, ochránkyně domova a rodinného krbu.
Slunce v daném momentu bude v konjunkci s hvězdou Altair
takže Luna ze znamení Lva bude stát nejenom naproti Slunci,
ale i proti právě zmiňované hvězdě
ALTAIR
což je nejjasnější hvězda alfa souhvězdí Aquila neboli česky Orla
V arabštině znamená "letící orel" neb plné arabské znění je Al Nasr al Tair.
Altair
naleznete i pod jménem Shravana, Védy pro ni mají označení Sphoranee.

Podle báje byl Altair pastýř, který se tajně začal scházet s nebeskou tkadlenou Vegou, dcerou Boha Slunce.
Tito dva se do sebe tak zamilovali, že nemohli bez sebe být ani chviličku a díky tomu začali zanedbávat svoje povinnosti.
To velmi rozezlilo boha Slunce a potrestal je, tak, že každého z milenců umístil na opačnou stranu Mléčné dráhy. Pouze jednou za rok se mohli setkat - a to každý sedmý měsíc sedmý den.
To byl čas, kdy na oblohu přilétly straky, vytvořili přes Mléčnou dráhu most, a Altair s Vegou se mohli setkat.
Proto je hvězda Altair symbolem odvahy, sebedůvěry, svobodomyslnosti,
a předjímá náhlé a velké štěstí...
Ale pokud člověk podlehne autoritářství, neovladatelným ambicím,
zakusí v plné míře pocit viny.

Tak se snažte, abyste tento Úplněk využili pozitivně !

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Pondělí bude uspěchané. V zaměstnání můžete být nervozní zejména když si budete neustále připomínat kolik práce na vás čeká doma. Příčinou bude to, že jste během víkendu započli vícero aktivit ale jejich dokončení se vám vymklo z rukou.
Úterý díky Úplňku bude připomenutím, jak je pro vás důležité neopomíjet pro pracovní povinnosti partnera, děti, koníčky. Je možné, že se nevyhnete určité zlosti sami na sebe neb si z minulých měsíců připomenete, kolik času jste trávili v práci "nad projekty" místo toho, abyste se věnovali těm, které máte rádi,  záliby nevyjímaje. Mnozí Berani si dají předsevztetí, že v dalších měsících začnete spravedlivěji dělit čas, tak, aby vám zbyl dostatek prostoru i na zábavu, rodinu, přátele.
Ve čtvrtek a v pátek se raději vyhýbejte manuelní práci. Sice se do všeho budete vrhat s velkým elánem, ale myšlenky vám budou "bloumat" po hvězdách" a tak se z nepozornosti např. můžete klepnout do prstu. Během víkednu na nic nespěchejte, večer na procházkách se vyhýbejte neosvětleným místům !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pondělí vám nese den zvýšené komnikace. Pro některé Býky to znamená nutnost cestování na kratší vzdálenosti, mnozí z vás se zapojí do nějaké diskuse se sousedy, a někteří Býci se nevyhnou schůzce se sourozenci či blízskými příbuznými.
Úterý bude trošku chaotické a když neudržíte na uzdě svoje emoce,můžete rozhodit domácí atmosféru. Zejména mějte trpělivost se stašími členy vaší rodiny.
Čtvrtek vám přinese nějakou nečekanou ale radostnou událost. Dokonce se mnohým z vás splní něco, co jste si v nedávných dnech přáli. Skvělé nápady budete mít v pátek, a co nestihnete v tento den realizovat, dokončíte v sobotu. Využijte ale čas do večera neb potom s vámi nebude kloudná řeč. V neděli svým nejblížším vše nahradíte, a dokonce přijdete na skvělý plán jak zvýšit přijmy rodiny či firmy...


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pondělí bude skvělé protože se vám podaří když to bude třeba přesvědčit o správnosti vašeho názoru ostatní nevyjímaje nadřízené.
V úterý k sobě buďte upřímní a nic si nenalhávejte. Dá se předjímat vaše nervozita zejména za volantem a znejistíte-li, nedbejte toho že se bude jednat o cesty na malé vzdálenosti a přenechte řízení raději někomu jinému.
Ve středu můžete být občas bezradní. Okolo vás proběhne spousta informací a to ve vás vyvolá zmatek, protože nebudete vědět čeho se chytit. V tom samém duchu se ponesou dny až do pátku. Nevěřte v těchto dnech ani kolegům, vyčkávejte, vyplatí se vám to. Víkend vám do cesty přivede člověka, díky kterému si uvědomíte  nejasnosti předchozích dnů.  


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

V pondělí můžete udělat náhlé a zásadní rozhodnutí, kterým úplně změníte směr například vašeho studia, nebo se můžete rozhodnout pro nějakou služební cestu do zahraničí, etc..
V úterý popoledni se nedivte mírnému tlaku na hrudi. Úplněk o sobě prostě dá vědět! Netrvejte na svých stanoviscích, umnění kompromisu by mělo být vaším heslem nejen pro tento den.
Další dny prověří jak moc sami sobě věříte, jak se můžete spolehnout na svoje znalosti, vědomosti, intelekt. V pátek se nenechte znervoznit velmi strohým jednáním nekoho z příbuzných. Jeho stanoviska a jednání vás asi mírně naštvou a v neděli to už nevydržíte a svoji nelibost, možná i trošku agresivněji, dáte najevo.


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

V pondělí se mnohým z vás podaří dotáhnout do konce nějakou hodně starou záležitost, což ještě víc podpoří vaši dobrou náladu !
Úplněk v úterý se odehraje ve vašem znamení. Luna z vás může udělat"krále králů" ale také vychloubačné jedince, kteří zahrají na nervy lidem okolo sebe samochválou a předváděním se. Pamatujte že domov není divadlo a partner divák, který musí všechno"spolknout". Spustřeďte pozornost až do čtvtka k pracovním záležitostem neb se začne něco dít okolo antivit, které jste zahájili před šesti měsíci a mnozí dostanou šance sklidit plody svého úsílí. Až do pátku budete doslova v poklusu, tak nezapomeňte na pravidelný odpočinek ! Víkend je jako stvořený pro setkání s přáteli a nějaký rozhovor vás může ispirovat jak zvýšit svoje přijmy, uplatnit svoje dovednosti, etc..

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

V pondělí se snažte jasně a srozumitelně sdělovat co ""máte na mysli"", mluvte pomalu, stručně, jinak sami sebe zamotáte do dlouhých souvětí ve kterých se posléze tak zamotáte, že nebudete vědět o čem jste to vlastně prvotně chtěli diskutovat..  
Úplněk bude zkoušet jak jste na tom s psychičkou. Pokud propadnete emocím, delší dobu se klidně s kolegy můžete míjet bez pozdravu. Zvolte v tento den a ještě ve středu lehkou stravu, a nezapomeňte na pitný režim!
Od středy zbystřete a sami sebe nerozptylujte maličkostmi. Okolo vás totiž doslova profrčí nabídka, která bude zpočátku vypadat finančně velmi lukrativně, ale neověřeným informacím nevěřte, neb skutečnost nebude odpovídat nabídce.
Štěstěna přeje celý týden těm kteří se narodili okolo 30.8. neb cokoliv tento týden započnete zdárně dotáhnete do konce.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pondělí vás "zavalí" spousta pracovních povinností.
V úterý díky Úplňku můžete hýřit nápady, jenže mohou být tak originální a neobvyklé, že ani vaši přátelé možná nepochopí, kam vaše myšlenky a akce směřují.
Ve středu si mnohé Váhy nakročí na tenký led neb citově se můžete snažit vynucovat pozornost.
Vstup vaší vládkyně Venuše do znamení Kozoroha ve čtvrtek vás postupně nasměruje k rodině, bydlení. V daleko větší míře začnete trávit čas zejména s dříve narozenými, tedy rodiči, prarodiči, etc..Pro některé Váhy to znamená plánování změn interiéru v bytě.
Během víkendu mnohé zaskočí stesk, který vyvolají vzpomínky "na staré časy"...


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V pondělí se nevyhnete malému dilema. Stav vašeho konta vás postaví před nepříjemné rozhodování co upřednostnit, které složenky či faktury uhradit a co zatím bude muset počkat.
V úterý nezapomeňte doma ""zdravý rozum"" který budete potřebovat zejména při kontaktu s nadřízenými, ale také v případě podpisu smluv. Nenechte se houpat nabídkami a vše si kontrolujte, vyjadřujte se jenom k tomu, co umíte, o čem víte že dané věci opravdu rozumíte !
Odolnost a spolehlivost vašeho vztahu bude prověřovat tento týden Venuše s Plutem. Ucítíte hlubokou citovou potřebu, ale projevem může být i žárlivost. Pokud máte nějaké dluhy, již počátkem týdne si připravte buďto obnos který dlužíte či nějakou velice rafinovanou výmluvu, neb budete vyzváni abyste svoje pohledávky uhradili.  


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V pondělí se nedivte nějakému nenadálému výdaji, ke kterému vás přinutí třeba doslouživší domácí spotřebič.
Úplněk v úterý se vám asi líbit také nebude, neb dosti okatě může upozornit na vědomostní mezery, které máte. Zejména zda informace které okolo vás krouží jste schopni začlenit do svého života a využívat ku svému prospěchu.
Od středy budete skvěle organizovat svoje aktivity. Pokud budete poslouchat svoji intuici, můžete si finančně polepšit, pro mnohé Střelce tento týden může znamenat i kariérový postup.
Pokud jste se narodili okolo 21.12. můžete tento týden zažívat pocity osudovosti ve vztazích. Proto si občas připoměňte že stejně tak jak intenzivně umíte milovat se stejnou intentitou můžete i žárlit !

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pokud jste narozeni okolo 29.12. zkuste si tento týden občas i zariskovat, neb máte tento týden šanci splnit si i své tajné plány a sny !
Úplněk ve Lvu v úterý všechny prověří, zda pečujete o své tělo dostatečně, zejména o imunitní systém a srdíčko. Také vás upozorní, že byste měli svoje znalosti a um umět prodat, což možná mnohé z vás popostrčí a požádáte např. o zvýšení platu.
Pokud jste narozeni okolo 22.12. pocítíte v daleko větší míře emoce, a s tím mohou jít ruku v ruce i pochybnosti, zda je váš protějšek vůči vám loajální o nevěře nemluvě...Nepřehánějte to, neb při konjunkci Venuše Pluto můžete svoji lásku utužit, ale vy sami musíte dát najevo jak hluboce milujete, ale nechtějte na protějšku aby vám nějak vyvracel vaše nepodložené podezírání.


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Všem kteří slaví tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
V pondělí se snažte být flexibilní ! Mohli byste přijít s nějakým novým řešením jak usnadnit či vylepšit práci, a přivítají to jak kolegové tak i vaši nadřízení.
Úplňková Luna v úterý bude naproti vašemu znamení. Můžete se díky tomu dostat do situace, kdy jako v zrcadle uvidíte vaše vztahy. Zda jste schopni spolupráce, či zda pouze s někým stále nezápolíte a neplete si intimního partnera či kolegu se soupeřem, kterého musíte "udolat".
Ve středu neodmítejte žádost o pomoc či radu, další týden se totiž do stejné situace můžete dostat vy.
Pokud jste narození okolo 11.2. můžete v druhé polovině týdne zažívat věci, které si logicky nebudete umět vysvětlit. Pozitivem bude spousta nápadů, negativem špatný odhad lidí i situací.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V pondělí si hlídejte co říkáte či píšete, zda to má "hlavu i patu"..
Pokud si v úterý budete připadat jako ve snu, ničemu se nedivte a občas se štípněte že nespíte. Úplněk si totiž prověří, jak jste na tom s vnímáním reality, zda sny a vize nezaměňujete za skutečnost.
Od středy se snažte zvedat každý telefon a odpovídat na maily. Můžete totiž dostat nabídku ke spolupráci, která vás zpočátku nijak nenadchne, ale posléze se ukáže nejen zajímavá ve vztahu k vašim koníčkům a profesi ale také finančně velmi lekrativní. Bude to ale záležet na tom, jak rychle budete reagovat, neb bude platit "kdo dřív přijde - ten dřív mele"...
Pokud budete během víkendu sportovat, použijte chrániče na kolena...zejména pokud jste již nějaký zdravotní problém v minulosti ve vztahu k této části těla řešili.