Jdi na obsah Jdi na menu
 


49. týden

27. 11. 2007

Týdenní e-horoskopy pro 49. týden od 3. 12. do 9. 12. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail : NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce je ve znamení STŘELCE, kde setrvá do soboty 22. 12., neb tento den v 7:06 hod vstoupí do znamení KOZOROHA a nastane Zimní Slunovrat.
Merkur je od 1. 12. 2007 ve znamení Střelce.
Venuše je ve znamení Vah do 5. 12. 2007. V 14:28 hod vstoupí do následného znamení, takže Mikuláš nám přinese nadílku již pod vlivem Venuše ve znamení Štíra...
Mars je retrográdní ve znamení Raka, direktní pohyb bude mít opět 31. 1. 2008. Do znamení Blíženců se díky zpětnému pohybu dostane na Silvestra 31. 12. 15:52 hod.
Jupiter je ve znamení Střelce. V úterý 18. 12. 2007 ve 20:14 hod vstoupí do znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2. 9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29. 10. 2009.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Střelce. V sobotu 26. 1. 2008 v 4:23 hod vstoupí do znamení Kozoroha.

V neděli 9. 12. v 18:40 hod nastane
NOVoluní ve znamení Střelce
NOVoluní je okamžik, ve kterém se spojí dvě základní světla
Slunce a Luna - v astrologickém názvosloví dojde ke konjunkci.
Tentokrát se dá předjímat větší nervozita, neb na nebi budou mírně napěťové konstelace, ale zvládneme to !
Jedná se o druhou Adventní neděli, tak si dejte oddech, na nic a na nikoho nespechějte, sami sebe nenervujte, nic vám neuteče, neb do Vánočních svátků zbývají ještě dva týdny.
Znamení Střelce má navíc rádo zábavu, humor a díky tomu  překonáme napětí i nervozitu, v rozhovorech budeme upřímní, se sklony k filozofování.
Ve znamení Střelce bude navíc Stelium - shluk dalších planet, což ukazuje i na hodně energie, nadšení, spustu plánů.
Ale...
Vládce znamení Střelce Jupiter bude v konjunkci s oranžovým hvězdným obrem - stálicí Etamin (γ Dra - gama Draconis), což je nejjasnější hvězda souhvězdí Draka.
Tato hvězda se postará, abychom mysl příliš nerozptylovali, umožní nám nasávat kouzelnou atmosféru adventu, ale zároveň nás upozorňuje, abychom se svými vizemi a plány nesnažili "ukousnout" až příliš velké sousto, že skromnost a pokora by mělo být naším kredem.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Nepříjemně reagovat i na upřímně míněnou radu můžete první dva dny. Jakmile bude mít někdo odlišný názor než vy, bude okamžitě oheň na střeše. Všechno si budete příliš brát, velice snadno se urazíte. Na vině bude zejména vaše snaha dělat všechno podle toho, jak chcete vy. Naprosto skvělý týden ale budou mít i přes výše napsané Berani narození okolo 11.4. Díky Neptunu se všech sedm dní budete cítit v pohodě, vyzařovat z vás bude neuvěřitelný klid a skvěle vám bude fungovat intuice. Ale ostatní Berani nebědujte, neb i vám od středy hvězdy začnou přát. Saturn se postará o skvělou koncentraci, takže se nebudete v ničem unáhlovat. To přispěje k vaší jistotě, přesně budete rozlišovat mezi tím, co je nutné udělat a co s klidem můžete odložit na pozdější dobu. Velké podpory se vám v těchto dnech dostane od některého ze starších kolegů, může to být i váš nadřízený. Nedělní NOVoluní vás zanese v myšlenkách hodně daleko od stávajícího bydliště. Možná, že budete vzpomínat na blízké, kteří žijí v zahraničí..


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Posun v partnerství se dá předjímat u Býků narozených okolo 5. 5. Dá se i předjímat, že najdete řešení v těch oblastech života, kde jste až do tohoto týdne neměli dostatek prostoru "k manévrování". Povšechně ale všichni Býci si tento týden pěkně užijí! Po delší době budete totiž vystupovat natolik sebejistě a autoritativně, že poznáte, jak moc jste přitažliví pro opačné pohlaví! Kamkoliv přijdete, budete středem pozornosti, dokonce získáte sympatie těch, kteří vám až do tohoto týdne moc nakloněni nebyli. Velmi vzroste vaše sexuální aktivita, dokonce mnozí budou mít erotické sny. Naprosto skvělá atmosféra vás čeká zejména ve čtvrtek. Dá se předjímat, že díky vaší diplomatičnosti se vám podaří nějaký husarský kousek! Nedělní NOVoluní vás nasměruje do oblasti společných financí a vy začnete s partnerem plánovat, jak  vylepšit společné konto. Nedivte se, když se tento den začnete zajímat o nějaké "tajemné vědy", např okultismus, magii, nebo třeba astrologii...


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pochybnostmi může být negativně poznamenán začátek týdne. Vaše schopnost normálně komunikovat bude "zmrazena", a tak jakýkoliv rozhovor může díky tomu skončit debaklem. Dokonce vás často může popadnout nepřiměřená kritičnost všeho a všech, a co hůř, vlastní chyby budete mít tendenci svalovat na druhé. Druhou polovinu týdne budete pod ochranou Chirona, a ten zjemní vaše chování, slovně už nebudete připomínat slona v porcelánu, naopak máte-li ve čtvrtek či v pátek zkoušku či konkurz, dá se předjímat úspěch. Začnete dokonce dbát na detaily a v případě, že vám nebude něco jasné, začnete lidi okolo sebe bombardovat dotazy "proč a jak", dokud vám nebude vše naprosto jasné. Nědělní NOVoluní bude mít velmi kouzelnou moc, zejména pro zamilované. Pokud máte v partnerství chuť něco změnit, udělejte to! Vyřešte to a s konečnou platností uzavřete jakékoliv neshody s protějškem.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

První dny tohoto týdne se snažte dělat komropomisy, ačkoliv to pro vás bude obtížné. Velice ztěžka se s vámi bude spolupracovat, neb si budete tvrdohlavě lpět na svém a jakmile vás někdo upozorní, že vaše návrhy či postupy jsou např. chybné, přinejlepším se urazíte, tou horší variantou jsou emoční výbuchy pro kdejakou maličkost. Skvělými dny jsou pro vás čtvrtek a pátek dopoledne. Budete oproti předchozím dnům disponovat neuvěřitelným šarmem, který vám otevře dveře do míst, kam byste se jinak nedostali. Dokonce se usmíříte s člověkem, se kterým jste v rozepři už delší dobu. Od čtvrtka večera budete navíc schopni rychlé akce, u některých to bude znamenat zamilování se na první pohled! NONoluní v neděli vám dá impulz konečně něco udělat se svojí životosprávou a denním režimem.

E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Jakákoliv uspěchaná či riskantní akce povšechně by se vám tento týden mohla nevyplatit. Pokud budete nuceni k nějakému rozhovoru se sourozenci či sousedy, snažte se setkání vyhnout v pondělí a v úterý. Nedohodli byste se na ničem a vyostřené vztahy by byly ještě více "vyostřenější"... Středeční Mikuláš pro vás bude mírně tajemný neb rodina si připraví překvapení a bude vás dlouho napínat. Je to pro vás i den, kdy si opětovně uvědomíte velkou citovou vazbu na své nejbližší nevyjímaje rodiče, prarodiče. Jak se bude blížit víkend a s ním nedělní NOVoluní, myšlenky se vám začnou stáčet k dětem a všemu, co vám dělá radost, i k vašim koníčkům.
A co je velmi pozitivní, zvýší  se váš sex-apeal a sexualita, neb toto novoluní vám přeje v oblasti rozkoší. Plánujete-li přírustek do rodiny, NOVoluní vám přeje i v této oblasti!

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Ačkoliv jste kritičtí běžně, tento týden si ostatní s vámi mohou zažít věci "neuvěřitelné"! Budete mít totiž tendenci být permanentně v opozici, dokonce můžete dělat dojem že druhé kontrolujete a čekáte, až udělají chybu. Co ale bude  vzbuzovat největší údiv, bude naopak vaše časté chybování, které obratně přehodíte na někoho jiného v domnění, že vám to projde. Nejenže neprojde, ale okolí vám dá najevo, že byste se měli mírnit. Tento týden se také snažte na jakékoliv schůzky a jednání chodit s časovým předstihem, neb se dají předjímat problémy s dopravou a vy byste třeba opakovaně museli vysvětlovat, že autobus měl poruchu. Jednou vám to lidé uvěří, ale podruhé už si začnou myslet cosi "o nesmrtelnosti chrousta"... NOVoluní v neděli je příslibem plánování v domácnosti, mnohé Panny navštíví rodiče či prarodiče, a možná i díky předvánoční atmosféře si uvědomíte, jak potřebujete cítit pocit bezpečí, které vám poskytuje rodina.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Spoustu prostoru dostanete v citové oblasti, v partnertsví. Zaznamenáte, že vzbuzujete u lidí sympatie, že se za vámi i na ulici kolemjdoucí otáčí. Pokud jste nezadaní a tento týden se zamilujete, bude to velice hluboký, a dá se napsat, osudový vztah. Stoupne i vaše touha po opačném pohlaví. Od čtvrtka můžete daleko víc sledovat svůj protějšek, podezřívat i blízké z nějakých nešvarů. Nejhorší variantou bude, pokud si do podvědomí zasadíte podezření na nevěru.
Až do neděle budou v popředí vašeho zájmu i osobní finance a výplatní páska. Zejména v sobotu nepodlehněte svodům na rychlý zisk, neb byste mohli v zápětí poznat jak v praxi funguje přísloví "Lehce nabyl - lehce pozbyl". Novoluní vám dá impuls začít se učit něčemu novému a rozvíjet tak svůj talent, schopnosti.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

První dva dny s vámi bude velice těžké pořízení. Ze svého nebudete ochotni uhnout ani o píď a běda, když vás někdo i v dobrém upozorní, že se mýlíte či jste udělali chybu. Jako správní Štíři si nenecháte nic líbit a třeba i za dobře míněnou radu protistrana sklidí "slovní výprask". Od středy vám začne velmi pomáhat Saturn. Zvýší vaši schopnost koncentrace, takže prkotinami se nebudete zaobírat, naopak skvěle rozlišíte, které aktivity a povinnosti můžete odložit na pozdější dobu a co naopak nemá odkladu. Až do konce týdne se dá i předjímat, že vám bude velmi nápomocna nějaká starší osoba a bude to někdo, s kým sdílíte stejné zájmy. Navíc Venuše celý týden bude zvyšovat vaše charisma tak, že jakmile někam vstoupíte, přitáhnete k sobě spoustu očí.

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Všem Střelcům kteří slaví tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
Pokud jste zvědaví, co na vás příští rok nachystal, tak vězte...
Pokud slavíte narozeniny v pondělí, v dalším roce se dají předjímat aktivity okolo bydlení. Negativem roku, který je před vámi, může být častý pocit, že se někdo pokouší vámi manipulovat. Slavíte-li narozeniny uprostřed týdne, zaznamenáte, že síla vaší přitažlivosti je silnejší než v předešlých letech. Páteční oslavenci se budou mírně potkávat sami se sebou, neb ačkoliv city budou doslova volat po něžnostech, vy se budete snažit mít vše pod kotrolou, budete vyčkávat, váhat. Bude to patrně i tím, že budete mít precizní odhad, daleko přesněji se vyznáte v lidech a odhadnete dopředu i jisté situace. Slavíte-li narozeniny v neděli, tak vězte, že se jedná o velmi důležitý rok, ve kterém dáte svému životu směr na mnoho let dopředu. Negativem by se mohla stát vaše přílišná zaneprázdněnost, díky které budete zanedbávat přátele.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Kritičtí nepřiměřeně situacím můžete být v první polovině týdne. Nejenže nepřiznáte svoje chyby, ale naopak budete sledovat lidi v okolí a okamžitě vystartujete s připomínkou, když nabydete dojmu, že se v něčem spletli. Je jasné, že okolí tímto "špízováním" budete nejen znervozňovat, ale i pěkně štvát. Tak se snažte ovládat, protože od středy vám začínají psychické hody, milí Kozorozi! Takovou pohodu, s jakou budete přistupovat i k případným problémům, jste již dlouho nezažili. Dokonce si občas řeknete, že něco počká, že to zas tak důležité není, abyste k vůli tomu ponocovali. Navíc se můžete až do konce týdne spolehnout na nějakého staršího člověka, který vám bude nápomocen nejen radou, ale bude vás i psychicky podporovat. Na ruku vám jde i nedělní NOVoluní, neb rozpoznáte, které okolnosti či aktivity vás v předchozím období brzdily a zbavíte se jejich vlivu.


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Vše, co jste nestihli do tohoto týdne dořešit, uvidíte v pravém světle a možná, že to příjemné nebude. To u mnohých bude evokovat sexuální nejistotu, vnitřní podceňování se, či se do podvědomí mohou začít drát pocity neschopnosti. Nenechte se ničím stresovat a začněte vše, co vypluje, řešit, jen tak se vyhnete nočním můrám. Naprosto skvělým dnem je pro vás středa, kdy bude nadělovat Mikuláš! Překvapí vás originální "dárek", ale nemusí se jednat o věc, může to být i nějaká zpráva, na kterou netrpělivě čekáte. Zde je ale i možnost, že z toho budete natolik překvapení, že například při procházce večer můžete úplně ztratit směr a zabloudíte! Po celý týden pro vás platí zásada nikomu nepůjčovat peníze a vyhýbat se náhlým rizikovým transakcím. I když vám bude někdo slibovat "hory doly", tak nepodlehněte! Dny okolo Úplňku vám mohou dokonce i formou snů připomenout nějaký váš neuskutečněný sen. Mohou se vám i připomenout některé zapomenuté společenské kontakty, a pokud máte něco společného s politikou, i v této oblasti zaznamenáte nějaký "ruch".


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Úterý a středa jsou nejhezčí dny tohoto týdne. Ne proto, že ve středu chodí Mikuláš, ale proto, že díky nádhernému trigonu vládce vašeho znamení Neptuna dovede vychutnat plnými doušky kouzelnou atmosféru těchto dnů a všemu ještě přidáte i vy slovně kousíček romantiky!
Čím víc se bude blížit víkend a NOVoluní, vaše myšlenky se budou stáčet k vaší kariéře, profesi, společenskému statutu. Zejména pokud jste ve stávajícím zaměstnání nespokojeni, asi se nevyhnete myšlence, zda v této oblasti neudělat změnu, a zda by nebylo rozumné a prospěšné začít hledat něco jiného, smysluplnějšího. Vězte, že dny okolo NOVu jsou pro změnu, ať už se týká čehokoliv, velmi vhodné, tak neváhejte a jednejte, neb svým způsobem budete i přes nespokojenost trošku pasivní, jenže tím byste prošvihli příznivé období! Anebo je zde ještě jedna možnost - ve stávajícím zaměstnání se ozvat a dát najevo, s čím nejste spokojeni!