Jdi na obsah Jdi na menu
 


48. týden

26. 11. 2007
Týdenní e-horoskopy pro 48. týden od 26. 11. do 2. 12. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce je ve znamení STŘELCE kde setrvá do soboty 22.12. neb tento den v 7:06hod vstoupí do znamení KOZOROHA a nastane Zimní Slunovrat
Merkur je ve znamení Štíra až do 1.12.2007.
Venuše je ve znamení Vah do 5.12.2007.
Mars je retrográdní ve znamení Raka, direktní pohyb bude mít opět 31.1.2008. Do znamení Blíženců díky zpětnému pohybu se dostane na Silvestra 31.12. 15:52hod.
Jupiter je  ve znamení Střelce. V úterý 18.12.2007 ve 20:14hod vstoupí do znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Střelce. V sobotu 26.1.2008 v 4:23hod vstoupí do znamení Kozoroha.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Probudili jste se do týdne pohody a úspěchů ! Pouze počátkem týdne si s vámi pohraje mírně Luna přecházející přes vašeho vládce planetu Mars, takže si sem tam i přes pohodu na někoho zanadáváte. Ostatní vám navíc mohou připadat příliš pomalí, a to u vás bude vzbuzovat neklid a obavy zda vše co jste si naplánovali stihnete. Třenice mohou vznikat zejména se ženami. Další dny vám půjde práce sama od ruky, bez jakýchkoliv stresů a spěchání budete zvládat jak pracovní tak i domácí povinnosti. V pátek se nespoléhejte na štěstěnu, ani nesázejte. Krásné aspekty vašeho vládce během víkendu jsou příslibem, že se vám konečně splní to o co delší dobu usilujete. Víkend bude harmonický, a  vy si opět uvědomíte, jak pevné pouto máte se svým intimním protějškem, s rodinou...


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Zapomětlivost by vás mohla potrápit první dny týdne. Né že by vám selhávala paměť, ale stále budete mít rozehráno vícero aktivit, a pro jedno budete zapomínat na druhé. Planeta komunikace Merkur je stále v protilehlém znamení, což vám pomáhá odhalovat každou lest či podvod, na stranu druhou se díky tomu můžete potýkat s nervozitou, která může být vyvolána právě stálým přívalem nových informací, a ty nemusí být vždy příjemné. Pokud podlehnete svým občasným nenáladám, můžete okolo sebe vyvolávat roztržky a vy nebude ani tušit, proč se s vámi každý dohaduje. Máte-li v plánu důležitá jednání, směřujte je na čtvrtek a pátek. Po celý týden vás ale velmi podporuje vaše vládkyně Venuše. Nese romantiku a něhu do vašich intimních vztahů, a další konstelace přejí obchodu, podnikání, dokonce si můžete i zariskovat !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Dynamičnost, energie a vaše velká ctižádost počátkem týdne se vyplatí neb budete finančně odměněni a díky uznání nadřízených se budete doslova tetelit jak jste úspěšní. Ale neusněte na vavřínech Blíženci ! To že se doslova ponoříte do pracovních povinností může znamenat málo pohybu a z toho zdravotní problémy, takže se snažte každý den alespoň rychlejší procházkou rozhýbat tělo !  Mírně kritickým dnem je pro vás pátek. Budete muset krotit svoji netrpělivost neb vás zaskočí nějaká informace a vy to začnete slovně komentovat dosti nevybíravě. Důležité je pro vás Slunce v protilehlém znamení, což jsou pro vás jakési poloviční narozeniny. Dáv á vám to možnost objektivního zhodnocení uplynulého půl roku, a zejména z toho negativního si vzít ponaučení do zbývajících šesti měsíců.  


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Vaše emoce budou první dny týdne ohnivé, bouřlivé a s trochou štěstí si opět připomenete svoji  autoritu, moc. Ale to neznamená milí Raci manupulovat s lidmi okolo sebe, dostávat je tam, kde je chcete mít vy ! Zejména Raci narození okolo 24.6. -> zapomeňte na vyrovnávání si účtů s minulostí, na konfrontace a střety, zbytečně byste sami sobě jitřili staré rány. Rakům narozeným okolo 4.7. přechází přes Slunce retrográdní Mars a ukáže vám v pravém světle, jak se dovedete vypořádat sami se sebou a svojí vnitřní energií, neb občas svým jednáním můžete jít doslova sami proti sobě. Sarkasmem šetřete všichni Raci v pátek a ještě v sobotu dopoledne. To jsou pro vás mírně kritické dny, neb vás něco zaskočí, a povinnosti s tím spojené které se začnou vršit na vaše bedra budete samozřejmě slovně komentovat.

E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

První dny týdne můžete mít pocit jakéhosi "omezení v rozletu"..Zejména muži Lvi si asi nejednou v duchu zaklejí""secsakramentské ženské pokolení"". Budete přes jejich názory a postoje doslova klopýtat a najít společnou notu bude velmi těžké. Od středy odpoledne až do pátečního večera bude Luna ve vašem znamení. A už se znáte  milí Lvi, že to je pro vás vždy období, kdy chcete být středem pozornosti, obdivováni, chváleni. Výhodou je pro vás energické vystupování, prostě Lev je ""král" a tak je jasné, že na okolí budete dělat dojem autority. Jsou to pro vás ale i dny, kdy budete citově otevřenější a vstřícnější, takže máte-li cokoliv ve vztazích nedořešeno, využijte dny do pátku ! Ohlídat si ale v těchto dnech budete muset sklony i banální stuace vyhrocovat k dramatičnosti !

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Velmi autoritavně si budete počínat v podnělí a v úterý. Nezkoušejte ale co vydrží ženy ve vašem okolí. Pannám narozeným okolo 30.8. přechází přes životní energii Slunce Saturn a prověřuje vaši odolnost, zdraví, partnerské i pracovní vztahy, takže velice lehce můžete podléhat pochybnostem a depresím. Stále si proto připomínejte že je to pouze dočasné. Zlom ve vaší náladě může vyvolat nečekaná zpráva či pracovní povinnosti v pátek. Nenechte si pokazit víkend ! Je pravdou že se vám trpělivosti dostávat nebude, ale Mars vám dodá notnou dávku hbitosti a pohotovosti, takže když nebudete ztrácet čas nadáváním a vrhnete se na danou aktivitu, vše zvládnete levou zadní. Navíc od pátku odpoledne až do pondělního rána bude Luna ve vašem znamení, což je zárukou že stihnete dohonit spoustu věcí, na které vám  během týdne nevybyl čas.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pokud již delší dobu máte pocit, že si zasloužíte uznání nadřízených, dočkáte se první dny tohoto týdne. Navíc Venuše s Lunou jsou příslibem že mírně napětí u vás doma se vám podaří uhasit hned v zárodku, naopak ještě posílíte rodinnou pohodu. Jen bude důležité se na svůj intimní protějšek příliš nemačkat, neb partnerovi - partnerce se klidně může z množství vaší náklonnosti zatočit hlava ! Celý týden se Neptun postará o krásné sny Váhám narozeným zejména okolo 15.10. Ale ani ostatní Váhy nebudou o nic zkráceny, neb Neptun vnese vám všem romantiku do života, zjemní vaše chování, vztahy budou mít nádech pohádky. Nezadané Váhy by se měli "probudit" nejlépe studenou sprchou a vyrazit do společnosti, neb Neptun s Venuší jsou příslibem potkání se s partnerem ! No milé Váhy, začněte si života užívat plnými doušky !

H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Diplomatické bude ubrat v nárocích na partnery, a to jak intimního tak i profesní kolegy. Nesnažte se  přizpůsobit lidi okolo sebe svým představám. Komunikační zmatky mohou zažívat po celý týden Štíři narození od 14.11. do 22.11. Komplikovat život vám může také sklon k lehkomyslnosti,nepozornost. Pro všechny Štíry platí, že náročné aktivity na fyzičku i pracovní schůzky bude dobré naplánéobvat na úterý a středu. V pátek vás asi někdo pěkně naštve. Svými nároky či požadavky úplně nabourá váš plán na víkend a to vás samozřejmě mírně vykolejí. Neplánujte pomstu ale naopak se na daný úkol vrhněte. Spoluvládce vašeho znamení vás podpoří vtipem, chytrostí, a v neposlední řadě hbitostí, takže si s nečekanými povinnostmi poradíte, a víkend budete trávit s klidným svědomím, že jste vše zvládli !

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Všem Střelcům kteří slaví tento týden natozeniny přeji vše nejlepší !
A jako vždy i vám nastíním, co vás v dalších 365 dnech čeká...
Pokud slavíte narozeniny v úterý, tak se mnozí dočkají přírustku do rodiny, ale negativem roku se může stát to, že budete brát všechno příliš vážně a dokonce můžete mít často pocit, že vám někteří lidé "překaží" a budete to dávat viditelně najevo. Slavíte-li narozeniny ve čtvrtek, dá se předjímat vaše velká tvořivost, ale naprosto banální věc ve vašich očích může vyrůst do obřích rozměrů a vaše přehnané reakce budou hodny "divadelních prken"...Sobotní oslavenci se v dalším roce budou soustředit na svoji životosprávu. Pro ty z vás, kteří ale slaví narozeniny v sobotu či v neděli mám mírné varování, neb vaše reakce budou velmi často neočekávané a svým způsobem občas i násilnější. V jaké oblasti zejména můžete "zbořit mosty" které přitom k životu budete potřebovat vám prozradí roční osobní horoskop.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Vztahové problémy mohou zažívat Kozorozi narozeni od 10.1. do 18.1. Neporozumění můžete ale pociťovat nejen s intimním protějškem, ale také v přátelství či s kolegy. V neposlední řadě se zde nabízí i možnost nevěry, která bude trápit vaše svědomí a na emocionální stabilitě vám taky nepřidá. Problémy si můžete způsobovat i sami sobě lpěním na něčem, co nikdy nemůže být vašim majetkem. Od čtvrtka začnete mít všichni Kozorozi lepší náladu. Díky skvělé koncentraci se vám začne dařit i v zaměstnání a to posílí nejen vaše sebevědomí, ale navíc si budete vědět rady i s mírně zapeklitými situacemi a úkoly. Přechod Luny přes vašeho vládce během víkendových dnů může mnohé z vás přinutit k přehodnocení citových záležitostí. Zejména ženy mohou během víkendu pocítit nevolnost, ale bude se jednat jen o krátkodobější vliv, tak nepropadejte panice !

K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne můžete zažívat zmatky, ale to vám neubere na dobré náladě. Příjemnou atmosféru v intimních vztazích budou cítit Vodnáři narozeni okolo 8.2. Vše bude mít nádech romantiky, a to je i popud pro nezadané Vodnáře narozené okolo uvedeného data, neb láska může čekat za každým rohem! Od středy odpoledne se snažte nezatěžovat organizmus přílišnou fyzickou zátěží, povšechně nepodnikejte nic náročného a šetřete své síly. Snažte se řešit problémy v klidu, ale nenechte nic nedořešeného, neb kdyby jste v problémech uvízli, ke konci týdne si budete připadat jako v pasti. Víkend bude - i díky tomu, že vás nebudou "strašit" zapomenuté či odložené  povinnosti - poklidný. Jenom bude dobré při nedělním výletě krotit nohu na pedálu, neb budete mít tendenci to ostatním řidičům pěkně "natřít"..! 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V pondělí se oddáte lhostejnosti, bezstarostnosti, asi budete často lelkovat a práce se vám na stole bude vršit. Možná že toto jednodenní "štronzo" vám svým způsobem prospěje, neb budete mít navíc i nevalnou schopnost rozumového uvažování. V úterý vystřelíte doslova z postele, protože vás bude tížit svědomí a taky vás potrápí vnitřní strach, zda termíny do konce týdne neprošvihnete. Uprostřed týden si asi užijete mírné sexuální harašení, zejména na pracovišti to může začít jiskřit, ale počítejte s tím, že pokud půjde o nevěru a tajné schůzky, ke konci týdne se vše prozradí a před vámi vyroste hora problémů, jak vše doma urovnat. Zlepšení psychiky přinese zejména v pátek Luna, ale vztahové problémy to za vás nevyřeší. To vás nemine během víkendových dnů. Napomoc vám přijde i planeta Venuše tak se vám podaří vše urovnat, ale tento týden pro vás bude ponaučením jak si sami sobě umíte zkomplikovat život a pamatovat si to budete hodně dlouho.