Jdi na obsah Jdi na menu
 


48. týden 2009

23. 11. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 48. týden od 23.11. do 29.11.2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Střelce
Do následného znamení Kozorohas vstoupí 21.12. v 19:03hdo


Merkur
je ve znamení Střelce, kde setrvá do 5.12. kdy v 18:22hod vstoupí do znamení Kozoroha.

 

Venuše
putuje znamením Štíra, kde setrvá do
do 1.12. Tento den v 23:02hod vstoupí do znamení Střelce.


Mars
je ve znamení Lva.
Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
 

Saturn
je ve znamení Vah.
13.1.2010 se Saturn otočí do retrográdního směru, a opět se vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010.
Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

 

 

 

  

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Vaše sebejistota vám počátkem týdne pomůže poradit si i se složitěšjími problémy a mnozí dokonce zjistíte, že vám nedělá problémy mluvit na veřejnosti, před vícero lidmi. Zejména ti, kteří pracují s veřejností ucítí, jak se jim s lidmi lehce, snadno komunikujete. Uprostřed týdne vsaďte na svůj bystrý úsudek a výřečnost. Rozhodnete-li se představit svou novou lásku potažmo partnera - partnerku rodině, rodičům, udělejte to hned, jak vás to napadne, prostě neotálejte. Ve dnech víkendu pečlivě zvážíte, kolik peněz budete investovat do dárků a koupě nějakého přístroje pro domácnost. Pokud vlastníte nemovitost, vydáte se na obhlídku a rozkošnicky budete obdivovat svůj majetek !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátkem týdne si uvědomíte, jak je pro vaši kariéru důležité pohodové prostředí a poklidné vztahy s kolegy, nadřízenými, a uděláte vše proto, aby se případné sváry, hádky zklidnili. Jakmile uprostřed týdne zjistíte, že se doma nedokážete soustředit ani na triviální záležitosti, vyražte ven, do ulic, mezi lidi. Pokud máte půjčku, nebo nějaké daňové problémy, zajděte na daný úřad neb máte zejména ve dnech okolo čtvrtka skvělou příležitost dohodnout pro sebe úlevu, například formou odpuštění penále, pokut, etc.. Ve dnech víkendu vás nikdo neoblafne neb vaše paměť bude tak skvělá, že si vzpomenete do podrobností i na maličkost, která se stala před mnoha týdny.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zkarej týdne se budete projevovat jako velcí snílci. Pozor si dejte proto při cestování, mohou vás nemile překvapit nejen objížďky, zpoždění, ale i nenadálé výdaje ! Velkou citlivost můžete mít vůči lidem ze zahraničí, kteří byli obětí nějaké přírodní katastrofy a začnete v duchu hledat cestičky, jak byste jim mohli pomoci. Opatrní za volantem, tak i při běžné pochůzce na ulici buďte uprostřed týdne. Nebezpečí vám nehrozí, ale vaše vtípky  mířené na nešikovnost druhých mohou někoho pěkně naštvat. Ikdyž budete mít tenedenci vyhnout se vážnému rozhovoru s partnerem - partnerkou, nějakou praktickou záležitost budete muset okolo čtvrtka řešit. Zkontrolujte si také, zda má váš automobil platnou technickou kontrolu ! Víkend vám přihraje příležitost zbavit se nějakého břemene, toho co vám v životě již dlouhodoběji překáží. Může se to týkat i citů ! Takže pokud vás blízkost nějakého člověka již delší dobu stresuje, bez obalu mu dáte najevo, že v jeho přítomnosti se vám ""hůře dýchá".



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Velkou přízeň pro obchod a finanční záležitosti vám nahrají konstelace počátkem týdne. Dokonce můžete vsadit na štěstěnu, hlavně ve finančních záležitostech, což se týká i podnikatelů. Uprostřed týdne můžete mít pocit osamělosti, oddělenosti. Zejména v zaměstnání se můžete cítit "jako kůl v plotě"...S tím si hlavu nezatěžujte, bude to tím, že vy si s každým problémem hravě poradíte, zato ostatní budou tápat. Ve finančních záležitostech neotálejte, a ve dnech okolo čtvrtka sestavte rozpočet a vyvěste ho doma na ledničce. Intimní protějšek si po prvním přečtení sice promne nevěřícně oči, ale vaše rozhodnutí neutrácet vezme na vědomí celá rodina. Ve dnech víkendu se mnozí z vás seznámí s člověkem, se kterým navážete hluboké přátelské pouto.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Vůči druhým budete počátkem týdne štědří a velkorysí. Ale někteří Lvi si mohou začít "otevírat zadní vrátka" neb se sami sebe začnete ptát, zda by nebylo v partnerství dobré brzdit, zda ještě na vás nečeká větší štěstí...a nemusí se jednat pouze o intimní partnerství, ale i obchodní. Mars ve vašem znamení z vás dělá velmi bystré, rychlé a důvtipné osůbky a díky Merkuru budete uprostřed týdne daleko víc hovornější, a když budete chtít, dovedete se "pekelně" soustředit. S tím, že vaše ratolesti vyvedou nějakou darebnost si poradíte hravě. Předvedete jim, jak jejich hry jsou nebezpečné. Během víkendu budete mnozí nadšeni nečekanou nabídkou nadřízených. Přislíbí vám daleko větší prostor pro samostatné rozhodování. Jste vůdčí osobnosti, a tak poskočíte radostí, že konečně dostáváte příležitost předvést, co ve vás dříme !.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

 

Zkraje týdne se budete cítit velice příjemně, uvolně a pokud ve vaší přítomnosti zaznamenáte nějaký pesimismus, každému vlijete alespoň špetku optimismu. Pokud trpíte nějakým zdravotním problémem, zaznamenáte zlepšení. Zato uprostřed týdne vám doma občas něco upadne, což bude díky nesoustředěnosti. Podvědomí vás totiž upozorní, že je načase vyřešit si problémy z minulých dnů. Odkládáním a neřešením byste si totiž sami sobě zadělali na velký třesk. Může se vám toho totiž během průchodu Marta znamením Lva (což je dlouhodobá záležitost) nahromadit spousta problémů které se vám nebude chtít řešit tolik, že jednoho dne nebudede vědět kam dřív skočit ! Tak se snažte neschovávat do virtelního šuplíku ani problémy ani nepříjemnosti, řešte je průběžně ! Víkendové konstelace probudí vaši fantazii. Mnozí doslova pocítíte ""volání dálek", prostě chuť k cestování ! Pokud se okolo vás rozvine nějaká diskuse o "životě" překvapíte ostatní svými neotřelými názory.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátkem týdne si doma moc neposedíte, neb vás bude lákat dobrodružství, zábava ! Což je dobře neb konstelace ukazují, že zažijete spoustu legrace a vzpomínat na nějaký zážitek budete ještě další týden. To se týká hlavně nezadaných neb lze předjímat romantické setkání, seznámení, a může to být počátek velmi zajímavého, dobrodružného, originálního, prostě neobvyklého vztahu ! Pokud máte dluhy, se kterými si v posledním období nevíte rady, ve dnech víkendu vás potěší finanční dar, nebo avizo výplaty peněz za pojistku, etc. Konečně uvidíte světýlko na konci tunelu, prostě vám spadne kámen ze srdce, protože jste mnozí už nedoufali, že dostanete šanci finanční dluh sprovodit ze světa do příchodu nového roku.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátek týdne využijte pro finanční a hmotné záležitosti ve vztahu k vaší rodině - domovu. Pozor ale na to, abyste nerozdávali "rodinné stříbro" neb budete až příliš velkorysí a mohlo by to skončit sponzorováním někoho z blízských příbuzných ! Uprostřed týdne nereagujte na narážky kolegů, že vám profesní úspěchy sami padají do klína. Zvýšení platu či mimořádné odmněny totiž rozčílí méně úspěšné jedince. Ti z vás, kteří nemají dobré vztahy s nadřízenými, dostanou ve čtvrtek šanci vyhladit třecí plochy. Ve dnech víkendu se snažte nezacházat do extrémů ! Uvědomíte si totiž, jak jste pevně citově spjati s intimním protějškem, a opakovaně se můžete dožadovat projevů lásky. Pokud žijete ve vztahu na divoko, můžete se v neděli rozhodnout k závažnějšímu kroku, tím mohou být např. zásnuby.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud slavíte narozeniny v pondělí, dá se předjímat, že v dalším roce prožijete společenský vzestup, majetkové zlepšení či lepší výdělky. Ku tomu ale budete muset projevit značnou velkorysost, a nepodlehnout klamu že můžete všechno - tedy i např sem-tam porušit nějaký zákon...
Uprostřed týdne bude váš optimismus nepřekonatelný, navíc s přehledem přesvědčíte o svém názoru i sebezarputilejší dubové palice. Povšechně intelektuálně a komunikačně máte skvělé období, tak byste toho měli využít, a svoje znalosti ještě rozšířit nějakým studiem ! Ve dnech víkendu budete mít pocit, že můžete skály lámat ! Prostě se budete cítit silní, a ti z vás, kteří trpěli nějakým zdravotním problémem, ucítí v neděli razantní zlepšení !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Kamkoliv přijdete zkraje týdne, vnesete vlídnost, tak si ale hlídejte, aby jste to v ničem nepřehnali neb nemusíte odhadnout tu pravou míru a štědří můžete být na nesprávném místě !
Upřrostřed týdne dostanete příležitost rozlousknout a vyřešit nějaké tajemství. Mnozí konečně dostanete odvahu a navštívíte banku či finanční úřad, kde dlužíte nějaké peníze, a uděláte dobře, neb argumentovat budete tak přesvědčivě, že vám odpustí penále, pokutu.
Ve dnech víkendu se budou kuset více kontrolovat narození okolo 24.12. Budete mít totiž tendenci se na svého intimního partnera pořád "lepit". Prostě začnete dávat svoji lásku najevo častějšímy doteky, pohlazením, ale když toho bude příliš, může to vaši drahou polovičku začít obtěžovat. Vyrazte do přírody, čerstvý studený vzduch vaší horké hlavě prospěje a navíc se dá předjímat, že zažijete nějaké dobrodružství, které nebude možné racionálně vysvětlit !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne můžete být ponořeni do svých citů a emocí tak, že budete neschopni vnímat okolí nestranně. Tak si dejte pozor, ať vás někdo neošidí ! Uprostřed týdne se rozhodnete ve vztahu či v manželství k vážnější debatě, a mnozí překonáte sami sebe nab převezmete dobrovolně nějakou odpovědnost na domácí půdě, které jste se doposud vyhýbali obloukem. Ve dnech víékendu při prohlížení starých alb narazíte na fotografii, kde bude jeden z vašich prapříbuzných a vy se konečně odzvíte od dříve narozených nějaké rodinné tajemství. Notně to s vámi zacvičí, neb zjistíte, že jeden z vašich prapředků byl víceméně dobrodruh, a konečně budete mít jasno, proč i vás lákají dálky, dobrodružství !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V úterý proběhne ve 22:41hod 1.Lunární čtvř ve vašem znamení. Proto můžete mít pocit, že ačkoliv se snažíte sebevíc, váš životní cíl či nějaký sen se vám spíše vzdalují, a nepomáhá ani vaše 100% nasazení. Možná že to je právě vaše až přílišná snaha, co vás brzdí, neb jste se k něčemu upnuti až příliš, že zapomínáte na oddech, zábavu, a vlastně žijete v jakési křeči. Pokud vás výše napsané řádky oslovili, bude to signál, že ve svém životě budete muset něco změnit. Třebas chodit víc ven, do přírody, mezi lidi. Má-li vaše práce nějaké propojení ke komunikaci, psaní, lze předjímat že svým nápadem uprostřed týdne zvýšíte oblíbenost i zisky nějaké firmy. Během víkendu jakékoliv slovní šarvátky a neshody z příbuznými anulujete a pokud jste se s někým v minulém období ostře pohádali, klidně se omluvíte ! Dokonce si ťuknete na lepší vztahy se sousedem, který vás již delší dobu ruší hlukem.