Jdi na obsah Jdi na menu
 


48. týden 2008

24. 11. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 48. týden od 24. 11. do 30. 11. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
ve znamení
Štíra
setrvá do 21.11.2008 kdy krátce před půlnocí vstoupí do znamení
Střelce
a zde setrvá do 21.12.

Merkur
setrvá ve znamení Štíra do neděle 23.11.2008.
Tento den v 8:03 hod vstoupí do znamení
Střelce
a zde setrvá do 12.12.


Venuše
je ve znamení
Kozoroha
a setrvá zde do 8.12.2008...


Mars
ve znamení Střelce setrvá do 27.12.2008.


Jupiter
je ve znamení Kozoroha.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.

Uran je ve znamení Ryb
Ve středu 26. listopadu 2008 opět nabere přímý směr.
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008....
Tento den v noci v 3:07 hod vstoupí do znamení Kozoroha.

Ve čtvrtek 27.11. v 17:55 hod nastane NOVoluní ve znamení
Střelce.
Co vám to přnese do života se dočtete u vašeho Slunečního znamení. 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Vztahy se mohou stát zdrojem vašeho neklidu počátkem týdne - ale v tom dobrém i špatném, bude to záležet jenom na vás a hlavně na tom, zda jste v posledních dnech v partnerství něco nepřehlíželi. Pokud jste vše řešili tady a hned - problémy nenastanou. Máte-li ale nějakou citovou bolístku, začnete dělat vše proto, abyste se jí zbavily.
Zejména ti z vás, kteří mají vážný zájem o studia na vysoké škola nebo se zajímáte povšechně o nějaké další studium, dny okolo NOVu který nastane ve čtvrtek jsou ideální pro sjednávání schůzek či návštěv škol a zjišťování podrobností, podmínek studia, datumu zkoušky či pohovorů. Se zásadním rozhodnutím ale vyčkejte do Úplňku, tedy 12.prosince !
Pokud jste zaměstnanci, náladu vám může pokazit během víkendu informace že firma kde pracujete začíná mít finanční problémy a stojí před krachem. Anebo zjistíte, že váš nadřízený či zaměstnavatel prochází těžkou životní krizí...Vyvolá to ve vás obavy zda vy sami ustojíte svoje postavení ve firmě, zda vaše kariéra není ohrožena také.



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Hned zkraje týdne se připravte na to, že se v zaměstnání nezastavíte. Nezapomeňte doma svačinu, neb se vám bude hodit - nestačíte si totiž ani dojít na oběd. Příčinou může být nový projekt, mnozí budete muset pomáhat ostatním neb budou nestíhat. V každém případě - pokud budete zanedbávat stravu a nedodržovat pitný režim - žaludek dá najevo že jste něco opoměli a bude-li vás pobolívat  v zádech, bude to znamenat že se bouří i ledviny díky nedostatku tekutin v těle.
Blížící se NOVoluní které nastane ve čtvrtke ve vás vyvolá velkou iniciativu okolo financí. Mnozí začnou vyhledávat i mírně rizikovější finanční zdroje, např. ku založení firmy. Ale ti umírněnější Býci začnou vyjednávat o výši např.mimořádných odměn od společnosti, pro kterou pracujete, a někteří se konečnou rozhodnou požádat banku o hypotéku. Ale může se jednat i např. o stipendium, ve hře mohou být i alimenty - prostě těch možností je mnoho...Dokonce se může jednat o platbu pojišťovny se kterou jste nebyli spokojeni.
Během víkendu se patrně budete muset občas štípnou neb budete mírně dezorientovaní díky snu který vás zanese do nějaké vzdálené země...Vyhýbejte se zejména v neděli diskusím o dění ve světě a náboženství. Vy budete chtít prosadit svoje, kdosi vám začne oponovat, a hádka bude na spadnutí...




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne budete trošku neklidní - zvýší se totiž vaše touha po intimním protějšku. Máte-li děti, před příchodem domů se vždy zhluboka naděchněte, neb se na vás vrhnou hned mezi dveřmi a vyrazí vám virtuleně dech svým přáním.
Pokud váš partnerský vztah "žijete na divoko" je možné že se ve dnech okolo NOVu který nastane ve čtvrtek, rozhodnete vztah legalizovat. Pokud ale v poslední době tápete a nejste si jisti svým výběrem partnera, nastane situace kdy si sami sobě budete muset položit otázku zda ve vztahu setrvat... Nemusí se ale jednat pouze o intimní partnerství - ve hře může být i váš obchodní partner. Nebudete se vyhýbat vážnějším hovorům, neb si uvědomíte, že můžete pro vaše vztahy povšechně hodně udělat..
Během víkendu nepodceňujte nenáladu svého protějšku a jakmile zaznamenáte že jeho či její nálada je čím dál víc mrzutější, šikovnými otázkami se snažte zjistit důvod.. Pokud váš protějšek podniká, mohou být důvodem strachu a nejistoty finanční problémy firmy.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Nějaká informace počátkem týdne vás přiměje poohlédnout se po starém albu své rodiny. Není vyloučeno že přijdete na nějakou záhadu, kterou ze rozhodnete rozlousknout. Což může i znamenat že začnete sesetavovat rodokmen vašeho rodu.
Myšlenky se vám ve dnech okolo NOVoluní které nastane ve čtvrtek budou stáčet k práci, zaměstnání. Skvělý může být tento NOV pro Raky, kteří nemají zaměstnání neb s nějvětší pravděpodobností nastane změna. Ale ani podnikatelé nepřijdou zkrátka neb obchody které se poslední dobou vlekly dostanou rychlý spád. Někteří Raci ale zjistí že se nevejdou do nějakého oblečení, a tak podumají nad tím, zda by nebylo rozumné začít chodit cvičit a změnit stravovací návyky.
Neklid ve vaší dušičce může během víkendu vyvolávat ničím neopodstatněná nejistota v partnerském vztahu. Dokonce můžete začít bez příčiny žárlit. Mnozí si občas položíte sami sobě otázku, zda vás má váš protějšek rád...Žárlivost se ale může projevit například v případě, že váš obchodní společník bude úspěšnější než vy.



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud zkraje týdne zaspíte - nestresujte se, soused vám pomůže, tak, abyste do zaměstnání dorazili vždy včas. Povšechně se počátkem týdne vztahy s lidmi se kterými se denně stýkáte zlepší, a sem patří i nejbližší příbuzní a sourozenci. Může to znamenat i to, že zajedete na návštěvu a jen tak budete s někým z rodiny klábosit do noci.
Nabídku na  novém - předjímala bych zejména uměleckém projektu - přinese mnohým Lvům čtvrteční Úplněk. Má-li vaše profese něco společného s řemeslem, samostatnou tvorbou,  dokonce můžete dostat nabídku svoje výrobky prezentovat na zahraničním trhu.
Povšechně se budete cítit naprosto skvěle a náladu vám ještě zlepší intimní protějšek. A vsadila bych botky že si na 99% opět vyznáte lásku..
Budete-li během víkendu v zaměstnání, nevyhnete se občasnému pocitu, že vám kolegové ubírají kyslík. Prostě budete mít pocit, že nemáte okolo sebe dostatek prostoru. Půjde-li to, vyhýbejte se místům s větším počtem lidí, například supermarketům. Nestresujte se zbytečnostma - vrátilo by se vám to formou žaludečních problémů.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Do centra vaší pozornosti se počátkem týdne dostanou finance a to, jak si vyděláváte na živobytí. Velice pečlivě si prohlídnete položky na svém kontě, a je možné že sestavíte finanční plán na celý týden. Pokud vlastníte nějakou nemovitost, uvědomíte si jak velké citové pouto vás k danému objektu váže.
Dny okolo čtvrtečního NOVoluní vám připomenou jak je pro vás důležitý domov, rodina a prostředí kde žijete. Některé Panny se budou snažit mít všechny blízké u společného stolu a povídat si, ale mnozí z vás to nevdrží a rychle začnou dělat nějaké úpravy v bytě. Pokud uděláte nějaké změny, bude to zejména ve prospěch lidí kteří s vámi žijí ve společné domácnosti. Může se jednat  o nový nábytek nebo nějakou opravu. Ale některé Panny si dají schůzku s realitním makléřem neb nový dům pro rodinu by mohl být "malým" překvapením pro celou rodinu k Vánocům.
Velice zintenzivní vztah mezi vámi a intimním protějškem během víkendových dnů. Budete mít daleko větší potřebu blízkosti. Dejte si ale pozor na to, aby té blízkosti nebylo příliš, neb partner/partnerka může mít pocit, že se na něj skoro lepíte. Dokonce můžete i žárlit, a citově protějšek vydírat...


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Normálně jste velmi společenské a tolerantní znamení, a tuto vaši vlastnost prohloubí v pondělí Luna ve vašem znamení. Skvěle se budete kontrolovat, ale vadou na kráse vašeho chování bude malá objektivita. Nějaká událost prohloubí váš vztah s nějakou ženou. Celý den nezapomínejte na pitný režim !
Krátký výlety vám prospějí ve dnech okolo čtvrtečního NOVoluní - nemusíte cestovat daleko, ale v každém případě zažijete spoustu legrace, o nějakém nečekaném dobrodružství nemluvě...Krásně si tím vyvětráte myšlenky, což prospěje zejména těm kteří se živí psaním, komunikací...bude vám to totiž skvěle myslet a dovedete se soustředit na nový projekt, který vám přinese následných 14 dní. Práce a vynaložená energie vám přinese sice "plody" později, ale budou mít trvalou hodnotu..
Doma během víkendu budete nuceni zatnout zuby. Asi vás již u snídaně někdo vyruší a tak to bude celý víkend. Vy si něco naplánujete, ale vždy se budete muset podřídit vzniklé situaci. Pokud žijete ve společné domácnosti kde je více generací, nevyhnete se mírnému tlaku těch nejstarších - rodičů, prarodičů. Vždy na všechno budou mít jiný názor než vy a vydržet v klidu vás bude stát hodně úsilí - ale pro klid doma to zkuste, minimálně se tím vyhnete hádkám.




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Máte-li cokoliv nedořešeného po citové stránce - počátek týdne je skvělý ujasnit si co vám vadí a toho se zbavit ! Uvědomíte si, že některé vaše citové vazby se již přežili, že vás pouze brzdí, omezují. Alkoholu se zejména v pondělí raději vyhněte obloukem !
Najít způsob, jak vydělat více peněz vám pomohou dny okolo NOVoluní které nastane ve čtvrtek. Může to znamenat profesní vzestup, zvýšení platu nebo jednání o novém zaměstnání. Dokonce i Štíři, kteří ještě nedávno byli nerozhodní a báli se udělat změnu či nějaký zásadnější krok - během NOVu budou plni odhodlání !  A to je dobře neb máte před sebou období větších výdajů a tak každá koruna navíc se vám bude hodit !
Velmi náročnou oblastí pro vás během víkendu budou vztahy. Zejména sourozenci či někdo ze sousedů se pokusí využít vaší citlivosti a možná se pokusí s vámi nějak manipulovat. Nikomu nic neslibujte a nenechte se zahnat do kouta ani smutným pohledem-bude to pouze komedie !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátek týdne vám dává prostor ba skvělou šanci prohloubit nějaké přátelství. Vůbec se ani nedivte, když vás někdo z kamarádů požádá o schůzku a bude vám vyprávět svoje životní patálie, či se vám začne svěřovat s nějakým citovým problémem.
Čtvrtek si zakroužkujte v kalendáři neb ve vašem znamení proběhne NOVoluní, což je okamžik který přeje startu něčeho nového..Slavíte-li v tento den narozeniny, máte před sebou 365 dni, které vám dají příležitost v mnohém začít nanovo a bez předsudků. Dají se předjímat nejen začátky, ale i konce neb některé aktivity vypustíte ze života a nové započnete...
Během víkendu nepodlehněte žádnému tlaku, ať se bude jednat o cokoliv. Budete daleko citlivější než v jiných dnech ale to taky znamená, že druhým klidně splníte co jim na očích uvidíte. Myslete na sebe a na nabídku, která by vám umožnila rozvíjet a u mnohých Střelců i zpeněžit svůj talent.  Zejména se snažte  radovat i z maličkostí, a nepotlačujte v sobě touhu po svém protějšku, jinak v nestřeženém okamžiku bouchnete jak "Vesuv".

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pozitivní změnu mnozí zaznamenáte počátkem týdne okolo kariéry. Patrně stoupne i vaše společenská prestiž. Nenechte se zaskočit ani oznámením nadřízených, že vám dávají daleko víc kompetencí a osobní svobody v rozhodování.
Dny okolo čtvrtečního NOVoluní vám dají schopnost rozpoznat, které okolnosti či aktivity vás v předechozím období brzdily...Je to tedy skvělá šance udělat úklid ve svém životě i dušičce, a negativního se zbavit. Nejen ve čtvrtek, ale následných 14 dní máte i skvělou příležitost změnit svoje zvyky.
Během víkendu můžete být mírně nervozní, a doslova rentgenovým pohledem sledovat ba dokonce kontrolovat vše co váš protějšek dělá. Pozor si dejte na nedostatek taktu - můžete někoho slovně zranit...



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Mnohdy sníte i během dne, ale sen počátkem týdne bude tak živý, že se asi nejednou štípnete zda jste skutečně vzhůru ! Budete-li cestovat, nebude to obvyklé přesunování z bodu A do bodu C...Přinese vám hluboký citový zážitek, který ovlivní dění celého týdne.
Touha setkat se s přáteli bude sílit každým dnem, zejména s těmi které jste delší dobu neviděli. Dny okolo NOVoluní vám mohou dokonce připomenout i třebas formou snů některé zapomenuté společenské kontakty. Pokud máte něco společného s politikou, i v této oblasti zaznamenáte zvýšený ""ruch"...Dokonce můžete navázat kontakt se skupinkou lidí, a s nimi uskutečníte svoje životní plány. O tom, jak důležitý je pro vás tento NOV vás přesvědčí další období neb kontakty které navážete budou stále nabývat na důležitosti.
Jako jedno zmála znamení během víkendu máte příležitost udělat si ve své citové oblasti pořádek. Pokud totiž již delší dobu cítíte, že nějaký vztah je pro vás přítěží, znervozňuje vás i přítomnost dotyčného - uděláte tomu rázný konec. Je pravdou, že mnozí budete mít tak velkou radost že jste se konečně zbavili nějakého dotěrného člověka, že to půjdete oslavit...

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Máte-li nějaké peněžní dluhy, počátkem týdne si zavýsknete radostí ! Přičinou může být nárůst na vašem bankovním kontě nebo nová aktivita kterou vám zaměstnavatel či odběratel uhradí zálohově dopředu - v každém případě dostanete šanci smést ze stolu svoje finanční závazky.
Navíc vaše kariéra a pověst by měli díky čtvrtečnímu NOVu a následných 14 dní zažít doslova skok nahoru, neb se dá předjímat nejen úspěch ale i další profesní příležitosti. Máte dva týdny na to, abyste si rozmysleli které aktivity jsou pro vás opravdu prioritou a za 14 dní vše odstartovat ! Mnohé může dnešní NOV i katapultovat virtuelně na pomyslný vrchol těch nejlepších z vaší profese...Tak milé Rybičky nezpichněte - neb znáte to - pýcha vždy předchází pád !
Běžně jste vždy připraveni podat pomocnou ruku a tento víkend pro vás bude v této oblasti velmi náročný. Někdo z přátel upadne do velmi těžké životní krize a vy se budete snažit zachránit co se dá. Zejména mu rozmluvit depresi, a zlehčit jeho problémy.