Jdi na obsah Jdi na menu
 


47. týden 2008

16. 11. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 47. týden od 17. 11. do 23. 11. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
ve znamení
Štíra
do 21.11.2008 kdy krátce před půlnocí vstoupí do znamení
Střelce
a zde setrvá do 21.12.

Merkur
setrvá ve znamení Štíra do neděle 23.11.2008.
Tento den v 8:03 hod vstoupí do znamení
Střelce
a zde setrvá do 12.12.


Venuše
je ve znamení
Kozoroha
a setrvá zde do 8.12.2008...


Mars
ve znamení Střelce setrvá do 27.12.2008.


Jupiter
je ve znamení Kozoroha.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.

Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008....

 

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Pozor si dejte počátkem týdne neb budete mít tendenci ke "stavění vzdušných zámků" a dle toho budou vypadat i vaše rozhodnutí...Nedivte se, že když se pustíte do nějaké práce - lidé ve vaší blízkosti budou kroutit nevěřícně hlavou !
Větší pozornost věnujte uprostřed týdne komunikaci při kontaktu s dětmi. Budete se vyjadřovat zmatečně a oni pochopí vaše příkazy či rady úplně jinak. Vy na ně posléze můžete křičet, že vaše přání nerespektují. Intimní partner to s vámi jednoduché mít taky nebude, ale oproti dětem nad vaším lametováním mávne rukou - potomci mohou být lítostiví...
Máte-li s intimním protějškem mezi sebou nějaké tajemství, o všem si v klidu popovídáte během vékendu. Uleví se vám oběma neb svědomí občas ""může bolet" !!! Napadne-li vás si ale zpříjemnit si nedělní večer alkoholem, zůstaňte pouze u jedné skleničky neb v pondělí by vás pozlobila ""bolest hlavy a patrně i ledviny""..!



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Může to být vaše přehnaná snaha být zajedno s lidmi okolo sebe, čímž počátkem týdne vytvoříte situaci která bude ve váš neprospěch. Nic se nemá přehánět a vy si uvědomíte, že prostě nejde být vždy a za všech okolností se všemi zadobře.  
Velice citliví ba podráždění můžete být ve vztahu k domovu a všemu co s ním souvisí uprostřed týdne. Příčinou bude fakt, že věci nebudou na svém místě tak jak jste zvyklí, a je docela možné, že ostatní členy rodiny "vyhubujete" za to, že je doma nepořádek a partnera za chaotické organizování domácnosti.
Držet nohy na zemi se snažte během víkendu neb vás to bude zanášet do světa snů a fantazie ! Zejména Býci kteří musí neděli trávit v zaměstnání budou mít malý problém se soustředěním... Poslouchejte svoje tělo - naznačí vám zda nemáte nějaký zdravotní problém. Týká se to zejména žaludku !




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Nikomu z kolegů nenabízejte pomoc zkraje týdne neb v zápětí budete potřebovat podporu vy, ale oni se k vám otočí zády. Přehnané požadavky nadřízených mohou být tématem celého pondělí. Pokud ale vyhovíte jejich rozmarům,další dny na vás budou stále "přihazovat" víc a víc odpovědnosti !
Od těla si držte blízké příbuzné, sourozence, sousedy....ve středu. Můžete si totiž na nich ventilovat svoji nenáladu. Pokud budete muset cestovat okolo svého bydliště, ani to vám na náladě nepřidá neb vás okrade o čas nějaká objížďka.
Víkend bude skvělý pro všechny Blížence, ale ti kteří se živí hudbou nebo nějakou formou umění, mohou udělat velký profesionální skok ! Co je skvělé - naprosto otevřeně budete hovořit o svých citech, snech...Navíc vám nebude vadit že domácnost není úplně ze škatulky - dáte přednost klábosení s lidmi které máte rádi před uklizenou skříní ...etc..



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Luna bude v pondělí procházet vašim znamením v opozici na Jupitera. Může vás to svádět k přehánění ! Vyhněte se tento den sladkostem, alkoholu, ani jedno vám totiž nepomůže vyřešit případný problém. Vůči kolegům se chovejte shovívavě - můžete porušit hranici slušnosti a pokazit sobě i jim celý den !
Uprostřed týden se snažte neřešit nic okolo financí. Bude vám chybět objektivita, odhad. Nákupům bude rozumné se vyhnout úplně protože se pro něco nadchnete  samozřejmě to hned zakoupíte, ale ještě večer budete litovat vyhozených peněz.
Jak nepostradatelný je pro vás domov, kontakt s příbuznými, s rodiči, prarodiči..si uvědomíte během víkendu. Dají vám najevo jak jsou rádi ve vaší blízkosti a možná i to jak je bolí, když odcházíte. Což ve vás zvedne velkou vlnu emocí, protože zase naopak vy si uvědomíte, že domov je pro vás nenahraditelná oáza klidu a bezpečí...i útočiště, když se dostanete do problémů.



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne se u mnohých jakákoliv romantika ve vztahu mírně řečeno někam rozplyne, a vduch mezi vámi a partnerem může notně zhoustnout. Příčinou bude fakt, že jeden z vás poruší nějakou dohodu, a druhý se začne čertit...
Luna bude ve vašem znamení od pondělí kdy krátce po 22 hodině vstoupí do vašeho znamení a setrvá zde do čtvrtka kdy 2 hodiny po půlnoci vstoupí  do následného znamení. To ve vás může vyvolat sklony k velikášství nebo-li pasování se na "krále-králů""...Problémem bude to, že co bude chtít vaše srdce začne oponovat váš rozum, takže se budete dohadovat často sami se sebou !
Víkendové dny zejména neděle bude romantická, což se odrazí ve vašich vztazích. Děti vás mohou překvapit svojí fantazií a tak je možné, že po večerech budou pohádku vyprávět oni vám ! Žijete-li v dlouhodobějším partnerství, budete si připadat jako na první schůzce !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Bydlíte-li ve společné domácnosti s rodiči či prarodiči, obrňte se trpělivostí a shovívavostí počátkem týdne. Budou mít tak velké nároky a vymýšlet si na vás práci takového rozsahu, že se občas budete muset jít nadýchat čerstvého vzduchu....jinak vybouchnete a hádat se nepřestanete dokud neusnete..
Uprostřed týdne budete mít fantazie dosti, ale realita vám bude unikat do vzduchoprázdna...Můžete něco vymyslet, trávit nad tím dlouhé hodiny, jenže následně vás zklame zjištění, že to není realizovatelné.
Sentimentální a citliví budete během víkendu. Inspirace Neptuna v neděli přijde vhod zejména těm kteří se živí nějakou formou umění neb to bude nepřeberné množství nápadů - tak si vše zapisujte ať pro jedno nezapomenete na druhé !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Příbuzní či soused vás dnes zavalí počátkem týdne nejen svými problémy ale budou chtít od vás i pomoc. Jakmile jim ale podáte prstíček, budou na vás přehazovat čím dál víc ! Sousedům se raději vyhněte - tam může nastat situace, že budete ,muset rozsoudit jejich nějaký spor - a váš výrok se ale líbit nebude ani jednomu.
Jakákoliv spolupráce vám bude dělat problémy uprostřed týdne. Povšechně totiž budete mít na danou věc, aktivitu či problém jiný názor než ostatní ale vymluvit si, že se mýlíte vy si nenecháte. Zádrhel nastane i v případě, že vás někdo požádá o pomoc. To narazí na ledové odmítnutí.
Sny během víkendu mnozí můžete mít tak živé, že se vám ráno nebude chtít "probudit"...Na vlnách tajemna se ponese celá neděle.... Dokonce mnozí začnou vyhledávat v knihovně literaturu ve vztahu ke snům a všemu nadpřirozenému.




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pokud slavíte narozeniny v pondělí, v dalším 365 dnech si budete muset dát pozor na marnostratnost a přehnané utrácení. Můžete tím opakovaně narušit svůj peněžní rozpočet. S velkorysostí také v následném roce šetřte !
Ať se okolo vaší kariéry bude dít cokoliv uprostřed týdne, snažte se zachovat ledový klid a nějakým zásadním krokům se vyhněte !  Můžete se spoléhat na něčí slovo či daný slib a dotyčný vás zklame, anebo slíbený vyšší post se opět začne vzdalovat a nadřízení se budou jenom vymlouvat.
Váš soucit a empatie přijde vhod někomu v nouzi během víkendových dnů. Vaše fantazie vás bude občas unášet skutečně do říše snů - ale nejvíce se to projeví ve vašem citovém životě. Pokud totiž bude mít váš protějšek nějaké přání, splníte mu ho bez reptání...


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud se zkraje týdne dostanete do situace, že budete potřebovat větší finanční obnos než máte na svém kontě - vydržte to, nepůjčujte si ! Zbytečně by jste obíhali peněžní ústavy a nakonec podepsali smlouvu, která vás může několik týdnů strašit jak noční můra vysokou úrokovou sazbou...
Uprostřed týdne budou někteří Střelci nevyspalí, rozlámání po opakovaně přerušovaném spánku  nepříjemným snem. Nepouštějte si děj toho co se vám bude zdát moc pod kůži, protože můžete začít věřit že daná věc se stane a zbytečně panikařit !
Během víkendu budete tak citliví, že neodmítnete žádnou prosbu. Je dokonce možné, že budete pomáhat sami ze své iniciativy tam, kde vás o to nikdo nepožádá. Ohlídejte si proto, aby se někdo z přátel na vaší pomoci nestal závislý ! Pokud uslyšíte v noci z neděle na pondělí halekání, bude to váš nový soused, který přebere..

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Jakýkoli zlozvyk partnera uvidíte zkraje týdne dvojnásobně a vyčtete mu i to co nikdy neudělal. Můžete tím vyvolávat v manželství - partnerství dusivou atmosféru. Když se zejména v pondělí s partnerem dohodnete že si nepůjdete celý den na oči - uděláte rozumnou věc !
Znepojit vás může informace okolo financí na které čekáte například od banky, pojišťovny, uprostřed týdne. Pokud vám dlužník bude slibovat že dluh např. ve středu umoří, i to může být příčinou vašeho zklamání neb ani nezavolá, natož aby dluh vrátil..
Během víkendu se mimochodem dozvíte o změnách na pracovišti a následně se můžete potýkat s bolestí krční páteře jak budete nevěřícně kroutit hlavou. Splní se vám totiž sen...Povýšení a renovaci vaší kanceláře ještě v neděli večer oslavíte !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne si můžete vykoledovat přezdívku pan - paní Spravedlivá/vý...Jakoukoliv nespravedlnost nenecháte totiž bez komentáře, a začnete-li mít pocit že je někomu ubližováno, zastanete se dotyčného s velkou razancí.
Uprostřed týdne bude rozumné smířit se s tím že na vše s intimním partnerem či společníkem ve firmě budete mít jiný názor, jiný úhel pohledu. Je jasné, že pokud by jste měli udělat nějaké společné rozhodnutí, pohádáte se, protože každý bude prosazovat to svoje jako nejlepší východisko !
Víkendem projdete doslova se srdcem na dlani. Pokud se dozvíte o nějaké nepříjemnosti ve svém okolí, a zjistíte že můžete pomoci, nebudete váhat ani chvilku. Dokonce se mnozí Vodnáři dnes rozhodnou zapojit do nějaké humanitární organizace.

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Nenechávejte se zahnat do kouta požadavky svých přátel či nějaké větší společnosti, pro kterou pracujete zkraje týdne. Pracujte si svým tempem, nenechte se nikým ovlivňovat a na námitky typu ""ten a ten to dělá takhle a takhle"" nereagujte...
Ale zmatek na pracovišti překoná i vaše nejčernější vize uprostřed týdne...Nic nebudete schopni nalézt, organizace bude tak chaotická že můžete klopýtat o kolegy. Pracujete-li jako nadřízení, stížnostmi vás zavalí ženy...Patrně z toho všeho budete mít v podvečer pocit nevolnosti...
Zejména v neděli budete tak velkorysí, že půjčíte peníze i nepříteli ! Problém může vzniknout pouze více cilivějším Rybkám, neb si můžete začít stavět doslova vzdušné zámky...V každém případě vzroste vaše sexuální touha a sex bude doslova "mystický"...!