Jdi na obsah Jdi na menu
 


46.týden 2009

4. 11. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 46. týden od 9.11. do 15.11.2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Štíra
a setrvá zde do 21.11. kdy v 3:38hod vstoupí do znamení
Střelce


Merkur
je v znamením Štíra.

 

Venuše
putuje znamením Štíra, kde setrvá do
do 1.12. Tento den, v 23:02hod vstoupí do znamení Střelce.


Mars
je ve znamení Lva.
Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
 

Saturn
je ve znamení Vah.
13.1.2010 se Saturn otočí do retrográdního směru, a opět se vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010.
Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

 

 

 

 

 

  

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Finančním ústavům, tedy bankám a úvěrovým společnostem se zkraje týdne vyhněte obloukem. Můžete si totiž půjčit víc, než bude ve vašich možnostech splácet, ale to vám dojde až při první splátce.
Uprostřed týdne se snažte slevit ze svého zaběhnutého tempa a trošku se podřizujte ostatním neb to je pro vás cesta jak si okolo čtvrtka někoho neznepřátelit ! Bude rozumné prověřovat i všechny informace ve vztahu k přátelům či nějaké společnosti - nejednejte unáhleně dokud nebudete mít všechny informace prověřeny z vícero stran !
Víkend bude naproto skvělý ! I ve vašem partnerství, maželství zavládne veselá atmosféra. Problémem může být ale to, že právě díky pohodě budete mít tendenci odkládat svoje některé povinnosti, zejména tam, kde vás termíny ještě doslova nehoní, což se týká hlavně podnikatelů.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pokud podnikate, zkraje týdne raději zrušte obchodní jednání, neb nebudete schopni dohodnout se byť na triviálních věcech. Mírně jiskřit to bude i mezi vámi a intimním protějškem, ale když přistoupíte na kompromis, předejdete nikam nevedoucím hádkám.
Uprostřed týdne budete vy klidní, v pohodě, ale v zaměstnání budou všichni okolo vás svéhlaví, netrpěliví. Dokonce něčí arogance a vzteklost ve finále i vás může rozčílit. Snažte se o opak, sami sebe udržet v klidu neb stres se může okolo čtvrtka projevit bolestí žaludku či nevolností ! Ve dnech víkendu budete ve svém živlu, neb si s intimním protějškem budete něžně cvrlikat, dokonce z vás jako páru bude vyzařovat taková pohoda, že se za vámi lidé na ulici nejednou obdivně otočí. Podnikáte-li, můžete potkat člověka, který se stane vašim novým obchodním partnerem.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne vás potrápí chaos na pracovišti, což vyvolá napětí mezi spolupracovníky, a vy začnete být v zaměstnání nervozní z divné atmosféry. Nepodceňujte teplé oblečení neb zejména ženám hrozí nastydnutí těch nejcitlivějších míst. Uprostřed týdne se nenechte zahnat do kouta svými potomky. Jejich názory, finanční nároky a v neposlední řadě i neposlušnost a pozdní příchod domů vás mohou permanentně rozčilovat. Ve dnech víkendu si ohlídejte nestřídmost jak v jídle, tak v požívání alkoholu. Do peneženky si raději dejte obnos důležitý pouze na "přežití" a kreditku nechte doma úplně, neb tendence utrácet by mohla nepříjemně zatočit i s vaší "finanční rezervou".



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pondělní třetí Lunární čtvrť je pro vás varováním před riskatními investicemi, hazardováním s penězi povšechně. Máte-li děti, trošku jim počátkem týdne ustřihnete virtuelní křidélka, snížením kapesného anebo strikní hodinou, kdy se nejpozději mají vracet z her a zábavných kroužků. Počátek týdne není ani vhodný k seznamování, navazování známostí. Pokud bydlíte společně s rodiči či prarodiči, uprostřed týdne se nevyhnete malému generačnímu konfliktu. Vaše návrhy na změnu či modernizaci domácnosti narazí. Cokoliv řeknete ostatní překroutí a nakonec to bude vypadat, že s nimi nechcete bydlet. Romantické víkendové dny vám vynahradí rozruch a neklid během týdne. Ti kteří žijí v trvalém vztahu mohou prožít něco jako druhé líbánky. Nezadaní mají šanci potkat osůbku, která vám bude nejen na první pohled sympatická, ale hned pocítíte velkou vzájemnou náklonnost..


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne vás chaos na domácí půdě rozveselí a naštve zároveň. Budete si totiž připadat jako ve filmu. Občas někdo o něco zakopne ale zázrakem se nezraní. Pokud nechcete na v rodině vyvolat napětí, nic nekomentujte ! Již delší dobu víte, že někdo z příbuzných je vykutálený fiškuntál, ale komedie, jakou na vás sehraje uprostřed týdne bude skvělý herecký výkon. Hrát vám bude na city a vy si uvědomíte, že to již přehání a tentokrát se zmanipulovat nedáte !
Ve dnech víkendu se domov a rodina stanou vašim středobodem, a dokonce odoláte velmi lákavému pozvání vyrazit večer do města za kulturou. Pokud jste čerstvě zamilovaní, budete v pokušení představit svoji lásku rodině, což bych vám hlavně v neděli ale nedoporučovala.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Všecho vám zkraje týdne bude připadat jako ve zpomaleném filmu. Jenže i vy sami budete nedochvilní, nejednou se opozdíte, a na domluvené schůzky přijdete pozdě. Pokud se nyní připravujete na nějaké zkoušky, v pondělí a v úterý si dejte od učení pohov, protože budete roztěkaní, nesoustředění. Okolo čtvrtka si do peněžky dávejte pouze nejpotřebnější částku. Můžete se stát obětí kapesního zloděje ! Povšechně okolo financí buďte velmi opatrní neb nepozorností můžete přijít o nemalou finanční částku ! Uvědomíte si i nějakou silnou citovou vazbu k nějaké věci či nemovitosti. Ve dnech víkendu se  nezastavíte. Pořád něco budete zařizovat a je možné, že se vám povinností bude vršit stále víc, takže smluvené schůzku s přáteli či příbuznými budete muset vždy odložit na pozdější hodinu.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátkem týdne veškerou pozornost soustředíte na finance a nevyhnete se nějakému důležitému rozhodnutí. Je možné, že na několik dnů si budete nuceni mírně utáhnout opasky, ale určitě to bude rozumnější, než si brát půjčku ! Od čtvrtka do soboty neopomíjte dodržovat pitný režim ! Luna bude ve vašem znamení, proto byste měli vypít minimálně 2litry čisté vody bez bublinek. Ve hře bude i Pán podsvětí, mocná planeta Pluto, a tak se dá předjímat, že se vám bude nedostávat toho, co vám běžně přebývá,  takt a obleduplnost. Spory můžete mít zejména se ženami. Ve dnech víkendu si stále opakojte, že když konečně máte plné bankovní konto, neznamená to, že musíte koupit všechno co uvidíte ! Myslete na zadní kolečka - Vánoce se blíží ! Podnikatelé dokonce budou mít tendenci k lajdáctví ve vztahu k účetnictví firmy, tak si alespoň účetní doklady dávejte do jednoho šuplíku !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem týdne se snažte o optimismus a neustupujte ze svých plánů, životních snů ! Mnozí totiž pocítíte menší osobní krizi, ale to vás pouze třetí Lunární čtvrť upozorní, že "bez práce nejsou koláče" !
I další dny se zkuste nějak zabavit, neb splín a pocit izolace od ostatních se můžete pokoušet zahnat alkoholem či velkým množstvím cigaret, ale jediné co vás osvěží a doslova probudí bude procházka na čertsvém vzduchu ! Hlavně se snažte být mezi lidmi. Samota totiž i malý problém může zdvojnásobit ! Až víkendové dny přinesou obrat. Na všechno dění okolo sebe se konečně začnete dívat optimisticky, nenecháte se rozhodit ikdyby vedle vás trakaře padaly! Budete z vás vyzařovat velký klid a tak se nedivte, když se na vás někdo obrátí o radu, pomoc. Pocítíte i neobvykle velkou chuť na lásku, sex, všechny radosti života, tak si víkend užijte !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zkraje týdne budete nesoustředění. Podvědomí vás totiž začne upozorňovat na všechny nedořešné záležitosti a nesplněné závazky. Můžete se díky tomu cítit svázaní, nesví a dokonce si začnete namlouvat, že s vašim zdravím něco není v pořádku. Jenže to bude útěk před povinnostmi, a to je trošku zbabělé, nemyslíte, milí Střelci..??
Ani uprostřed týdne si neužijete klidu. Jeden z vašich přátel bude mít ""ponorku"" a budete to vy, koho požádá, abyste mu z krize pomohli. Jenže vy se občas budete muset krotit, abyste se nezačali smát neb půjde o naprosto nepodstatnou banalitu. Během víkendu vás bude muset někdo občas popostrčit, neb budete pomalí, leniví. Navíc vše budete odkládat na "potom", čímž si sami sobě můžete nadělat problémy. Snažte se alespoň dotáhnou do konce věci, které nemají odkladu, nebo se na vás další týdne nahrne spousta nedokončených záležitostí. Dejte si pozor i na nestřídmost, budete mít tendenci přejídat se !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pondělní třetí Lunární čtvrť vás upozorní, abyste nesázeli na známé jméno byť renomované firmy, a informace si ověřovali i z jiného zdroje. Mnozí zjistíte, že např. podepsání nabízené smlouvy by vám moc prospěchu nepřineslo. Ačkoliv vám samotným nebude uprostřed týdne moc do zpěvu, zjistíte, že váš nadřízený je na tom ještě hůř a to vám dodá nejen energii, ale i kuráž. Začnete ho zpovídat a nabídnete pomoc. Tahle nezištnost se vám vrátí v dalším týdnu i s úroky !
Ve dnech víkendu budete mít veselou náladu a dokonce občas zavtipkujete ! Prostě budete uvolněně komunikovat a díky tomu navážete nové, a dá se napsat, že pro vaši budoucnost velmi přínosné přátelství.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne vás nadřízení nejednou šokují. Jejich příkazy totiž budou odporovat logice, a díky tomu se na vašem stole začnou hromadit neřešitelné problémy, a vaši kolegové na tom budou stejně. Od zmatků v zaměstnání mnohé vysvobodí uprostřed týdne cestování. Ale moc se netěšte, že to budou výlety plné dobrodružství. Přehršle pracovních povinnosti vám totiž ani nedovolí prohlédnout si město, kam vás nadřízení vyšlou k jednání. Pokud se živíte obchodem, ve dnech víkendu budete překvapeni vysokými zisky, které vykáže vaše účetnictví. Úspěšní budou zejména ti, kteří se specializují na výrobky pro domácnost.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Máte-li nějaký spudní či právní spor, mnohé se počátkem týdne začne vyvíjet ve váš neprospěch. Zjistíte, jak je velký rozdíl mezi vašimy sny a tvrdou realitou. Ikdyž vám totiž bude selský rozum napovídat, že jste v právu vy, zákon se obrátí proti vám. Uprostřed týdne si uvědomíte, že peníze a majetek nejsou pro vás důležité, naopak zdraví těch, které máte rádi, se pro vás dnes stane prioritou. Náhlé onemocnění někoho blízkého, patrně ženy, vás vyvede z rovnováhy. Doporučuji vám ale zachovat klid, bude se jednat pouze o chvilkovou slabost. Pokud máte nějaké aktivity spojené se zahraničím, ve dnech víkendu se ukážou jako velmi důležité a prospěšné. Pokud např.podnikáte, bude vám nabídnuta prezentace vašich výrobků či služeb na zahraničním trhu. Někdo ze zahraničí vám prostě nabídne nejen podporu, ale i pomoc.