Jdi na obsah Jdi na menu
 


46. týden

12. 11. 2007
Týdenní e-horoskopy pro 46. týden od 12. 11. do 18. 11. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce je ve znamení Štíra až do 22.11.
Merkur je ve znamení Štíra až do 1.12.2007.
Venuše je ve znamení Vah do 5.12.2007.
Mars je ve znamení Raka.
Ve čtvrtek 15.11.2007 bude Mars v zastávce a následně se začne pohybovat zpětně, tedy bude mít retrográdní pohyb.
Mars bude couvat ze znamení Raka do znamení Blíženců, direktní pohyb bude mít opět 31.1.2008.
Jupiter je  ve znamení Střelce.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb. Retrográdní pohyb bude mít až do soboty odpoledne 24.11.2007 kdy opět nabere přímý směr.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Střelce.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Mars by tento týden mohl udělat ze života úmornou honičku Beranům narozeným okolo 6.4. Sledujte i svoji fyzičku, zda se přespříliš nepřepínáte a kontrolujte svoje reakce, neb riziko díky kvadratuře Marsu na vaše Slunce, že si našlápnete do nějakéhom konfliktu je velké. Navíc planeta lásky Venuše pochází protilehlým znamení Vah a postupně může ""vynášet na světlo"  skrytá napětí, upozorní vás kde je nutné posílit stálost toho konkrétního vztahu, ukáže vám i  vaše vlastní temné kouty, před kterými vy sami přivíráte oči.Takže až do 5.12. se snažte zejména v intimním partnerství našlapovat velice opatrně.
Vládce vašeho znamení Mars se ke konci týdne otočí do retrográdního směru. Po období jeho retrogradity tedy až do 31.1/08 můžete upřednostňovat sílu při řešení problémů v rodinném prostředí. Dobře uděláte když se povznesete např.nad nepořádkem v dětském pokoji...


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Slunce se pohybuje protilehlým znamením a to u vás může vyvolávat pocit nedostatku energie, ale také snižuje vaši imunitu a to vždy nese náchylnost k různým onemocněním. Proto bude vhodné doplnit stravu o vitaminy, a do jídelníčku zařadit více ovoce. Pohodu a uvolnění zaznamenáte v zaměstnání. Zde se vám bude dařit nejen skvěle vycházet s kolegy ale i s nadřízenými. Má-li vaše profese něco společného s uměním, máte příležitost předvést, jaký talent ve vás dříme. Venuše ale přeje i vaší domácnosti, neb zvyšuje vaše estetické cítění, což se při úpravách bytu před vánocemi bude hodit !
Pozor si dávejte od čtvrtka až do 31.1/08 v oblasti komunikace a je jedno zda se bude jednat o písemnou či slovní formu. Díky ukvapenosti totiž můžete podepsat či odslouhlasit něco, co bude ve skutečnosti proti vašim zájmům a sami sobě tedy můžete uškodit !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Díky vstupu vašeho vládce Merkura do znamení Štíra vám neunikne nic v zaměstnání, nebudete klouzat po povrchu ale naopak do každého úkolu se doslova "ponoříte"..Riziko pro vás ale spočívá v tom, že můžete začít žárlit na úspěšnější kolegy. Využijte přízně Merkura ve Štíru, neb zvyšuje vaši tvořivost a zapomeňte na jakoukoliv mstu a intriky, stálo by vás to spoustu času který můžete trávit užitečněji, navíc by vás to rozptylovalo, a výslednou by byla nedbalost, chyby, což by kolegům či nadřízeným neuniklo. Nevylučovala bych ani nějaký eroticky intentivní románek na pracovišti...
Navíc od čtvrtka až do 31.1/08 můžete mít dlouhodobější tendenci díky retrográdnímu Marsu proti svým konkurentům bojovat, čímž zbytečně budete ztrácet potřebnou energii. Nepodceňujte ani žádná podnikatelská rizika!


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

V pondělí si s vámi velmi pohrají emoce, patrně i žárlivost, dokonce až do úterý byste si měli dávat pozor na rozhodnutí,které uděláte náhle díky zlosti či v afektu.. ale bude se jednat o krátkodobější vliv, ve středu již budete vstávat svěží a s dobrou náladou. Dostatek energie vám totiž dává Mars ve vašem znamení a nejen to - jste díky jeho tranzitu vašim znamením schopnější akce, ambicioznější, u mnohých se objeví chuť vyniknout nad ostatní - ukázat že jste např. ve svém oboru nejlepší ! Využijte této přízně k sebeprosazení, máte totiž dostatek energie podávat daleko větší výkony než ostatní. Nebojte se ani požádat o zvýšení platu, nabídnout svůj um a profesní zručnost !
Pozor si ale dejte od pátku až do 31.1/08 na tendence k přepínání sil, neb díky Marsu který bude couvat neodhadnete často své fyzické hranice, limity. S lidmi okolo sebe nebojujte, hledejte kompromisy!


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Mírně problematičtější vstup do tohoto týdne mohou mít Lvi narozeni okolo 30.7. Vše se může odvíjet od sebepodceňování, pochybností a původ to může mít v sexuální nejistotě. Neptun je upozorněním pro všechny Lvy, že naletět slibům či nedbat o svoje zdraví by se vám mohlo vymstít. Posilujte celý týden imunitu, vyhýbejte se alkoholu, a pokud vám někdo bude něco nabízet za báječnou cenu, usmějte, berte to jako vtip a vycouvejte, jinak přijdete o peníze. Ale i vy občas můžete mít tendenci něco zamlžit, na což si dávejte secsakra pozor, neb můžete na delší dobu ztratit důvěru lidí které máte rádi...   
Od čtvrtka bude Mars retrográdní a postupně až do 31.1/08 nechá vyplout nepřátelství, zejména ta skrytá. Pro vás je vlastně zpětný pohyb přínosem, neb si konečně uvědomíte, kdo vám za zády škodil!

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Počátkem týdne můžete být tak strozí a odsekávat na zcela banální otázky, že se k vám lidé budou bát i třeba přiblížit ! Další dny se zklidníte a začnete si užívat svého vládce Merkura. Dny tohoto týdne přejí zejména obchodním cestujícím, neb skvěle odhadnou potřeby svých zákazníků. Uděláte velmi dobře, když se nebudete vměšovat do sporů svých kolegů, neb lhát budou obě strany a vy byste se posléze mohli stát terčem jejich nesolidnosti. Energii a pozornost zaměřte na svoje nejbližší, sourozence, sousedy, tam najdete nejen oporu ale i uznání.
Přátele si začněte hýčkat od čtvrtka,nepodléhejte tendenci je zneužívat. To platí až do 31.1/08. Pod kontrolou mějte svoje chování a projevy, neb díky retrográdnímu Marsu může být vaše vyjadřování a reakce na lidi okolo vás úsečné, nevlídné a tím byste si mohli vytvářet naproto zbytečnou averzi druhých vůči sobě.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Venuše bude dodávat sexappeal, přitažlivost a ponoukat bude k milostnému laškování Váhy narozené 25.9. až 1.10. Nese vám romantiku a souznění do stávajícíh vztahů, a nezadaným dává příležitost k seznámení ! Všem Váhám týden přeje k prosazení svého talentu a odkryje možnosti jak zvýšit finanční zisky. Soustředíte se na to z čeho a jak získat finanční - majetkový prospěch, vaše chytrost a bystrost vás vždy nasměruje do finančně nejlukrativnější oblasti, což se vám před vánocemi bude hodit.
Retrográdní Mars od čtvrtka až do 31.1/08 u vás aktivuje ale až přílišnou ctižádostivost a usilování o prvenství. Dokonce si můžete začít hrát na něco, čím nejste, ve snaze udržet si pozici za každou cenu, ale v momentu jak se Mars otočí do přímého směru, můžete být "sesazeni" velmi nepříjemnou formou z pomyslného trůnu, na který sami sebe posadíte !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Všem Štírům kteří slaví narozeniny přeji vše nejlepší !
Slavíte-li narozeniny první dny týdne, následných 365 dní vám nebude scházet rozhodnost a díky tomu budete pevně držte ""životní opratě" v rukou. Jedná se pro vás o rok, ve kterém můžete hodně dokázat, zbavit se zlozvyků, a dá se napsat že si splníte nějaký svůj sen. Jste -li středeční oslavenci či slavíte-li narozeniny ve čtvrtek, budete mírně rozpolceni, neb mnoho energie bude směřovat do oblasti profese, ale na stranu druhou s vámi velmi často budou "cloumat vášně". U nezadaných se to projeví enormní touhou mít úplnou rodinu. Pokud slavíte narozeniny ke konci týdne, nenecháte se unášet svými city, budete si dopřávat volnosti, navážete spoustu nových přátelství, daleko intenzivnější bude váš společenský život.
Víc vám prozradí váš osobní roční horoskop.
Od čtvrtka až do 31.1/08 váš spoluvládce Mars nude mít zpětný pohyb. Snažte se krotit tendence až fanaticky obhajovat svoje názory, ostatním nevnucujte svoje myšlenky, lidé by se vás začali stranit neb s vámi nebude možné rozumně diskutovat.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Až do úterního odpoledne bude procházet Luna vašim znamením. V uvedené dny váš přehnaný a možná i hraný optimismus začne nabírat na síle...Vaše upřímnost a rozšafnost, ale taky netečnost k problémům a jistá dávka chování na efekt bude totiž ubírat na dobré náladě lidem okolo vás, zejména když se ze všeho budete slovně vykrucovat. Vaše ""vždyť to počká..zítra je taky den..""totiž může ledaskomu zvednout hladinu adrenalinu...Navíc vás Neptun může ponoukat k únikům od problémů ve formě alkoholu ! V dalších dnech vaše nápady začnou nabírat na síle, a zejména ve středu a ve čtvrtek se soustředíte na vydělávání peněz. Ke konci týdne bude štěstěna na vaší straně ! Pokud se během týdne s někým pohádáte v pátek či během víkendu vše urovnáte, a budete po ruce někomu z příbuzných, který požádá o pomoc či radu.  
Sexualita u vás začne nabývat na významu od čtvrtka díky retrográdnímu Marsu. Dokonce můžete k prosazení svých záměrů použít i síly a pokud nebude po vašem, občas bouchnete emočně jako papiňák...

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Osamělost můžete pocítit v pondělí. Zkuste se zabavit nějakou prací, to vám pomůže nepropadnout smutné náladě. V úterý odpoledne tranzit Luny ve vašem znamení zhladí vaše city. Na stranu druhou se vám sice rozjasní mysl, ale budete vidět chyby i tam, kde nebudou. Mentorování bez dostatku taktu může notně zvednout hladinu  adrenalinu vašich nejbližších. Zejména ve středu se kontrolujte, při kontaktu s matkou či nějakou starší ženou se snažte udržet klid, a dávejte si pozor na osobní věci ! Od pátku se začnou vyjasňovat problémy a zmatky vzniklé v předchozích dnech zejména ve vztahu k vaší domácnosti. Dokonce v případě potřeby vám přispěchají napomoc jak partner, tak příbuzní, kteří intuitivně vycítíte že potřebujete další ruku k dílu. Ať se bude dít cokoliv, nebojte, na žádný problém nebudete sami !
Jakékoliv dlouhodobě neřešené partnerské problémy nechá postupně od čtvrtka vyplouvat retrográdní Mars. Dokonce v dlouhodobějším poklidném a harmonickém vztahu to může pěkně až do 31.1/08 jiskřit možná že sem tam to bude připomínat bouřku!

K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne můžete být daleko víc hlučnější a výřečnější, můžete na sebe upozorňovat i pod vlivem alkoholu, a třeba vyřvávat sousedům pod okny v noci z pondělí na úterý. Alkoholu byste se měli vyhýbat celý týden, neb i to může podpořit návrat nedoléčených či zanedbaných zdravotních problémů, zejména v oblasti kloubů, projevem může být revmatismus a Saturn naznačuje že by se někteří Vodnáři mohli potýkat i s problémy s kůží. Od pátku do neděle bude Luna procházet vaším znamením. Jsou to pro vás dny, kdy se ve větší míře projeví snaha nebýt ničím spoutaní, a je jasné, že pro lidi ve vašem okolí budete nevyzpytatelní, neb ani vy sami dopředu nebudete schopni odhadnout své reakce, natož aby se to dařilo lidem okolo vás. A tak je jasné, že pokud sami sebe neohlídáte, způsobíte sem tam nějaké zmatky.
Problémy s kolegy a zaměstnáním povšechně může vyvolat od čtvrtka retrográdní Mars. Občas totiž vybouchnete, a než se ostatní z vaší rekace vzpamatují, vy už zase budete v dobrém rozmaru. Proto se snažte až do 31.1. 2008 držet reakce pod kontrolou, ať si v práci nevykoledujete přezdívku "Soptík"...

L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V pondělí se raději někam zašijte, dokonce pokud by to šlo, tak bych vám milé Rybky nařídila zákaz vycházení. Budete totiž pod tolikero vlivy, že ani sami neodhadnete jak za chvilku zareagujete. Počátkem týdne se vyhněte i větším nákupům, neb nakoupíte nějakou rádoby luxusní věc, kterou další dny uvidíte v jiném obchodě ale za poloviční cenu. Neptun je i pro vás zdviženým prstem co se týče alkoholu ! Napadnou-li vás zálety a užívání se na cizím dvorečku, vymstí se vám to ještě do konce tohoto týdne. Nezkoušejte trpělivost lidí okolo vás, neb vše co uděláte se vám začne vracet jako bumerang jak v tom pozitivním tak i negativním. Využijte tento týden přízně okolo dalšího vzdělání. Budete velice rychle vstřebávat všechny informace a to pěkně do hloubky, skvěle si budete pamatovat i sebemenší detail. Rybky narozené okolo 2.3. budou mít nevěřitelně rychlé reakce, velkou intuici, originalní a tvořivé nápady. 
Vše co máte nevyřešené s dětmi či v mileneckém vztahu se od čtvrtka začne ukazovat v plné síle. Navíc např.podnikatelé si musí dávat až do 31.1/08 pozor, aby je jejich dravost díky přehlédnutí rizik nepřivedla ke krachu.