Jdi na obsah Jdi na menu
 


46. týden 2008

10. 11. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 46. týden od 10. 11. do 16. 11. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Štíra
V tomto znamení setrvá do 22.11.2008

Merkur
setrvá ve znamení Štíra až do 23.11.2008.

Venuše
je ve znamení
Střelce
kde setrvá do středy 12.11.2008 kdy odpoledne vstoupí do znamení
Kozoroha
a setrvá zde do 8.12.2008...


Mars
je také ve znamení Štíra, kde setrvá do 16.11.2008.

Jupiter
je ve znamení Kozoroha.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.

Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008....


Do nového týdne vstupujeme s dorůstající Lunou
a to znamená že se Luna blíží k Úplňku...
který nastana ve čtvrtek 13.11.2008 v 7:17 hod.

Luna bude stát v daném okamžiku nejen naproti Slunci
ale bude tvořit Apex - tedy vrchol - planetární konfigurace která se nazývá
Drak...
Ale tentokrát bude Úplněk na planetární konfigurace bohatý,
neb se vytvoří ještě jeden útvar a to
Mystické psaníčko....

Trpělivá
Luna ve znamení Býka
bude stát naproti roztouženému a velmi intenzivnímu
Slunci ve Štíru...
Když jsem přemýšlela, co k tomuto Úplňku napsat, pomohla mi náhoda...
Byla jsem nakupovat v jednom supermarketu...
kde se na mě za každým rohem usmívala hora Mikulášů
a regály se třpytivými konfetami a ozdobami na Vánoční stromek...
Okolo mne vždy někdo prolétl s plným vozíkem...
ale hlavně...
maminky museli děti doslova násilím odvádět od nabídky ""Vánoc""....
Nu...a tento
Úplněk
nás lehce upozorní, že naše emoce a instinkt jsou nám obvykle ku pomoci
ale když je jich příliš - mohou i škodit...
Že naše touhy a etika
by měly být v souladu se shovívavostí...
Že náš život nemusí být až tak moc intenzivní..uspěchaný.
Úplněk
nás nasměruje ke klidu, teplému a hezky zařízenému domovu,
vybídne nás, 
abychom měli potěšení nejen z věcí ale i z rodiny a přátel...
Abychom se nehonili je za dobrou stravou a krásným prostředím,
ale občas si poslechli i hudbu
a ve svých domovovech vytvářeli atmosféru,
která nás uklidní a zažene starosti....

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Luna bude v pondělí a v úterý ve vašem znamení - proto nezapomeňte dodržovat pitný režim ! Překvapit vás a to velmi může info ve vztahu ku vaši kariéře..! Ale nedejte se milí Berani zmást - bez menšího riskování se to neobejde !!!
Úplněk ve čtvrtek  vám dá odpovědět jak se další období bude vyvíjet vaše finanční situace. Pro některé to může znamenat zvýšení platu, některé Berany odmnění zaměstnavatel zvláštní odměnou / prémií - no a některé Berany nadřízení zavalí spustou práce, zvláštním úkolem...
Během víkendu budete mít rozporuplné pocity. Prostě vás rodina ničím neuspokojí. Následně konflikty mohou vypuknout zejména v případě, že bydlíte s rodiči či prarodiči. Je možné že vás budou i mírně citově vydírat, abyste se podvolili jejich názorům a zvykům...



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Skvělý posun zaznamenáte zkraje týdne okolo studia, ale Jupitera vám může přinést i obrat v myšlení - nějaká událost vás přiměje změnit svůj názor na světové dění, na život povšechně...Máte-li nějaké nevyřešené spory, máte velkou šanci že se daný spor...etc...konečně dostane k řešení a vše se bude vyvýjet ve váš prospěch.
Čtvrtek je váš velký den neb ve vašem znamení proběhne Úplněk. Mnozí Býci si konečně uvědomí že jsou připraveni dát partnerský slib, další budou plánovat svatbu, zasnoubení....Ale pro mnohé Býky tento den může přinést podpis lukrativní smlouvy s novým obchodním partnerem...Spolupráce bude hlavním tématem, a Úplněk je zárukou. že vztah který zvtrdíte svým slibem vám v budoucnu přinese štěstí.
Rozruši vás může nějaká událost ve vztahu k sourozencům v neděli. Hlavní postavou vaší nenálady může být také soused...Nenechte se ovlivnit jejich trampotami ! Budou navíc všechny problémy zveličovat aby u vás vzbudili soucit ..




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne sázejte, kupujte si losy...etc... ! Dokonce vám štěstěna přeje ve všem co se týká společného majetku i financí - prostě máte skvělé období ! Můžete vyhrát v loterii, anebo se mohou z ničehož-nic objevit peníze, které jste považovaly za ztracené - může se stát i to, že vám např. konečně někdo vrátí dluh ! 
Úplný měsíc ve čtvrtek může mnohým přinést malou depresi a velkou potřebu odpočinku. Přinutí vás k zamyšlení, zda život v posledních dnech neberete moc vážně...Mnohých se zeptá zda se umíte uvolnit či zda jste v posledním období nezapoměli na to, že smích je kořením života..!
Opatrnost se vám vyplatí při jakékoliv manipulaci s penězi během víkendu. Budete - li vybírat peníze z bankomatu, podívejte se za sebe zda někdo nesleduje jaký zadáváte PIN...Pokud použijete internetové bankovnictví - překontrolujte, zda peníze posíláte na správný účet..!



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Nepodceňujěte žádná setkání - schůzky - jednání...počátkem týdne !!! Neočekávané seznámení vám totiž může nahrát skvělého obchodního partnera ! Příjemně vás může překvapit i někdo z přátel. Na stranu druhou si uvědomíte, že v intimním partnerství začínáte mít větší potřebu svobody.
Důležitými společenskými akcemi může být naplněno období okolo Úplňku ve čtvrtek. Mnozí se potkají s letitými přáteli, kteří vás seznámí s novými lidmi. Prostě zejména čtvrtek bude mít spád a nejeden Rak naváže spoustu nových ale velmi užitečných známostí, kontaktů.
V neděli bude Luna ve vašem znamení, takže bude rozumné zvolit lehčí jidelníček a snažit se o toleranci neb pokud něco nebude dle vašeho "oka" hned danou věc či člověka podrobíte kritice..Zejména vaši partneři / partnerky.. to nebudou mít jednoduché - vaše touha mít všechny okolo sebe a tím jim organizovat volný čas totiž budou vnímat nelibě...



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Nedivte se rozruchu na pracovišti počátkem týdne. Možná že budete muset přestěhovat svůj kancelářský stůl, anebo vás nadřízení přemístí do jiné místnosti...Sice vám nové prostředí asi zpočátku bude dělat probhlémy - zjeména když něco začnete hledat - ale v dalších dnech si budete "vrnět" spokojeností...
Pokud jste v posledním období zatoužili po nové - lepší pozici v kariéře, Úplněk ve čtvrtek je pro vás poslem dobrých zpráv ! Mnozí obdrží nabídku na prestižní práci, povýšení, samozřejmě to bude spojeno s vynikající finanční odměnou.
Proti nervozitě během víkendu vám pomůže procházka v přírodě. Hlavně se snažte být pohromadě s rodinou, prostě mezi lidmi ! V opačném případě si začnete namlouvat že vás nikdo nemá rád a to je ke skleničce ostrého moku jen krůček !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Riskování není vaší doménou - ale počátkem týdne se nebudete bránit riziku ba ani hazardu ! Možná že tím vyvoláte menší spor s partnerem ! Zdrojem veselého překvapení mohou být vaše děti. Pokud jste v nedávné době investovali - zaznamenáte náhlý pozitivní obrat !
Mnozí v noci ze středy na čtvrtek budete ve snu balit kufr a kouzelný virtuelní koberec Úplňku vás přenese na nějaké hodně vzdálené místo. Ale nemusí to být pouze sen !!!Fantazie vám  totiž bude pracovat na plné obrátky a vy si konečně můžete naplánovat dovolenou do nějaké velmi exotické země !
Snažte se o víkendových dnech nepřeslechnout žádný telefon a čtěte pozorně i maily...Někdo z vašich přátel se dostane do krize a bude potřebovat vaši pomoc. Naopak když ve vaší blízkosti vypukne hádka - nesnažte se dotyčné usmířit neb vzápětí by se jejich hněv spojil a špatní budete vy !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pokud jste uvažovali o změnách ve vztahu k bydlení, počátkem týdne může nastat situace která vám tento plán urychlý a vlastně usnadní i rozhodování. Překvapit vás mohou velmi příjemně rodiče - a nedivila bych se, kdyby se u mnohých jednalo o dědictví...
Jak jste připraveni na nějakou větší finanční transakci si posvítí Úplněk ve čtvrtek. Může se jednat o vydání nové kreditivní úvěrové karty, mnozí se dozvědí že dostanou stipendium ku studiu na vysoké škole, a ti co se rozhodli koupit nemovitost, dům, konečno dostanou příslib na úvěr, hypotéku.
Ke konci týdne může vyvolat krizi na pracovišti chaos, který způsobí někdo z nadřízených. Jeho osobní krize se odrazí na jeho chování vůči vám. Budete to vy kdo si dodá odvahy a zeptá se zda nemůžete nějak pomoci...




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Ačkoliv si budete pracovat zkraje týdne jako v jiných dnech, něco vás vyruší...a tak práci odložíte. S největší pravděpodobností bude překvapení spojeno s cestováním. Pozitivní posun mnozí zaznamenají v sousedských vztazích a pozve-li vás soused "na pokec" nedá se vyloučit, že spolu zažijete nějaké dobrodružství.
Schopnost sdělit co vám leží na srdci bude s blížícím se Úplňkem ve čtvrtek přímo kouzelná !  Pustíte se do diskuze o všech bolavých tématech a mnohým dá odvahu dát závazný slib milovanému protějšku ! Můžete tedy použít energie tohoto Úplňku k navázání trvalého vztahu - ale to se týká i obchodních záležitostí.
Ti co ve čtvrtek slaví narozeniny mají před sebou rok  naplněný mnoha novými začátky !
Plány jak budete trávit víkend vám může zhatiti nutnost cestovat. Bude rozumné a diplomatické vše probrat s rodinou, jinak si začnou myslet že si vždy najdete nějakou aktivitu, jen abyste s nimi nemuseli trávit víkend ...


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátek týdne by vám mohl přinést rychlou ale příjemnou změnu ve vašich příjmech ! Dokonce se může jednat o nějaký ""tajný" zdroj financí..Pravdou je to, že mnozí Střelci budou muset řešit nějaké zmatky v osobním účetnictví, ale i to může být v konečné fázi pozitivní, neb zjistíte že jste na tom finančně lépe, než jste předpokládali !
Práce - zejména pokud jste pracovali společně na nějakém projektu konečně během Úplňku ve čtvrtek přinese své "plody"... Může to být pochvala, dlouhodobá smlouva, ale povšechně milí Střelci budete cítit spokojenost neb Úplněk je příslibem, že budete mít zajištěnu další práci na mnoho měsíců dopředu. Nezapomeňte ale při té euforii na svoje zdraví ! Z nočního slavení můžete dostat rýmu !!!
Středem pozornosti se během víkendu může stát někdo z vašich příbuzných a způsobí vám asi nejednu vrásku na čele... Sledujte i náladu svého intimního protějšku, zejména pokud podniká...vše se neodvíjí tak jak vy se domníváte a možná že stojí před likvidací firmy..

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Lenost nechte doma neb v podstatě celý týden budete muset rychle jednat ! Jupiter vám začne nahrávat úžasné možnosti ! Pokud jste někdy toužili udělat pořádný obrat - změnu ve svém životě - celý týden máte šanci která se jen-tak nebude opakovat !
Čtvrteční Úplněk je jediný tohoto roku, který doslova rozsvítí váš dům pravé lásky. Nezadaní mají šanci na seznámení, ti co žijí v pevném/trvalém vztahu si uvědomí jak je pro ně blízkost partnera důležitá. Ale ještě něco milí Kozorozi - pokud plánujete početí potomka - čtvrtek je ideální !
Žárlivost by se vám mohla vymstít během víkendu...můžete mít totiž potřebu neustále partnera kontrolovat, sledovat každý jeho krok...Díky tomu se nedivte že se na vás nebude usmívat jak jste zvyklí, dokonce začnete mít pocit že vaše blízkost mu není příjemná...vyhnout se můžete problémům dohodou, že každý si budete trávit víkend "po svém"..!



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud máte nějaké nedodělky, kupodivu si budete zkraje týdne vrnět spokojeností že jste danou věc nedotáhli do konce a zbytečně neplýtvali energií ! Máte-li nějaké aktivity spojené s cizinou, mohla by vás příjemně překvapit služební cesta do zahraničí !
Úplněk ve čtvrtek vám přináší nějaké důležité rozhodnutí ve vztahu k domovu, vlastnictví nebo konečně vyřešíte jakýsi problém, který rodině vadí delší dobu. Může se jednat o nové zařízení bytu, ale i například podpis nové nájemní smlouvy na jiný byt...těch možností je mnoho, neb se může jednat i o rozhodnutí prodat nějakou nemovitost.
Pečlivě si hlídejte všechny potraviny během víkendu a vyhýbejte se jakýmkoliv stresům...Budete-li víkend trávit v zaměstnání, můžete zjistit že někdo z kolegů používá vaše pracovní pomůcky či psací stůl, a ještě se bude trávit otrávěně, když ho požádáte o vrácení svých osobních věcí...

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne buďte ostražití ! Naprosto náhodně vám může do života vstoupit člověk, který vám v budoucnu může být velmi prospěšný ve vztahu ku kariéře ! Dokonce vám sám nabídne pomoc...Povšechně můžete vsadit na štěstěnu při jednání s většími společnostmi !
Úplňkový čtvrtek může být naplněn shonem ! Možná budete muset dokončit "nahonem" nějaký projekt, který ale poukáže na vaši dovednost komunikovat. Můžete být dokonce požádáni aby jste někde udělali přednášku ve vztahu ku vaší profesi, napsali nějaké články, etc...Ale je to i skvělý den na zahájení reklamy,inzerce...
Velice intenzivně budete prožívat vše co se týče lásky během víkendu...Což by zase tak nebyl velký problém, ale mnozí z vás sklouznou i k žárlivosti a výčitkám. Pokud máte děti, mohou na vás zkoušet různé triky jak z vás vydolovat nějaké svoje dávné přání...