Jdi na obsah Jdi na menu
 


44. týden

29. 10. 2007
Týdenní e-horoskopy pro 44. týden od 29. 10. do 4. 11. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce v úterý 23.10. večer ve 21:15hod SELČ vstoupí do znamení Štíra a setrvá zde až do 22.11.
Merkur počátkem týdne bude ve znamení Štíra.
Od pátku 12.10.2007 bude mít retrográdní směr a to až do 1.11.2007.
Ve středu právě díky retrográdnímu pohybu se opět vrátí do znamení Vah a zde setrvá až do 11.11.
Venuše  8.10.2007 vstoupila do znamení Panny a setrvá zde do 8.11.2007.
Mars je ve znamení Raka.
Jupiter je  ve znamení Střelce.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb. Retrográdní pohyb bude mít až do soboty odpoledne 24.11.2007 kdy opět nabere přímý směr.
Neptun je ve Vodnáři, retrográdní bude do  31.10.2007 
Pluto je ve znamení Střelce, od 7.9. má opět přímý směr.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Náhodné setkání z kraje týdne se pro vás může stát inspirací jak vylepšit svoji finanční situaci.V úterý můžete sami přes sebe klopýtat díky vlastní uspěchanosti a netrpělivosti. Zejména na domácím poli můžete sem-tam třeba i něco rozbít. Od středy vám začnou skvělé dny. Soustředit se budete na svoji domácnost a zde uděláte notný kus práce. Na zvýšené příjmy se můžete těšit zejména ze strany svého protějšku nebo pokud společně podnikáte, nějaký nápad či šikovnost kolegy začne plnit společnou kasu. Pozor si ale celý týden dávejte na milostné pletky na pracovišti. Nejenže se všechno může prozradit v závěru týdne, ale navíc dotyčný či dotyčná s vámi může začít notně manipulovat a citově vás vydírat. Dbejte rad nadřízených a spolupracovníků, jenom na tom vyděláte. Pokud vás z jakýchkoliv příčin popadne pesimismus, nekompenzujte to přejídáním se, raději se projděte v parku. Pokud nepodlehnete žádným svodům, prožijete jeden z nejlepších víkendů za poslední 2 měsíce.

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Slunce je v opozičním znamení což vám patrně ubere energii, sníží imunitu a tím pádem budete daleko víc náchylnější k různým onemocněním. Takto postavené Slunce v protilehlém znamení také znamená že váš sluneční cyklus vstoupil do druhé poloviny tudíž se dá napsat, že máte poloviční narozeniny. Patrně se tedy díky tomu nevyhnete určitému zhodnocení uplynulých šesti měsíců...Je možné, že v plné míře mnozí pocítí na vlastní kůži rčení -> jak zaseješ, tak sklidíš. Úplně nejhorší alternativou by bylo to, že jste nezaseli nic..Díky aspektům vládkyně vašeho znamení to může navíc tento týden zaskřípat ve vašich vztazích. Je jasné, že to většinu z vás vyburcuje alespoň zamyslet se nad svým životem z širší perspektivy, a dojdete k poznání, že bude nutné udělat nějakou výraznou změnu. Možná to bude pro mnohé krok do neznáma, ale v každém případě to vnese "čerstvý vítr" do vašeho života.

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

V pondělí budete vstávat pod taktovkou Luny ve vašem znamení. Roztěkanost a neschopnost soustředit se na jednu věc, přeletovat z jednoho do druhého jako motýlci...tak to už u sebe znáte milí Blíženci. Ale tentokrát se ku tomu přidruží i žárlivost, dokonce se mnozí přistihnou že svému protějšku volají už poněkolikáté...Naštěstí Luna v noci z pondělí na úterý přejde do následného znamení a vám se notně uleví ! Pokud v pondělí okolo sebe nenaděláte ""nějakou škodu" tak další dny budou naprosto skvělé ! Sázejte až do konce týdne na svoji intuice, neb Neptun bude mít snahu rozvíjet vaše sny a nejen to. Budete skvěle vstřebávat všechny nové informace. To přivítají zejména studenti neb v těchto dnech vám učení půjde "samo". Dokonce se začnete potkávat se svým šestým smyslem o zjistíte, že dovede číst myšlenky jiných lidí. Pouze v sobotu se nespoléhejte na náhodu ani štěstěnu, nesázejte ani si nekupujte los, byly by to zbytečně vyhozené peníze.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

První den týdne se snažte dodržovat "pravidla hry i  slušnosti". Nějaká naprosto nevinná epizodka totiž u vás může vyvolat žárlivost a v zápalu můžete udělat cokoliv. Pokud takový okamžik nastane tak si někam vyběhněte do parku neb pohyb a fyzická zátěž vás odreagují.
V úterý se raději vyhýbejte jednáním a důležitým rozhodnutím, neb budete uspěchaní, jakmile se vám hned nezadaří tak klidně něčím praštíte ale v zápětí nad vlastními reakcemi budete kroutit hlavou. Od úterní noci až do čtvrtka rána bude Luna ve vašem znamení. Snažte se v těchto dnech vyhýbat těžkým jídlům, na řízky zapomeňte, naopak do jídelníčku zařaďte hodně zeleniny. V pátek okolo vás "prolétne" nějaká nabídka a tu by bylo dobré nenechat ""letět"" dál neb bude finančně velmi lukrativní, a může to znamenat na delší časové období pozitivní finanční zlom. Během víkendu mohou mnozí Raci u sebe objevit okultní nadání.
 
E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Milí Lvi ! Vládce vašeho znamení bude celý tento týden skvěle aspektován. Planeta energie Mars vás popichuje k věší aktivitě, Uran bude dodávat příležitosti dělat změny bez zaváhání a Saturn slibuje že vše pro co se rozhodnete bude mít stabilitu a trvanlivost. Snažte se této přízně využít ! V úterý či ve středu vás znejistí nějaká žena. Bude vás mírně tlačit do změn na které vy asi nebudete mít náladu, ale podlehnete a uděláte dobře. Dokonce se v těchto dnech dá předjímat nějaký zisk z vyhraného procesu, soudního rozhodnutí, etc..Ve čtvrtek ráno se probudíte s Lunou ve vašem znamení a pod jejím vlivem budete až do sobotního odpoledne. V těchto dnech se snažte nepřetěžovat, vyhýbejte se přílišné fyzické zátěži. V uvedených dnech vás totiž mohou pozlobit i záda. Organizmus posilte větším přísunem zeleniny, zejména listové. Sobotu i neděli prožijete klidně, podniknete kratší cesty, budete velkorysí, usměvaví, štědří...

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Venuše tento týden přechází přes Slunce narozeným 11.9. až 18.9. Neb bude mírně pod tlakem dalších planet, pokud jste se narodili v uvedené dny, snažte se jakékoliv neshody řešit v klidu, drobná nedorozumění neřešte redikálně. Můžete mít i tendenci žárlit a to u vás podnítí snahu např. protějšek povinnostmi svazovat, omezovat, ale je jasné, že to se mu nebude líbit. 
Všechny Panny - poslouchejte svoji intuici která vás díky Neptunu bude vyvyšovat nad ostatními. Skvěle si začnete pamatovat nové informace, což zužitkují zejména studující Panny a Panáčkové. Spoléhat se budete moci i na svoji vizuelní paměť. Dokážete každý předmět a událost popsat a reprodukovat do nejmenšího detailu. A co vás možná občas zaskočí - odhadnete dopředu co kdo řekne, jak zareaguje, co si myslí. V sobotu odpoledne vstoupí Luna do vašeho znamení a pod jejím vlivem budete až do úterý, kdy krátce po půlnoci přejde do následného znamení. Je jasné že víkend díky vlivu Lunu prožijete aktivně, zvýší se navíc váš pozorovací smysl, vše budete řešit rozumem, city půjdou mírně stranou. Což ale také znamená větší smysl pro detaily a kritičnost. Snažte se proto lidi okolo sebe nementorovat pro maličkosti, zbytečně byste si kazili víkendové dny !

G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Retrográdní Merkur může až do čtvrtka notně pozlobit zejména Váhy narozené 15.10. až 19.10. Kroťte tendenci rychleji mluvit a konat bez předchozího promyšlení, budete i hádavější než je u vás zvykem. Pro všechny Váhy po celý týden platí nutná opatrnost ve všech vztazích, ale zejména partnerských - intimních...Vládkyně vašeho znamení totiž notně nahrává tajným milostným vztahům, nevěře, ale prospívá všemu, co vzniká  v "zákulisí", tajně. Díky aspektům by ale jakékoliv vaše nerozumné chování mohlo zhoršit vztahy v rodině, k partnerovi. Zapomeňte proto na rychlý sex, vsaďte na jistotu, neb v tyto dny - pokud si chcete udržet stávající vztah a mít klid doma - se vám to skutečně vyplatí. Nekteré Váhy se dokonce mohou dostat do konfliktu se zákony, paragrafy. Můžete se dostat do situace, kdy se budete spoléhat na něčí slovo či slib, ale nedočkáte se...prostě vás dotyčný zklame, podrazí. Obranným štítem jak předejít tento týden problémům a následnému stresu je spoléhat se na jistoty které máte v rodině a v partnerovi, a sami na sebe. V této souvislosti mne napadlo, že pro vás tento týden je příslověčné rčení - lepší holub na střeše než vrabec v hrsti. 


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Všem kteří slaví tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
Až do středy rána pro všechn Štíry platí držet sami sebe notně na uzdě, neb při jakémkoliv nedaření se bouchnete jako papiňák. A jako vždy i vám  stručně nastíním, co vás čeká v dalším roce. Slavíte-li narozeniny v pondělí, budete další rok rychlí jako vítr, nebudete se bát jít do rizika, a to se vám vyplatí neb se dá předjímat i nějaká výhra. Slavíte-li narozeniny uprostřed týdne, povšechně stabilizujete svůj život, srdíčko budete mít spoutané velice pevně s rodinou, domovem. Dokonce se dá napsat že nastane velký ale pozitivní posun ve vašem životě a věřte, že jak se bude blížit tento váš Solární rok ke konci, postupně se budou plnit vaše předsevzetí. Pokud slavíte narozeniny ke konci týdne, dají se v následném roce předjímat zmatky, nejasnosti, mnozí Štíři mohou zažívat pocity oklamání, zanedbávání prostějškem. Na stranu druhou se dá předjímat nový milostný vztah. Více vám prozradí vás osobní Solární horoskop.

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Milí Střelci, tento týden to nebude procházka růžovým sadem ...dokonce se dá napsat, že občas si asi budete připadat jako""slepí Střelci" neb sami sebe si virtuelně spletete s terčem a tudíž můžete střílet do vlastních řad. Ochrannou je pro vás ve dnech tohoto týdne umírněnost, neidealizovat si situace, při náznaku jakéhokoliv problému nic neodkládat a vše "hasit" hned v zárodku, jinak se vám začnou kupit povinnosti, začnete nestíhat a je jasné že to je už jenom krůček k pocitu že vám nic nevychází, že si snad na vás osud zasedl. Velice špatnou variantou by bylo to, kdybyste se k povinnostem otočili zády a usedli ke skleničce ostřejšího moku.. Úlevu vám přinese v pátek Luna. Vrátí se vám váš příslovečný optimismus, na lidi přestanete vrčet, naopak se s každým pozdravíte s takovou srdečností, že po předešlých dnech asi lidi okolo vás budou mít pocit že je šálí zrak. I štěstěna bude stát při vás tak si během víkendu kupte los, vsaďte si ! A zejména ženy Střelkyně dokonce mohou během víkendových dnů prožít nějaký úspěch na veřejnosti. 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Váš vládce Saturn zejména narozeným 26.12. až 29.12. se tento týden bude snažit vnést pohodu do oblasti vaší kariéry, ukazuje i na vaši pracovitost, důslednost. Dokonce předjímá že se vám dostane podpory od nadřízených, nedá se vyloučit vyšší "židle" v hierarchii firmy. Svůj um a zkušenosti s následnou odměnou dostanou i ti z vás, kteří mají profesi zaměřenou na službu druhým a sem patří i např. léčitelství, péče o zdraví druhých tedy i např. maséři. Venuše velmi přeje narozeným 6.1. až 9.1. Pokud jste nezadaní, dá se předjímat seznámení. Povšechně v oblasti partnerských vztahů nastane příjemný posun a dokonce u mnohých dojde k zásadnímu rozhodnutí. Můžete také  stabilizovat své materiální poměry a finanční situaci, a pro zadané je tento týden ideální k upevnění stávajícího vztahu. Navíc prochází vašim znamením ochránkyně domácího krbu Vesta a to až do 20.12. takže doma budete cítit spokojenost, štěstí.


K

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Týden vám přeje zejména v oblasti financí. Zde zaznamenáte náhlý a rychlý obrat k lepšímu. Konstelace vám po celý týden budou dopřávat i skvělou intuici, tvořivost a manuelní zručnost. Jako správní Vodnáři budete vnímat a dělat věci neobvyklým způsobem a s velkým sebevědomím. Uprostřed týdne ztropíte nějakou dramatickou scénu, ale to pomine jako mávnutím proutku a díky svému šarmu si na svoji stranu získáte přízeň i těch, kteří vám moc v posledních týdnech nebyli nakloněni. Skvělými dny jsou pro vás středa a čtvrtek. Budete zvědaví, a někteří Vodnáři dokonce zažijí něco jako telepatii či jasnovidectví. Prostě uvidíte "za roh" ! Běda ale, když se vám do cesty připlete někdo, kdo bude neetickým či bezohledným způsobem uplatňovat svoji autoritu. Narazí na vaši neoblomnost, neustoupíte ani o krok ze svých zásad a zastanete se slabších jedinců. Během víkendu se u mnohých Vodnářů dá očekávat v daleko větší intenzitě sexuální touha, takže mezi vámi a intimními protějšky to bude pěkně jiskřit !


L

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Probudili jste se do týdne, který vám umožní udělat otočku v oblastech ve kterých se vám předchozí týdny nedařilo. Nabídnou se vám nové "životní cestičky" a to za velmi zvláštních okolností, konstelace vám postupně začnou nahrávat i vlivné známosti, vztahy i s lidmi kteří umožní mnohým Rybkách rozšířit svoji působnost mimo okruh dosavadních aktivit. I pokud studujete, žačínají vám milé Rybky informační žně, neb díky planetě Merkur v trigonu na vašeho vládce vám začne skvěle fungovat paměť, což ale samozřejmě zúročí i nestudující Rybky. Fígl je totiž v tom, že dokonce dokážete svým způsobem subtilně ovlivňovat myšlení jiných lidí a například  při rozhovorech budete vědět jak ten druhý zareaguje, co řekne. Kritickým pro vám může být pouze pátek. Vaše představivost vás totiž může zanášet za mantineli reality do té míry, že si můžete idealizovat to co vám naopak může uškodit. Tento den byste měli vyrazit mezi lidi, nezůstávat sami, neb si můžete připustit i nějaký virtuelní problém a abyste zahnali špatnou náladu, můžete mít sklony k únikům, třeba formou alkoholu.