Jdi na obsah Jdi na menu
 


44. týden 2010

1. 11. 2010

Týdenní e-horoskopy pro 44. týden od 1.11. do 7.11. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce
putuje Štírem, což je sexem nabíté, velmi tajemné, a občas žárlivé znamení.


Merkur
také prochází znamením Štíra,
kde setrvá do 9.11.


Venuše
je retrográdní, putuje znamením Štíra.
Díky retrográdnímu pohybu se ale 8.11. vrátí do znamení Vah,
kde setrvá do 30.11.


Mars
prochází znamením Střelce.
8.12. vstoupí do znamení Kozoroha.


Jupiter
bude až do 18.11. retrográdní.
Putuje znamením Ryb, 
kde setrvá až do 22.1.2011, kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.
Narození okolo 14.3. mohou nenápadně přibírat na váze,
proto vám prospěje lehčí - dietnější jídelníček !


Saturn
zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah,
potažmo narozených okolo 5.10.

 
Uran
až do 6.12.2010. bude mít retrográdní směr.
Prochází mystickým znamením Ryb, kde setrvá až do 12.3.2011,
kdy s konečnou platností opustí snivé Ryby,
a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu,
neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!
Nejistotu díky naprosto nečekaným životním změnám mohou zažívat narození okolo 17.3.


Neptun
má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.


Do nového týdne se probudíme s ubývající Lunou.
V sobotu 6.11. v 5:52 hod doputuje na stejný stupeň, jako se bude nacházet Slunce,
Luna se virtuelně obejme se Sluncem ve znamení Štíra
tedy nastane NOVoluní ve Štíru.

Znamení Štíra nás přinutí ""sáhnout hluboko do podvědomí"
a díky tomu si uvědomíme vlastní zranitelnost,
poodkryjeme sami sobě nejcitlivější oblast svého života,
jako na dlani uvidíme totiž i své touhy, sny,
které v sobě ukrýváme jako osobní tajemství.
Je to pro nás skvělá příležitost udělat si pořádek jak v životě,
tak sami v sobě, a proto je toto NOVoluní jedno z nejdůležitějších tohoto roku...
Dává nám totiž skvělou příležitost získat kontrolu nad svým životem,
protože i jedna malá změna může v důsledku změnit celý náš život.


Nezapomeňte v úterý 2.11. zapálit svíčku a zavzpomínat na ty,
kteří odešli za světlem....

 

 

 

  

 

 A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.


Velmi problematicky budete nacházet rovnováhu zkraje týdne. V zaměstnání začnete narážet na ulejvání kolegů i nadřízených, takže cizí povinnosti začnou padat na vaši hlavu. Můžete být tak zaneprázdněni, že opomenete dodržovat pitný režim, a díky tomu mnohé potrápí mírná nevolnost. Proto udělejte vše proto, abyste až do středy pili denně minimálně 2litry čisté vody bez bublinek, omezte kávu, jezte tmavomodré hroznové víno, naopak se vyhněte težkým jídlům, a mezi 15. až 19.hod pijte čaj z Meduňky.
Blížící se sobotní NOVoluní ve Štíru vás doslova popostrčí hledat a najít nový zdroj financí. Ti kteří v posledním období řeší např. pojistnou událost, nebo žádali o půjčku, dotace, aleimenty, etc.., se  nenechají odbýt plytkými sliby, a díky tomu vám konečně během následných 14 dnů budou peníze proplaceny.

 

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátekm týdne se romantika ve vašem intimním vztahu patrně rozplyne jako pára nad hrncem, vzduch mezi vámi a intimním protějškem, dokonce i dětmi, může notně zhoustnout. Příčinou bude fakt, že někdo z vás poruší dohodu či slib, a ostatní se začnou čertit. Dalším problémem může být vaše roztěkanost, tak si dejte až do středy pozor na úrazy !
V druhé polovině týdne hlavně ti nesmělejší najdou odvahu hovořit o budoucnosti vztahu ! Nebudete se  bát otevřít témata nejen okolo společného života, ale rozhovor mnozí stočíte i na děti, a prostě vše co k partnerství, manželství patří. Tato sobota se může pro mnohé z vás stát "pamětní" neb závazný partnerský slib neskládáte každý den !

 

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Ti kteří sdílí domácnost společně s vícero generacemi, se budou muset v první polovině týdne obrnit velkou trpělivostí a shovívavostí. Zejména rodiče či prarodiče začnou mít velké nároky a vymýšlet si na vás práci takového rozsahu, že se budete muset opakovaně zhluboka nadechnout a počítat do deseti, jinak vybouchnete a hádat se nepřestanete do středy večera. Blížící se NOVoluní ve Štíru vám v druhé polovině týdne odstartuje změny v denním režimu. Někteří si předplatíte posilovnu či tělocvičnu, ale v každém případě uděláte sami pro sebe vše tak, aby se vaše tělo zbavilo napětí a váš běžný den dostal nějaký pevný řád. Příčinou může být i daleko větší vytížení na pracovišti v posledním období a někde si protáhnout tělo prostě musíte ! Někteří se zamyslí nad změnou zaměstnání, a víkend stráví pročítáním inzerátů, nabízejících práci. Těm kteří práci nemají, NOVoluní nějaké nabídky určitě přihraje !

 

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pozor si dejte zkraje týdne na příbuzné a sousedy. Budou mít tendenci přehodit na vás svoje starosti. Pokud hned v počátku neřeknete hlasitě ""nemám čas"", doslova vás zavalí svými problémy, a budou od vás chtít i okamžitou pomoc. Jenže jakmile podáte byť jeden prstíček, začnou na vás přehazovat čím dál víc ! Dokonce může nastat situace, že budete vyzváni posoudit jakýsi spor. V takovém případě utečte co nejdál, neb váš výrok se líbit nebude ani jedné z rozhádaných stran, a během sekundy obrátí svoji hádavost vůči vám ! V druhé polovině týdne vám propůjčí ohromný sex-apeal blížící se NOVoluní ve Štíru. Charisma z vás bude vyzařovat na dálku, a tak je jasné, že to mezi vámi a protějškem  bude eroticky jiskřit! Pokud plánujete přírustek do rodiny, naprosto ideálním dnem je sobota ! Jste-li nezadaní, lze předjímat seznámení, které vás hluboce zasáhne, prostě to bude láska na první pohled, která vás zcela pohltí, a nevylučuji, že během víkendu již usínat sami nebudete !

 


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Hned v pondělí se zhluboka nadechněte, a řekněte si, že vše je řešitelné. Mnohé z vás totiž počátkem týdne nemile překvapí mnoho nečekaných, nepředvídatelných výdajů, zejména v souvislosti s intimním protějškem. S velkorysostí šetřete, protože si můžete doslova rozmetat svůj peněžní rozpočet na tento měsíc ! V druhé polovině týdne se budete věnovat domovu a vymýšlet větší pohodlí "u rodinného krbu". Dokonce sobotní NOVoluní ve Štíru některé z vás přiměje konečně odstartovat rekonstrukci bytu či domku, nebo se ve dnech volna sejdete s realitním makléřem a popřemýšlíte nad koupí nového bytu či nemovitosti.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

 

V pondělí ráno vstoupí do vašeho znamení Luna, kde setrvá až do středy rána, kdy přejde do následného znamení. Během jejího putování vašim znamením se dostane do konfliktu s Uranem a Jupiterem, což vás bude svádět k přehánění. Proto se až do středy snažte vyhýbat sladkostem, alkoholu, těžkým jídlům. V uvedených dnech vždy mezi 15. až 19. hodinou popíjejte čaj z Meduňky, a jako večeři jezte syrové červené zelí. Rozčilovat sami sebe můžete vlastní přílišnou kritičností ! Blížící se sobotní NOVoluní ve Štíru vám v druhé polovině týdne propůjčí rychlost, rozhodnost, a hlavně schopnost dohodnout se na kompromisech. Skvěle se totiž budete vyjadřovat ! Rozumné bude svolat setkání s nejbližšími příbuznými, neb poslední dobou mají zejména sourozenci pocit že je zanedbáváte ! Od věci nebude ani to, když na skleničku během víkendu pozvete sousedy.

 

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Zkraje týdne budete velmi často "mimo" a dle toho budou vypadat i vaše rozhodnutí. Když už se pustíte do nějaké práce, lidé ve vaší blízkosti budou kroutit nevěřícně hlavou, protože budete jednat nelogicky ! Až do pátku se snažte vyhnout sporným tématům, protože vítězem bude vždy váš oponent, a to i v případě, že pravda bude na vaší straně. Ke konci týdne se vaše jednání ale otočí o 180° !Správnou dávku kuráže vám totiž propůjčí blížící se sobotní NOVoluní ve Štíru. Díky tomu se nebudete bát zaklepat na dveře nadřízených a požádat je o informace okolo zvýšení platu ! Pokud zazní negativní odpověď, bude to pro mného signál, že je ten správný čas začít si hledat nové možnosti výdělku !

 

H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem týdne se nedejte zahnat do kouta požadavky svých přátel, či  organizace nebo větší společnosti, pro kterou pracujete. Dělejte si vše svým tempem, hlavně se nenechte nikým ovlivňovat, popohánět, a na námitky typu ""ten a ten to dělá takhle a takhle"" nereagujte. Pokud vás někdo začne kritizovat, poděkujte a s milým úsměvem se vzdalte.
Pokud slavíte v sobotu, či +-1 den narozeniny, součástí vašeho ročního horoskopu bude NOVoluní ve vašem znamení. Pro mnohé to znamená důležitý, zlomový rok. Proto přemýšlejte o sobě, o svém životě, o svých cílech. Novoluní vám pozvedne sevevědomí, a věřte, že co si během víkendu virtuleně "uvaříte či zasejete", budete sklízet další rok ! Tak plánujte, jednejte, nezůstávejte laxní, ať můžete další rok sklízet bohatou "úrodu"..!


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Na veřejnosti se v první polovině týdne držte zpátky, protože si můžete "uříznout" pořádnou ostudu ! Nepouštějte se hlavně do sporů či hádek, nikoho nekritizujte, zejména ve vztahu k vaší profesní činnosti, kariéře. Kolegové vám dtotiž nic nedarují, a mentorováním nadřízených byste mohli ohrozit svoje postavení ! Sobotní  NOVoluní ve Štíru probudí vaše podvědomí, fantazii, a vy začnete osamotě spřádat "tajné plány". Ačkoliv to není vašim zvykem, držet se budete jakoby v pozadí. V myšlenkách se projdete uplynulými měsíci, a jako ve filmu si připomenete události, situace, kdy se vám nedařilo, kdy jste se nemohli naplno projevit. To bude skvělé, neb jen tím, že rozpoznáte co vašemu životu škodí, se můžete zbavit konkrétního negativníhu vlivu. Tuto šanci dostanete opět až za 12.měsíců, tak ji nepromarněte !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Přehnaná kritika se mnohým pořádně vymstí. Nic se prostě nemá přehánět a vy si v první polovině tohoto týdne uvědomíte, že prostě nejde za všech okolností prosazovat svoje názory. Pokud budete cestovat, za volant auta nesedejte, v opačném případě se svojí nerozvážností ba riskováním připravíte o pověst spolehlivého řidiče.
V druhé polovině týdne vám nějaká událost připome neuskutečněný životní sen.  Okolo soboty se vám mohou připomenout i zapomenuté společenské kontakty a pokud máte něco společného s politikou, v této oblasti zaznamenáte zvýšený "ruch". Mnohé z vás během víkendu zavalí spousta povinností a aktivit, které vám přinesou prospěch v budoucích týdnech.
 


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Dostanete-li se zkraje týdne do situace, že budete potřebovat větší finanční obnos než máte na svém kontě, vydržte to, nepůjčujte si ! Pod tlakem totiž klidně podepíšete smlouvu i s nebankovní finanční institucí, a půjčka vás bude několik dalších týdnů doslova strašit vysokou úrokovou sazbou. Sobotní Štíří NOVoluní vám přesně ukáže, kam byste měli v oblasti kariéry soustředit veškerou energii. Do popředí se dostane vaše profesní specializace, a mnozí si ve dnech víkendu výsknete radostí, neb nabídka, kterou dostanete, bude skvělá. Zejména nezaměstnaným tento NOV přeje. Mnozí si dokonce úlevou oddychnete, a poděkujete prozřetelnosti, že jste nekývli v předchozích dnech na nějakou podřadnou práci v zoufalství.

 

L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

I sebemenší zlozvyk své drahé polovičky budete míte tendenci v první polovině týdne neomaleně kritizovat, mnozí podlehnete i tendenci zveličovat, prostě z komára uděláte velblouda ! Vyčítat můžete i to, co se nikdy nestalo a je jasné, že tím začnete vyvolávat v manželství, partnerství dusnou atmosféru. Druhá polovina týdne začne přinášet svoje plody pilným Rybkám. Úsilí, které jste v posledním období vynaložili do nějaké práce, projektu, etc.. vám začne přinášet ovoce. Můžete např. získat bezplatnou reklamu vašich výrobků, služeb, etc. Velká šance se naskytne i těm, kteří se snaží dostat svoji firmu na zahraniční trh. Nevylučuji, že někteří z vás ale budou muset ještě během víkendu písemně stvrdit slib mlčenlivosti.