Jdi na obsah Jdi na menu
 


44. týden 2009

26. 10. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 44. týden od 26.10. do 1.11.2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Štíra
a setrvá zde do 21.11. kdy v 3:38hod vstoupí do znamení
Střelce


Merkur
je v znamením Vah.
kde setrvá do 28.10. kdy v 11:06hod vstoupí do znamení Štíra.


Venuše
putuje znamením Vah, kde setrvá do
do 8.11.


Mars
je ve znamení Lva.
Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009. kdy v 17:19hod vstoupí o znamení Vah. Díky retrográdnímu pohybu se ale opět vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:19hod, kde setrvá do 21.7.2010.
Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha. 

 

  

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

První Lunární čtvrť vás zkraje týdne upozorní, že jste své schopnosti přecenili a s cílem ukázat jak jste dobří, jste na svá bedra nabrali tolik závazků, že budete nuceni veřejně přiznat, že vše splnit není ve vašich silách. Uprostřed týdne vás zaskočí požadavek nadřízených, abyste se účastnili jakéhosi školení či kurzu. Ale vzápětí si všimnete, že mezi kolegy vládne určité napětí, a že nejen nyní, ale i v budoucnu bude záležet na tom, kdo bude mít větší, lepší profesní znalosti a ostřejší lokty, a vedení se podvolíte. Luna ve vašem znamení ve dnech víkendu poškádlí svými paprsky  mystickou planetu Neptun a rozverného Jupitera. Tak se snažte držet nohy na zemi neb vás to bude zanášet do světa snů a fantazie ! V neděli poslouchejte svoje tělo, naznačí vám zda nemáte nějaký zdravotní problém !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Vy versus nadřízení a nějaká střední cesta bude zkraje týdne problém. Dopředu budete vědět že nařízení a pokyny vašeho šéfa/šéfové jsou nelogické, ale nenajdete možnost ani argumenty jak jejich rozhodnutí zvrátit. Uprostřed týdne vnesete do vztahů napětí, a je jedno zda se jedná o intimní partnerství, manželství, nebo obchodního společníka. Některé informace si totiž začnete nechávat pro sebe. Prostě si řeknete, že bude lepší, když něco uchováte v tajnosti. Jenže tím vyvoláte pouze to, že vaše drahá polovička si také některé info začne nechávat pro sebe, a může z toho mezi vámi vzniknout skrytý duševní boj, kdo je psychicky silnější. Ve dnech víkendu vás překvapí intuice neb dopředu budete vědět např. kdo vám zavolá či kdo k vám přijde na návštěvu ! Pravdou je to, že sice moc společnost vyhledávat nebudete, ale doma sedět byste neměli neb procházka na čerstvém vzduchu probudí i vaše podvědomí a vsadit si čísla která se vám promítnout v mysli bude sice risk, ale lze předjímat zisk !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

V pondělí  v noci v 2:44hod hod proběhne První Lunární čtvrť, a vy díky tomu zjistíte, které vaše sny potažmo životní cíle jsou vzdáleny realitě. Pokud řešíte nějaký soudní spor či jste požádali o právní pomoc, informace které dostanete vás nepotěší. uprostřed týdne vám začne vadit, že vás nadřízení a dokonce i někdo z kolegů začne v zaměstnání kontrolovat. Dokonce si začnete připadat jako pracovní automat bez jakýchkoliv práv a autority. Nadřízeným ale následně virtuelně vytřete zrak, protože jejich slovní hádanky do kterých začnou "obalovat" svoje příkazy, rozluštíte možná jako jediní ze spolupracovníků. Víkend proskotačíte doslova se srdcem na dlani. Pokud se dozvíte o nějaké nepříjemnosti ve svém okolí, a zjistíte že můžete pomoci, nebudete váhat ani chvilku. Dokonce se mnozí rozhodnata přispět nějaké charitě či začnete přemýšlet, zda by nebylo od věci zapojit se do nějaké vánoční humanitární akce.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Zkraje týdne se mnozí dostanete do nepříjemné situace, kterou vyřeší pouze větší obnos peněz, jenže ten vy na kontě mít nebudete a tak začnete uvažovat o půjčce. Buďte opatrní, neb byste na sebe vzali s největší pravděpodobností finanční závazek, který v následném období velmi problematicky budete plnit. Máte-li děti, uprostřed týdne jim odmítnete něco sdělit, vystvětlit, dokonce mnozí řeknete, že je to tajemství, a tím ještě víc probudíte jejich zvědavost. Pokud je váš milenecký vztah mladý, můžete mít tendenci s intimním protějškem manipulovat. Již tím, že o sobě prozradíte jenom to, co se vám bude hodit. Ti z vás, kteří se živí hudbou nebo nějakou formou umění, tvořivostí, mohou udělat během víkendu velký profesionální skok ! Navíc vám nebude ve dnech volna vůbec vadit, že vaše domácnost není jako ze škatulky. Dáte přednost milostnému laškování a domácí povinnosti hodíte doslova za hlavu !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Partnera, a to nejen intimního ale i obchodního, můžete zkraje týdne rozčílit svojí neochotou ustoupit ze svých požadavků, dokonce odmítnete vyslouchnout další možné alternativy ! Pokud chcete mít klidný týden, přistupte na kompromis, zejména bude-li se jednat o obchodní záležitost. Uprostřed týdne totiž zjistíte, že jste se svojí neústupností připravili o skvělou obchodní spolupráci Pokud žijte potažmo bydlíte pospolu vicero generací, rodiče či prarodiče začnou okolo čtvrtka velmi manipulativně komunikovat, dokonce mnozí zjistíte, že mají nějaké tajemství, o kterém si špitají, ale vám odmítnou sdělit o co vlastně jde. Víkend se ponese na vlnách tajemna. Uchvátí vás iluze, sny, romantika. Dokonce mnozí začnete v knihovně vyhledávat literaturu o snech a nadpřirozenu. Jakékoliv rozmíšky v manželství či intimním partnerství smažete, jako by nikdy neexistovali.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

V první polovině týdne se hned vždy po probuzení napijte elixíru optimismu, neb ho budete potřebovat. V zaměstnání totiž budete zažívat chaos díky dohánění termínu dokončení nějaké zakázky a je jasné, že to na pracovišti i mezi vámi a kolegy vyvolá napětí. Uprostřed týdne vám začne  že příbuzní či sousedé něco prodiskutovávají, ale vás do dané věci nezasvětí. I díky tomu začnete s ostatními komunikovat velmi opatrně, záhadně, nejasně. Pokud bude zvonit telefon, zvednete ho, ale neohlásíte se, budete vyčkávat, kdo se ozve na druhé straně. Během víkendu se Luna s Neptunem a Jupiterem postarají o to, že budete velkorysí, možná až příliš neb klidně půjčíte peníze i nepříteli ! Problém může vzniknout pouze více cilivějším jedincům, neb si můžete začít stavět doslova vzdušné zámky. V každém případě vzroste vaše sexuální touha a sex bude doslova "mystický"...!


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátkem týdne vás děti zavalí doslova "snovými požadavky""že možná nejednou zvýšíte hlas a zeptáte se jich, zda máte vyloupit banku !  Budou to jejich rozmary, chvilkové nadšení, které by vás ale mohlo přechodně "finančně zruinovat". Pozor si dejte na nepromyšlené investice povšechně ! Uprostřed týdne se dívejte pozorně okolo sebe neb nelze vyloučit nalezení nějakého předmětu ! Pokud vám nebylo jasné, kam mizí peníze z vašeho účtu, konečně vypátráte, za co vaše rodina utrácí. Luna bude ve dnech víkendu procházet v protilehlém znamení Berana a svými paprsky rozdovádí o mystického Neptuna s Jupiterem, což zejména těm, kteří se živí nějakou formou umění přijde vhod, neb to bude nepřeberné množství inspirace. Tak si vše zapisujte ať pro jedno nezapomenete na druhé ! Zvýší se i vaše sexuální touha !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zkraje týdne udělejte všechno proto, abyste neprovokovali ostatní členy rodiny. Budete mít totiž tendenci handrkovat se o nepodstatné věci. Uprostřed týdne ve vás konstelace probouzí zájem o vše, co je skryté, tajemné. Navíc nebudete klouzat po povrchu, v každém rozhovoru půjdete do hloubky, a díky tomu odhalíte i to, že někdo pouze slovně blafuje, nemá pádné argumenty. Ve dnech víkendu budete mít důvod k oslavě. Někdo z kolegů vás poinformuje o změnách na pracovišti a následně se můžete potýkat s bolestí krční páteře, jak budete nevěřícně kroutit hlavou. Tajné informace o povýšení a renovaci vaší kanceláře, které se k vám donesou vás samozřejmě potěší, a o radost se s někým budete chtít podělit, takže s přáteli posedíte zejména v neděli dlouho do noci.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne si vždy vytvořte časovou rezervu, neb se opakovaně někde zamotáte, a na schůzky dorazíte se zpožděním, což se týká i ranních příchodů do práce. Uprostřed týdne budete mnozí přizváni ke spolupráci na nějakém projektu, který bude utajený, prostě o něm nebudete smět mluvit veřejně. Jste-li podnikatelé, může to znamenat, že dostanete nápad jak vylepšit image a prosperitu firmy, a aby konkurence vaše aktivity neprokoukla, vše budete provádět tajně, nu chce se mi napsat, že začnete připomínat agenta 007. Ve dnech víkendu si Luna bude něžně špitat s mystickou planetou Neptun a s vašim vládcem Jupiterem, takže volné dny strávíte romanticky, což se odrazí zejména ve vašich vztazích. Žijete-li v dlouhodobějším partnerství, budete si připadat nejednou jako na první schůzce ! Máte-li děti, překvapí vás svojí fantazií a tak je možné, že večer budou pohádku vyprávět oni vám !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pondělní první Lunární čtvrť prověří, jak umíte hospodařit s financemi a zda jste nepodcenili občasný výpadek nějakého spotřebiče. Pokud jste něco přehlíželi, budete nuceni sáhnout hlouběji do kapsy a nevrlí z nenadálého výdaje můžete být celý týden. Uprostřed týdne vás  nikdo neoblafne. Odhalíte okamžitě jakoukoliv lež, překrucování. Intimní protějšek i přátelé si s vámi užijí, protože v rozhovorech půjdete do sebemenších podrobnosti, což ostatním může vadit. Občas totiž narazíte na něco, co vám nebudou chtít prozradit, ale vy se jejich tajemství šikovně volenými slovy pokusíte poodhalit. Díky víkendové Luně ve vašem domě předků a rodiny si ve dnech volna uvědomíte, jak nepostradatelný je pro vás domov, kontakt s příbuznými, s rodiči, prarodiči. Dají vám najevo, jak jsou rádi ve vaší blízkosti a možná i to, jak je bolí, když odcházíte, potažmo se vracíte do svého nového domova. Což ve vás zvedne velkou vlnu emocí, protože zase naopak vy si uvědomíte, že rodiče a domov jsou pro vás oázou klidu, bezpečí, a nenahraditelné útočiště, když se dostanete do problémů.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nadřízení vás v první polovině týdne zavalí takovými požadavky, že ani při nejlepší dobré vůli jim nebudete moci vyhovět. Pocit nesvobody zvýší vaši hladinu adrenalinu, ale doporučuji vám zapomenout na rebelii, neb byste si ohrozili kariéru. Merkur s Plutem vás upozorní, že síla vaší osobnosti je ve znalostech, v tom, co umíte, co znáte ! Postup v kariéře vám zapezpečí vaše loajalita vůči nadřízeným či firmě kde pracujete. Sice odkryjete či poodhalíte nějaké tajemství, které se vedení snaží před ostatními ututlat, ale vy nic neprozradíte, prostě budete mlčet jako němé rybky ! Ve dnech víkendu budete tak citliví, že neodmítnete žádnou prosbu. Je dokonce možné, že budete pomáhat sami ze své iniciativy tam, kde vás o to nikdo nepožádá. Ohlídejte si proto, aby se někdo z blízkých příbuzných, sourozenci či sousedka, na vaší pomoci nestali závislí ! Pokud uslyšíte v neděli večer halekání, bude to váš soused, který přebere.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Nesoustředěnost a únava zkraje týdne bude výsledkem toho, že dlouhodoběji přetěžujete orgaizmus. Navíc pondělní první Lunární čtvrť vytáhne  na světlo spousta nedořených věcí, na které jste v životním fofru posledních dnů zapoměli. Neposlouchejte hlavně cizí rady, a nenechte se ovlivňovat rádoby duchaplnými řečmi chytrolínů, kteří se vám budou snažit vnutit myšlenku, že když poprosíte "toho nahoře,"zbavíte se všech problémů. Myslete na pořekadlo, že bez práve nejsou koláče ! Merkur v sextilu na mocného vládce podsvětí, planetu Plutem vám až do soboty propůjčí schopnost přesvědčivě argumentovat. Pozor si dejte ale na to, abyste nevnucovali svoje myšlenky druhým jako jediné správné dogma ! Máte-li s intimním protějškem mezi sebou nějaké tajemství okolo financí a svých příjmů, o všem si v klidu popovídáte ve dnech víkendu. Uleví se vám oběma neb to skvěle mezi vámi pročistí atmosféru ! V neděli vás bude svádět váš vládce Neptun k alkoholu, nepodlehněte tomu !