Jdi na obsah Jdi na menu
 


43. týden 2009

19. 10. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 43. týden od 19.10. do 25.10.2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Vah
a setrvá zde do 23.10. kdy v 8:58hod vstoupí do znamení
Štíra


Merkur
je v znamením Vah.
kde setrvá do 28.10.


Venuše
putuje znamením Vah, kde setrvá do
do 8.11.


Mars
je ve znamení Lva.
Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

 

 

 

 

  

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Netrpělivostí začnete počátkem týdne vyvolávat na domácí půdě napjatou atmosféru. Budete dělat dojem že vás honí čas. Slunce putuje protilehlým - tedy pro vás nejvzdálenějším - znamením, což vynáší na světlo problémy, které působili skrytě, ale také to znamená, že váš sluneční cyklus vstoupil do druhé poloviny a proto v myšlenkách začnete zhodnocovat uplynulých šest měsíců. Možná že díky tomu uvidíte vše, co jste za poslední měsíce promeškali, ale měli byste si uvědomit, že během několika dnů to všechno nedoženete ! Naprosto nepřevídatelný obrat ve vaší náladě vyvolá uprostřed týdne člověk, který vám dá najevo svoje nepřátelství, a to vyvolá ve vaší dušičce velké napětí, stres. Proto se rozhodnete ve dnech víkendu udělat změny ve své životosprávě. Již ke konci příštího týdne si uvědomíte, že díky změně denního režimu se vám daří daleko lépe skloubit svoje profesní povinnosti, čas vám zbyde i na rodinu a koníčky. Navíc se zdravotně začnete cítit skvěle!


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Zkraje týdne můžete být občas v mírném šoku. Práce vám nadřízení naloží tolik, že oněmíte a ani nebudete schopni cokoliv namítnout ! Dokonce zjistíte, že mnohé nespadá do vaší pracovní náplně a že někdo svoje povinnosti přehodil na vás. Sice budete vědět, že vás někdo využívá, ale nebudete mít dostatek energie říci radikální "ne"...
Uprostřed týdne se mnozí dozvíte, že jste dlouhodoběji pracovali např. s vícero lidmi na nějakém projektu, akci, a vaše námaha se ukáže jako ztráta času. Povšechně se dá napsat, že se přesvědčíte, že ikdyž se snažíte, nemusí vaše inciativa přinést své plody.
Během víkendu si ujasníte nedávné nedorozumnění s někým z přátel. Nápomocna vám bude i rada někoho staršího...anebo moudřejšího...
Upozorní vás, že ani vy nejste vždy stoprocentní a tak by bylo pošetilé to chtít od druhých...


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Mnohým se počátkem týdne vrátí do života osůbka, se kterou jste měli milenecký vztah, a naivně jste se domnívali, že po ukončení vztahu můžete být přátelé. Zjistíte, že tak jednoduché, jak jste si to vy představovali, to nebude. Strach ve vás může uprostřed týdne vyvolat naprosto nestandartní chování intimního protějšku, pokud podnikáte, tak obchodního partnera či partnerů. Zjistíte totiž, že v nějaké věci rozhodli o vás - bez vás, a změna to bude tak náhlá a nečekaná, že mnozí budete mít pocit, že ztrácíte pevnou půdu pod nohama. Zejména obchodníci si ve dnech víkendu moc neposedí v teplém křesle obýváku. Obchod, který vám bude nabídnut, vás totiž z ušáku zvedne a klidně budete cestovat i do zahraničí neb se bude jednat o velmi lukrativní nabídku ! Vedete-li nějakou soudní při, dostanete informaci, že se začíná obracet ve váš prospěch !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne opětovně vás zaskočí problém, který se může týkat vaší rodiny, dětí, či intimního partnera. Situace která tím vznikne prověří, jak umíte být trpěliví a uvážliví, protože nebudete mít dostatek informací a s řešením budete muset vyčkat několik dalších dnů. Střed týdne prověří, zda zvládnete přílišné pracovní vypětí. Nadřízení či kolegové vás budou svými změnami názorů mást ba iritovat, protože chvilku na vás bude chtít "to" a za chvilku úplně něco jiného. Tím se sami přesvědčíte, jak jste na tom se svojí fyzičkou a psychickou odolností. Ve dnech víkendu uzavřete s partnerem či partnerkou malou dohodu. Přijdete totiž na kompromis v problému, ve kterém jste nemohli najít společné řešení, a to tak, že spokojenost bude oboustranná. Vrátí to harmonii a stabilitu do vašeho partnerství, opět ucítíte jistotu a pevnou půdu pod nohama !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Máte-li nějaké názorové konflikty se sousedy či příbuznými, počátkem týdne se vše může vyhrotit do ostrého sporu. Použijte svůj humor a komunikační dovednost, spor tím sice neanulujete, ale můžete jim jednou provždy dát humorně najevo, že vaše víra i přesvědčení jsou neměnné a na jejich báchorky nejste zvědaví ! Uprostřed týdne si hlídejte náhlé změny nálad. Chvilku budete hraví jako kočky a vzápětí s vámi nebude kloudná řeč. Pokud je váš milostný vztah mladý, můžete z minuty na minutu partnerství ukončit, a ani nebudete vědět proč. Ve dnech víkendu se bouřlivá a napjatá atmosféra okolo vašeho zaměstnání jako mávnutím kouzelného proutku zklidní. Pozitivně to zapůsobí na vaši psychiku i zdraví. Mnozí Lvi se dokonce rozhodnou pro zdravější stravu - a věřte že i malá dieta vám velmi prospěje !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Opakovaně zkraje týdne budete přetřásat nějakou bolístku z minulosti, vyčítat intimnímu partnerovi či dětem něco, na co již oni dávno zapoměli. Jenže díky tomu se dozvíte, že někdy děláte dojem, že zábava a legrace vám vadí, že jste se zapoměli smát. A právě smích a tvořivá řešení jsou pro vás cestou, jak najít pohodu v dalším období!
Na domácí půdě vyvoláte malý rozruch uprostřed týdne. Uděláte pro někoho službičku, ale rodinu tím nějakým způsobem omezíte. Dejte si na doma pozor na elektrospotřebiče, protože nelze vyloučit nějakou kalamitu ve vztahu k elektrickému proudu. Hlavní roli v tom může sehrát i váš partnerský, manželský protějšek. Jste-li nezadaní, v neděli večer to již platit nemusí, neb mnohé ve dnech víkendu doslova uzemní "láska na první pohled " a věřte, že pokud se vám podaří vztah navázet, nebude se jednat o žádný krátkodobý flirt ! Máte-li děti udělají vám dnes velkou radost nějakým úspěchem !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Zkraje týdne vám někdo dá určitým gestem najevo, že budete muset něco změnit na svém chování. Proto pozorujte, jak se k vám chovají druzí a pokud se vám cokoliv nebude líbit, berte to jako odraz toho, jak se k nim chováte vy sami a oni vám to pouze vracejí ! Uprostřed týdne občas pocítíte únavu, ospalost. Bude to tím, že Slunce se bude pohybovat na posledních stupních vašeho znamení a v pátek v 8:58 hod Slunce vaše znamení opustí. Máte-li cokoliv nedořešeného s vašim otcem, dostáváte právě v pátek skvělou příležitost si ujasnit, proč mezi vámi dochází ke sporům a tím se hádkám v budoucnu vyhnout. Nějaká událost na domácí půdě ve dnech víkendu vám opět připomene, jak je pro váš klid a pohodu důležitá harmonie domova, nekonfliktní vztahy s ostatními. U srdce vás bude doslova hřát pocit, že máte okolo sebe rodinu, o kterou se můžete opřít !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne vás konstelace upozorní, že byste měli zapomenout na to, že když pro někoho něco uděláte, neměli byste čekat odměnu, tedy že se vám dotyčný bude revanšovat, že vždy dostanete něco za něco. V pátek v 8:58 hod Slunce vstoupí do vašeho znamení. Sílu a vitalitu vám bude dodávat až do 22.11. Je to pro vás také období, ve kterém v druhých budete číst jako v knize, dopředu odhadnete s "kým máte tu čest" což je pozitivní, ale negativem se může stát žárlivost na intimního partnera či partnerku. Ve dnech víkendu vám dá dobrou radu někdo z vašich starších příbuzných, může to být teta, babička. Z jejich vyprávění budete čerpat moudra ještě několik následných dnů.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne vás zaskočí zjištění, že někdo z rádoby přátel si od vás nechával velmi často platit útratu, pomáháli jste mu i s občasnými dluhy, a přitom dotyčného potkáte v novém autě, či se dozvíte, že si zakoupil něco luxusního, co pro běžný život nezbytně nepotřebuje. To vás přivede na myšlenku, zda vás nevyužíval. Nu, budete mít pravdu, a je to pro vás ponaučení pro příště nedělat ze sebe ve společnosti a před přáteli haury ! Jako na jehlách se budete cítit uprostřed týdne doma. Prostě vás něco potáhne ven, do ulic, za zábavou. Což bych ale být vámi nedělala, protože při nočním návratu můžete najít svoje osobní věci před dveřmi bytu, a vyměněný zámek.
Pokud někomu dlužíte, někdo starší vám dá během víkendu radu, kde vydělat peníze a dluhy umořit. Platí to i opačně. Pokud někdo dluží vám, nebude se vyhýbat zodpovědnosti, a peněžní závazek vám vyplatí do posledního haléře..

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Doma díky vaší velké pracovní vytíženosti nastane počátkem týdne napětí. Může to zavinit i konflikt s nadřízenými či kolegy, a vy svoji nenáladu přenesete na domácí půdu, a oheň bude na střeše. Snažte se uprostřed týdne na nic a na nikoho nespěchat, a hlavně si pečlivě hlídejte, jak se vyjadřujete. Můžete říct ve spěchu a v zamyšlení něco tak nestandartního, že tím proti sobě někoho popudíte, možná si znepřátelíte sousedku, někoho ze sourozenců. Během víkendu začnete mít konečně opět kontrolu nad svými emocemi. Víkendové dny jsou i skvělé pro uspořádání financí. Ujasníte si kde plýtváte a je možné, že dokonce zrušíte nějakou objednávku z katalogu.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Váš vrozený sklon k humanitě, pomáhat druhým, vám může být počátkem týdne brzdou, neb na vás elegantně někdo přehodí svoje problémy a vy z toho budete deprimovaní ! Ať již budete dělat cokoliv, snažte se vždy sami najít řešení, hlavně nežádejte nikoho o radu či názor na nějaký problém neb to co se dozvíte, by vám nebylo k užitku !
Vyrizíte-li uprostřed týdne do společnosti, hlídejte si ty, se kterými budete například sedět u jednoho stolu. Může se totiž lehce stát, že se dotyční vytratí po anglicku a vy budete nuceni zaplatit útratu za několik vykutálených rádoby přátel. Ve dneh víkendu vám střízlivý a realistický pohled "na svět" zvýší vaši odpovědnost a spolehlivost. Zamyslíte se, jak dostat do rovnováhy požadavky vašeho profesionálního života a kariéry s vašimi osobními potřebami, a najdete řešení, které bude vyhovovat vám, rodině, intimnímu partnerovi.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne  byste měli udělat vše proto, aby se materialismus a honba za financemi nestali kapitány vaší životní loďky. To, že chcete mít  materielní jistotu je v pořádku, ale neměli byste opomíjet ba zanedbávat vaše přátelské vztahy, ani manželství potažmo partnerství. Uprostřed týdne nedělejte ani neplánujte žádné změny ve vztahu ku kariéře a případné nabídky neberte vážně, ikdyž budou na první dojem velkorysé, finančně lukrativní. Následně se dozvíte, že jste vy něco špatně pochopili, zveličili, prostě kvězdná nabídka splaskne jako pouťový balonek. Během víkendu si každou akci dopředu promyslíte. Protože si práci dobře zorganizujete, zbyde vám dostatek volného času který věnujete rodinným záležitostem a nebudete se vyhýbat ani bolavějším tématům. Takže co jste během týdne pokazili  či zanedbali ve vztazích, v sobotu a v neděli hravě napravíte.