Jdi na obsah Jdi na menu
 


43. týden 2008

20. 10. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 43. týden od 20. 10. do 26. 10. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
ve čtvrtek 23.10.2008...v 3:18 hod
vstoupí do znamení
Štíra
V tomto znamení setrvá do 22.11.2008

Merkur
setrvá ve znamení Vah až do 4.11.2008.

Venuše
je ve znamení
Střelce
kde setrvá do 12.11.2008

Mars
je také ve znamení Štíra, kde setrvá do 16.11.2008.

Jupiter
je ve znamení Kozoroha.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.

Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr.
2.11.2008 ráno nabere opět přímý směr.

Pluto
je ve znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008....

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátekm týdne asi nejednou zmatete sami sebe. Budete myslet jedno ale říkat druhé. Doma tím můžete vyvolat naprostý chaos ! Nesoustředěnost bude u mnohých příčinou i toho, že jednu věc domů koupíte dvakrát a na něco úplně zapomenete...
S nákupy, kontrakty, smlouvami...zvolte vyčkávací taktiku...a např. podepis smluv odložte na další týden. Pokud nebudete mít možnost volby, pečlivě si vše prostudujte a ujistěte se, že jste nic nepřehlédli.
Budete-li mít na víkend něco dohodnuto, plány se mohou měnit z minuty na minutu. Při večerních na procházkách se raději nedávejte do řeči s cizími lidmi. Než totiž stačíte dokončit větu, mohou být pryč a s nimi může zmizet i vaše peněženka...



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Hádka s příbuznými nebude zrovna dobrý vstup do nového týdne. Ženy z rodiny ve vás mohou vyvolávat vztek a tak bude rozumné se jakýmkoliv názorovým diskusím vyhnout. Naštěstí práce vás zkraje týdne natolik zahltí, že budete moci bez výmluvy zůstat v  zaměstnání déle - i to je možnost jak se vyhnout dohadům o ničem..!
Pozor si ale dejte až do příštího týdne na spěch a z toho plynoucí nervozitu v zaměstnání. Přehršle povinností a hlavně papírování vás může mírně stresovat zda všechno stihnete a snadno se dopustíte chyby, omylu.
Pokud jste čerstvě zamilovaní, vztah může během víkendu dostat naprosto jiný směr...,Žijete-li v pevném vztahu, intimní protějšek vás asi zaskočí svojí originalitou, ale i svobodnějším projevem. Dokonce je možné že neděli večer budete trávit sami protože partner se rozhodne pro ""solo akci"...




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne vás může zaskočit nefunkční domácí spotřebič bez kterého se doma neobejdete a tak si budete muset mírně poopravit domácí rozpočet, neb oprava bude finančně náročnější. Zkontrolovat konto prospěje všem neb mnozí zjistí nějaké nejasnosti. Budete - li nakupovat potraviny, i zde se vám vyplatí opatrnost neb zaplatit např. za máslo dvojnásobnou cenu by vás žralo pěkně dlouho.
Vaše rozpínavost až do příštího týdne bude stále nabírat větší obrátky. Pocit že musíte být nejlepší a ve všem první může být příčinou, že si za svým půjdete ""hlava-nehlava"...Dejte si pozor ať někomu neblížíte či někoho neurazíte !
Naprosto nečekané pracovní povinnosti vás během víkendu sice zaskočí, ale poradíte si hravě...Mnozí Blíženci chtě nechtě budou nuceni trávit víkend v zaměstnání neb nadřízený se rozhodne vás seznámit s novým PC...či novým programem...etc..



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

V pondělí zvolte dnes lehký jídelníček, zejména smaženým jídlům se vyhýbejte. To platí až do úterý odpoledne. Bude rozumné neřešit v tyto dny ani domácí problémy. Argumentovali byste totiž více emočně ale fakta nikde !
Varování až do příštího týnde mám pro ty z vás, kteří se chystají k nějaké transakci ve vztahu k nemovitému majetku. Realitního makléře si vybírejte pečlivě a smlouvu o zprostředkování prodeje konzultujte s advokátem. Všichni Raci mohou být až do příštího týdne tak zaneprázdněni, že vám nezbyde čas pro návštěvu rodičů...tak se jim alespoň ozvěte telefonem - bude se vám klidněji usínat !
O víkendových dnech se raději vyhněte hernám, hracím automatům, etc...Budete ochotní riskovat ale netýká se to jenom hazardních her - ale i např. sportování. Mnozí Raci se zamilují, ale bude se jednat pouze o krátkodobější "románek"...



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Problémem pro vás počátkem týdne bude vstávání. Pohledem na lidi i v tramvaji můžete metat blesky jakoby oni mohli za to že jste vstali "levou napřed"...Pokud vás někdo o něco požádá, tak budete dělat že neslyšíte....
Do příštího týdne se moc nespoléhejte na svoji paměť. Je pravdou že když se dostanete do úzkých tak zaimprovizujete a různými kličkami a metaforami se ""vymluvíte""...To že vám to ale projde např. při konkurzu či zkoušce vám zaručit nemohu !
Pokud máte v plánu modernizovat vaši domácnost, během víkendu máte skvělé dny vše uskutečnit ! Ostatní Lvi se budou snažit zorganizovat pro rodinu nějaký specielní víkendový program, a vězte že si užijete spoustu legrace !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pobývat mezi větším počtem lidí vám počátkem týdne může dělat problémy. Budete-li muset s někým spolupracovat, tak to s vámi dotyčný lehké mít nebude protože se budete mračit a chovat tak odtažitě, že mnoho lidí okolo sebe minimálně znervozníte.
Zejména obchodníci mohou být až do příštího týdne zavaleni poptávkami a objednávkami. Opatrně ale zejména při vystavování faktur neb v tom fofru snadno přehlédnete detaily a další týden byste se mohli divit proč vám nikdo za dodané zboží ještě nezaplatil..!
Během víkendu se držte hesla že štěstí přeje připraveným - snažte se mít byt již hned od rána ""jako ze škatulky" neb se dá předjímat že vás překvapí návštěva příbuzných...Ale ani večery nebudete trávit v klidu neb soused bude slavit a jeho pozvání nepůjde odmítnout !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Toto znamení  ovládá Venuše -  Večernice  - polarita Yang
Pozor si dejte zkraje týdne na to co budete hlásat na veřejnosti. Ačkoliv jste běžně velmi tolerantní, můžete plácat takové nesmysly že vaše popularita klesne na "nulu"...Hlavně se snažte nepoučovat nadřízené, mohli byste si ohrozit svoji kariéru.
Merkur ve vašem znamení je nepříznivě postaven vůči Jupiteru. Je to upomínka abyste nevedli monolog ale naopak naslouchali druhým a byli ohleduplní i k jiným názorům. Až do příštího týdne se navíc můžete vyjadřovat překotně ba až neomaleně...!!!
Pokud podnikáte, získáte během víkendu specielní program který vám usnadní vedení účetnictví. Ostatní Váhy asi zaplesají nad nějakým výrobkem či pomůckou, která by vám usnadnila vaši práci - a to jak doma tak i v zaměstnání...



H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Mnozí se v pondělí probudíte díky nepříjemnému snu ještě před rozedněním neb děj snu vás  notně znepokojí. Vyhněte se počátkem týdne diskusím o náboženství či politice. Zbytečně byste se rozčílili....
Dejte si až do příštího týdne pozor, abyste neprozradili něco ze svých osobních ""tajemství"..! Buďte v rozhovorech velmi opatrní, neb občas budete trošku mimo a nechtěně klidně porušíte i nějaké tabu téma..
Pokud slavíte narozeniny v neděli, v roce který je před vámi zaznamenáte, že  síla  vaší přitažlivosti je silnejší než předešlé roky....Mnozí se zbaví nějakých zlozvyků, a někteří Štíři překvapí své okolí naprostou změnou vzhledu.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud jste podcenili během předchozího období něco ve vztahu k daním, počátkem týdne budete muset situaci řešit a příjemné to asi nebude. Pokuta, penále...notně zacvičí s vašimi financemi. Někteří Střelci budou nuceni řešit nějaké nesrovnalosti s doručováním na reklamním oddělení pošty.
Ale...až do příštího týdne se bude jednat o dny, které vám i přesto půjdu velmi k "duhu" ! Potáhne vás to do společnosti takže byt vždy jen "prolétnete" ale díky tomu, že si nenecháte ujít ani jedno pozvání, navážete spoustu užitečných kontaktů !
Ačkoliv běžně odkládáte povinnosti, během víkendu se rozhodnete ""uklidit si stůl"" a dotáhnout všechno nedořešené z předchozích dnů, možná i týdnů. Ale týká se to i vztahů. Máte-li s někým nějaké nejasnosti, během víkendu si všechno v klidu vyříkáte..

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Naštve-li vás zkraje týdne někdo nevyjímaje intimní protějšek, nesnažte se mu to oplatit stejnou "mincí"..zamotali byste sami sebe do řetězce naschválů a to by nikam nevedlo. Týká se to i obchodních společníků...
Pozor si dejte až do příštího týdne v případě, že budete nuceni hovořit před větším množstvím lidí. Občas se necháte unést a tak se slovně ""rozběhnete" že nebudete brát ohled na fakta...uteče vám nit a nikdo nebude vědět kam proslovem vlastně míříte.
Neodmítejte během víkendu žádné pozvání, zejména od přátel ! Seznámí vás totiž s lidmi, kteří sice na první pohled budou dělat dojem skromnosti, ale vy další dny zjistíte, že díky nim si můžete zlepšit svoji kariéru - chce to jediné - nesedět doma !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V zaměstnání se vám začneč kupit spousta práce hned od pondělí. Nebude to vaší neschopností, ale haštěřením s kolegy. Zbytečné disputace vám totiž zaberou tolik času, že svoji práci budete dohánět povečerech.
Budete-li cestovat, tak až do středy příštího týdne určitě zažijete spoustu legrace a naprosto nečekaných situací. Jenže těch neočekávaných událostí na vás může být posléze příliš, a vy se můžete začít stresovat, co na vás čeká za dalším ""rohem""...
Váš vládce Uran vám na víkend dodá velkou dávku ctižádosti a Mars se postará aby vám nechyběla energie. Nějaké jednání totiž může napomoci vašemu profesnímu růstu. Zejména jste-li zaměřeni na nové technologie, počítače...etc...můžete do konce měsíce zaznamenat pozitivní obrat v kariéře !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Budete-li mít tendenci někoho kritizovat počátkem týdne, dobře si to rozmyslete neb se vzápětí dozvíte, že to samé děláte vy sami. Nesnažte se organizovat zábavu svým dětem  - budete mít naprosto jinou představu jak by měli trávit volný čas.
Propěje vám milé Rybky, když začněte šetřit ! Pokud se totiž dostanete do finanční tísně, u bankovního ústavu s nějvětší pravděpodobností neuspějete neb se mnozí ukáží jako rizikoví zákazníci. Anebo vám finanční poradce nabídne tak nehorázné úroky, že by vám po uhrazení měsíční splátky nezbylo ani ""na rohlík"..
Během víkendu konečně skončí nějaké omezení díky kterému jste se po mnoho dní nemohli "hnout z místa"...Ucítíte volnost, a je jasné že s povděkem přivítáte že se konečně můžete rozhodovat svobodně. Mnohé Rybky se zbaví i nějaké závislosti - kouřením počínaje a pojídáním čokolády v noci konče..