Jdi na obsah Jdi na menu
 


42. týden

9. 10. 2007
Týdenní e-horoskopy pro 42. týden od 15. 10. do 21. 10. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce je ve znamení Váhy do 23.10.2007 což znamená že nastal astronomický podzim.
Merkur je ve znamení Štíra. Od pátku 12.10.2007 bude mít retrográdní směr a to až do 1.11.2007. Co vám to nese se dozvíte u vašeho Slunečního znamení.
Venuše toto pondělí 8.10.2007 vstoupila do znamení Panny a setrvá zde do 8.11.2007.
Mars je ve znamení Raka.
Jupiter je  ve znamení Střelce.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb. Retrográdní pohyb bude mít až do soboty odpoledne 24.11.2007 kdy opět nabere přímý směr.
Neptun je ve Vodnáři, retrográdní bude do  31.10.2007 
Pluto je ve znamení Střelce, od 7.9. má opět přímý směr.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Jako jedno z mála znamení jste si opětovně nakročili do skvělého týdne. Ale neusněte na vavřínech ! První dny si dávejte pozor na prochladnutí, nezapomínejte doma dešník ať nezmoknete, neb ačkoliv se vám bude dařit na co sáhnete, jste díky Slunci v protilehlém znamení daleko víc náchylnější na virozy a skvělé dny byste mohli trávit na lůžku. Středa je pro vás mírně kritickým dnem. Velice razantně a možná i netaktně se můžete začít dohadovat se člený rodiny a vaše neústupnost je může trošku šokovat. Snažte se problémy ze zaměstnání a s kolegy vždy nechat za dveřmi v kanceláři a doma si nevybíjejte zlost na svých blízcích !  Ale jedná se o krátkodobý vliv takže při trošce snahy a ovládání byste to mohli zvládnout. Během víkendu se asi budou dít věci neb se budete předvádět, pyšnit, a zejména muži budou mít tendenci dokazovat kolik síly v nich dříme !!


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátkem týdne si ohlídejte finance které sdílíte s někým jiným . Může se jednat i o půjčku o kterou vás požádá někdo ze sousedů či sourozenců. Nespěchejte a pěčlivě si rozvažte jakýkoliv výdaj i co se týče firemních penez, neb konstelace ukazují na možnou finanční ztrátu a ta může být tak náhlá že ani nebudete moci nějak zasáhnout. Naprosto skvělým dnem je pro vás středa. Zejména nezadaní Býci mějte otevřené nejen oči ale i srdíčko a nenechte se odradit počáteční ostýchavostí. Zato Býci žijící v trvalém vztahu by myšlenky na případnou nevěru měli okamžitě zapudit. Už tak se dají předjímat v partnerství díky retrográdními Merkuru nějaké zmatky a nejasnosti, a nevěra by se prozradila již v závěru tohoto týdne. V případě pracovních povinností během víkendu se snažte plnit všechny povinnosti, neb vás může překvapit nečekaná kontrola.

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Vládce vašeho znamení je retrográdní, což může například v zaměstnání působit zmatky neb můžete působit slovním projevem trošku kostrbatě a navíc spoluzaměstnanci či nadřízení nemusí vždy rozumět co jim to vlastně chcete sdělit. Také mezi kolegy můžete občas zaznamenat nejasnosti, dokonce se dá předjímat jednání a diskuse o vás ale za vašimi zády. Nenechte se tím nijak rozhodit, neb máte přehršle energie a když si sami svojí ukvapeností neuděláte zmatek na pracovním stole, jejich kritika a žbrblání nebude mít posluchače. Naprosto skvělým dnem je pro vás středa. Pokud přemýšlíte nad zvýšením platu, dostane se vám podpory kolegyně v nadřízeném postavení a nedá se vyloučit ani že byste v hierarchii firmy mohli postoupit o stupínek výše ! V pátek nebudete stíhat doma ani v zaměstnání a ještě k tomu vás bude popohánět váš intimní partner, neb bude chtít dříve odjet na víkend. V sobotu a v neděli nevypínejte mobil, neb byste mohli propásnout nějakou zprávu, a to se týká zejména Blíženců, kteří mají v plánu odjet na stáž či práci do ciziny.

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

První dny týdne budete nabiti energií, ale občas můžete připomínat rozjetý rychlovlak, a díky tomu že ze sebe budete příliš vydávát, hrozí vám  tělesné vyčerpání, přepracovanost..Od úterý podvečera a zejména ve středu se snažte vyhýbat větší tělesné zátěži. Jsou to ale na stranu druhou velmi příznivé dny pro seznámení, neb můžete potkat osobu, která vás zaujme a vzájemně se budete přitahovat. Dejte také na radu staršího člověka, neb ačkoliv se vám zpočátku jeho názory na partnerství budou zdát přitažené na vlasy, dostanete se do situace, kdy si na jeho moudrá slova vzpomenete. Hektickým pro vás může být poslední pracovní den, tedy pátek a ještě sobota dopoledne. Můžete mít pocit že se vám nedostává síly ani energie, navíc občas uděláte nějakou slovní otočku a váš sarkasmus zejména partner asi neskousne. Neděle vám všechno vrátí i s úroky. Sice jakoukoliv manuelní činnost odmítnete, a začnete si užívat vládkyně vašeho znamení, která bude přecházet přes planetu Neptun. Vaše intuice bude navrcholu, a vy udivíte rodinu naprosto skvělými dedukcemi, neb poznáte i kdo vám to zvoní za dvěřmi a jde na návštěvu.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

V pondělí se probudíte ještě s krásným snem v mysli a snivost se bude prolínat celým týdnem. Dá se předjímat hodně cestování, ale nelekejte se, patrně na kratší vzdálenosti, takže rodiny si užijete dosytosti. Jste v období, kdy se vám podaří doladit jakékoliv vztahové problémy a to nejen s intimním partnerem ale i například s obchodními kolegy a spolupracovníky. Navíc od středy díky sextilu planety Pluto začnete mít skvělé tvůrčí nápady, stoupne vám ještě víc sebevědomí, rozhodnost, ale i schopnost vidět "pod povrch" věcí. Díky tomu se dá předjímat, že odhalíte nejen nějaké nešvary, ale pokud podnikáte, přijdete na obchodní příležitost ! Po celý týden máte také šanci udělat ve svém životě malý podzimní úklid a ""vysmějčit" a ze života odstranit to, co vás nějak brzdí, stresuje či co se již přežilo. Tak se Lvi snažte ze sedmi dnů tohoto týdne vytěžit maximum !

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

VV pondělí či v úterý vás může zaskočit zpráva okolo onemocnění někoho blízského, ale nebude to nic vážného. Celým týdnem se vám bude prolínat porozumění a harmonie ve vztazích. Dokonce s pochopením budete naslouchat lidem okolo sebe. Je pravdou že občas někoho nencháte domluvit, budete lidem skákat do řeči, což bude mít na svědomí retrgrádní Merkur, ale to se dá kontrolovat ! Ve čtvrtek se nespoléhejte na štěstěnu, neriskujte při jízdě autem, a při sportování se snažte nepřetěžovat organizmus. Kritickým dnem je pro vás sobota. Podrážděnost u vás vyvolá vaše vlastní neobratné vyjadřování, protože sem tam někdo nepochopí, kam svými slovy míříte. Dokonce se da předjímat že se nechtěně přeřeknete či se zmýlíte. Na náladě vám nepřidá ani korespondence, kterou jste obdrželi již počátkem týdne ale až v sobotu ji najdete pod kupou novin. Neděle vám konečně přinese klid po celotýdenním shonu, a tak si sednete někde do křesla s knížkou, na vycházku do přírody vás nikdo asi nenaláká.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Všem kteří slaví tento týden narozeniny přeji všechno nejlepší !
A jako vždy - i vám ve stručnosti napíšu co můžete od dalšího Solárního roku očekávat.
Slavíte-li narozeniny v pondělí, v následním roce nedovolíte, aby  Vám osobní vztahy stály v cestě vašich ambicí. Středeční oslavenci si budou v dalším období muset dávat pozor na občasné návaly zlosti, kterými si okolo sebe můžete vyvolat naprosto zbytečná nepřátelství. Bude nutné abyste čas spravedlivě dělili mezi rodinu a práci - vaší profesi, neb budete mít tendcei upřednostňovat kariéru. Sobotní oslavenci mají před sebou rok, kdy velice snadno budou navazovat nová přátelství, kontakty, velice snadno se vám bude v případě potřeby dařit přesvědčovat druhé, a v neposlední řadě mnohé Váhy si polepší profesně, vzroste vaše autorita, a podaří se vám získat nějaký vedoucí post. Slavíte-li narozeniny v neděli, narozeninami si nakročíte do roku, ve kterém budete  pravděpodobně  velmi často “v poklusu”....


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Změna okolo vašeho platu vás asi v pondělí naštve, navíc vás přinutí udělat škrty v domácím rozpočtu. V úterý se díky pondělním změnám na platové pásce rozhodnou mnozí Štíři ohlédnout se po jiném zaměstnání, a budou mít štěstí ! Od čtvrtka se začnete spoléhat na svoji intuici a ""třetí oko"..neb díky sextilu vládce vašeho znamení na Slunce uvidíte to co jiní budou přehlížet, zvýší se vaše sebevědomí ale i odvaha, takže se rozhodnete klidně i ke kritice toho, co vám už delší dobu vadí. Začne se vám tak dařit, že se asi občas i štípnete, zda nesníte..Konstelace vám budou dodávat takové množství energie a elánu, že by bylo škoda toho nevyužít! Berte to tak, že jste si nakročili do období, které vás bude přímo podbízet udělat změny v životě. Zbavte se v tento týden všeho, co vám nějak překáží, nebo co vás brzdí !

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

První den týdne se probudíte s Lunou ve vašem znamení a pod jejím vlivem budete až do středy, kdy ráno přejde do následného znamení. V tyto dny váš přehnaný a možná i hraný optimismus začne nabírat na síle...Vaše upřímnost a rozšafnost, ale taky netečnost k problémům a jistá dávka chování na efekt bude totiž ubírat na dobré náladě lidem okolo vás, zejména když se ze všeho budete slovně vykrucovat. Vaše ""vždyť to počká..zítra je taky den..""totiž může ledaskomu zvednout hladinu adrenalinu...Ve středu si naplánujte každý krok a akci, hlídejte si termíny neb hrozí, že něco prošvihnete či promeškáte příležitost. Ačkoliv se dají předjímat zejména od čtvrtka nějaké změny okolo bydlení což pro některé Střelce může znamenat i náhlou nutnost stěhování, vaše partznerské vztahy to nijak neohrozí. Máte podporu planety Neptun, což pro nezadané Střelce může znamenat zamilování se, pro zadané idylické období v partnerství.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Díky podpoře vládce vašeho znamení a energii, kterou vám bude dodávat po celý týden planeta Mars vše co budete dělat zvýší vaši jistotu, po delší době si uvědomíte že opět víte co chcete a jak svoje předsevzetí i sny prosadit. Saturn přispěje skvělou koncentrací a s podporou či radami přijde nějaká starší osoba, která se vám na delší časové období dokonce může stát oporou a skvělým rádcem. Ve středu dopoledne vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde až do pátku, kdy v podvečer přejde do následného znamení. To trošku zhladí vaše city. Na stranu druhou se vám  rozjasní mysl, což je na jednu stranu pozitivní ale má to i své negativum a to v tom, že  budete vidět chyby i tam, kde nebudou. Také si v tyto dny občas připomeňte, že práce a vydělávání peněz nejsou všechno...Víkendové dny se mnozí Kozorozi rozhodnou k nějaké změně ve stravování, a denního režimu povšechně.


K

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Milí Vodnáři, v ponděli choďte po špičkách, nemíchejte se do rozmíšek mezi kolegy a pokud se bude rozhodovat, kdo se účastní školení či nějakého kurzu, nenápadně se vnuťte ! Ostatní se totiž budou mezi sebou dohadovat a licitovat, a vy se mezitím chopíte šance ! Navíc budete mít podporu staršího kolegy, který se ve všech nových aktivitách za vás postaví. V pátek v podvečer vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde až do pondělí, kdy krátce po půlnoci vstoupí do znamení Ryb. V uvedených dnech si patrně budete připadat jako na houpačce.. Způsobí to neschopnost najít rovnováhu mezi myšlenkami, které vás budou ponoukat k novým věcem a tím, co je skutečně reálné. Možná se necháte unášet nějakým skvělým nápadem, abyste posléze zjistili, že to bylo plýtání energie. Pro lidi ve vašem okolí budete nevyzpytatelní, neb ani vy sami dopředu nebudete schopni odhadnout své reakce, natož aby se to dařilo lidem okolo vás. A tak je jasné, že pokud sami sebe neohlídáte, způsobíte sem tam nějaké zmatky.


L

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Spoluvládce vašeho znamení Jupiter je díky svým aspektům varováním před nekalými praktiky někoho z vašich kolegů. Nedejte se obelstít sladkými řečmi, ani milým úsměvem, neb si někdo brousí zuby na váš kariérový post, a nevybíravým způsobem se může snažit snížit vaši profesní reputaci ! Pokud nepodlehnete vlastní převeliké důvěře a dobrotivosti, vše si budete prověřovat, uděláte čáru přes rozpočet něčí nesolidnosti a ještě na tom vyděláte. Oživění do vašich partnerských vztahů nese vládce vašeho znamení Neptun. Vnese do vašeho partnerství něhu, ale také krásné sny, iluze...Nezadané Rybky dostanou možnost k seznámení a bude to velmi romantický vztah, zadaní začnou svůj vztah k partnerovi prohlubovat a opět si uvědomí, že skutečně našli ideál...!