Jdi na obsah Jdi na menu
 


42. týden 2009

12. 10. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 42. týden od 12.10. do 18.10.2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Vah
a setrvá zde do 23.10. kdy v 8:58hod vstoupí do znamení
Štíra


Merkur
je v znamením Vah.
kde setrvá do 28.10.


Venuše
putuje znamením Panny, kde setrvá do
do 15.10. kdy v 00:47hod vstoupí do znamení Vah.


Mars
opustí znamení Raka
16.10. kdy v 17:50hod vstoupí do znamení Lva.
Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

Událostí týdne bude nedělní
NOVoluní ´
tedy 18.10. v 7:33hod se Luna virtuelně obejme se Sluncem
ve znamení Váh. Více se dočtete u svého Slunečního znamení.

 

 

 

 

 

 

 A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Nabídku přátel počátkem týdne nepůjde odmítnout. Problémy ale nastanou zadaným, protože se ve společnosti díky skvělé zábavě zdržíte nejednou dlouho přes půlnoc a vůbec nelze vyloučit nevěru.
Uprostřed týdne vám mnoho lidí pořádně zvedne hladinu adrenalinu svojí vzteklostí, vzpurností. Zejména v zaměstnání se budete potýkat s nenáladou ostatních, a to bude pořádně náročné, protože díky rozčilování druhých se velmi problematicky budete spustředit na svoji práci. Víkedenové NOVoluní ve Vahách vás nasměruje k vážnějšímu partnerskému rozhovoru. Pokud například žijete ve vztahu ""na divoko""zapřemýšlíte o legalizaci vztahu. Energii NOvu ale můžete zaměřit i na cestování za svými obchodními partnery s novým zněním smlouvy...etc..


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátkem týdne se na domácí půdě nebudete cítít dobře. Uvědomíte si, že jste si něco idealizovali, v něčem se na svoji rodinu a svého partnera či partnerku spoléhali, ale oni vás zklamou, prostě slib nesplní. Uprostřed týdne vyvoláte v intimním vztahu či mezi přáteli  napětí. Jenže následně vás z hádek, které sami vyvoláte, začne urputně bolet hlava. Na čtvrtek si raději nic neplánujte, protože nečekané události vás přinutí improvizovat. Díky nedělnímu NOVoluní ve Vahách vzroste vaše kreativita, ale i vstřícnost ! Promyslíte si nějaké úpravy a změny na pracovišti, ale podáte ruku i těm, se kterými jste v poslední době měli rozepře.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Upovídanost se vám počátkem týdne může nevyplatit, neb lehce sklouznete ke lžím, či zkreslování skutečnosti, jen abyste na sebe soustředili pozornost, a někdo z kolegů či nadřízených vás usvědčí, prostě vám otevřeně dají najevo, že vám nevěří. Ale jste-li nezadaní, právě vaše tendence při rozhovorech na sebe soustředit pozornost může do okruhu vašich posluchačů přivést osůbku, se kterou se setkáte i následné dny a může to být počátek zajímavého partnerského vztahu.
Zmatek a chaos v zaměstnání vás uprostřed týdne začnou doslova zvedat ze židle, mnozí se domů nejednou vrátíte díky nenadálým pracovním povinnostem až pozdě v noci. Během víkendu díky nedělnímu NOVoluní můžete ve svém životě zažívat pěkný rozruch. Zejména nezadaní by měli sledovat, co se okolo nich děje neb se dá předjímat ""láska na první pohled". Máte-li děti, nedávné neshody s nimi budou zapomenuty a do vašich mileneckých vztahů se vrátí upřímnost a vzájemná podpora...



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Ačkoliv obchodní nabídka, kterou vám kdosi začne vnucovat počátkem týdne bude na první pohled velmi lukrativní, držte se zpátky. Šikovnými dotazy totiž zjistíte, že vaše investice či finanční vklad by neměly žádné zpětné krytí, prostě vám nikdo nebude schopen dát jakoukoliv záruku. To se týká ale i půjčování peněz. Uprostřed týdne vás ukvapená konverzace může přivádět opakovaně do potíží. Snažte se proto mluvit jasně, bez kliček, protože si váš zmatek v myšlení někdo může vyložit po svém, a obvinit vás ze schválností ! Nedělní NOVoluní ve Vahách vám dá sílu před ničím necouvnout. Přijdete dokonce i na způsob, jak vnést harmonii do svého domova. Rozdělíte povinnosti spravedlivě mezi všechny členy rodiny a uděláte to s takovým taktem, že nikdo váš nápad nebude mentorovat..


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Solo akce zkraje týdne mohou způsobit problémy těm z vás, kteří žijí v trvalém partnerství, manželství. Vůbec totiž nebudete mít snahu trávit odpoledne či večery s intimním protějškem, naopak si budete užívat zábavy dle svého rozhodnutí, a nevylučuji, že to budete vy, kdo začne svádět opačné pohlaví, bez ohledu na to, že doma na vás čeká vaše druhá polovička. Uprostřed týdne nebudete mít jasno okolo financí. Nespoléhejte se například na půjčku, či výplatu důchodu, nemocenské, pojištění, protože se dají předjímat zmatky, i třebas díky poruše počítačové sítě, a vy na peníze budete čekat marně.
Během víkendu se cestování nevyhnou ti z vás, kteří se rozhodli pro koupi, prodej či pronájem nějaké nemovitosti. Ale vyloučit nelze ani to, že se vám tak po někom zasteskne, že klidně absolvujete mnoha kilometrovou vzdálenost, abyste ""někomu" sdělili, jak moc máte dotyčnou či dotyčného rádi.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Počátkem týdne vás zcela ovládne fantazie. Ačkoliv jste běžně velmi racionální osůbky, často budete potřebovat i při přecházení křižovatky nasměrování, protože budete tak zamyšlení do sebe, že lehce přehlédnete červenou na semaforu. Uprostřed týdne vyvolá vaše tvrdohlavost a neústupnost konflikt ve vašem partnerství, manželství. Dokonce můžete navodit tak velké napětí, že se vaše drahá polovička sebere, a odejde. Mnozí již delší dobu přemýšlíte jak zvýšit vaše přijmy a nedělní NOVoluní ve Vahách vám nahraje šance, které začnou být jasnější v následných 14-ti dnech. Pokud podnikáte, získáte nové klienty, jste-li zaměstnanci, můžete získat novou a hlavně lépe ohodnocenou práci.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Incident, který způsobíte mezi přáteli zkraje týdne, vás přinutí zastavit se, a připomenout si, jak vás v minulosti osůbka, které neomaleně vyčtete nějakou nepravdu, vždy podporovala, a v případě konfliktu se vás dotyčný či dotyčná nekompromisně zastali. Uprostřed týdne začnete mít pocit, že se snad proti vám všechno spiklo. Vůbec si ničím nebudete jisti, a pokud podlehnete stresu, začne vás pobolívat žaludek. Doporučuji vám zejména ve čtvrtek se někam zašít, nic neřešit ! Naopak ve dnech víkendu si můžete připadat doslova jako znovuzrození ! Pokud v neděli slavíte narozeniny, máte před sebou velmi dynamický rok, ve kterém uděláte zásadní rozhodnutí. Budete velmi aktivní, tvořiví, a to se odrazí velmi pozitivně i ve vašem sexuálním životě...


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem týdne svými paprsky pohladí Venuše spoluvládce vašeho znamení, energickou planetu Mars. Nedivte se, když se k vám začnou stáčet obdivné pohledy kolemjdoucích, budete totiž vyzařovat sexapealem na dálku ! Mnozí si i uvědomíte, že z milostné aférky předchozích dnů se vyklubal velmi hluboký a pevný vztah, a začnete plánovat společnou budoucnost. Velkou nedůvěru ale v mnohých vyvolá uprostřed týdne kybicování někoho z přátel na adresu vašeho intimního partnera či partnerky. Mnozí propadnete skepsi a začnete si namlouvat, že intimní protějšek vás nemiluje, a klidně ukončíte vztah, aniž byste dali protistraně šanci něco vysvětlit. Má-li vaše zaměstnání něco společného s uměním, nebo jste placeni za své nápady, nedělní NOVoluní ve Vahách vám pootevře virtuelně podvědomí a vnukne vám velmi neotřelé a originální nápady. Mnozí Štíři se rozhodnou skoncovat s nějakým zlozvykem, a pokud se nebudete cítit dostatečně silní s nějakým nešvarem skoncovat sami, požádáte o odbornou pomoc...


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne se podaří stabilizovat intimní vztah těm, kteří se domnívali, že partnerství spěje k rozchodu ! Ti kteří nemají zaměstnání, by měli mít úspěch a již okolo úterý budete slavit, protože pracovní smlouvu budete mít v kapse ! Pokud jste se narodili okolo 23.11. pocítíte uprostřed týdne obrovskou vášeň, touhu po tělesném doteku. Buďte ale opatrní, protože někdo se může pokoušet vás svést, ale motivy nebudou upřímné. Pozor si dejte ve společnosti, i mezi přáteli, neb můžete platit útratu za lidi, kteří by vám nikdy nepomohli, ale budou se naoko tvářit jako přátelé. V neděli po probuzení ucítíte jakousi sváteční atmosféru. Je možné, že jednou z příčin bude setkání s vašimi přáteli. V každém případě si během víkendu povšechně užijete spousty legrace, ale nejen to. Budou to přátelé, kteří vás nasměrují k nějakému novému koníčku, mnozí se rozhodnete rozšířit svůj profesní vliv či si zvýšit odbornou kvalifikaci.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pokud jste s intimním protějškem rozhádaní, dostanete počátkem týdne skvělou šanci opět vnést do vztahu pohodu, prostě se smířit ! Opatrní by ale měli být obchodníci. Všechny nabídky si pečlivě prověřujte, někdo se vás totiž pokusí podvést ! Uprostřed týdne se držte pouze faktů, toho co se dá spočítat, co si můžete zpětně ověřit. Jste-li narození okolo 22.12., nepodceňujte podezření, že s vámi někdo z kolegů či nadřízených manipuluje. Hlavně si na sebe nenechávejte přehazovat povinnosti druhých a neberte na sebe odpovědnost někoho jiného. Žádné rozhovory nepodceňujte v neděli, ale ani v následných 14-ti dnech. Příležitosti, které vám víkendové NOVoluní ve Vahách nahraje, mohou otevřít úplně novou kapitolu ve vaší kariéře, profesní oblasti! Mnozí díky setkání s vysoce postaveným či vlivným člověkem začnete v dalším období jakoby od píky, v úplně jiné oblasti



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne se vydejte na nákupy. Objevíte výrobek, který vaší rodině usnadní domácí práce. Povšechně máte zelenou pro nákup věcí, výrobků, či zařízení trvalejší hodnoty. Máte-li nějaké kontakty se zahraničím, zprávy, které dostanete uprostřed týdne, budou velmi matoucí. Zejména to platí pro obchodníky, neb zjistíte, že vám například odběratel neuhradil zboží. Ohlásí-li se vám někdo na návštěvu a bude se jednat o osůbka která přicestovala z jiné země, doporučuji vám se na něco vymluvit, protože návštěva bude účelová, dotyčný vás bude chtít využít, dokonce se může pokusit manipulativně ovlivnit vaše vědomí, mysl. Máte-li něco společného se vzděláním, tedy studujete, učíte, nedělní NOVoluní vám na dalších 14 dní odstartuje velkou škálu možností a může to být spojeno i se zahraničím. Pokud máte nějakou při, či soudní tahanice, v dalších dvou týdnech byste měli obdržet spravedlivé rozhodnutí.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne si stabilizujete svoji pracovní pozici. Pokud podnikáte, dohodnete si s obchodními partnery nové podmínky, které pro vás budou výhodnější a přinesou vám větší zisky. Uprostřed týdne se začnete v intimním partnerství chovat a jednat velmi zmateně. Chvilku z vás bude vyzařovat vášeň, ale vzápětí můžete výčitkami svoji drahou polovičku pěkně otrávit. Jste-li nezadaní a někdo vás ve čtvrtek začne svádět, vemte nohy na ramena a utečte ! Dlužíte-li někomu, dny okolo nedělního NOVoluní vám vnuknou myšlenku, jak peněžní závazek uhradit. I na dalších 14 dní dostáváte šanci udělat si ve svých financích pořádek ! NOV mnohým Rybkám také ukáže na možnost vydělat peníze tvořivostí, takže zejména umělecky nadané Rybky mají velkou šanci přijít na způsob, jak zpeněžit svoje nadání, svůj talent !