Jdi na obsah Jdi na menu
 


41. týden

9. 10. 2007

Týdenní e-horoskopy pro 41. týden od 8. 10. do 14. 10. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce je ve znamení Váhy do 23. 10. 2007 a tím nám také ohlašuje, že nastává astronomický podzim.
Merkur je ve znamení Štíra. Od pátku 12.10.2007 bude mít retrográdní směr a to až do 1.11.2007. Co vám to nese se dozvíte u vašeho Slunečního znamení.
Venuše toto pondělí 8.10.2007 vstoupí do znamení Panny a setrvá zde do 8.11.2007.
Mars je ve znamení Raka.
Jupiter je  ve znamení Střelce.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb. Retrográdní pohyb bude mít až do soboty odpoledne 24.11.2007 kdy opět nabere přímý směr.
Neptun je ve Vodnáři, retrográdní bude do  31.10.2007 
Pluto je ve znamení Střelce, od 7.9. má opět přímý směr.

Ve čvtrtek 11.10.2007
nastane v 7:01hod NOVoluní na 17° 30´ ve znamení Váhy.
Novoluni je okamžik, ve kterém se spojí světla Slunce a Luna.
Znamení Váhy jsou jediným astrologickým znamením, které mají jako symbol předmět,
a tím jsou Váhy, mající ve zvěrokruhu v popisu práce např. vztahy.
Už tedy asi tušíte, co bude námětem tohoto NOVu.
Je to malá výzva podívat se na naše vztahy a je jedno zda intimní, pracovní, příbuzenské, a napravit chyby, pokud to "někde skřípe"...
Potvrzuje to i aspekt který Slunce a Luna v momentu NOVu vytvoří s planetou náhlých změn Uranem.
Jedná se o tkzvn. Kvinkunx, který nás vybídne nejenom si ujasnit představu o sobě,
ale mnozí mohou být i nějakou okolností přinuceni k přehodnocení vlastních postojů vůči lidem okolo sebe.
NOV bude mít velký vliv zejména pro Váhy které slaví okolo NOVu narozeniny, ale také pro protilehlé znamení, tedy Berany, ale také Raky a Kozorohy.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Nenechte se první dny týdne vyvést z rovnováhy kolegy v zaměstnání. Vyhněte se i podpisu smluv neb se dá předjímat, že pro sebe nevyjednáte ty nejvhodnější podmínky. Mírně vám začne podrážet nohy od pátku i planeta komunikace Merkur. Možná vám skazí náladu nepozorný soused, který zapomene utáhnout kohoutek a z bytu vám díky tomu udělá jedno velké jezero. To vás přiměje zajít na nejbližší pobočku pojišťovny. Jistota a bezpečí budou až do 1.11. vaší prioritou a vy si uvědomíte jak je pro vaši pohodu důležité vidět úsměv na tvářích vašich blízských. Kontrolujte si pečlivě také zda máte vše uhrazeno v termínu...! Víkendové dny vám nabízí milé zklidnění, narůst energie. Vládce vašeho znamení bude v krásném aspektu na planetu lásky Venuši, což je vždy předzvěstí romantiky, vášně,  mnohé Berany čeká nejedna společenská událost....Ale v každém případě ucítíte silnou touhu po svém protějšku...

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pondělní odpoledne sami sobě můžete pokazit nějakou nepravdou, lží, a tím tratít na autoritě a důvěřivosti. Ve středu se snažte v zaměstnání kontrolovat po sobě vše, neb budete pod ostrým zrakem svých kolegů i nadřízeného. To podpoří i NOVoluní ve čtvrtek, neb vám jasně ukáže nejenže jak zvládáte denní povinnosti a jak jste schopni zkloubit svoje pracovní povinnosti s povinnostmi na domácí půdě, ale pokud jste s kolegy v nějakém sporu, vybídne vás, abyste se zamysleli, jaký podíl na tom nesete vy. Spoléhejte se na vašeho vládce Venuši. Zejména během víkendu si dosytosti užijete romantiky, bude vám dodávat sexuální apetit, takže to v intimnostech bude příjemně jiskřit ! Umožní vám jakékoliv vztahové problémy zklidnit.

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne se snažte zejména na domáci půdě kontrolovat rychlost, s jakou budete slovně reagovat. Můžete něchtěně a třebas i v dobrém rozmaru říci dle vašeho mínění nějakou legrácku, ale druhá strana se může cítit ublížená. V pátek se vládce vašeho znamení Merkur otočí do retrográdního pohybu a vy postupně začnete cítit účinek jeho zpětného pohybu. Projeví se to nespokojeností, nebo obavami o zdraví, problémy se spolupracovníky, kolegy, etc. neb budete težko hledat společnou řeč, a vůči rodině budete minimálně nepříjemní ve věcech pořádku a chodu rodiny. V práci se průběžně během vlivu retrográdity Merkura tedy až do 1.11. patrně objeví nějaké zádrhele či zdržení...Ale pokud nebudete nechávat všechno na poslední chvíli, ani tento vliv nemusíte pocítit.

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pokud budete nuceni první dva dny týdne jednat okolo bydlení, bytu či nějaké nemovitosti, podpis odložte až na druhou polovinu týdne. Doma se snažte zachovat klid a hájemství dalších členů rodiny. Budete mít totiž tendenci narušovat jejich soukromí, což by mohlo vyvolávat naprosto zbytečné střety. Se svou si od pátku přijde planeta rozumu Merkur a jeji vliv se vice či méně bude prolínat do všech vašich činností až do 1.11. Pokud budete např. cestovat a neověříte-li si spoje, ubytování atd., můžete zažívat nějaké nepříjemnosti. Takže zde je rada, jak tomu zabráníte -> na nic netlačte, důležitá rozhodnutí odložte. Mohou se objevit i nějaké nepředvídatelné starosti kvůli dětem nebo si sami sobě způsobíte potíže kvůli své netaktní či arogantní vtipnosti. Proto se během retrográdního pohybu této planety vyhněte všem rozhovorům o citech, v nichž byste natropili více škody než užitku a neslibujte rodině to, o čem si nebudete jisti, že můžete splnit.

E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Milí Lvi ! Probudili jste se do naprosto skvělého týdne. Z jedné strany vašeho vládce houpe mystická planeta Neptun a z druhé přeje kouskem štěstí Jupiter. Budete se déky tmu cítit plni síly , fyzičku i psychiku máte prostě na vzestupu, ale především dostanete všestranné možnosti, jak rozšířit pole své působnosti. Nastává vám tedy období expanze, úspěchů...Ale ani vy se nevyhnete vlivu retrográdní planety Merkur neb od pátku může udělat z vašeho domova doslova slovní bojiště. Postoje i názory můžete měnit totiž tak překvapivě rychle, že nikomu nebude jasné co vlastně chcete a navíc vám nic nebude vyhovovat, takže sem tam až do 1.11. nějaký konflikt můžete sami vyvolat. Během víkendu se dá předjímat cestování, do míst kde jste trávili dětství. Nemusí to být cestování fyzické, mnozí se třebas nejednou zadumají a zavzpomínají na dětsví, rodiče, prarodiče..

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

V pondělí se probudíte s Lunou ve vašem znamení, a pod jejím vlivem budete až do úterního večera. Jsou to pro vás dny kdy stihnete spoustu věcí a díky své praktičnosti a preciznosti nebudete dělat chyby. Sami sobě můžete škodit sklony ""mít všechno v lajně"". Ačkoliv jste zvyklí spoléhat se na své myšlení a intelekt, věřte, že po dobu retrográdního pohybu planety Merkur tedy od pátku až do 1.11. bude mnohé jinak...Pro vás se jeho vliv projeví zejména v oblasti duševních výkonů a duševní činnosti obecně. Budete se dostávat do situací, kdy si nebudete schopni vzpomenout na naprostou banalitu, pokud budet psát např. dopis tak vám občas budou chybět slova a najednou si ani nebudete schopni vzpomenout, proč ten dopis vlastně píšete...pokud si vzpomenete, komu jste to vlastně chtěli psát...?!?


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Váhy narozené kolem 11.10. budou mít v ročním horoskopu NOVoluní, což je velmi významné. Znamená to že máte před sebou rok, ve kterém si asi klidu moc neužijete neb budete velice často zaneprázdněni ale na stranu druhou se budete snažit upevnít rodinná pouta, zcelit rodinu, což pro některé Panny znamená sňatek, pro jiné početí potomka, etc... Od pátku až do 1.11., tedy po celé období retrográdního pohybu Merkura si musí všechny Panny dávat pozor na osobní finance. Nejen pečlivě zvažujte za co utrácíte, ale hlídejte si peněženku a osobní věci všeobecně. Pokud vás v uvedeném období napadne jak přijít k penězům, tak si svoje vize raději s někým prokonzultujte, neb místo zisků byste mohli sami sebe dostat do finančních a materielních potíží. A vězte že všechno v počátku bude zdánlivě vypadat velmi lákavě...

H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Slova ani tento týden nebudete muset hledat, a je pravdou že k těm mírně ostřejším nebudete mít daleko. Na stranu druhou vám to dává šanci otevřeně poukázat na nešvary okolo sebe, na to co se vám nelíbí. Od pátku začne couvat Merkur, což by vás mělo přimět k přemýšlení a k dořešení problémů, které byly díky rychlému tempu života v minulých týdnech zanedbány nebo odsunuty.
Také asi zpozorujete, že vám to až příliš moc mluví, jako by proud vaší výmluvnosti nebyl k zastavení. Jenže kvantita není kvalita. Nikdo vám nebude rozumět, a vy nebude schopni obhájit svoje názory ani postoje. Prostě slovní i myšlenkový zmatek. Pamatujte si až 1.11., že vaše  impulzivita by mohla být špatným rádcem, tak nezapomeňte na brzdy !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

První dny týdne se můžete cítit mírně vedle, problém vám bude zejména dělat soustředění se na maličkosti. Bude dobré i nepodlehnout euforii skvělé nabídky a zejména první dva dny na nic bez rozmyšlení nekývněte, natož abyste se k něčemu upsali ! Od pátku se nespoléhejte ani na svoje rozumové schpnosti, neb Merkur bude až do 1.11. v retrográdním pohybu.. Pokud budete muset mluvit odborně s kolegy či na veřejnosti, velmi pečlivě se připravte, a zvažujte každé slovo předem. To se týká také cestování, protože se velmi lehce můžete splést nebo třeba ve vlaku zaspat - a probudíte se až v depu, ve městě, které vůbec neznáte. Připravte se i na to, že vaše myšlenky se stočí hluboko do nitra...což vás mnohé vrátí do dětství a probudí to nějakou dávno zapadlou nepříjemnost, kterou jste kdysi prožili.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Snažte se hned od pondělního rána vnést cit do vašich slov i jednání. Budete občas připomínat robota, vše budete dělat mechanicky, stejně tak budete reagovat na lidi okolo sebe. Věřte, stačí menší úsměv na tváři a nebudete působit tak stroze ! Od pátku začne retrográdní Merkur prověřovat vaše vztahy a přátelství, plány, kariéru ale také může dojít k nějakým zmatkům v komunikaci, v datech, záměně místa nebo času. Možná že také postupně zjistíte, že sice máte přehršle známých, ale nejedná se o přátelství - tak, abyste se na ně mohli spolehnout. Pokud se budete cítit zklamaní, vemte období až do 1.11. z té druhé stránky, jako síto, kdy oddělíte zrno od plev a v budoucnu v případě nesnází budete mít jasno, na koho se můžete obrátit a na koho ne. Je to i o tom, že možná zjistíte, že jste důvěřovali a ochotně pomáhali lidem, kteří vám v případě nouze ani nezvednou telefon.


K

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nedivte se krásnům snům a nápadům ! Nese vám je krásný trigon Neptuna ve vašem znamení na Slunce. Máte před sebou dny, ve kterých si můžete splnit nějaký sen, postoupit v kariéře, nebo se dočkáte konečně zvýšení platu...těch možností je spousta, ale jedná se o pozitivní vliv. Roztruch vám od pátku vnese do vašich aktivit retrográdní Merkur. Nesnažte se za každou cenu přitakávat nadřízeným ani nepolevujte při jednání s úřady. U mnohých Vodnářů se do 1.11. může objevit nějaká úřední potíž či omezení. Jako jediné znamení vám ale svým způsobem zpětný pohyb planety Merkur prospěje, a to zejména v případě, že jste prodejci či obchodní zástupci. Vaše vyjadřování a slovní zásoba bude natolik přesvědčivá, že budete schopni prodat i bublinku do vodováhy..Zde je nutné ale upozornit, abyste se drželi nějakých mantinelů, a krotili svůj temperament.


L

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Milé Rybky ! Ohlídejte si svoji důvěřivost a buďte ostražití počátkem týdne ve vztahu k listinám. Například nabídka na první pohled lákavá a spěch nabízejícího bude pro vás impulzem si ještě všechno znovu přečíst a zjistíte, že jste velmi podstané odstavce jenom přelétli očima. Od středy až do 1.11., tedy po dobu retrográdního pohybu planety Merkur (jakoby couval) nepodepisujte žádné listiny, smlouvy ani dohody, bez advokáta za zády. V případě cestování bude dobré prověřovat naprosto všechno. Pokud budete cestovat vozem, nechte zkontrolovat jeho technický stav, pokud hromadnými prostředky, prověřte si všechny spoje a okolnosti. A vůbec se nedivte, když vám najednou nepůjde mobil nebo internet. Můžete tomu předejít např.tím že zkontrolujete všechny kapaliny ve voze, budete dělat pravidelnou údržbu počítače..etc..