Jdi na obsah Jdi na menu
 


41. týden 2009

30. 9. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 41. týden od 5.10. do 11.10.2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Vah
a setrvá zde do 23.10. kdy v 8:58hod vstoupí do znamení
Štíra


Merkur
je v znamením Panny.
V pondělí 7.9. v 6:47 hod se otočil do retrográdního směru a až do 29.září bude pokoušet naši trpělivost.
Ve znamení Panny setrvá do 10.10. Tento den v 5:45hod opět vstoupí do znamení Vah.


Venuše
putuje znamením Panny.


Mars
prochází znamením Raka.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru. Do přímého směru se opětovně otočí 13.10.2009 v 5:53hod.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

 

 

 A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Konstelace v prvních dnech týdne vám sice dodají energii, ale probudí i vaši agresivitu, hádavost, tak se hlídejte, ať sami zbytečně nevyvoláváte konflikty ! Budete-li potřebovat v něčem poradit uprostřed týdne, obraťte se na sourozence, příbuzné. Okolo čtvrtka budete velkorysí, vstřícní a tak klidně podáte ruku i sousedovi, se kterým vedete dlouhodoběji ostřejší spor. Zato během víkendu budete umínění, s tendencí dělat unáhlená rozhodnutí v neprospěch ostatních. Pokud ale oslovíte rodinu, dostanete příležitost bez emocí probrat, co se komu doma nelíbí, co byste na domácí půdě mohli ba měli změnit!


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Citově nejistí budete zkraje týdne. Dokonce můžete být oproti vašim zvyklostem slovně agresivní a vyčtete sousedovi či někomu z blízkých příbuzných něco z velmi dávné minulosti. Uprostřed týdne soustřeďte pozornost do oblasti financí, neb máte šanci udělat důležité rozhodnutí. Může jít o sloučení příjmů s intimním partnerem na jeden účet, nebo změnu banky, neb nová vám nabídne skvělé podmínky. Vše co podniknete během víkendu, budete dělat pro zábavu, potěšení ! Což přivítají hlavně vaše děti a intimní protějšek. Nerozhodí vás ani aféra, která se bude stáčet k vaší širší rodině. Někdo z příbuzných začne řešit svoje trable v zaměstnání, a bude nutit ostatní, aby mu dali zapravdu. Vy mu ale přitakávat nebudete, a tak se velmi snadno můžete na několik dnů stát černými ovcemi vašeho rodu.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne se snažte kontrolovat, zejména když budete mezi vícero lidmi. Jakmile se totiž ocitnete např. uprostřed davu, začnete se chovat velmi nestandartně, občas dokonce vztekle a lidé si o vás za zády začnou šuškat, že jste nějací divní. Uprostřed týdne zaznamenáte, že vám ostatní v rozhovorech nestíhají. Nedivte se, neb Luna bude putovat vašim znamením, proto budete mluvit jako o závod. Skvělé je to, že Luna bude příjemně postavena vůči Slunci, tak si ujasníte, jakým směrem by se měl ubírat váš život a dokonce si vytyčíte nějaký dlouhodobější cíl. Během víkendu budete nejednou zaneprázdněni díky nákupní horečce. Na nákupy ale nechoďte sami, neb budete mírně agresivnější, a klidně se pohádáte o výrobek, který bude ve slevě, a na vás již nezbyde ani jeden kousek.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Podnikáte-li, počátkem týdne mnohé rozčílí konkurence. Jakákoliv řešení ale odložte na konec týdne, neb budete rozemné promyslet si strategii. Pozor si dejte ale na to, jakým způsobem a proti komu namíříte svoji nespokojenost, neb lehce můžete sklouznout i v malou agresivitu. Uprostřed týdne se budete nejenže vyhýbat hlučným diskusím, ale i místům, kde bude více lidí. Takže na nějaké nákupy v supermarketu či holaryjooo večer to až do pátku nevypadá, prostě se mezi větším množstvím lidí nebudete cítit dobře. Setkání s příbuznými během víkendu vás vrátí do dětských let. Začnete v duchu vzpomínat na spolužáky, prarodiče, a je jasné, že se přidá i nostalgie, protože si uvědomíte, že s mnoha lidmi se již nemůžete sejít, neb odešli za světlem.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Zkraje týdne vám budou obohacovat spánek živé sny, díky kterým se nejednou v noci probudíte, ráno budete unavení, nevyspalí a ještě ku tomu zmatení, neb si nebudete jisti, zda nemáte zvednout telefon a ověřit si, zda událost, o které se vám zdálo, se náhodou nestala.
Uprostřed týdne dostanete šanci si nejedno svoje přání či sen splnit! Může jít o další studium, úspěch budou mít i ti, kteří se živí informacemi, slovem, komunikací ! Ve dnech víkendu vás popadne nejednou divná nálada, a tak se budete snažit, abyste s intimním protějškem nepotkávali známé, ani přátele. Naopak lze předjímat, že se spolu vydáte na nějaké tajemné, utajené místo, které bude opředeno záhadami !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Zkraje týdne si ohlídejte tendenci chovat se netaktně. Držte se co nejvíce zpátky, abyste někomu v návalu upřímného vzteku  neublížili. Zejména si odpusťte komentáře, kdo vydělává víc, čí rodina má větší majetek neb tím byste intimního partnera či partnerku pěkně naštvali!
Uprostřed týdne ucítíte za zády nejednou ostří zrak nadřízených, ale vás to nevyvede z rovnováhy. Jejich kontrolování co děláte a jak to děláte, bude mít jediný účel. Vybírat budou pracovníka, kterému nabídnou vyšší post, což vy budete vědět a tak nikomu nedáte záminku k jakékoliv kritice vaší práce ! Ve dnech víkendu budete mít pro přátele dveře bytu doslova dokořán, dokonce klidně zanedbáte nějaké rodinné povinnosti. Je otázkou, jak rodina bude vnímat to, že přátelé se u vás budou chovat jako doma, ale členové rodiny nebudou mít chvilku soukromí. Tím si ale otestujete, zda respektují vaše přátelské vztahy, což bude užitečná lekce !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Zkraje týdne vás mohou konstelace ponoukat ke zbrklosti, hádavosti, ukvapenému rozhodování, dokonce i nečekaným agresivním výpadům, a na to vaši blízcí nejsou zvyklí, neboť milují vaši pohodu a diplomatické chování, takže troška kontroly vám až do středy prospěje ! Pokud okolo čtvrtka slavíte narozeniny, vkročíte si do roku, ve kterém si povšechně začnete užívat úspěchu v povolání, pozitivních změn v osobním životě, což by pro některé Váhy mohlo znamenat zasnoubení, svatbu či přírůstek do rodiny ! Pokud slavíte narozeniny ve dnech víkendu, překvapí vás kolegové gratulací, a dokonce i nadřízený, se kterým vedete nějaký spor, neopomene a poblahopřeje vám ! Tak si nakupte na sobotu i neděli pořádné zásoby, ať máte pro gratulanty všeho dostatek !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Snažte se udržet sami sebe v klidu počátkem týdne, třebas tím, že si občas dopřejete procházky v přírodě. Hlavně se nerozčilujte, neb i tak se dá předjímat menší problém se žaludkem, a hněvem byste bolest potažmo problémy s trávením ještě zesílili. Uprostřed týdne se spoléhejte na svou intuici ! Dopředu totiž odhadnete, co kdo řekne, na co myslí, co se za chvilku stane. Pokud vám někdo naznačí, že jste snad jasnovidci, bude mít svým způsobem pravdu, neb se vám doslova otevře v podvědomí "třetí oko"...Zajímavá informace, kterou obdržíte během víkendu, ve vás vyvolá touhu zjistit podrobnosti o kořenech vašeho rodu. Mnozí díky tomu zjistíte skutečnosti, které vám trošku zvýší hladinu adrenalinu, neb se dostanete na větev jednoho z předků, který pocházel či pocházela ze zahraničí, a nelze vyloučit, že z velmi exotické země !!


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Ačkoliv to není vaší parketou, počátkem týdne se přesvědčíte, že i vy umíte pořádně žárlit ! Nějaké gesto či pohled vašeho intimního protějšku vás znejistí a vy začnete kontrolovat i pohyby partnera či partnerky, kam jde, i s kým telefonuje ! Pokud uprostřed týdne podepíšete smlouvu, dohodu o spolupráci, etc..budete v budoucím období s výsledky velmi spokojeni. Okolo čtvrtka si v partnerství potažmo manželství začnete s intimním protějškem cvrlikat do noty, a vůbec nelze vyloučit, že ti kteří žijí ve vztahu "na divoko", se odhodlají k vážnějšímu ba závaznému partnerskému slibu. Během víkendu nepodléhejte své stále se měnící náladě, protože tím můžete odstartovat opětovně nedorozumění, která mohou vyvrcholit partnerským  konfliktem. Tak si někam poznamenejte, že pokud vaše drahá polovička nebude mít náladu na něžnosti, měli byste to respektovat, neb to, že nebudete naladěni na stejnou vlnovou délku neznamená, že vás partner či partnerka nemilují!

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Atmosféra u vás doma může počátkem týdne připomínat bitevní pole. Nikdo s nikým nebude mluvit, všichni můžete být zamračení a nevrlí. Hlavní postavou nepohody budete vy, ale marně si budete lámat hlavu, čím jste to vlastně vyvolali ! Naopak uprostřed týdne budete klidní, spokojení, a to díky úspěchu v zaměstnání, ve své profesi, tedy v  kariéře. Může se jednat o novou pracovní smlouvu, či se vám podaří odstranit překážku, která bránila vašemu vzestupu a lepšímu profesnímu postavení. Během víkendu se mnozí nevyhnete udivenému pohledu své drahé polovičky. Budete dělat dojem, jako by vás popadl kuchařský amok ! Sobotu i neděli totiž můžete trávit převážně v kuchyni a nutit svoji drahou polovičku hodnotit vaše kulinářské umění!



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne se nejednou rozlobíte sami na sebe. Naštve vás totiž nějaký osobní zlozvyk. A to bude dobře, neb máte skvělou šanci skoncovat s něčím, co vás například ráno zdržuje, což může být kouření, vícero šálků kávy bez kterých ""nenastartujete" etc.. Uprostřed týdne se do žádné práce dobrovolně hrnout nebudete, a mnozí z vás si dokonce prodlouží víkend. Prostě si vezmete ve čtvrtek dovolenou a odjedete pryč. Asi tím překvapíte nejen sebe, rodinu, ale i nadřízené, ale touha po dobrodružství a cestování může být u mnohých tak silná, že risknete klidně i neplacené volno, abyste si dosytosti užili cestování, romantiky, svých potomků, intimního partnera. Během víkendu si mnozí v duchu řeknete, že stávající zaměstnání nevyhovuje vašim požadavkům. Nelze vyloučit, že začnete i sepisovat výpověď. Poslechněte rodinu, a neunáhlujte se, neb váš úsudek nebude objektivní, a můžete udělat nevratnou chybu !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Máte-li dospělé děti, počátkem týdne zjistíte, že mají potíže s financemi. Uvědomíte si, že nad nimi visí doslova Damoklův meč a tak usednete nad svým kontem a zvažíte co musíte uhradit, co posečká, neb vám bude jasné, že bez vaší pomoci tuto krizi nezvládnou. Pokud jste v nedávném období navázali vztah, je možné, že se v první polovině tohoto týdne dostanete do finančních problémů díky mileneckému vztahu. Jenže ani není vyloučeno, že půjde o nevěru, ktará vás přijde pěkně draho ! Zato uprostřed týdne se začnete cítit skvěle. Všem v rodině budete dávat najevo slovně i pohlazením, jak je máte rádi. Což bude i skvělá příležitost opět se sblížit i s intimním partnerem a smazat rozmíšky, spory. Navíc okolo čtvrtka budete velmi vášniví, takže udobřování bude určitě pokračovat i v ložnici ! Během víkendu mnozí překonáte sami sebe a odhodláte se k velmi riskantnímu trávení volného času. Seskok padákem mne napadlo jako první, ale může to být cokoliv, co vám zvedne hladinu adrenalinu, poskytne romantiku, a hlavně pocit, že umíte překonat vlastní strach!