Jdi na obsah Jdi na menu
 


41. týden 2008

6. 10. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 41. týden od 6. 10. do 12. 10. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
v pondělí 22.9.2008
v 17:54hod...vstoupilo do znamení
Vah...
tedy nastala
Podzimní rovnodennost...
a ohlasil se nám astronomický podzimu...
Rovnodennost proto že den a noc mají stejnou délku.
Ve znamení Vah Slunce setrvá do 23.10.2008...

Merkur
setrvá ve znamení Vah až do 4.11.2008.
Ve středu 24. září se Merkur otočí do retrográdního směru,
přímý směr nabere 15. října...

Venuše
opustí znamení Vah 24.9.2008 a vstoupí do znamení Štíra
kde setrvá do 18.10.2008

Mars
je od 4.10.2008 ve znamení Štíra, kde setrvá do 16.11.2008.

Jupiter
je ve znamení Kozoroha.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.

Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr.
2.11.2008 ráno nabere opět přímý směr.

Pluto
je ve znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008.... 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Luna s Jupiterem vám počátkem týdne vytvoří skvělé podmínky  pro finanční a hmotné záležitosti ve vztahu k vaší rodině - domovu. Pozor ale na to, abyste nerozdávali "rodinné stříbro" neb budete až příliš velkorysí a mohlo by to skončit sponzorováním někoho z blízských příbuzných !
Máte-li děti, zažijete asi velmi rušné dny uprostřed týdne neb jejich akce vyzkouší do jaké míry umíte zachovat klid a jednat rozvážně..Ale nejásejte pokud děti nemáte - mmnozí zažijí rozruch na domácí půdě neb názory jemnějšího pohlaví budou narážet na mužskou tvrdohlavost, anebo muži budou naprosto neschopni pochopit umanutost žen v rodině...
Naprosto vás odzbrojí v tom pozitivním smyslu zpráva, kterou se dozvíte během víkendu. Bude to vzpruha pro vaši psychiku ale i velká motivace - zejména starat se o své zdraví neb si uvědomíte, že někdo vás bude v budoucím obodobí potřebovat v plné síle !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Vaše výřečnost bude nabývat stále na síle zkraje týdne. Možná i zjistíte, že by vám nedělalo problémy ani mluvit před větším množstvím lidí. Zejména ti kteří pracují s veřejností ucítí jak snadno s druhými komunikují...
Sny uprostřed týdne budete mít tak živé, že budete nuceni občas se štípnout zda jste již úplně procitli...Díky tomu se budete cítit rozlámaní ale to vám nebudete bránit pustit se do křížku s člověkem který ve vaší přítomnosti bude kázat bludy a ještě vám je vnucovat...
Únavu pocítíte během víkendu - tak se snažte odpočívat a relaxovat ! Máte-li v plánu nějakou tůru či delší procházky, asi to nebude to pravé ořechové...budete pomalejší než ostatní.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne může mít mnoho lidí okolo vás pocit, že jste nositeli "štěstí""...Kamkoliv totiž přijdete vnesete vlídnost. Hlídejte si ale aby jste to nepřehnali neb nemusíte odhadnout správnou míru a štědří můžete být na nesprávném místě !
Naopak pohled na bankovní konto vás může mírně vyděsit od středy. Platby se kterými jste počítali budou v nedohlednu. Zauvažujete-li o ""rychlé půjčce"" neunáhlujte se a vyčkejte - vše následně vyřeší a vy budete bez zbytečných dluhů..
Výlety, romantika...to jsou témata tohoto víkendu ! Budete velmi rozverní, a pokud máte děti, vymyslíte jim skvělý program. Vzpomenete si i na nápad či projekt který jste nemohli realizovat a asi to bude téma mnohých rozhovorů...


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Uvědomit si že i vy jste autorita dostanete počátkem týdne..Jenže můžete být při tom i ponořeni do svých citů a emocí tak, že nebudete schopni vnímat okolí nestranně.
Bouřlivá hádka mezi vámi a intimním partnerem může nastat uprostřed týdne. Dejte svému protějšku čas vydechnout, a řešení problémů nechte na víkend - zbytečně byste se licitovali a vyčítali si chyby, které možná ten druhý ani nemá...!
Víkend moc klidný nebude ! Objíždění příbuzných vám mnohým zabere hodně času, ale najdete si chvilku a vychutnáte si podzim krátkou procházkou. Mnozí navštíví kraj svého dětství a bez malé nostalgie a vzpomínánaní se to neobejde...



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

První dny v týdnu se budete cítit skvěle když dostanete možnost v klidu rozjímat někde o samotě v ústraní. Bude to pro vás velmi prospěšné neb během víkendu vaše energie putovala ve prospěch ostatních a tak ""nabrat dech"" na další dny vám přijde vhod.
Uprostřed týdne se hned poránu na sebe prevetivně usmějte neb optimismus se vám bude hodit. V zaměstnání občas nad kolegy či nároky nadřízených budete kroutit hlavou a bude-li toho na vás příliš, klidně si  ""trošku"" zařvěte neb potlačovaný stres či zlost se  může projevit žaludečními problémy...
O víkendu se mnozí  vrhnete na domácí práce a pojmete to tak, že budete svými gesty a slovními reakcemi bavit celou rodinu. Prostě ostatním předvedete že i úklid zahrady či renovace bytu může být zábavou !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Spolupráce s druhými zejména ve vztahu k velkým společnostem vám půjde první dny v týdnu od ruky - jen si dejte pozor abyste nedávali víc než za to dostanete ! Přespříliš se můžete angažovat zejména když zjistíte že někdo z přátel či kolegů má nějaké problémy....
Žárlit na partnera by se vám mohlo nevyplatit os středy. Dna totiž můžete trávit hledáním informací abyste ho usvědčili z nějaké nekalosti a dokonce budete schopni si i něco vymyslet, v domění že se "chytí"" do vámi nachystané pasti...nechytí a vy se v zápětí budete stydět co jste to prováděli...
Pozor si dejte na drby a nepodložené informace během víkendu ! Dobře uděláte když jakékoliv nedorozumění okamžitě vysvětlíte a vše si vyřikáte. Váš vládce Merkur je stále retrográdní a díky tomu se snadno zamotáte do nějakých zmatků - ale srozumitelnou komunikací chaosu předejdete !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pokud dnes slavíte narozeniny v pondělí, dá se předjímat že v dalším roce prožijete společenský vzestup, majetkové zlepšení či lepší výdělky. Ku tomu ale budete muset projevit značnou velkorysost, a nepodlehnout klamu že můžete všechno - tedy i např sem-tam porušit nějaká pravidla hry imho zákon...
Domů se mnohým vrátí ""zatoulaná dušička"" uprostřed týdne ale radost z toho mít nebudete. Povšechně na domácí půdě dnes u vás může být víc než rušno. Vy budete vymýšlet změny, ostatní vám budou oponovat. No... zato vždy  večer u vás může být klid - ale díky tomu že nikdo s nikým nebude mluvit..
Vydáte-li se na nákupy během víkendu, věci budete vybírat s velkým vkusem. Zejména oblečení vám v následných dnech kde-kdo pochválí !
Pokud slavíte narozeniny v sobotu, v následných 365 dnech si dávejte pozor na to k čemu se zavážete - svou přehnanou velkorysostí můžete totiž slíbit občas něco, co nebudete moci splnit.



H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Větší obetřetnost bude nutná při cestování počátkem týdne.  Mohou vás nemile překvapit nenadálé výdaje ! Velkou citlivost můžete mít vůči potřebným a začnete v duchu hledat cestičky jak byste jim mohli pomoci, možná že se zapojíte do nějaké humanitární organizace.
S nejbližšími příbuznými si návštěvu nedomlouvejte uprostřed týdne a to platí i pro sourozence...Dny věnujte sami sobe - zamyslete se nad svými zlozvyky, a to se netýká jenom životosprávy ale také chování. Přijdete na to, čím sami sobě škodíte a uděláte rozhodnutí s nějakým nešvarem skoncovat.
Něco vás může během víkendu natolik rozčílit, že se klidně rozhodnete skoncovat se stávajícím zaměstnáním - a to z minuty na minutu..což by nebylo rozumné. Může to vyvolat i setkání s někým, kdo na vás bude působit velmi negativně - ale jedná se o přechodnou záležitost, tak to vydržte !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Vstup do nového týdne vás potěší neb  můžete vsadit na štěstěnu ! Ve hře bude Jupiter a ten by vám měl přinést štěstí v obchodování i ve finančních záležitostech sdílených s druhou osobou. Počátek týdne je skvělý i pro podnikatele !
Uprostřed týdne nepodléhněte skvělým nabídkám a raději myslete na zadní kolečka - do konce měsíce je daleko a vy si zbytečnou a naprosto nepromyšlenou investicí či větším nákupem můžete zadělat na finanční problémy...!
Pokud je vaše profese propojena nějakým způsobem s tvořivostí, během víkendových dnů svými nápady budete převyšovat ostatní ! Dokonce budete mít takový úspěch, že se to neobejde bez oslavy.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Začátkem týdne budete štědří a velkorysí. Mnozí se "plácnete" přes kapsu a domů se vrátíte s náručí plnou dárků. Ale někteří Kozorozi si mohou začít "otevírat zadní vrátka" a sami sebe se začnou ptát zda by nebylo rozumné trošku brzdit v partnerství, zda na vás někde nečeká větší štěstí...a nemusí se jednat pouze o intimní partnerství, ale i obchodní.
Uprostřed týdne nebude rozumné řídit se heslem ""moudřejší ustoupí"...Rekace nějakého člověka budou totiž natolik agresivní, že když ho okamžitě neutnete, bude minimálně zvyšovat hlas a  cosi nelibého ""halekat" na vaši adresu...
Během víkendu se naprosto nečekaně rozhodnete, že doma sedět nebudete a vydáte se na výlet. Uděláte dobře neb po rušném týdnu bude rozumné udělat změnu a vybočit z běžného stereotypu.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V práci se budete cítit uvolněně, příjemně...počátkem týdne. Zjistíte-li že někdo z kolegů má špatnou náladu, okamžitě mu vlijete notnou dávku optimismu. Trpíte-li nějakým zdravotním problémem, zaznamenáte zlepšení.
Zpět do minulosti vás vrátí uprostřed týdne potkání s člověkem, o kterém jste si mysleli že spolu máte účty vyrovnány a nikdy se s ním už nesetkáte. Zamyslete se kdo z vás má čisté svědomí - jste to vy - tak na jeho výčitky nereagujte !
Naskytne-li se vám o víkendových dnech příležitost podepsat doslova exkluzivní smlouvu - moje rada zní vyčkejte a nespěchejte !  Další šanci totiž dostanete v dalším týdnu a podmínky budou ještě lukrativnější !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne si uvědomíte jak je pro vaši kariéru důležité pohodové prostředí a poklidné vztahy nejen s nadřízenými a autoritami ale i kolegy. To ve vás probudí potřebu stmelit vztahy s lidmi kteří jsou součástí vaší kariéry a společenského uplatnění.
Razance s jakou se uprostřed týdne ""projeví"" někdo z přátel vás přinutí k zamyšlení zda jste někde neudělali chybu. Dominance člověka kterému jste pomohli ""na nohy"" a on se bude tvářit že vlastně pomohl on vám vás asi naštve - bude ale rozumné držet se hesla""každý chvilku tahá pilku"...!
Luna ve vašem znamení bude po celý víkend. V sobotu vytvoří  trigon k Martu...Mnozí díky tomu budete velmi rychle reagovat ale i takticky oponovat. Občas zejména opačné pohlaví přivedete do rozpaků a nechtěně vyvolávate něčí podrážděnost.