Jdi na obsah Jdi na menu
 


41. týden 2011

10. 10. 2011

 Týdenní e-horoskopy pro 41. týden od 10.10. do 16.10. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

  

Slunce
putuje znamením Vah.
 
 
Také
Merkur
putuje znamením Vah
kde setrvá do 13.10.2011.
Ve středu posel bohů vstoupí do Štíra,
kde setrvá do 2.11.
 
 
 
Venuše
je ve Štíru,
kde setrvá do 2.11.2011.
 
 
 
 
Mars
je ve Lvu,
kde setrvá do 11.11.
 
 
Jupiter
je retrográdní a prochází znamením Býka.
Couvat bude až do 25.12.2011...
 
 
 
Saturn
je ve Vahách,
a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 13.10.
 
 
Retrográdní
Uran
je v energickém znamení Berana,
kde setrvá až do 6.3.2019
 
 
Neptun
je retrográdní a
putujeoriginálním a rebelským Vodnářem.
Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011.
Dosvého domicilu, mystického znamení Ryb,
vpluje 3.2.2012.
 
 
Pluto
je ve znameníKozoroha.
 
 
 
Fáze Luny.
Luna přibývá. Ve středu, ještě než vyjde Slunce,
nastane
Úplněk v Beranu.
 
 
 
 
Beran (21.3. - 21.4.)
 
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars - polarita Yang
 
Vážnějšímu rozhovoru v intimním partnerství se v tomto týdnu nevyhnete. Pokud podnikáte, i zde se okolo středy dají předjímat vážnější diskuse. Můžete si svou pozici v partnerství povšechně upevnit, ale bude to chtít vést dialogy v klidu. Během víkendu raději nechoďte na nákupy, budete mít hádavou náladu.
 
 
Býk (22.4. - 21.5.)
 
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin
 
V první polovině týdne vám prospěje dělat ústupky, prostě se snažte s lidmi vždy dohodnout po dobrém. Zejména když v zaměstnání rozhodne vedení udělat menší změny. Pokud se nadřízeným postavíte, nic si tím nepomůžete, protože jejich rozhodnutí nezvrátíte. Energii a čas raději investujte do svého zdraví, zvyšujte si imunitu, třebas pravidelným sprchováním studenou vodou a větším přísunem vitaminu C, nebo vás ke konci týdne skolí viróza. 
 
 
Blíženci (22.5. - 21.6.)
 
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang
 
Nezadaní dostanou v první polovině týdne příležitost k seznámení, a může se z toho vyvinout romantický vztah, kterému nebude chybět ani vášeň, ani žárlivost. Zadané naopak čeká v druhé polovině týdne zkouška trpělivosti, protože se atmosféra ve vztahu ochladí, a hvězdy prověří, zda má vaše partnerství stabilní základy.
 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
 
Radost vám v tomto týdnu budou dělat děti, naopak z dříve narozených můžete mít vrásky na čele, protože začnou otevřeně mluvit o dědictví. Těmto rozhovorům se nebraňte, protože před nimi stejně neutečete. V druhé polovině týdne se na plný úvazek věnujte příbuzným, zejména dříve narozeným, naopak s příteli se nescházejte ve dnech víkendu.
 
 
Lev (22.7. - 22.8.)
 
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang
 
Tento týden investujete čas i energii do bydlení. Takže se dají předjímat úpravy v bytě, generální úklid si uděláte i na zahradě. Skřípat to začne v druhé polovině týdne mezi vámi a sousedy, nebo nejbližšími příbuznými. Příčinou bude vaše malá tolerance k jiným názorům. Na to si dejte pozor, protože si vztahy můžete pošramotit do té míry, že se přestanete zdravit se sousedy, nebo příbuzní vám nebudou v následném týdnu zvedat telefon. 
 
 
 
 
Panna (23.8. - 22.9.)
 
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - polarita Yin
 
Sice si v první polovině týdne přijdete ke slušné sumičce, ale v druhé polovině si i přesto budete muset utáhnout opasek a začít šetřit. Příčinou může být i nečekaná platba kurzu nebo večerní školy, na kterou se přihlásíte vy nebo někdo z rodiny, ale horoskop nevylučuje, že o nějaké peníze přijdete díky nespravedlivému rozsudku. 
 
 
Váhy (23.9. - 23.10.)
 
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang
 
Pokud nebudete spokojeni se svých vzhledem, chováním, vztahy, nebědujte, ale něco sami se sebou dělejte! Moc dobře víte, kterými vlastnostmi nebo zlozvyky si škodíte, tak se jich zbavte, a mírná deprese odezní. V druhé polovině týdne se snažte jíst střídmě, nepijte alkohol, protože kromě nevolnosti vás mohou potrápit i ledviny!
 
  
Štír (24.10. - 22.11.)
 
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
 
 
Nedivte se, když se v následných sedmi dnech začnete zajímat o záhady, tajemno, esoteriku. Důvodem může být situace, kdy nechtěně nakouknete do minulosti své rodiny, do života předků, a objevíte tam něco, co pro vás bude přímo mystické. V druhé polovině si držte odstup od lidí, u kterých již na první pohled bude zjevné, že mají zdravotní problémy, nebo se nebudou cítit dobře. Dokážete do sebe jako houba nasát jejich nemoc i problémy!
 
 
Střelec (23.11. - 21.12.)
 
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
 
Možná si v první polovině týdne budete říkat, že nad vámi drží ochranu neviditelná síla, protože jakmile budete potřebovat, vždy se vám ji nezištně dostane. V druhé polovině týdne se raději nepouštějte do rozepří s přáteli, protože vás někdo utne tak bezcitně, že se z toho budete vzpamatovávat celý víkend.  
 
 
Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin
 
Pokud jste nezadaní, není vyloučeno, že se v tomto týdnu jedno přátelství vyvine ve velmi stabilní, romantický vztah. V druhé polovině týdne se připravte na to, že na vás nějaký člověk s autoritou začne vyvíjet nepříjemný tlak, což může být váš nadřízený stejně jako příbuzný, a je možné, že díky tomu začnete zvažovat změnu své kariéry, profese.
 
Vodnář (21.1. - 18.2.)
 
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
 
Využijte v první polovině týdne příležitosti dalšího vzdělávání, protože to nebude dlouho trvat, a vám se budou nové znalosti hodit, a to ve v profesi, kterou se živíte, dokonce nabité vědomosti mohou sehrát hlavní roli ve vaší kariéře. 
 
 
Ryby (19.2. - 20.3.)
 
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin
 
V první polovině týdne se naštvete, pokud vám někdo dluží peníze. Je jedno, zda to bude zaměstnavatel nebo nějaká instituce, na dlužníka si došlápnete. Ostře, ale velmi diplomaticky se o své peníze přihlásíte, a tentokrát se nenecháte opít rohlíkem, budete se tak dlouho připomínat, že vám peníze budou vyplaceny. V druhé polovině týdne se pečlivěji starejte o své zdraví, šeřtete svoje srdíčko a vyhýbejte se riskantním aktivitám, hrozí vám zranění!