Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. týden

14. 1. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 3. týden od 14. 1. do 20. 1. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení KOZOROHA.
V neděli 20.1.2008 v 17:55hod vstoupí do znamení Vodnáře.
Merkur je ve znamení Vodnáře do 14.3.2008.
Venuše je ve znamení Střelce až do čtvrtka 24.1.2008.
Mars je retrográdní ve znamení Raka, direktní pohyb bude mít opět 31.1.2008. Do znamení Blíženců díky zpětnému pohybu vstoupil na Silvestra 31.12.
Jupiter je od úterý 18.12.2007 ve 20:14hod ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Střelce. V sobotu 26.1.2008 v 4:23hod vstoupí do znamení Kozoroha.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Zejména v pondělí se nespoléhejte na dané slovo, pokud vám někdo něco slíbí, nesplní to a u vás to vyvolá velmi ostrou reakci. Až do středečního rána bude Luna ve vašem znamení. Poškádlí trošku vaše Beraní vlastnosti a tak bude rozumné pro klid a pohodu s lidmi ve vaší blízkosti svoji razanci v jednání krotit. Během dalších dnů se váš vládce Mars postaví proti planetě lásky Venuši. Pro vás to znamená nevstupovat do ostřejších rozhovorů s nejbližšími příbuznými zejména se sourozenci, sousedům se také raději vyhněte. Pokud budete v neděli muset usednout za volant, asi sem tam nějakému jinému řidiči vynadáte, ale to že sami nedodržujete silniční předpisy vám osobně zas tak moc vadit nebude, zato policii asi ano...!


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pracovní povinnosti nebo nečekaný výlet vás může v prvních dnech týdne přivést na místa, kam každý vkročit nemůže. Někteří Býci si uvědomí, že ačkoliv by moc chtěli vyrazit se svým protějškem do společnosti, prozatím bude lepší  "svoji lásku" před očima veřejnosti skrývat. Až do úterý si večery vyšetříte jen pro sebe a budete vychutnávat klid a samotu...Od středy rána bude Luna ve vašem znamení a setrvá zde až do pátku rána. To jsou dny ve kterých neopovrhnete dobrým jídlem a pitím, ale popoženou vás také do kulturních stánků. Během víkendových dnů můžete zažít spory o finance, kterou zaviní nějaká nejasnost v "domací kase", ale může se jednat i o účetnictví, pokud s někým podnikáte.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pokud se chystáte k nějakým změnám v domácnosti, využijte dny do středy neb velmi originálně vyřešíte uspořádání interiéru a konečně budete cítit při návratu domů "teplo domácího krbu".Ve čtvrtek se snažte se svým intimním protějškem najít společnou řeč a nedohadovat se o nepodstatné věci. V pátek ráno v 7:32hod vstoupí Luna do vašeho znamení a pod jejím vlivem ještě budete nedělní ráno. Kdyby vám v tyto dny někdo řekl že ho začínají brnět uši, berte to jako signál že vám to moc mluví ! V sobotu si budete možná připadat že přesně víte dopředu co kdo řekne, co udělá. To bude díky plametě Neptun. V neděli se držte hesla dvakrát měř a jednou řež.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Vaše pondělní snížená schopnost vnímat nebezpečí je impulzem se uklidnit, nepouštět se do žádných sporů ani hádek. Týká se to zejména vaší profesní činnosti. Nejedná se ani o den vhodný k podpisu smluv. Zato ve středu a ve čtvrtek vsaďste na svoji ituici. Dá se předjímat štěstěna ve finančních záležitostech, a pokud v tyto dny podepíšete slmouvu či si s někým plácnete na budoucí spolupráci, neprohloupíte. Až do pátku také pocítíte větší touhu po druhém pohlaví. V sobotu se můžete náhle rozhodnout k nějakému kroku, ale hned se zase stáhnete zpátky a dokonce si mnozí oddechnou, že je vaše Račí intuice včas varovala. V neděli ráno v 9:07hod vstoupí Luna do vašeho znamení. Takže tento den se budete snažit trávit s těmi které máte rádi, doma. Teplo "domácího krbu"a úsměv na tváři nejbližších pro vás bude prioritou.


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

V pondělí i v úterý budete mít dostek energie ale i rozumu nepodlehnout nějakému chvástalovi, který se vám vloudí do života. Ve středu pozitivně ukončíte nějaký vlekoucí se problém týkající se prarodičů či osoby dříve narozené. Od čtvrtka ucítíte že profesně se vám daří, proto se až do pátku snažte být v popředí dění firmy. V případě, že se do vás zakouká některá kolegyně se ale držte zpátky ! Během víkendu se dá předjímat že díky přátelům se seznámite s člověkem, který vás nejenže bude energeticky doslova dobíjet, ale ukáže vám cestu k nějakému vašemu životnímu snu. Možná se bude dokonce jednat o "osudové přátelství"..!

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Nepodlehněte moderním trendům ve výživě. To co vyhovuje ostatním může zrovna vám nadělat víc škody než užitku. Navíc vám v této oblasti někdo bude nabízet produkty, které nemá sám vyzkoušené. V zaměstnání se nesnažte měnit věci za pochodu, v domnění že váš momentální napad je to pravé - příští týden budete mít na danou věc úplně jiný názor. Od středy vám vaše cílevědomost a umírněnost dá schopnost usměrňovat ty, kterým bude scházet stejná míra klidu. A věřte že se to nervozními a uspěchanými lidmi okolo vás až do pátku bude jenom hemžit ! Patrně se nevyhnete nějakému cestování, ale může to být ve formě plánování  - a to jak dovolené, tak služební cesty.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátek týdne může být hektický, uspěchaný. Budete asi velmi rozladěni tím, že se vám nepodaří skloubit pracovní povinnosti se slibem který dáte intimnímu protějšku. Vše se ale vyjasní a vy si opět uvědomíte, jak skvělý protějšek v partnerovi / partnerce máte. Něžné a příjemné ovzduší ve vašem partnerství se vám bude hodit hned další dny. Někdo z příbuzných či sousedů se nevhodně vyjádří a dokonce se bude snažit mezi vás vnést nesváry. Nedejte na pomluvy, lži hoďte za hlavu a rádoby "moudra" souseda pojměte - jedním uchem tam a hned druhým ven ! Ze soboty na neděli můžete mít neklidné spaní i myšlenky. Odreagujete se sportem!


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Velmi divné pocity mohou tento týden zažívat Štíři narozeni okolo 14.11. Černá Luna přechází přes vaše Slunce a se svou si přijde i planeta snů a iluzí Neptun. Výsledkem může pocit jakési izolace od druhých, ale mnozí také prožijí opětovně nějakou starou křivdu, která se náhle vynoří z podvědomí a bude si žádat znovu řešení. Uprostřed týdne všichni Štíři - dokonce provokativně - budete dávat najevo svému intimnímu protějšku, jak jste roztoužení ! Sen ze soboty na neděli vám připomene nějaké zážitky z mládí. Bude to tak živé, že se mnozí rozhodnou navštívit kraj kde jste prožili dětství.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne se nejeden Střelec začne zaobírat myšlenkou okolo změny zaměstnání, možná i celého směřování kariéry. Příčinou nebo impulzem bude nějaká žena. Možná si až do středy mnohokrát řeknete - kam nemůže čert, nastrčí ženskou...! Uprostřed týdne zejména ve čtvrtek vsaďte nejen na štěstěnu ale řiďtě se i svojí intuicí. Pokud se rozhodnete pro podpis smluv , zejména čtvrtek je naprosto ideálním dnem. Venuše tento týden přechází přes Slunce Střelců, narozených 10.12. až 17.12. To je pobídka zejména pro nezadané neb vždy takto postavená Venuše vytváří prostředí k potkání se "s láskou"...!

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Všem kteří lsaví tento týden natozeniny přeji vše nejlepší !
Slavíte-li narozeniny počátkem týdne, dalších 365 dní zažijete nejednou potřebu odstartovat něco nového prostě  udělat v nějaké oblasti života nový  ""start"". Navíc se pro vás jedná o rok, ve kterém  pocítíte velkou sebedůvěru. Čtvrteční oslavenci se budou snažit svůj život "kormidlovat" tak, aby cítili pevnou půdu pod nohama. Jistota domova a jeho útulnost bude častým tématem vašich aktivit. Pokud slavíte narozeniny během víkendu, nedá se  vyloučit,
že v dalším roce nevědomě  zničíte fungující stávající vztah protože propadnete novému citovému vzplanutí. Nedělní oslavenci ucítí velkou potřebu udělat změny na domácí půdě. V určitém úseku roku pocítíte, že se s vámi někdo pokouší manipulovat. 
Více vám prozradí váš osobní roční horoskop - Solar.


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Planeta komunikace Merkur tento týden přechází přes Slunce Vodnářů narozených 30.1. až 4.2. To vám na tento týden dává skvělé schopnosti vyjadřovat se, ale také určitou dávku intelektuálního showmanství s přemírou originality. Pravdou je to, že daleko víc si budete svoje aktivity plánovat, což u vás není příliš běžný jev! Povšechně se mnozí Vodnáři tento týden rozhodnou investovat do inovace bytu. Bude to rozhodnutí náhlé, možná i finančně náročné, ale odměnou vám bude úsměv na tvářích těch, které máte rádi. Během víkendu si naopak dávejte pozor na unáhlené soudy. Citově budete mírně rozhozeni a můžete udělat změnu, která vás vzápětí bude mrzet.
V neděli 20.1.2008 v 17:55hod vstoupí do vašeho znamení Slunce.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne by se vám mohl nevyplatit přílišný optimismus ve finanční sféře. Můžete mít pocit, že vaše peněženka bude stále plná, a extravagance, s jakou budete zacházet s penězi může notně snížit částku na vašem bankovním kontě a další dny se vám financí může nedostávat. Uprostřed týdne se nestyďte a řekněte člověku ke kterému pocítíte lásku a něhu, že ho máte rádi ! Během víkendových dnů se nesnažte lámat rekordy v domácnosti, úklid počká. Stejně byste poletovali od jednoho k druhému, prostě zorganizovat si práci bude pro vás problém. V neděli si dejte pozor na sliby ! Ženy asi budou bojovat s chutí okusit "plout v cizích vodách". Myslete na zadní kolečka neb nevěra by vám následně minimálně přivodila špatné spaní.