Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. týden 2009

19. 1. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 3. týden od 19. 1. do 25. 1. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
vstoupí v pondělí 19.1.2009 v 23:50 hod do znamení
Vodnáře
kde setrvá do středy 18.2.2009.
V tento den v 13:56 hod vstoupí do znamení Ryb.

Merkur
je ve znamení Vodnáře.
V neděli 11.1. v 17:41:51 hod se otočil a začal virtuelně couvat.
Ve středu 21.1. v 6:23 hod se díky zpětnému pohynu vrátí do znamení
Kozoroha
a setrvá zde až do 14.2. kdy v 16:41 hod opět vstoupí do znamení Vodnáře.
Retrográdní pohyb bude mít až do 1.2.2009
Během období zpětného pohybu
planeta komunikace Merkur prozkouší naši trpělivost.
Když je totiž retrográdní, není radno např. podepisovat smlouvy
neb snadno přehlédneme zdánlivě nepodstatnou maličkost,
velmi rozumné bude velmi opatrně nakládat s daty v našem PC
neb je možné že nám počítač napadne vir
nebo najednou přestane fungovat elektřina,
a v neposlední řadě - máte-li auto, zkontrolujte jeho technický stav ! Budete-li cestovat - projděte si několikrát trasu a případné spoje neb i zde nás může zaskočit nějaká nenadálá událost !


Venuše
je ve znamení
Ryb
a setrvá zde do 3.2.2009...


Mars
v sobotu 27.12.2008 v 8:21hod vstoupí do znamení Kozoroha
a zde setrvá do 4.2.2009


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Pokud podnikáte, můžete mít mírně laxní ba nedbalý přístup k účetnictví počátkem týdne. Další dny budete nestíhat neb nebudete vědět kam jste založili faktury, doklady o úhradě etc...Pohodu ve finanční oblasti zaznamenají všichni Berani - ale to neznamená, že vyrazíte do supermaketu a vyluxujete si celé konto !
Uprostřed týdne se okolo sebe rozhlédnete a popřemýšlíte, kde vaše domácnost potřebuje nějaké úpravy. Začnete stěhovat nábytek a rodinu tím pěkně překvapíte - neb nic nenajdou ! Nebojte, váš nápad je překvapí příjemně a postupně si na to, že skříň mají jinde zvyknou !
V nenáladě budete během víkendu. Dejte si pozor při rozhovorech na tendenci stáčet pozornost na vaši osobu a vykládat jak jste sklíčení a nespokojení. Svoji nenáladu a nespokojenost totiž budete mít tendenci přenášet na druhé a to někdo nevydrží a vyčte vám všechny povahové chyby a vaše nedostatky !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Na první pohled bude počátkem týdny zřejmé jak jste dobře naladěni, přátelští a tolerantní ! I v intimním vztahu, manželství, partnerství...budete vytvářet skvělou atmosféru...Tak se nedivte, když vám například intimní partner občas řekne, že si není jistý vaší identitou, že vás možná někdo vyměnil...!
Uprostřed týdne mějte nastražené uši ! Překvapit vás může zpráva ve vztahu k sousedovi, a může se jednat o ""cosi"", o čem se vám nedávno zdálo že se stane ! Pokud žijete sami, překvapí vás návštěva a může se jednat právě o souseda, který se nastěhoval do domu kde bydlíte a přijde se vám představit, což může být pro některé i počátkem vztahu. Pokud si chcete užít v klidu a v pohodě víkend, vyhýbejte se těm, kteří již na první pohled budou mít špatnou náladu. V jejich společnosti se totiž začnete také cítit deprimovaně, navíc někdo něco utrousí na vaši adresu náhodou, ale strefí se do černého.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Podpora kolegů v momentě jakmile budete potřebovat pomoc či radu vám udělá radost počátkem týdne. Dokonce vyhladíte třecí plochy mezi vámi a ženami v kanceláři, na pracovišti..etc.. Problémem se mohou stát termíny - žádnou práci neodkládejte na ""jindy"", nebo něco prošvihnete ! Půjdete-li nakupovat uprostřed týdne, vybere věci které zvýší vaši image a dokonce se můžete rozhodnout pro koupi nějaké pomůcky, která vám ulehčí práci v zaměstnání. Zejména ti kteří mají před sebou nějaký pohovor či důležité jednání si vyberou nové oblečení s velkým vkusem ! Pokud ale během týdne podlehnete přílišnému utrácení - během víkendu začnete litovat každé vydané koruny. Dokonce mnozí zjistíte, že jste přečerpali povolený debet ! Snažte se obnos sehnat a vrátit ho na účet co nejdříve - neb sankce za překročení by byl naprosto zbytečný výdaj.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Slunce končí svoje ""putování"" protilehlým znamením Kozoroha v pondělí v noci, a je možné, že vynese na světlo problémy, které ve vašem životě působily skrytě. Může to být nepříjemné, ale na stranu druhou je dobré vědět kde sami sobě škodíte, takže máte šanci zbavit se ""odpadu" ve svém životě a tím i případných problémů.
Uprostřed týdne sami sobě uděláte radost a koupíte si něco pěkného. Rutina vám bude velmi často evidentně proti srsti, naopak návštěvy a klábosení o pěkných věcech bude to co začnete vyhledávat a v rozhovorech se budete cítit ve svém živlu ! Pokud během pracovních dnů vše důležité dokončíte - víkend budete trávit v klidu. Pokud ale dáte přednost legraci a zábavě - nepříjemný okamžik zažijete o víkendových dnech v momentě když například zavolá zaměstnavatel zda si pro zadanou práci může přijet...Budete muset s pravdou ven a možná že uslyšíte něco o svém charakteru a nespolehlivosti !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Zkraje týdne máte skvělé podmínky pro obchodování. Zejména ti kteří se profesně orientují na domácí výrobu, pomocníky v domácnosti, nebo jsou zapojeni do vyroby či obchodování s výrobky k domácímu použití. Dny jsou také skvělý pro navázání nové spolupráce.
Uprostřed týdne se nespoléhejte na to, že někoho znáte léta a proto vás nemůže vodit za nos - může ! Překvapení vám totiž připraví právě někdo z letitých známých. Neznamená to ale že mu nemůžete v dalších dnech důvěřovat - prostě pouze v nějaké záležitosti ustřelí a udělá vám tím problém ! Ale na stranu druhou to bude poučné, neb dotyčného poznáte i jak se chová když je ve stresu ! Blížící se NOVoluní u vás během víkendu vyvolá potřebu udělat nějaké změny. Prvotně vás napadne zbavit se nějakého zlozvyku. Pokud kouříte, asi uděláte předsevzetí že na cigarety už ani nesáhnete. Pokud máte problémy s nadváhou, rozhodnete se pro dietu.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Počátkem týdne noste pohodlné botky neb vás čeká spousta pochůzek. Povečerech totiž budete mít chuť posedět s přáteli a vyrazit do ruchu velkoměsta - což by vám ale mohla pokazit bolest nohou z nevhodné obuvi. Pokud budete nad něčím váhat, s něčím si nebudete vědět rady - obraťte se na ženy z příbuzenstva - dají vám radu nad zlato !
Uprostřed týdne na někoho doslova zavrčíte, aniž byste se zamysleli nad tím, zda neukazujete pouze svoji přílišnou kritičnost a neschopnost přijmout jiný názor ! Dotyčný vám to oplatí - veřejně předvede jak se mýlíte a je možné, že se po dlouhé době pěkně zastydíte. Někdo z vašich přátel bude  v nedobré náladě a velmi netaktní během víkendu. Vás doslova zabolí jak se na vás slovně oboří. Je i možné že poukáže na vaše chyby a vyčte vám i něco z minulosti. Nedržte v sobě vztek a klidně se s dotyčným pohádejte - vyčistí to všechny nashromážděné křivdy mezi vámi.

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Tendenci k nestřídmosti a přílišnému utrácení si hlídejte zkraje týdne ! Raději se snažte vyřešit skore vašich dluhů - mnozí mají řetězec na sebe navazujících závazků - a tak místo drahého parfému či večeře v luxusní restauraci uhraďte i třebas dopředu nějakou splátku ! Uprostřed týdne nějakého člověka poznáte úplně z jiné stránky - v jiném světle a přinutí vás to zrevidovat váš názor na dotyčného. Možné je totiž to, že jste někoho považovali za škarohlída a on vás zaskočí svojí vtipností a chytrými myšlenkami. Pokud jste nezaměstnaní, můžete dostat velmi pozitivní zprávu !
Pokud během týdne cokoliv podceníte, během víkendu můžete být překvapeni následky. Kdosi vás podrobí kritice, nebo vám vynadá že jste nesplnili co jste slíbili. Soustřeďte se proto na všechny nedodělky - dřív - než vás na ně někdo upozorní ! Určitě tím uklidníte i své svědomí !




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Luna bude ve vašem znamení až do úterý podvečera, takže se připravte na to, že vaše prožívání bude velmi intenzivní ! Je možné, že zafungujete jako "vrba" neb se pro někoho stanete zpovědníkem. Lidé vám ať již půjde o cokoliv budou důvěřovat, a vy jim pokud to bude třeba, poradíte. Jakmile se uprostřed týdne začnete nudit, pocítíte i špatnou náladu a tak si řeknete že bude rozumné si život nějak zpestřit ! Mnozí navštíví nějaké neznámé místo, jiní aby byla alespoň nějaká změna, odjedou do jiného města nakupovat. Blížící se NOVoluní vás během víkendu upozorní že je nejvyšší čas zrevidovat cestičky vaší kariéry a dlouhodobých cílů. Pokud jste se vydali nesprávným směrem, budete muset něco změnit, protože jinak vaše touhy a sny ve vztahu ku kariéře vyšumí doztracena !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Bojovat s leností a lelkováním budete muset počátkem týdne ! Velmi často se budete dostávat do situace, kdy by bylo třeba abyste jednali hned, ale vy se prostě ani nezvednete ze židle a řešení odložíte "na někdy"...ono vám to v daný moment projde, ale za několik dní zjistíte, že těch nedokončených záležitostí máte příliš...a začne kvapík...Mnozí si uvědomíte uprostřed týdne, že člověka kterého milujete pořádně neznáte. Udělá něco co vás mírně šokuje, překvapí a vy poznáte skrytou tvář jeho/její osobnosti !  Nějakým nápadem překvapíte i vy - vaše inovační návrhy jak změnit prostředí domova budou šokující, originální, ale bude to mít jednu chybu - změny uděláte aniž byste se poradili s ostatními..! Blížící se NOVoluní vám uštědří během víkendu virtuelní políček, neb vás přinutí domýšlet věci do konce - a přestat si vymýšlet ! Poznáte totiž, jak zveličováním, nebo malými nepravdami sami sobě komplikujete život.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

V pondělí v noci opustí Slunce vaše znamení - tak pokud jste to ještě neudělali - bez klapek na očích si přiznejte své ambice, cíle... ale také se zamyslete zda se nesoustředíte až příliš pouze na sebe a např.svoji kariéru a nezapomínáte občas na své blízké !
Uprostřed týdne se potkáte s lidmi kteří budou nějakým způsobem zvláštní, neobvyklí, nekonvenční. Jejich společnost vám bude dělat dobře, a dokonce si během chvilky osvojíte jejich manýry. Nedejte ale na slovní kudrlinky - třeba to bude jenom pozlátko a znáte to pořekadlo - není všechno zlato co se třpytí !  Během víkendu budete velmi citlivě vnímat reakce na vaši osobu. Dokonce se můžete opakovaně ptát svých bližních, zda vás mají rádi ! Luna spěchající k NOVoluní vás naopak začne nabádat abyste se spoléhali sami na sebe a svoje názory. Upozorní vás, že laskaví musíte být jak k druhým tak i sami k sobě, a rozumné bude vyhýbat se lidem, o kterých víte že mají jazyk jako břitvu. Ale díky tomu si i vy uvědomíte, že někdy vaše slova připomínají led !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V pondělí krátce před půlnocí Slunce vstoupí to vašeho znamení. To je nejvyšší čas připravit se na symbolický nový začátek. Vyčistěte si stůl, hlavu i celý organismus. Můžete být často zabráni do sebe, neb se vám jako film může přehrát posledních dvanáct měsíců - to pozitivní i negativní...Velmi příjemně budete naladěni uprostřed týdne a nejeden Vodnář či Vodnářka se rozhodnou že některý den strávíte nějak neobvykle - což se týká zejména oslavenců. Práci hodíte za hlavu a vystartujete ven do ruchu velkoměsta slavit ! Další Vodnáři se začtou do nabídek z prospektů a udělají sobě radost nějakou objednávkou - a bude to věc něčím neobvyklá, zvláštní !
Blížící se NOVoluní ve vašem znamení začne čeřit vaše vztahy během víkendu. Je možné že se dozvíte něco o sobě, a pravda vám nemusí být zrovna milá. Ale bez ujasnění si co pohodu vašeho vztahu ruší nemáte šanci vztah zlepšit - tak zatněte zuby a vyslechněte kritiku na svoji osobu !

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Planeta lásky Venuše nabídne seznámení tento týden všem nezadaným Rybkým narozeným okolo 5.3. až 13.3..Zadané Rybky budou oporou nejen svému intimnímu protějšku ale lidem okolo sebe povšechně. Jen si ohlídejte svoji shovívavost - může být přílišná a hmouřit oči můžete i tam, kde byste měli jednat rázněji ! Ješitnost je vám obvykle cizí, ale když přijde na přestřes uprostřed týdne kdo je profesně nejlepší asi nezkousnete pokud lidé okolo vás neřeknou že jste to vy. Na stranu druhou to budou právě profesní povinnosti které vám pěkně polezou na nervy. Budete mít tendenci jít za zábavou, a překazit  vám to může pouze nečekaná návštěva, která vám ale vyrazí dech ! Víkend je pro vás přirovnatelný k vodníkovi, neb vaši náladu  bude cosi kalit, a vy budete mít pocit, že se nemůžete pořádně ani nadechnout, jakoby jste se topili. Příčinou může být někdo vám hodně blízký, který svými pochybnostmi ve vás začne vyvolávat úzkost. Nic neřešte neb objektivně zhodnotit situaci nebudete schopni, ale snažte se od dotyčného držet co nejdál. Nelze totiž vyloučit že vám kalit náladu bude úmyslně !