Jdi na obsah Jdi na menu
 


39. týden 2013

17. 9. 2013

Týdenní horoskopy pro 39. týden od 23.9. do 29.9.2013
Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  : nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce
je ve Vahách.
Toto znamení opustí 23.10. a až do 22.11. bude Slunce ve Štíru.
 
 
 
Merkur
je ve Vahách. 
29.9. toto znamení opustí a až do 5.12. bude Merkur ve Štíru.
 
 
 
Venuše
je ve Štíru
kde setrvá do 7.10.
 
 
Mars
je ve Lvu 
kde setrvá do 15.10.
 
 
Jupiter
je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
 
 
Saturn
je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
 
 
Retrográdní
Uran
je v bojovném znamení Berana.
 
 
Retrográdní
Neptun
pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
 
 
Pluto
je ve znameníKozoroha.
 
 
Fáze Luny...
Měsíc ubývá...
V pátek 27.9. nastane v 5.56 hodin
Poslední Lunární čtvrť v Raku.
 
 
Beran (21.3. - 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang
Okolnosti vás v tomto týdnu přinutí pracovat víc hlavou, než rukama. Než se do nějaké akce vrhnete, budete přemýšlet. Je pravdou, že díky tomu neuděláte nic zbytečného, ale tím věčným rozhodováním budete trošku lidi okolo sebe rozčilovat, a co víc, než vy se rozhýbete, možná vám něco uteče pod rukama. Tak se snažte o přiměřenost, protože opatrnosti sice není nikdy dost, ale vás v tomto týdnu může uškodit!  
 
 
Býk (22.4. - 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka  - polarita Yin
Pokud máte pochybnosti, zda stačíte na práci, kterou se živíte, tak si ke konci týdne v duchu budete říkat, že jste prostě dobří, možná v týmu nejlepší. Jako jedno z mála znamení se totiž dokážete rozhodovat během chvilky, a tím na sebe pozitivním způsobem upozorníte nadřízené.
 
 
Blíženci (21.5. - 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang
Máte před sebou týden, ve kterém budete nepřehlédnutelní. Když už na vás náhodou nebude vidět, budete slyšet! Poradíte si v každé situaci, nikdo vás nedostane v rozhovoru do úzkých. Argumentovat budete tak chytře, že i vzdělanější lidé se raději stáhnou, protože zjistí, že by slovní spor prohráli.
 
 
Rak (22.6. - 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
Jste-li nezadaní, a toužíte po lásce, ucelené rodině, patrně si v tomto týdnu uvědomíte, že budete muset změnit chování potažmo strategii namlouvání. Začněte od nuly - tím je myšleno skoncovat s minulostí, která vám díky negativní zkušenosti zanechala na duši šrámy. Snažte se odpojit od toho, co už nemůžete změnit, a ve vašem životě nastane obrat o 180°!
 
 
 
Lev (22.7. - 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang
Nápad začít něco studovat hned realizujte. Podzim je pro vás vždycky mírně stresové období, protože vám díky nedostatku Slunce začne ubývat energie, a to si mnozí z vás budou mít chuť něčím kompenzovat. Horoskop nevylučuje ani nevěru, ale když budete muset pravidelně usednout do školních lavic, na zálety vám nezbude čas.
 
 
Panna (23.8. - 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - polarita Yin
V následných sedmi dnech se vrhnete do akce, která dopadne úplně jinak, než bude vaše očekávání. To neskousnete, a vaše reakce bude připomínat shakespearovské "Mnoho povyku pro nic". Možná totiž přijdete o peníze, ale nebude se jednat o závratnou částku, navíc díky Slunci v sektoru příjmů je zase velmi brzo vyděláte, takže zachovat klid bude nejrozumnější řešení.
 
 
Váhy (23.9. - 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše -  Večernice  - polarita Yang
Slavíte-li v tomto týdnu narozeniny, horoskop vám doporučuje neflámovat mimo domov. Pozvěte přátele, příbuzné či kolegy k sobě domů. Jakmile se sejdete s někým v restauraci, oslava skončí veřejnou ostudou. Alespoň ob den si dopřejte klidný večer, relaxujte rozjímejte. To vás dobije energií, kterou budete potřebovat v závěru týdne k řešení dosti složitého problému.    
 
 
Štír (24.10. - 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
Samo Slunce vás v tomto týdnu přinutí sestoupit do hlubin svého podvědomí, vracet se myšlenkami do minulosti. Z rozjímání vás samozřejmě vyruší nutnost pracovat, vydělávat si na živobytí, ale jakmile budete mít volno, opět se ponoříte do svého vnitřního světa.
Do paměti si zapíšete, kde jste dělali chyby, a ty už nebude v budoucnu opakovat.
 
 
Střelec (23.11. - 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
Velmi snadno budete v následných sedmi dnech navazovat nové kontakty. A to nejen přátelské, ale i pracovní, a jste-li nezadaní, mezi novými přáteli může být vás budoucí intimní protějšek! Vyzařovat budete do okolí auru pohody, což k vám bude přitahovat lidi jako magnet. Vám to bude lichotit, ale pokud máte trvalý vztah, dejte si pozor, protože to je jediná oblast, ve které to ke konci týdne začne skřípat, důvodem dokonce může být vaše nevěra.    
 
 
 
Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin
Nesnažte se sami sobě v následných sedmi dnech namluvit, že stabilita pro vás znamená vysoký příjem a pracovní postavení. S touhle životní filozofií byste si totiž ani nevšimli, že se pomalu ale jistě vzdalujete své rodině. Ke konci týdne by se atmosféra u vás doma mohla vyhrotit, a vy byste si mezi nejbližšími připadali jako na nepřátelském území. 
 
 
Vodnář (21.1. - 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
Sice se v tomto týdnu budete tvářit jako andílci, šetřit nebudete úsměvy, ale když se vám naskytne příležitost, do lidí, kteří vám lezou na nervy svými názory, si šikovně rýpnete. Všechno vám bude procházet až do pátku, zlom nastane ve dnech víkendu. Jako Vesus vybouchne vaše drahá polovička, mnozí budete čelit partnerské krizi. 
 
 
Ryby (19.2. - 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne se z vás stanou malí sobci. Aktivní budete pouze v případě, když z toho budete mít finanční zisk. Spokojení budete ale jenom několik dnů. Uvědomíte si, že touhle strategií byste mohli přijít o přízeň lidí, která máte rádi. Jen jestli to nebude pozdě, protože víkendový horoskop naznačuje hádku, a to co si na svou adresu budete muset vyslechnout, se vám na několik dnů postará o špatné spaní.