Jdi na obsah Jdi na menu
 


38. týden

17. 9. 2007

Týdenní e-horoskopy pro 38. týden od 17. 9. do 23. 9. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce setrvá ve znamení  Panny do 23.9.2007 kdy krátce po poledni přejde do následného znamení Vah.
Merkur  vstoupil ve středu 5.9. odpoledne do znamení Vah. Ve čtvrtek 27.9. večer vstoupí do znamení Štíra.
Venuše je také ve znamení Lva a to do pondělí 8.10.2007
Mars v úterý ráno 7.8.2007 vstoupil do znamení Blíženců a setrvá zde až do soboty 29.9. 2007 kdy krátce po půlnoci přejde do znamení Raka.
Jupiter je  ve znamení Střelce.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb, má retrográdní pohyb.
Neptun je ve Vodnáři, retrográdní a to až do  31.10.2007 
Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátkem týdne nepodceňujte žádnou informaci ani telefonní rozhovory. Jedna zdánlivě nepodstatná zpráva pro mnohé z vás může znamenat příznivý obrat v zaměstnání, dokonce se mnohým naskytne příležitost profesního uplatnění v cizině. Od úterý do čtvrtka se snažte nezabývat natož rozčilovat nad malichernostmi a zbytečnými detaily. S blížícím se víkendem budete daleko hovornější, jenže občas budete k nezastavení. Asi si ani nedopustíte slovně rýpnout když vám bude někdo oponovat a neuvědomíte si, že dotyčného citově zraňujete. Hlídejte si pečlivě všechna tajemství, neb se i lehce podřeknete.

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Prioritou se až do středy pro vás stanou korektní pravidla hry. Jakékoliv nerespektování zákonů vás nejenže rozčílí, ale vůči těm kteří budou iniciátory budete neoblomní. Lidé okolo vás mohou mít dokonce pocit že je neprávem kritizujete. Uprostřed týdne se rozhodnete otevřeně dát najevo někomu svoji nelibost. Na stranu druhou si ale ohlídejte až přílišnou otevřenost, neb by si to někdo mohl vysvětlit jako roznášení klepů. Od pátku se snažte nebojovat slovně s každým na potkání, jinak se vlastními slovy a svým verbálním projevem stanete zdrojem nesnází sami sobě zejména ve vypjatých situacích.

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Snažte se i v případě nejasností a zmatků zachovávat klid, nepodceňujte detaily. Krotit budete muset i slovní vyjadřování, neb jakoukoliv kritiku na vaši hlavu asi nebudete schopni akceptovat, a velmi hlasitě začnete reagovat. Od úterý pečlivě zvažujte co říkáte. Budete myšlenkama pořád někde bloudit a díky tomu vaše slovní reakce budou mírně zmatené. Ke konci týdne začnete být až mimořádně vtipní. Pokud ale nebudete dodržovat zdravou míru a svoje legrácky přeženete, na víkend budete mít tichou domácnost nebo v práci vám dají najevo,
jak moc jste to přehnali.

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Překvapí vás důvěra někoho z přátel i jeho prosba o pomoc či radu. Je ale pravdou to, že vaše dobrotivost a ochota z vás bude první dny týdne doslova vyzařovat na dálku a tak by se lehce mohlo stát, že se vás někdo pokusí i zneužít či nějak oblafnout. Uprostřed týdne si kupte los ! Ve čtvrtek vás bude vábit opačné pohlaví a tak svůj intimní protějšek potěšte nějakým dárkem ! Až do pátku budete mít skvělý  vhled do lidí okolo sebe. Na víkend si neplánujte práci, ku které je třeba manuelní zručnost, jinak se minimálně klepnete do prstu.

E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Tento týden bude rozumné se snažit být spíše v pozadí dění, neb budete natolik snaživí, že si to například vaši kolegové mohou vysvětlovat jako "ostré lokty"...Navíc vás velká aktivita a snaha být u všeho může velmi vyčerpávat, takže energií šetřte ! Uprostřed týdne se vám nálada bude měnit z minuty na minutu. Kroťte panovačnost a netrpělivost, zejména když budete jednat s dětmi. Od pátku nevěřte lidem, kteří se budou snažit u vás vzbudit ten nejlepší dojem. Buďte pozorní ať díky chytře položeným otázkám neprozradíte např. svůj podnikatelský záměr...

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Jste ve skvělém týdnu, neb vládce vašeho znamení podpoří vaše plány, vize i sny. Můžete uvažovat o změně zaměstnání či profesního zaměření. Uprostřed týdne mnozí začnou plánovat změny ve vztahu k bydlení, ale zapomenou se zeptat, co tomu říkají rodinní příslušníci. Od čtvrtka se vám i s úroky vrátí vaše mírná strohost. Vaše šikovnost a tvůrčí schopnosti vás zaměstnají natolik,že nebudete ochotni ztrácet čas zbytečným diskutováním. Díky tomu nejenže dokončíte co jste měli naplánováno, ale nezamotáte se do řetezce pomluv, a na víkend odjedete s klidným svědomím.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Snažte se rozložit povinnosti zejména v první polovině týdne tak, aby vám zbyl čas i na vaše blízské. Něco vás totiž bude neustále popohánět, takže se můžete věnovat vícero aktivitám, ale na domácnost a rodinu vám nebude zbývat čas a může to dělat dojem že je zanedbáváte. Od poloviny týdne budete všude kam přijdete vnášet optimismus a dobrou náladu, a vězte milé Váhy že velmi kladně na vaši přítomnost bude reagovat opačné pohlaví. Navíc budete tak rychlí, že kolegové vašemu tempu nebudou stíhat. Během víkendu se sice budete snažit nějaký rozhovor stočit na jiné téma, ale i přesto vám bude připomenut nedávný prohřešek.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Velmi vás zaskočí návrhy nějakého člověka. Naštěstí máte skvělou intuici a jeho ""fantastickým plánům" nepodlehnete. Svůj nesouhlas a postoj dáte najevo velmi ostře a zdůrazníte, že nejste ochotní obětovat svoji pověst ani morální postoj za peníze. Od středy budete uspěchaní, navíc mnozí Štíři ve snaze vstřebat všechny informace a dění okolo sebe začnou opomíjet detaily, což povede k mylným zavěrům nebo chybám. Od pátku kroťte tendenci slovně tlačit kohokoliv ke zdi nepříjemnými a navíc "pod kůži" lezoucími dotazy. Vy sami si pečlivě střežíte svoje tajemství, tak nechtějte na druhých, aby vám svoje prozradili.

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Jupiter vás velmi podpoří první dny v týdnu, takže vám projde nějaký zmatek. Zato na ulici na sebe upozorníte hlukem tak, že si můžete  v očích sousedů mírně pošramotit pověst. Od středy buďte vstřícní a ohleduplní ke kolegům v zaměstnání jinak vyvoláte slovní potyčku a někdo vám nepříjemnou formou sdělí že se nehodlá podřizovat vašim kriteriím a postupům. Nepodléhejte ale ani nadřízeným, když vás budou nutit do práce nad vaše možnosti. Závěr týdne se snažte mlčet a nevměšujte se do rozhovorů okolo vašich sourozenců či sousedů. Vaše slova někdo otočí a nakonec vás obviní z pomlouvání. 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Z jakéhokoliv dotazu se až do úterý večera budete snažit vykroutit, na nic nepůjdete přímo ale pěkně oklikou. Pokud jste si dny od středy vybrali ke konkurzu či zkoušce, udělali jste dobře. Budete výřeční, skvěle se budete vyjadřovat a svoje názory se nebudete stydět říct otevřeně. Od čtvrtka do sobotního dopoledne bude Luna ve vašem znamení. Naprosto přesně budete vědět kdo a kde udělal chybu, ale na své už tak moc koukat nebudete. Snažte se vyhnout mentorování druhých, do jednání a rozhovorů vneste takt a ohleduplnost, ať si lidé nemyslí, že vám zamrzly city!


K

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nesnažte se pomáhat druhým, když sami nebudete stíhat. I vaše dobrotivost musí mít své meze. S fyzičkou  a nedostatkem energie se můžete díky přepracovanosti potýkat od středy. Dokonce mnohý Vodnář bude muset ulehnout pro nevolnost na lůžko. Ke konci týdne se snažte ověřovat všechny informace. Nenechte se nalákat na nějaký plán jak rychle přijít k penězům neb byste spíše o finance mohli přijít..Od soboty dopoledne bude Luna ve vašem znanení a pod jejím vlivem budete po celý víkend. Originální nápady a chuť po dobrodružství znamenají, že v sobotu a v neděli se ani vy ani vaši blízcí určitě nebudete nudit. 


L

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Zejména v pondělí budete připomínat "rychlík". Naprosto přesně odhadnete kam máte energii soustředit a nikým se nenecháte při práci rušit. Od středy si raději vše po sobě kontrolujte dvakrát a jakýkoliv nápad si promyslete, protože mnohé bude nereálné. Neb od počátku týdne nebudete šetřit enrgií a mnohé Rybky budou zanedbávat i řádný odpočinek a spánek, zejména ke konci týdne pocítíte únavu, přepracovanost. To vás přiměje zamyslet se nad svojí finanční situací a ačkoliv budete mít v plánu nákupy, odepřete si je, neb si uvědomíte, že pro další dny jsou vaše přijmy nejisté a dluhy formou půjčky zamítnete.