Jdi na obsah Jdi na menu
 


37.týden 2009

7. 9. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 37. týden od 7. 9. do 13. 9. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Panny


Merkur
je v znamení Vah.


Venuše
putuje znamením Lva.


Mars
prochází znamením Raka.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru. Do přímého směru se opětovně otočí 13.10.2009 v 5:53hod.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009...

 

 

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Energii investujte tento týden do své kariéry, vztahů s kolegy, naopak na domácí půdě nevymýšlejte žádné změny. Retrográdní Merkur si nerozumí s vašim vládcem planetou Mars, proto můžete vyvolávat na domácí půdě slovní šarvátky, zejména pokud nemáte pod kontrolou rodinné finance, váš partner či partnerka se stanou terčem vaší kritiky za hospodaření. Uprostřed týdne se snažte udržet v tajnosti svoje nápady, nebavte se o nich ani ve společnosti přátel. Přijdete totiž na geniální nápad jak si zlepšít svoji finanční situaci, ale někdo vás může zaslechnout a nápad vám doslova ukrást před očima, a následně ho předkládat jako svůj vlastní ! Behěm víkendu se s vašim vládcem Martem potká Luna ve vašem domě rodiny a předků. Tak se snažte držet zpátky, prostě se kontrolujte, ať na domácí půdě nevyvoláte dusnou atmosféru.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Po všech sedm dní byste měli být více opatrní při jízdě autem, dokonce i při pěší chůzi. Budete mít tendenci spěchat, nedodržovat předpisy či pravidla silničného provozu a zastaví-li vás příslušník policie, velmi ostře okomentujete pokutu a tak si klidně vykoledujete další - za urážku veřejného činitele. Uprostřed týdne vás čekají velmi romantické dny ! Pokud žijete osamoceně, dostanete šanci k seznámení a navázání velmi romantického a vyváženého vztahu. Jenom o svém novém objevu nic neprozrazujte kolegům, protože by se vám snažili vnutit svoje názory na dotyčného či dotyčnou, a vy byste ze schůzky vycouvali ! Během víkendu nechte řídit svoji drahou polovičku, neb velmi vztekle a plni emocí začnete reagovat na ostatní řidiče. Sousedům a nejbližším příbuzným se také raději vyhněte, protože i při kontaktu s nimi vám hrozí incident!.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Vyhněte se v následných sedmi dnech obloukem jakýmkoliv větším nákupům a povšechně buďte opatrnější při všech finančních transakcích. Vaše unáhlenost vám totiž může přivodit i finanční ztrátu. Můžete např. ve spěchu převést peníze na špatný účet, ztratit peněženku, etc...Luna ve čtvrtek v podvečer, přesně v 18:19hod vstoupí do vašeho znamení a vrátí vám sebedůvěru, která vám počátkem týdne bude často scházet. Konečně najdete východisko z problému, se kterým se dlouhodoběji potýkáte u vás doma, v rodině. Se skvělým nápadem přijde někdo z vašich rodičů, prarodičů. Během víkendu se zdrojem vaší nenálady mohou stát finance. Mnozí budou muset dokonce svést jakýsi boj, abyste nepřišly o určitou peněžní částku.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Vaše ego tento týden vyroste tak, že nebudete schopni tolerovat jiný názor, jenže problém bude i v tom, že občas narazíte na stejně namyšlenou osůbku a ten náraz bude slyšet díky ostré hádce široko-daleko ! Uprostřed týdne neodmítejte radu někoho z dříve narozených ! Může se jednat o staršího příbuzného či sourozence, kteří vám pomohou vymanit se z nějakého dlouhodobějšího problému. Dokonce se nabízí možnost, že přijdou se skvělým plánem jak byste se mohli zbavit člověka, který vám permanetně škodí, či vám nějak ubližuje. Nevylučuji ani, že mnozí obdržíte informace o nové léčbě, která následně ukončí váš dlouhodobější zdravotní problém. Velkou citlivost a potřebu cítit bezpečí ve vás vyvolá během víkendu Luna ve vašem znamení, která bude přecházet přes energickou planetu Mars. Hlídejte si ale tendenci vnucovat ostatním např.tradice vaší původní rodiny, předků, protože zejména mladší generace vás nebude brát vážně, a vy  se klidně s hraným nářkem začnete litovat, že vám nikdo nepomůže, že jste obklopeni samými nevděčníky, že vám všichni ubližují, a víkendová pohoda bude ta-tam...

E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Následných sedm dní vás bude občas rozčilovat naprosto všechno, ale vy nebudete shopni konkretizovat, proč jste nabroušení, nevrlí.
Ačkoliv vaše konto bude uprostřed týdne vykazovat velmi slušný zůstatek, rozhodnete se svolat rodinu a přednesete jim kde byste mohli ušetřit v provozu domácnosti. Budete úspěšní neb přijdete na položky, které ostatním unikali, a přitom jste doslova vyhazovali peníze oknem ! Luna s Martem se během víkendu potkají ve vašem domě podvědomí a to ve vás může vyvolávat nelibé pocity. Najděte si nějakou fyzicky náročnější aktivitu, třebas sportujte, to vám pomůže zbavit se napětí.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Velmi problematicky se vám bude tento týden komunikovat s přáteli či většími organizacemi, se kterými máte nějaké společné aktivity. Středobodem mohou být povšechně hádky o peníze. Je dokonce možné, že někde doslovně prásknete dveřmi s tím, že končíte spolupráci, protože se nebudete schopni na ničem dohodnout. Uprostřed týdne vám prospěje podívat se občas do zrcadla. Ačkoliv budete mít pohodovou náladu, tvářit se budete mnozí až příliš vážně. Dsciplina je skvělá vlastnost, ale ve dnech okolo čtvrtka si dopřejte nějakou radost sami sobě ! A když budete chtít říct intimnímu partnerovi či partnerce něco něžného, neduste to v sobě a o svých citech mluvte, neb v opačném případě začnete mít pocit že se vám špatně dýchá, což ale  bude signál že vás začínají dusit vaše vlastní nevyřčené city ! Jakmile se někdo z přátel během víkendu pokusí zvyklat či znevážit vaše slova či názory, neudržíte se a zalamentujete. Ono se ale povšechně dá napsat, že jakmile vás někdo ve dnech volna začne k něčemu nutit či vám něco vnucovat, vybouchnete a dáte otevřeně najevo svůj hněv !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Celý tento týden volte opatrně slova ! Nějakou větou pronesenou ve vzteku si můžete na delší období pěkně pošramotit svoji pověst pohodářů a klidných jedinců. Mnozí budete nuceni čelit pomluvám žárlivých spolupracovníků, obhajovat svoje stávající postavení. Rozumné bude nezapojovat se do diskusí např. v kanceláři, okamžitě byste totiž přiostřili směr rozhovorů. Opprostřed týdne se nebraňte tendenci trávit večery osamotě. Naopak vám to prospěje ! Dokonce se mnozí ve čtvrtek večer začtete do knihy, která vás svým dějem na virtuelních křídlech odnese do souhvězdí Persea, kterým bude procházat Luna. Mnozí pocítíte chuť dozvědět se víc o hvězdách, víře, náboženství versus ezoterika, a věřte že se následné dny doslova zakousnete do četby knih, které vám rozšíří vaše vědomosti !
Během víkendu vás začne opanovat velká ctižádost, touha být na vrcholu pomyslného žebříčku kariéry. To v mnohých může vyvolat nespokojenost se stávajícím zaměstnáním, tak promyslete strategii a změny odstartujte příští týden !




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem týdne vás někdo vytočí naprosto nesmyslnými argumenty, obhajobou např. určitých politiků či nějaké sekty. Vy se neudržíte a vyřknete něco tak ostrého, že protistrana nadskočí. Mnozí si pomyslíte, že není rozdíl mezi fanatikem a blbcem...bohužel...o to se postará retrográdní Merkur v kvadratuře na Mars, a buďte rádi, pokud si to jenom pomyslíte a nevyřknete to nahlas. Uprostřed týdne dáte přednost přátelům a nějaké společenské události před intimním protějškem, dokonce nezadaní budou mít tendenci zrušit schůzku se svým novým objevem. Jak se rozhodnete zavisí na vaší svobodné vůli, ale strávíte-li např.čvrteční večer solo, nedivte se po návratu domů, že vám intimní protějšek sdělí, že jste sobci ! Pokud se ve dnech víkendu dostanete s někým slovně či názorově do křížku, to svoje si budete obhajovat velmi tvrdě, ba fanaticky ! Pokud budete cestovat, prožijete událost, která vás více či méně rozhodí. Mnozí totiž např. pojedete ""xy"" kilometrů v nějaké (právní??) záležitosti, a až na místě se dozvíte, že jste cestovali zbytečně.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Máte-li úvěr či půjčku, dostanete se zkraje týdne do velmi nepříjemné situace. Můžete například dostat výzvu k okamžitému uhrazení celého dluhu. Lze ale předjímat i jinou situaci. Náhodně zjistíte, že vaše drahá polovička je zadlužená až po uši, ale úvěr nesplácí a hrozí exekuce. Uprostřed týdne se snažte všechny pracovní povinnosti plnit pečlivě neb vás bude sledovat někdo z nadřízených a pokud projdete tajnou zkouškou, povýšení vás nemine ! Ve dnech víkendu vyrazte  do přírody, protože jakmile nebudete fyzicky aktivní, začnete přemýšlet, a to bude pohroma pro vaši náladu. Díky nudě nudete v duchu rozebírat svoji finanční situaci, zda máte dostatečnou finanční rezervu, a ikdyž vaše konto bude vykazovat vysoký zůstatek, ani to vás nezklidní, a usínat budete nad ránem.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Velmi nepříjemnou atmosféru vyvoláte počátkem týdne nějakým svým prapodivným prohlášenm v manželství, partnerství. Následovat u mnohých bude velmi ostrá výměna názorů, a pokud sklouznete k vulgárnímu slovníku, další dny okolo sebe budete chodit jako byste se neznali, prostě dva cizinci ve společném bytě. Uprostřed týdne budete mírně zmatení z toho, že jeden z kolegů či kolegyň v zaměstnání či vaše děti, velmi často přehodí výhybku v rozhovorech, a vše budou stáčet k nějakému náboženství, víře povšechně. Možná byste se měli více zajímat jak tráví například vaše ratolesti svůj volný čas, protože je možné, že se stali obětí nějaké sekty a vám začnou vnucovat svoji novou životní filozofii ! Ačkoliv se budete ve dnech víkendu snažit, nebude se vám dařit najít s partnerem či manželským protějškem společnou řeč. Příčinou bude fakt že ani jeden nebudete schopen ustoupit ze svého, přijmout kompromis. Vyvolá to mezi vámi ale velké sexuální napětí, takže vám to vlastně prospěje!



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne vám v zaměstnání občas něco vypadne z ruky, oproti ostatním spolupracovníkům budete časově ve skluzu. Což byste ještě zkousli, ale když se stanete terčem jejich nejapných vtípků místo toho, aby vám pomohli, můžete začít slovně burácet, a to pěkně nahlas! Nedělejte jim radost tím, že uvidí jak jste rozčilení !
Uprostřed týdne vám nějaká událost či nápad umožní se s konečnou platností zbavit dluhu či závazku vůči bance, státu, etc.. Může se ale jednat i o prodej nemovitosti, který vám pomůže zbavit se dluhů a ještě si uložit na horší časy ! Máte-li pracovní smlouvu pouze na dobu určitou, během víkendu můžete pocítit strach, zda ji zaměstnavatel prodlouží. Povšechně váš horoskop varuje před rozrušením ve vztahu k zaměstnání, které může vyvrcholit i žaludeční nevolností. Tak se něčím zabavte, a nemalujte sami sobě katastrofické scénáře !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Máte-li děti, nejednou si počátkem týdne pomyslíte, zda jste neudělali nějakou chybu ve výchově, neb se vám naprosto vymknou kontrole a jejich darebáctví ba např. riskování při hrách vás bude mírně šokovat. Vytočí vás ale hlavně to, že nebudou respektovat vaše příkazy. Uprostřed týdne udivíte intimního partnera či partnerku svým racionálním přístupem. Jenže ono to z vaší strany bude účelové, neb si otestujete, zda váš vztah či manželství nepluje pouze na lodičce lásky, kterou by i menší vítr rozkolébal. Zejména ti, kteří mají krátkodobý partnerský vztah, okolo čtvrtka mírně vystřízliví, prostě si řeknete že láska je skvělá věc, ale problémy je nutno řešit, zejména praktického rázu, a tak začnete rozdělovat domácí povinnosti.   
Ve dnech víkendu vás jako magnet začne fyzicky přitahovat nějaká osůbka opačného pohlaví. Pokud jste narozeni během dne a jste zadaní, doporučuji vám zvolit nějaký sport a vybít přebytečnou energii nebo se vám hormony vymknou kontrole, a další týden si budete vyčítat nevěru.!