Jdi na obsah Jdi na menu
 


36.týden 2009

27. 8. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 36. týden od 31. 8. do 6. 9. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Panny


Merkur
je v znamení Vah.


Venuše
putuje znamením Lva.


Mars
prochází znamením Raka.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru. Do přímého směru se opětovně otočí 13.10.2009 v 5:53hod.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009...

Událostí týdne bude
Úplněk v Rybách
který nastane pátek 4.9. v 18:03hod

Více se dozvíte níže v textu svého Slunečního znamení.

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátek týdne pro mnohé nebude jednoduchý zejména v případě, že máte děti. Nebude se vám dařit je přesvědčit, že kamarádi musí počkat, že je pro ně prvotní obstarat vše potřebné do školy. Hlavně se nerozčilujte, jinak vyvoláte bouřku mezi vámi a intimním protějškem!
Ve dnech okolo pátečního Úplňku v Rybách můžete zažívat naprosto nečekané zvraty tam, kde byste to nejméně čekali, ale hlavně si nebudete mnozí vědět rady se svými emocemi. Nepodlehněte zejména v pátek lacinému lákadlu ve formě alkoholu, vzbouřil by se totiž váš lymfatický systém ! Ani víkend nebude klidný neb se dá předjímat napětí a neklid ve vašem manželství, partnerství. Může vám připadat, že ať navrhnete cokoliv, intimní protějšek vám oponuje jenom proto, aby měl nad vámi navrch. A nebudete daleko od pravdy...


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Nepřehazujte zkarje týdne všechny rodinné povinnosti na bedra vaši drahé polovičky. Zejména máte-li děti školou povinné, bude problém je dostat večer do postele včas, což ale zvládnete právě hravě vy svým klidem! Ve dnech okolo pátečního Úplňku v Rybách byste měli všechnu pozornost směřovat k přátelům neb někdo z nich bude potřebovat vaši pomoc. Zklamání mohou zažít Býci, kteří počítali s přijetím do nějaké skupiny lidí či společnosti se stejnými zájmy nebo obdobným profesním zaměřením. Úplně nejhorší variantou může být zrada někoho z přátel - tak doufejme že tomu tak nebude ! Podnikáte například ve službách, nebo máte prodejnu, běhewm víkendu si moc neodpočinete, protože vás zasypou stížnostmi nevrlé zákaznice, tedy stěžovatelky budou zejména ženy. Pracujete-li v nadřízené pocizi, budete muset krotit svoje podřízené, a opět se bude jednat zejména o hádky mezi ženami.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Velmi problematický počátek týdne mají před sebou ti, kterým děti či intimní protějšek odjedou mimo domov, služebně či například díky studiu. Bude se vám stýskat a je možné, že se pohádáte s vícero lidmi neb si tím budete ventilovat svoje emoce. Pokud jste v předchozím období cokoliv zanedbali v oblasti kariéry či svého profesního postupu, ve dnech okolo pátečního Úplňku v Rybách se vám laxní přístup z předchozích dnů může pěkně vymstít ! Změna může být nepříjemná neb někdo vás prostě předběhne a získá post, na který jste si vy dlouho "brousili zuby"..! Jste-li zadaní a během víkendu si např.v parku při hlídání hrajících se ratolestí jen tak s někým popovídáte, a bude se jednat o opačné pohlaví, nějaký rádoby kamarád to hned začerstva přetlumočí vašemu intimnímu partnerovi. Jste-li nezadaní a ve dnech volna se s někým seznámíte, v prvotní zamilovanosti můžete přehlížet očividné lži, kterými vám dotyčná či dotyčný budou "krmit vaše uši"...



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne mnohé potrápí pocit, že vám intimní protějšek věnuje málo pozornosti, což v mnohých dokonce může vyvolávat i žárlivost. Druhou možností jsou finanční problémy, které vám zakalí náladu, tak, že nebudete mít ani pomyšlení na nějaké nežnosti. Jak se bude blížit páteční Úplněk v Rybách, můžete cítit vzrůstající nervozitu. Mnozí budete připodobnitelní k natažené struně - která může každou chvíli prasknout ! V každé situaci se snažte zachovat klid - jinak v afektu uděláte něco šíleného, na což ti kterých se to bude týkat dlouho nezapomenou. Víkendový chaos na domácí půdě potažmo v rodině vás mírně ohromí a ochromí ! Neustále budete něco hledat, a pokud se chystáte vyjet např. automobilem, asi to budete muset odložit neb nenajdete svoje doklady. V neděli se vyhýbejte tchýni, protože lze předjímat velmi ostrý slovní střet !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud jste se v nedávném období zamilovali, tedy navázali vztah, počátkem tohoto týdne vám něco na intimním protějšku začne vadit, prostě zjistíte, že některé partnerovi či partnerčiny reakce vám jsou proti srsti, a je možné, že vztah ukončíte, nebo si dáte na několik dnů pauzu. Dny okolo  Úplńku v Rybách vám mohou přinést zklamání zejména okolo financí z cizích zdrojů, o kterých jste se domnívali "že jsou již na cestě""..Může se jednat o zamítnuté stipendium, banka může dělat drahoty okolo poskytnutí půjčky či hypotéky...nu a obchodníci mohou zažít šok neb někdo z letitých klientů může "přijít na buben" tedy ohlásí konkurz firmy, etc...Podniknete-li během víkendu výlet, vemte si sebou hodně velkou svačinu a dostatek pití, protože vás zaskočí nejedna objižďka, navíc když již dojedete do určeného cíle, při výletu zabloudíte a tak se vám dostatek proviantu bude určitě hodit !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

V zaměstnání počátkem týdne nereagujte na smutné oči někoho z kolegů či kolegyň, že potřebují pomoc, radu. Vy totiž s největší pravděpodobností nad jejich problémem strávíte spoustu času a svoje pracovní povinnosti budete dohánět po pracovní době. Páteční Úplněk je velmi důležitý pro ty z vás kteří v rozmezí +-24hodin slavíte narozeniny. Prvotně bude důležité nepodceňovat v dalším roce žádné negativní zdravotní příznaky. Druhým želízkem v ohni budou vaše city neb emoce s vámi z času na čas mohou nepříjemně zacvičit ! Pokud se během víkendu rozhodnete zajít do supermarketu s cílem nakoupit na další týden, doporučuji vám určit si částku, kterou můžete utratit a hlavně na nákupy nechoďte sami ! Utrácet můžete doslova jako o závod a navíc i za zbytečnosti. Navíc se jen tak z nudy pohádáte s prodavačkou a bude to pořádná ostuda ! 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Zkraje týdne byste si měli dát klapky na uši a neposlouchat kybicování přátel. Mohou jen tak v žertu něco pronést na adresu vašeho milostného vztahu, ale vy to vezmete vážně, intimnímu partnerovi či partnerce vyčtete i to že má "zelené oči"...a ikdyž se vzápětí omluvíte, vloudí se mezi vás nedůvěra, pochybnosti. Ve dnech okolo pátečního Úplňku v Rybách buďte velmi pozorní v zaměstnání a pokud s někým na nějaké práci či projektu spolupracujete, chcete-li předejít maléru vše po kolegovi kontrolujte. Další variantou je možnost že někdo z kolegů onemocní, anebo přebere...a vy budete muset "pracovat za dva"...Ve dnech víkendu se mnozí pohádáte sami se sebou neb co navrhne váš rozum -> srdíčko okamžitě zamítne. Merkur procházející vašim znamením si totiž nebude rozumět s citlivou Lunou. Ale máte skvělou příležitost promluvit si o případných vztahových problémech, protože díky konstelacím si nebudete brát servítky a řeknete upřímně co se vám líbí - nelíbí.




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Má-li v rodině někdo zlozvyk, který vás běžně iŕituje, počátkem tohoto týdne to už nevydržíte a vyvoláte kvůli tomu doma hádku. Nebo můžete mít pocit že to je rodina která vám brání si dělat co chcete. Vlastně budete mít pravdu, jenže ostatní vám připomenou, že i vy byste se měli na chodu domácnosti podílet ! Dny okolo pátečního Úplňku mohou zatřást vašim mileneckým vztahem...Ale je pravdou že bude záležet na tom, na jak pevných základech je váš vztah vybudován. Pro někoho zjištění že je na cestě další potomek totiž sice může být šok - ale příjemný...Pro druhé může být nedávné navázání známosti zejména v pátek připodobnitelné ke kulovému blesku který během pár vteřin prolítne celý váš byt...a zmizí někam do neznáma...Během víkendu se vyhněte jakékoliv manuelní práci. Nikomu nic neslibujte neb okamžitě na slib nechtěně zapomenete. Rychle se vám navíc bude měnit nálada, ale když se vyhnete návštěvám, proklouznete zejména nedělí v pohodě !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Požádá-li vás počátkem týdne soused či někdo z blízkých příbuzných o radu, udělejte si čas a dotyčného či dotyčnou vyslechněte, ikdyž zrovna na nějaké poslouchání cizích starostí náladu mít nebudete. Ještě v tomto týdnu totiž budete potřebovat podporu a radu vy ! Mnohé plány vám ve dnech okolo pátečního Úplňku může zhatit zpráva ve vztahu k někomu v rodině. Bude to chtít vaši rychlou reakci a nevylučuji že mnozí Střelci a AStřelkyně budou muset i cestovat, aby podali pomocnou ruku či pomohli vyřešit nějaký rodinný problém. Ve dnech víkendu si usmyslíte nereálnou věc či nesmyslnou aktivitu, kterou vám nikdo nebude schopen vymluvit. Následně propadnete skepsi, neb zjistíte že jste si doslova "stavěli vzdušný zámek"...

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Ačkoli jste šetrné osůbky, zkraje týdne se vám tak nějaká věc zalíbí, že budete schopni vyhodit větší obnos, a když nebudete mít dostatečnou hotovost, klidně si vypůjčíte ! Počkejte s koupí do příštího týdne neb může mít buď daleko nižší cenu anebo zjistíte, že daný výrobek už vlastně nechcete ! Ve dnech okolo pátečního Úplňku se vám zasteskne po nejbližších příbuzných, sourozencích. Mnozí si uvědomíte, jak plytké jsou vaše malé rozbroje a že důležité pro vás je vědět že jsou spokojeni a hlavně - že vás mají rádi, takže se asi nevyhnete návštěvě či delšímu telefonickému rozhovoru, ale velmi to prospěje vaší psychice ! Ačkoliv převážně držíte nohy na zemi a nenecháváte se unášet tím na co si nemůžete opravdu sáhnout, během víkendu nejednou sami sobě ulítnete a začnete si nahlas plánovat změny v kariéře, a přitom nebudete mít dostatek informací, což pobouří rodinu neb bude jasné, že pokud uděláte unáhlený krok, ohrozíte tím i ostatní zejména nedostatkem financí. Bydlíte-li vícero generaci v jednom bytě, lze předjímat ostrý konflikt zejména s vaší tchýní...



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Luna v úterý ráno ještě před východem Slunce -v 5:45hod- vstoupí do vašeho znamení a následně doputuje do opozice vůči Venuši. Tato konstelace ve vás může vyvolat lenost, a tendenci i důležité věci ba problémy odkládat "na neurčito"...Což by se vám mohlo vymstít, protože hodíte za hlavu i slib, který jste v nějaké záležitosti či aktivitě dali intimnímu partnerovi. Pokud zapomenete například koupit kytku pro tchýni která má narozeniny či jmeniny, raději nechoďte ani domů...Dny okolo pátečního Úplňku v Rybách nasměrují vaši pozornost k penězům a příčinou budou náročné požadavky rodiny. Nestresujte se, svolejte rodinu, udělejte plán co je nutné skutečně nakoupit a co počká. Díky tomuto přístupu zjistíte, že mnohé položky můžete vyškrtnout jako naprosto zbytečný luxus ! Během víkendu vás dostane do varu rozhovor o politice, či náboženství, ezoterice..etc..Budete chytří jako Vševědi, ale bohužel vás občas někdo upozorní, že kážete úplné nesmysly... 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud se nebudete zkraje týdne cítit zdravotně v pohodě, okamžitě to řešte a neodkládejte návštěvu lékaře. Projevem může být bolest svalů a tlak na hrudi. Týká se to zejména těch, kteří dlouhodoběji díky pracovnímu vytížení ponocujete ! Páteční Úplněk ve vašem znamení je malým varováním "nejednat" dokud nebudete mít o dané věci, člověku či problému dostatek informací. Budete pod vlivem emocí, a například opírat se o city v obchodních záležitostech by bylo pošetilé ! Ve dnech víkendu se snažte něčím zabavit, protože jak se začnete nudit, začnete přemýšlet opět o svém zdraví a namlouvat si katastrofické scénáře. Ani o penězích a zaměstnání nehovořte, protože i to jsou oblasti které uvidíte situaci pouze v černých barvách !