Jdi na obsah Jdi na menu
 


35. týden 2009

20. 8. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 35. týden od 24. 8. do 30. 8. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce
je putuje znamením
Panny

 

Merkur
je taktéž ve znamení Panny, kde setrvá do 25.8. kdy v 22:28hod vstoupí do znamení Vah.


Venuše
je ve znamení Raka. Zde setrvá do 26.8. kdy v 18:15hod vstoupí do znamení Lva.


Mars
je ve znamení Blíženců, kde setrvá do 25.8.
kdy v 19:22hod vstoupí do znamení Raka.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru. Do přímého směru se opětovně otočí 13.10.2009 v 5:53hod.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

 

 

 

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátkem týdne můžete být netrpěliví, doma vznětliví, ale vstupujete do období kdy až do 16.10. se díky Martu v Raku procvičíte v trpělivosti, zejména vůči svým nejbližším, rodině. Máte-li nějaké kontakty se zahraničím, zejména živíte-li se obchodem nebo svým rozumovým potenciálem, štěstěna vám bude přát uprostřed týdne. Může se jednat doslova o váš""životní kšeft"..! Víkend patrně nesplní vaše očekávání, na něco se budete těšit, ale rodina rozhodne o vás - bez vás. Napravíte to někdo z rodiny neb vás v neděli pozve do společnosti a vynahradí vám tím mírně zakaboněnž víkend.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Nejednou můžete zkraje týdne díky své netrpělivosti vyvolat konflikt. Zejména když se bude jednat o peníze, budete nekompromisní, a dokonce odmítnete finanční výpomoc někomu z přátel. Uprostřed týdne se snažte kontrolovat svoji tendenci k přílišnému utrácení ! Raději se snažte vyřešit skore vašich dluhů - zejména ti z vás kteří mají řetězec na sebe navazujících závazků by místo drahého parfému či večeře v luxusní restauraci měli uhradit i třebas dopředu nějakou splátku!
Ve dnech víkendu vsaďte na přírodu, výlety, a hlavně se vyhýbejte rádoby duchaplným diskusím - např. o pyramidách. Někdo vás totiž svými tezemi může pěkně naštvat, a bude-li to někdo ze sourozenců, tak s ním dokonce odmítnete v příštím týdnu komunikovat.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne sledujte veškeré pohyby na svém kontě, ale hlavně nereagujte na narážky kolegů, protože budete mít pocit že nemáte energie ani se pořádně pohádat. Mars totiž opustí vaše znamení, tak můžete být jako na jehlách, a ani nebudete vědět proč...Naopak uprostřed týdne budete převážně dobře naladěni, přátelští ! I v intimním vztahu, manželství, partnerství se budete snažit vytvářet příjemnou atmosféru. Proto se nedivte, když vám například intimní partner nečekaně řekně, že si není jistý či jistá vaší identitou, že vás možná někdo vyměnil...! Odměřenost některých lidí během víkendu vám bude vadit ba rozčilovat. Ale to, že s intimním protějškem se s nějvětší pravděpodobností nedohodnete ani na tom který je den vás rozčílí tak, že mnozí vztekle zadupete nožičkou.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Mars se v úterý v 19:22hod přestěhuje do vašeho znamení. Až do 16.10. vám bude dodávat energii, takže máte šanci pohnout s aktivitami, projekty a plány, se kterými jste si v posledním období nevěděli rady! Uprostřed týdne vsaďte v zaměstnání na svůj šarm a přesvědčovací talent, který vám propůjčí Luna ve Střelci. Máte šanci zlepšit svoje pracovní podmínky, nevyjímaje zvýšení platu ! Během víkendu si můžete začít v partnerství potažmo manželství vyčítat vše nedořešené z minulosti - je otázkou, kolik jste toho v sobě s intimním protějškem za poslední období nasbírali a okamžitě neventilovali. Pokud hodně, může to u vás doma být ve dnech volna občas hodně "hlasité"..!


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne se můžete potýkat s kritikou která nebude opravněná, ale nějak nebudete mít sílu s dotyčným vstoupit do konfliktu. Dokonce se můžete cítit mírně opuštění, ale ucítíte jak se vám probouzí intuice. Mars totiž v úterý v 19:22hod vstoupí do vašeho domu podvědomí a díky tomu až do 16.10. odhalíte jakoukoliv tajnou intriku, ale s řešením počkejte až po uvedeném datu, neb to Mars vstoupí do vašeho znamení ! Jste-li nezadaní, s největší pravděpodobností uprostřed týdne prožijete velmi romantické setkání ze kterého se vyklube intenzivní milostný vztah. Daleko intenzivněji budou vnímat lásku zadaní Lvi. Mnozí dokonce začnete přemýšlet o početí potomka...Obrat nastane během víkendu neb začnete být velmi hákliví na kritiku, navíc když vás někdo upozorní na chybu, z rozčilování se vám může dokonce udělat nevolno ! Je zde ale možnost, že zkusíte následně vše obrátit v legraci, a pokud se vám to povede, prožijete pěkný víkend.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Počátkem týdne budete mít pocit že nikde nemáte zastání. Ale v úterý v 19:22hod vám Mars odstartuje období, kdy až do 16.10. si plnými doušky užijete díky jeho energii společenského života, přátel a skupinových aktivit. Uprostřed týdne pocítíte největší pohodu když budete obklopeni rodinou. Pokud budete nad něčím váhat, s něčím si nebudete vědět rady - obraťte se na ženy z příbuzenstva - dají vám radu nad zlato a ještě vám prozradí nějaké tajemství vašeho rodu !
Ačkoliv to není vašim zvykem, žárlit ve dnech víkendu můžete na svoji drahou polovičku tak, že i přátelé vám mohou vadit, pokud se někdo z nich ocitne v blízkosti vašeho partnera / partnerky...
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Zkraje týdne budete doslova tak hodní a soucitní, že vás sem tam někdo oblafne ale v úterý, přesně v 19:22hod se vám nastartuje období, ve kterém dostanete šanci zářit ve své profesi, kariéře ! A věřte že občas , když to bude třeba, použijete ostřejší lokty, ale s taktem ! Prostě co se týče kariéry, kolegů, nadřízených, se začnete chovat fikaně ! Uprostřed týdne noste pohodlné botky neb vás čeká spousta pochůzek. Během víkendu pro vás bude tvrdým oříškem rozhoudnout se, zda dát přednost svojí kariéře a odejít na nečekanou schůzku nebo se věnovat rodině. Dokonce se mnozí seberete a naoko se od rodiny vzdálíte, abyste si vyzkoušeli jejich reakce.  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Vaši trpělivost někdo vyzkouší počátkem týdne, a s nějvětší pravděpodobností to bude pracovník banky, pojišťovny, finančního úřadu...Pokud podnikáte, pozor na mírně laxní ba nedbalý přístup k účetnictví uprostřed týdne. Další dny totiž budete nestíhat neb nebudete vědět kam jste založili faktury, doklady o úhradě etc...Pokud vám něco vadí na vašich sourozencích či sousedech, snažte se jim to během víkendu říci v klidu. Ale doporučuji vám spíše mlčet, neb oni mohou jako protiútokem naopak vám vyčíst nějaký osobní nešvar. Jenže vám to nikterak neuškodí, neb si řeknete že mají pravdu a s nějakým zlozvykem se rozhodnete skoncovat.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zkraje týdne ucítíte že vaše nervy jsou jako tenká nit. Všechno vás rozčílí, ale že konflikty vyvoláváte sami ostřejším slovníkem vám asi nedojde. V úterý vstoupí Mars do vašeho domu společných financí, sexu. To jsou oblasti ve kterých budete nucení změnit váš postoj a chování. Hlavně se až do 16.10, snažte vyhýbat sporům o peníze s intimním protějškem či obchodním partnerem. Uprostřed týdne mnozí zafungujete jako "vrba" neb se pro někoho stanete zpovědníkem. Lidé vám ať již půjde o cokoliv budou důvěřovat, a vy jim pokud to bude třeba, velmi fikaně poradíte. Než si koupíte ve dnech víkendu nějakou skvělou věc která vás za výlohou bude lákat jako včelky med, doporučuji vám zajít se podívat za další roh neb stejnou věc seženete i jinde ale za poloviční cenu. Pokud se v koupi unáhlíte, můžete se doma rozčilovat že jste prodělali ještě v neděli v noci..

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Ostřejšími reakcemi můžete okolo sebe zkraje týdne vyvolávat napětí. V úterý vstoupí Mars do vašeho domu manželství, partnerství, a až do 16.10. bude rozumné vyhýbat se v manželství potažmo parterství sporným tématům, neb okamžutě budete připraveni se pohádat ! Doporučuji vám se snažit vše co vypluje napovrch řešit nejen přes city ale i diplomaticky, což to se týká i podnikatelů, kteří mají obchodního společníka ! Uprostřed týdne se snažte oblídat svoje lelkování ! Mnozí se totiž velmi často začnete dostávat do situace, kdy by bylo třeba abyste jednali hned, ale vy se prostě ani nezvednete ze židle a řešení odložíte "na někdy"...ono vám to v daný moment sice projde, ale následně zjistíte, že těch nedokončených záležitostí je příliš...a začne kvapík...Během víkendu vsaďtě na svoje instinky neb dopředu vytušíte že je někdo ve vaší blízkosti vztekem bez sebe a taktně se vzdálíte, neb si řeknete, že ze sebe dělat fackovacího panáka nějakému nasupenci nemáte zapotřebí!



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nějaká zpráva vás může počátkem týdne tak rozčilit, že budete rozhodnuti "nato-tata" změnit zaměstnání. Uprostřed týdne vás polapí ruch velkoměsta, prostě vás popadnou ""toulavé botky"" a vy budete nejednou brouzdat ulicemi hodně dlouho do noci ! Dokonce se dá předjímat, že se seznámíte s lidmi, kteří se stanou vašimi novými přáteli. Připravte si i bránici neb si užijete spoustu legrace! Během víkendu se myšlenkama nejednou budete vracet do minulosti, a vzpomínat na "staré dobré časy"...Jenže budete tak nesoustředění že můžete zabloudit a to i na nebezpečné místo !  


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V úterý v 19:22hod vstoupí planeta Mars do znamení Raka, a vy tím dostáváte prostor si až do 16.10. užívat svých koníčků, zálib, dětí a her, a pozor, jste-li nezadaní, lze předjímat že v uvedeném období navážete velmi romantický milenecký vztah. Uprostřed týdne vám podpora kolegů v momentě jakmile budete potřebovat pomoc či radu udělá radost. Dokonce vyhladíte třecí plochy mezi vámi a ženami v kanceláři, na pracovišti..etc.. Problémem se ale mohou stát termíny - žádnou práci neodkládejte na zítra, nebo něco prošvihnete ! Ve dnech víkendu si skvěle pročístíte svoje emoce, ale nejdříve se mnozí velmi ostře pohádáte s někým z přátel, nebo nějakou společností potažmo jejím zástupcem. Uvědomíte si, že být s každým za každou cenu zadobře nejde, neb byste ani nemohli říct svůj názor a navíc by s vámi nadále někdo manipuloval...Dejte si ale pozor, abyste svoji nenáladu následně nebrátili proti dětem či intimnímu partnerovi !