Jdi na obsah Jdi na menu
 


34. týden 2010

23. 8. 2010

Týdenní e-horoskopy pro 34. týden od 23.8. do 29.8. 2010

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce
putuje znamením Panny.
Zde setrvá do 23.9. kdy v 5:24hod vstoupí do diplomatického znamení Vah.


Merkur
je retrográdní ve znamení Panny.
Přímý směr nabere opět v pondělí 13.9. v 1:03hod.
Do následného znamení Vah vstoupí 3.10. v 17:00hod.


Venuše
bude procházet znamením Vah
do 8.9. kdy v 18:13hod vstoupí do znamení Štíra.
Díky retrográdnímu pohybu se ale do Vah vrátí
8.11., kde setrvá do 30.11.


Mars
prochází znamením Vah.
kde setrvá do 15.9. kdy v 0:35hod vstoupí do znamení Štíra.


Jupiter
bude až do 18.11. retrográdní,
a nyní putuje znamením Berana. 
Díky retrográdnímu pohybu se 9.9.2010 v 4:31hod
vrátí do znamení Ryb
a zde setrvá až do 22.1.2011 kdy v 18:42hod vstoupí opět do znamení Berana.

 

Saturn
zkouší trpělivost a odolnost zrozenců narozených ve znamení Vah.
 
Uran
je retrográdní a prochází mystickým znamením Ryb.
Zde setrvá až do 12.3.2011, kdy s konečnou platností opustí snivé Ryby, a v 2:29hod se na mnoho let usadí v Beranu, neb toto znamení nadobro opustí až 6.3.2019 !!!


Neptun
má retrográdní pohyb a putuje znamením Vodnáře.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.
7.4. v 3:01hod se otočil do retrográdního směru,
a couvat bude až do 14.záři 2010...
Firmy, ale i vládní organizace mohou zaznamenat jakési zpomalení,
takže když něco budete požadovat na úřednících povšechně,
obrňte se trpělivostí, neb si budou dávat ""na čas"...
Dokonce nelze vyloučit, že nastane malý chaos v zákonodárství,
i např. okolo finančních či daňových předpisů.
Mnoho věcí bude odkládáno, neřešeno, takže může nastat např. situace, že vy uplatníte daňovou úlevu či vrácení přeplacení daní,
ale stát s řešením nebude pospíchat.
Anebo podáte nějakou žádost, ale na odpověď budete muset velmi trpělivě čekat hodně dlouho.
Anebo nějaký "chytrolín" přijde na mezeru v zákoně, opomenutí,
a stát bude vyzván k vrácení nějakých plateb, anebo nebude moci uplatňovat zákony v plném rozsahu pro chybu, opomenutí, které jim neumožní kontrolu.. těch možností je mnoho.
Pluto má totiž moc ba schopnost vytáhnout na světlo nešvary...
Takže asi občas při zprávách zalapeme po dechu, a řekneme si...
"...jak je tohle vůbec možné..?!?!?"""

Do tohoto týdne se probudíme s dorůstající Lunou,
a v úterý 24.8. večer, v 19:04 hod
nastane Úplněk v Rybách.
Více se dočtete u svého Slunečního znamení.
Pokud znáte umístění svého Ascendentu, přečtěte si i text tohoto znamení.

  

 

  

  

  

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Překvapit vás mohou v první polovině týdne naprosto nečekané zvraty tam, kde byste to nejméně čekali. Navíc si mnozí nebudete vědět rady se svými emocemi. Nepodlehněte lacinému lákadlu ve formě alkoholu, mohly byste si tzvň.rozhodit lymfatický systém. Doporučuji vám jíst až do čtvrtka častěji melouny, čerstvé okurky. Ještě než začne v pátek svítat, Luna v 4:51hod vpluje do vašeho znamení. Protože se následně dostane do kontaktu s mocnou planetou Pluto, doporučuji vám zdržet se zejména v pátek, ale i během víkendu jakýchkoliv komentářů na adresu kolegů, nadřízených, a to i v případě, když vám bude jasné, že jejich rozhodnutí je chybné, špatné. O nikom povšechně nemluvte během víkendu za jeho zády, byť v dobrém!

 

 

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

V první polovině týdne by vaše pozornost měla prvotně směřovat k přátelům neb někdo z nich bude potřebovat vaši pomoc. Zklamání mohou zažít Býci, kteří počítali s přijetím do nějaké skupiny lidí či společnosti se stejnými zájmy nebo obdobným profesním zaměřením. Máte-li dceru, věnujte ji zvýšenou pozornost neb úterní Úplněk v Rybách si postvítí i na její život, a vy zjistíte, že se doslova ""topí" v problémech. V druhé polovině týdne si občas můžete připadat, jako byste stáli pod sudenou sprchou. Někdo vám totiž může dát najevo velmi netradičním způsobem svoje nepřátelství, ale vy nebudete vědět odkud vítr fouká. Nepanikařte, emoce nepouštějte ven, neb byste svojí vzteklejší reakcí tomu někomu udělali radost. Naopak se snažte mít stále úsměv na tváři, neb to nepřejícníka tak naštve, že se sám nějak prozradí... 

 

 

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Jedinci, kteří cokoliv zanedbali v oblasti kariéry či svého profesního postupu, virtuelně zapláčou v první polovině týdne. Laxní přístup z předchozích dnů se vám totiž může pěkně vymstít ! Změna může být nepříjemná neb někdo vás prostě v hierarchii firmy předběhne a získá post, na který jste si vy dlouho "brousili zuby"..! Ačkoliv o legraci ve vaší přítomnosti nikdy není nouze, pátek a konec týdne budou vyjímkou. Vy si totiž pořádně zažárlíte ! Druhou možností, kdy by vám mohl doslova zmrznout úsměv na tváři mohou být finance. Buď vám někdo z přátel nevrátí peníze, se kterými budete počítat v rozpočtu na víkend, horší variantou bude společnost, pro kterou jste pracovali, ale která vám z nevysvětlitelných příčin neproplatí honorář, odměnu za práci.

 

 

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Nervozitu pocítíte povšechně v první polovině týdne. Díky úternímu Úplňku v Rybách budete připodobnitelní k natažené struně, která může každou chvíli prasknout ! Raději necestujte, a v každé situaci se snažte zachovat klid, jinak si ještě behěm víkendu budete "léčit" šrám na dušičce. Může to být ale i opačně ! V afektu uděláte něco šíleného, na což ti, kterých se to bude týkat, dlouho nezapomenou...
Páteční tvrdohlavost a neobjektivita kolegů vás pořádně zamrzí. Vrčet na vás mohou i nadřízení a je jasné, že pro vás bude problém udržet se a občas taky nebouchnout. Klid vám ale prospěje nejen v pátek, ale i ve dnech víkendu, neb rozčilení a stres by byly spouštěčem bolestí hlavy.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Úterní Úplněk v Rybách vám může přinést zklamání zejména okolo financí z cizích zdrojů, o kterých jste se domnívali "že jsou již na cestě""..Může se jednat o zamítnutou dotaci, stipendium, banka může dělat drahoty okolo poskytnutí půjčky či hypotéky...etc..Obchodníci mohou v první polovině týdne dokonce zažít mírný šok neb někdo z letitých klientů může "přijít na buben", tedy ohlásí konkurz firmy, etc...V závěru týdne se probudí vaše bojovnost, jenže vám bude chybět správná míra objektivity, takže si nenecháte od nikoho poradit. Tím sami sebe občas dostanete pod tlak, protože se ve dnech volna zamotáte do nějakého problému, se kterým si nebudete vědět rady !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

 

Úterní Úplněk v Rybách je velmi důležitý pro ty z vás, kteří v rozmezí +-24hodin slavíte narozeniny. Prvotně bude důležité nepodceňovat v dalším roce žádné negativní zdravotní příznaky. Druhým želízkem v ohni budou vaše city neb emoce s vámi z času na čas mohou v následných 365 dnech nepříjemně zacvičit ! Od pátku se ve vás probudí touhu po intimnostech, což velmi prospěje zadaným. Zato nezadaným dvojnásob bude vadit, že jsou sami, a to by mohlo být pohnutkou navázat známost jenom pro tělesné uspokojení.

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

V první polovině týdne buďtě v zaměstnání velmi pozorní, nepodceňujte detaily. Pokud s někým na nějaké práci či projektu spolupracujete, vše po kolegovi či kolegyni kontrolujte. Je také možné, že někdo z kolegů onemocní, anebo přebere...a vy budete nuceni "pracovat za dva", a nejednou dlouho přesčas. Neopomíjejte i přes pracovní zaněprázděnost pitný režim, pijte až do čtvrtka šťávy z čerstvého ovoce, naředěné čistou vodou 1:2. Pokud v sobě v rámci zachování harmonie a klidu potlačujete a neřešíte jakoukoliv nespokojenost v partnerství, manželství, v druhé polovině týdne ztratíte zábrany, a z mnohých z vás se mohou stát jako mávnutím proutku mstivé osůbky ! Na to pozor milé Váhy, protože se od pátku do neděle můžete ukázat v tom nejčernějším ba nejhorším světle !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Úterní Úplněk v Rybách může zatřást vašim mileneckým vztahem. Je ale pravdou, že bude záležet na tom, na jak pevných základech je váš vztah vybudován. Pro někoho zjištění, že je na cestě další potomek totiž sice může být šok, ale příjemný ! Pro ty z vás, kteří nedávno navázáli známost, může být ale první polovina týdne, a zejména úterý, připodobnitelné ke kulovému blesku. Vaše drahá polovička totiž může během pár vteřin velmi bolestně zpřetrhat citovou vazbu...a zmizí někam do neznáma. V závěru týdne se k vám opakovaně donesou nějaké informace, které ale budou zavánět pomluvou. Doporučuji vám si nepřisazovat, protože následně se terčem pomlouvačné kampaně můžete stát vy sami !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Plány v první polovině týdne vám může zhatit nečekaná událost v rodině, kde hlavní roli může hrát vaše maminka, ale i babička či tchyně. Bude to chtít vaši rychlou reakci a nevylučuji, že budete muset i cestovat, abyste podali pomocnou ruku či pomohli vyřešit nějaký rodinný problém. Koncem týdne vás mohou doslova iritovat tvrdohlavé reakce vašich ratolestí. Začnete mít pocit, že vám naschvál ubírají pohodu, klid. Doporučuji vám nevyhrocovat situaci, vysvětlujte, argumentujte, hlas ale nezvyšujte. Nezadaní okolo pátku dostanou příležitost k seznámení, ale rozumné bude udržet vztah pouze v přátelské rovině. Mnozí za několik dnů zjistíte, že dotyčný či dotyčná je psychicky nevyrovnaná osůbka, která zkazí každou legraci !

 

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Díky úternímu Úplňku v Rybách se vám zasteskne po nejbližších příbuzných, sourozencích. Mnozí si uvědomíte, jak plytké jsou vaše malé rozbroje a jak je důležité pro vás vědět, že jsou spokojeni a hlavně že vás mají rádi. Takže se v první půolovině týdne nevyhnete návštěvě či delšímu telefonickému rozhovoru, ale velmi to prospěje vaší psychice ! Ke konci týdne se můžete chovat jako despotové, dikrátoři, tyrani. Tak brzděte sami sebe, neb určitě nechcete víkend trávit sami ! Cokoliv se vám okolo pátku na domácí půdě znelíbí, řešte až v následném týdnu, to vám  již nebude chybět zdravá špetka diplomacie a taktu !


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nejen myšlenky, ale i rozhovory budete v první polovině týdne stáčet k penězům. Zbytečně se nestresujte, svolejte rodinu, a ujasněte si, co je skutečně nutné nakupovat a co počká. Díky tomuto přístupu zjistíte, že mnohé výdajové položky můžete vyškrtnout jako naprosto zbytečný luxus !  V druhé polovině týdne si dávejte pozor na listiny, osobní doklady, smlouvy. Můžete se stát obětí zloděje ! Pokud vás přijdou o něco požádat příbuzní, nedejte na srdcervoucí výstupy, ověřte si informace, které vám sdělí. Následně totiž zjistíte, že vám lžou !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Úterní Úplněk ve vašem znamení je malým varováním "nejednat", dokud nebudete mít o dané věci, člověku či problému dostatek informací. Povšechně budete v první polovině týdne pod vlivem emocí, a například opírat se o city v obchodních záležitostech by bylo pošetilé ! V druhé polovině týdne vám mnohým znepříjemní život ztráta peněženky či platební karty, etc...Je ale otázkou, zda někdo nevyužije vaší nepozornosti a neodcizí vám peněženku i s doklady ! Proto si zejména v pátek dávejte velký pozor u bankomatů, při nákupech, obezřetní buďte hlavně na místech, kde bude vícero lidí, potažmo dav. Když totiž budete pozorní, výše popsaným problémům se vyhnete !