Jdi na obsah Jdi na menu
 


34. týden 2009

14. 8. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 34. týden od 17. 8. do 23. 8. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce
je v královském znamení
Lva
kde setrvá do 23.8. kdy v 1:54hod vstoupí do znamení
Panny


Merkur
v pondělí 3.8. v 1:06hod vstoupí do znamení Panny, kde setrvá do 25.8. kdy v 22:28hod vstoupí do znamení Vah.


Venuše
je ve znamení Raka. Zde setrvá do 26.8. kdy v 18:15hod vstoupí do znamení Lva.


Mars
je ve znamení Blíženců.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru. Do přímého směru se opětovně otočí 13.10.2009 v 5:53hod.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

Událostí týdne bude NOVoluní ve Lvu
které nastane ve čtvrtek 20.8. ve 12:02hod.
Více se dočtete u svého Slunečního znamení.

 

 

 

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

V první polovině týdne buďte opatrní při cestování, a navšívíte-li neznámé místo - tak dvojnásob ! Držte se svého selského rozumu, na kybicování druhých nedejte, a bude-li na vás někdo spěchat, nenechte se znervoznit a dělejte si všechno svým tempem. Dny okolo NOVoluní které proběhne ve čtvrtek ve 12:02hod otevře nějaké téma vzahující se k dětem, mileneckým vztahům...Zamyslete se zda si něco neodpíráte a přitom po tom velmi toužíte ! Možná se hodně vašich rozhovorů se bude týkat početí dalšího potomka, nezadaní dostanou navázat partnerský vztah...Během víkendu se jedno přátelství pro vás stane důležitější. Uvědomíte si díky nějaké nestandartní situaci, že máte vedle sebe opravdu člověka na kterého se ve všem a kdykoliv můžete spolehnout.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Nepředvídatelným ba nevrlým chování si můžete v první polovině týdne vykoledovat menší úraz. Tak sami seb zpomalte, nespěchejte a na nákupy nechoďte sami. Jakmile totiž okamžitě nenajdete to co budete chtít koupit, můžete se začít vztekat, takže jedna ""studená" hlava jako doprovod se vám až do středy bude hodit. Dny okolo NOVoluní které nastane ve čtvrtek ve 12:02hod vytáhnou na světlo nějaké rodinné tajemství, něco, co mělo zůstat skryto ostatním členům rodiny. Je to ale i šance se s tím poprat a neopakovat v budoucnu chyby svoje ani vašich předků ! Během víkečndu mnozí neodoláte a navšívíte nějakou výstavu, patrně se bude vztahovat k modě, šperkům. Může vás to natolik inspirovat, zejména máte-li umělecké nadání, že začnete vážně zvažovat o změně směru své kariéry.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

V první polovině týdne můžete samo sobě škodit impulzivním chováním a uspěchaným rozhodnutím. Nečekané zapeklité situace vás totiž zaskočí, vy začnete pospíchat, nebudete dávat pozor, a pokud sami sebe nezklidníte, lze předjímat i menší úraz. Ve dnech okolo NOVoluní ve Lvu které nastane ve čtvrtek ve 12:02hod se mnozí zamyslíte nad tím, zda vaše vztahy s lidmi se kterými se denně potkáváte nevyjímaje sourozence nepotřebují trošku obrousit hrany. Máte okolo čtvrtka šanci podat si ruku s rozhádaným sousedem, udobřit se se sourozenci...V neposlední řadě byste měli prozkoumat i jak s lidmi komunikujete povšechně ! Máte-li děti, během víkendu jim budete rozumět beze slov ! Pozor ale na přílišnou pečlivost a starostlivost, to jim může mírně vadit, zejména jsou-li vaše ratolesti v pubertě.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

V první polovině týdne okolo vás budou mnozí doslova vyšilovat, pospíchat, což vám bude notně proti srsti neb vy si budete chtít vše dělat svým tempem. Nenechte se nikým popostrkovat, ani v zaměstnání při práci, ani doma při běžných domácích pracech ! Pokud vás někdo začne hecovat při řízení automobilu, dotyčného vysaďte ! Čtvrteční NOVoluní ve Lvu nastaví virtuelní zrcadlo vašim financím, tomu jak si vyděláváte na živobytí, mnozí se zamyslíte nad tím, zda se jenom nehoníte za penězi a zda jste nějaký talent v honbě za finančními zisky v posledním období "neodložili do kouta"...Během víkendu bude Luna přecházet přes astreroid Ceres, tak je jasné že rodině snesete modré z nebe, dokonce se někteří - pokud jste muži - ujmete kuchyně a připravíte nějakou laskominu.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Od úterý odpoledne budete mít přehršle energie, neb Luna vejde do vašeho znamení. To bude dobře, neb díky nějaké méně příjemné zprávě budete muset pozměnit svůj program a při řešení nečekaného problému se vám energie, kterou vám Luna propůjčí, bude hodit. Ve čtvrtek ve 12:02hod nastane NOVoluní ve vašem znamení a ukáže vám jako v "přímém přenosu" zda jako správní vládci umíte pokorně shrbit hřbet a pomoci druhým když je to třeba. Jestliže tomu tak není, ve dnech okolo NOVu máte skvělou šanci změnit svoje zvyky. Ale hlavně čtvrtek je den, kdy můžete odstartovat něco nového - tak se snažte ! Během víkendu si dejte pozor na přílišnou obětavost, zejména když vás požádá soused či blízký příbuzný o pomoc. Ono to totiž může dopadnout tak, že oni následně budou sedět, bavit se u bábovky a kávy, a vy za ně budete dělat nějakou práci !

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

První polovina týdne se snažte slovně neprovovat intimního partnera. Navíc si nebudete zcela jisti že máte pravdu, tak nechte řešení na konec týdne. Vyjadřovat se totiž budete mírně neomaleně, dokonce si občas budete protiřečit. Dny okolo čtvrtečního NOVoluní nechají vyplout něco z vašeho podvědomí. Nemusí to být zrovna příjemné neb se může jednat o něco, na co jste se rozhodli zapomenout a přitom jste to nechali nedořešené...Nyní máte šanci skoncovat s noční můrou tak před tím co vypluje napovrch neutíkejte ! Vaše starost o potomky potažmo rodinu bude během víkendu příkladná, ale můžete to i přehánět! Uvařte jim dobrý oběd, připravte nějaký atraktivní výlet, ale pozor si dejte na tendenci chtít za to odměnu, můžete si totiž za svoji péči např.nárokovat volný čas svých nejbližších...hlavně dětí.
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

V zaměstnání se počátkem týdne nenechte vyprovokovat nadřízeným či nadřízenou, kteří budou evidentně ve špatné náladě. Navíc budou měnit názor tak rychle, že budete zmateni neb nebudete tušit, co si za změnu vymyslí za chvíli. Ve dnech okolo NOVoluní, které nastane ve čtvrtek ve 12:02hod byste si měli udělat seznam svých nesplněných přání...snů..Dostanete totiž šanci si splnit i to, o čem jste neřekli ani svým nebližším ! Tak hlavně čtvrtek neprolelkujte - další šanci už nemusíte dostat ! Velký, možná až přehnaný rodičovský instinkt ve vás během víkendu probudí Luna přecházející přes asteroid Ceres. Tak se lehce může stát, že se ve všem budete podřizovat rodině, dětem, a dokonce soucitní budete i v případě, kdy byste naopak měli někoho pokárat.

 




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne může vaše impulzivita, nesoustředěnost a netrpělivost zapřičinit konflikt mezi vámi, partnerem, dětmi. Pokud jste nedávno navázali vztah o který hodně stojíte, doporučuji vám až do středy rušit zchůzky, zbytečně byste se předvedli jako nevrlé partneři. Čtvrteční NOVoluní ve Lvu nastaví zrcadlo vaší kariéře a je možné, že se rozhodnete pro malou rekapitulaci své profesní úspěšnosti. To bude dobře neb jen tak můžete přijít na to proč se vám někdy nedařilo a začít jinak, nově ! K novým začátkům je čtvrtek totiž ideální ! Ve dnech víkendu se připravte na to, že velmi citlivě budete prožívat neúspěchy druhých. Dokonce se můžete vžívat do jejich bolesti, a jejich ztrátu budete prožívat jako svoji vlastní. Dokonce ikdyž vás někdo podvede, soucitně dotyčného pohladíte slovem. To, že byste měli být zvláště opatrní na osůbky, které by vás mohli nějak využít či ošidit asi psát ani nemusím.... 


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Někdo z kolegů začne v první polovině týdne zkoušet vaši trpělivost, a je na vás zda se necháte vyprovokovat a bouchnete, či dotyčnému ukážete záda. Doporučuji zvolit druhou variantu, neb se domů můžete vracet nevrlí, a vztek si vybíjet doma, v rodině. Dny okolo čtvrtečního NOVoluní vás přimějí zamyslet se nad svými znalostmí, vzděláním. NOV vám dodá odvahu začít něco nového studovat, dál se vzdělávat, také posílí vaše sebevědomí takže daleko razantněji začnete obhajovat svá práva. V neposlední řadě NOV mnohé nasměruje k cestování...Váš idealismus během víkendu bude přímo čítankově ukázkový ! Klidně přispějete na charitu, a nebudete se zajímat zda jste nedali peníze nějakému podvodníkovi, přátele pozvete k sobě domů a budete je obskakovat tak, že možná někdo z rodiny zažárlí a následně vám vyčte, že o blízké tak jako o přátele nepečujete.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Před cestou autem si nechte v první polovině týdne zkontrolovat technický stav a při jízdě nikam nepospíchejte, ono vám nic neuteče. Vyhněte se sousedům, sourozencům raději ani nezvedejte telefony, a na ulici nereagujte na človíčka, který bude na chodníku něco velmi dramaticky sdělovat kolemjdoucím. Co se týče citů a emocí - díky NOVu se uprostřed týdne nemusíte cítit "ve své kůži"...Myšlenky se vám budou stáčet k financím, majetku, mnozí dokonce začnete přemýšlet kdo dává do kasy víc a kdo míň...Napřetřes může přijít i nějaké dědictví...Během víkendu mnozí popřemýšlíte nad změnou kariéry. Nadchne vás nějaký článek nebo pořad vztahující se ku zdravé výživě a vy v tom pro sebe uvidíte příležitost profesního uplatnění. Pozor ale na to, jak se chováte k nejbližším. Můžete svoji lásku podmiňovat nějakou úsluhou, službičkou, prostě - něco za něco..



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne si hlídejte swvoji naivitu, neb na první pohled skvělé finanční příležitosti se následně rozplynou jako pára nad hrncem, takže až do středy okolo financí nic nepodnikejte. Pokud se vám doma porouchá nějaký elektrospotřebič, sami nic neopravujte a zavolejte odborníka. Pokud se vám vaše ratolesti budou zdát vzpurné, jako utržené z řetězu, nekomadujte je, ale snažte se pro ně najít nějakou zábavu, hru ! Dny okolo čtvrtečního NOVoluní vynesou na povrch nějaký problém týkající se intimního nebo obchodního partnera. Ať již půjde o cokoliv, vyřešte to, jinak v problémech uvíznete a další půlrok si můžete připadat jako v pasti ! Pokud se vám během víkendu do života připlete žena, která vás nadchne svojí životní filozofií, či svými názory, pozor na to, neb vás může doslova ošálit a vy ze dne na den změníte svůj životní styl, ale je otázkou zda vám to bude ku prospěchu, neb nic se nemá přehánět, a mnohé může mít návaznost na nějaké náboženství, sektu, což by vám postupně ubíralo na svobodě v rozhodování.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Ačkoliv jste velmi citlivé znamení, v první polovině týdne se můžete proměnit v jedné vteřině ve velmi dravé ryby ! Nic si slovně nenecháte líbit, pokud se vám partnerský protějšek bude pokoušet něco vysvětlit, začnete mu či ji skákat do řeči, pokud podnikáte, nenecháte svého obchodního partnera dokončit větu, prostě až do středy si s vámi ti nejbližší v klidu moc nepopovídají ! Zdraví, denní režim, zaměstnání...to jsou témata která si pro vás přichystalo NOVoluní, které nastane ve čtvrtek ve 12:02hod. To jsou oblasti které uvidíte v úplně jiném světle. Nebraňte se změnám jinak se z vás stanou workholici a nedostatek relaxace, odpočinku se samozřejmě odrazí i na vašem zdraví. Započněte s nějakou očistnou kůrou či dietou - NOV je totiž zárukou že s tím za několik dní neseknete !
Pocit silné ba sexuální provázanosti s nějakým človíčkem ve vás vyvolají víkedndové konstelace, zejména se to týká těch, kteří navázali vztah v nedávném období. Můžete si totiž vytvořit vůči partnerovi citovou a sexuální závislost a díky tomu nezkoumat, zda je pro vás vztah přínosem či těžkým břemenem.