Jdi na obsah Jdi na menu
 


34. týden 2011

18. 8. 2011

Týdenní e-horoskopy pro 34. týden od 22.8. do 28.8. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce
putuje znamením Lva
a setrvá zde do 23.8.
V 13.23 hodin Slunce vstoupí do znamení Panny.

 

Merkur
je retrográdní
a
putuje znamením Lva.
Zde setrvá do 9.9.2011.


Venuše

je v Panně,
kde setrvá do 15.9.2011

 

Mars 
je v Raku,
kde setrvá do 19.9.


Jupiter
prochází znamením Býka.


Saturn
je ve Vahách,
a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 7.10.


Retrográdní
Uran
je v energickém znamení Berana,
kde setrvá až do 6.3.2019


Neptun
je retrográdní a
putuje svým domicilem, mystickým znamením Ryb.
Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011.
5.8.2011 se díky zpětnému pohybu vrátil do znamení Vodnáře.
Do Ryb opět vpluje 3.2.2012.


Pluto
je retrográdní ve znamení Kozoroha.
Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna ubývá.
V pondělí 29.8. v 5:04 hodin
nastane Novoluní v Panně.

 

 
 
Beran (21.3. - 21.4.)
 
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars - polarita Yang
 
Nesnažte se na domácí půdě získat převahu, jinak se následných sedm dní nevymotáte z konfliktů. Zejména žijete-li pod jednou střechou s rodiči, prarodiči, a budete dělat nějaké úpravy, malování nebo budete měnit interiér, važte každé slovo! To se ale týká i vaší podezřívavosti. Bude stačit jeden pozdní příchod vaší drahé polovičky, a vy začnete naprosto zbytečně žárlit! Vsaďte na zdravý selský rozum, neposlouchejte své podvědomí, a prožijete hezký týden!
  
 
Býk (22.4. - 21.5.)
 
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin
 
Pokud začnete mít pocit, že se lidé okolo vás chovají agresivně, nehledejte chybu u nich, ale u sebe, protože vy je budete provokovat! Možná i tím, že budete dávat sliby, které nebude ve vašich možnostech splnit, a ostatní tím budete štvát. Určitě byste měli zajet se svým autem či motorkou na preventivní prohlídku do autoservisu. Jinak se může stát, že se například ze sbírání hub vrátíte pěšky, protože auto bude stávkovat!
  
Blíženci (22.5. - 21.6.)
 
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang
 
V první polovině týdne vám občas něco vypadne z ruky, povšechně můžete mít pocit, že kam šlápnete, tam tráva neroste. Opatrní buďte při cestování, a to hlavně na nové lidi, se kterými se seznámíte. Přílišná důvěřivost by se vám mohla pořádně vymstít, můžete se stát obětí podvodníka! V závěru týdne dáte do pořádku na domácí půdě chaos, dokonce se pustíte i do úprav interiéru, a na kalamitu z počátku týdne si už ani nevzpomenete!
 
 
 
Rak (22.6. - 21.7.)
 
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
 
Počátkem týdne buďte opatrní na své peníze, můžete ztratit peněženku, ale není ani vyloučeno, že si vás vyhlédne kapesní zloděj.  Uprostřed týdne se vám vyplatí nejdřív myslet, nejednat unáhleně. Můžete mít totiž pocit, že rodina na vás klade čím dál větší požadavky, omezuje vás, vy z toho začnete být nervózní, slovně agresivní. Ke konci týdne se vám srovná psychika, takže si rodina konečně oddychne, budete se chovat opět jako rodinu milující Raci! ! 
 
 
 
 
Lev (22.7. - 22.8.)
 
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang
 
Nedejte v tomto týdnu na sliby, pamatujte si, že právně je platná pouze podepsaná smlouva! Pokud se budete cítit unavení, relaxujte, ale nevztekejte se na svou drahou polovičku. Můžete být pořádně nepříjemní, a i váš intimní protějšek má jenom jedny nervy! V druhé polovině týdne se vám bude dařit, je možné, že vám zaměstnavatel zvýší plat, pokud podnikáte, zaznamenáte vyšší zisky, a to se odrazí i na vaší náladě, budete veselí, vtipní, prostě oproti počátku týdne nastane otočka o 180°!
 
 
 
Panna (23.8. - 22.9.)
 
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - polarita Yin
 
Zdraví bude hlavním tématem první poloviny týdne. Snažte se zvyšovat imunitu, jezte hodně ovoce, listové zeleniny, a hlavně dodržujte pečlivě pitný režim. Pozor na medikamenty, může dojít k záměně, anebo lék, který berete běžně, může vyvolat alergickou reakci. Až do pátku raději nepijte alkohol, i na ten můžete mít velmi divnou, nestandardní reakci. Ke konci týdne ožijete, možná změníte účes, anebo styl oblékání, a pro rodinu i známé to bude příjemné překvapení.
 
 
 
Váhy (23.9. - 23.10.)
 
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang
 
Divná atmosféra v zaměstnání vás upozorní, že se něco děje. Hvězdy vám doporučují sledovat cvrkot, a nevměšovat se do konfliktů, ale když vám někdo začne házet klacky po nohy, vytáhněte do boje, protože zítra by vám třebas někdo z nadřízených nebo kolegů tancovali na hlavě! Ke konci týdne se budete cítit skvěle, a je možné, že se začnete zajímat o tajemno, záhady, lidskou psychiku.
 
 
 
Štír (24.10. - 22.11.)
 
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
 
Pokud si nebudete jisti svými vědomostmi, stáhněte se, protože improvizace nebo dohady vám nebudou k ničemu, naopak si můžete udělat pořádnou ostudu. Nepřeceňujte se, a to ani například za volantem, Můžete si vykoledovat pořádnou pokutu, a když nebudete držet jazyk za zuby, problémy se ještě zvětší! Ke konci týdne se situace zklidní, velkou vzpruhou pro vás budou příbuzní, sousedé, pro nezadané zamilování, které vám život obrátí naruby!
 
 
 
Střelec (23.11. - 21.12.)
 
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
 
Osobní bezpečí by pro vás mělo být prioritou zejména v první polovině týdne. Opatrní buďte při manipulaci s ostrými předměty, ale i s elektřinou! Když vás napadne vyzkoušet si například v zábavném parku nějakou adrenalinovou atrakci, chuť si nechte zajít! Energii a elán soustřeďte do své profese, protože v druhé polovině týdne dostanete příležitost ukázat co umíte, a postoupit v hierarchii firmy o stupínek nahoru! 
 
 
 
Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin
 
Možná si v tomto týdnu budete připadat, že se snad všichni okolo vás nakazili vzteklinou. Skoro každý rozhovor se totiž během několika minut zvrtne v hádku. Pořádně jiskřit to může ale i ve vašem partnerství, manželství, dokonce můžete mít pocit, že si na vás zasedli nadřízení, a s kolegy to také nebudete mít jednoduché. Vsaďte v následných sedmi dnech na jogu, uklidní vás, a srovná vaši psychiku.
 
 
 
Vodnář (21.1. - 18.2.)
 
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
 
Nepodceňujte v tomto týdnu odpočinek, relaxaci. Pokud začnete mít zdravotní problémy, bude to výslednicí nedostatku energie, tím se sníží obranyschopnost vašeho organizmu. Projevem může být například bolest hlavy, zvýšená teplota, zánět kloubů. Snažte se být fit, protože v druhé polovině týdne vám může sex zprostředkovat mystický zážitek, na který patrně nikdy nezapomenete!
  
Ryby (19.2. - 20.3.)
 
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin
 
Hvězdy v tomto týdnu prověří váš partnerský vztah. Možná přestanete mít chuť na sex, anebo vaše drahá polovička se bude vyhýbat tělesnému kontaktu. Pokud tuto krizi ustojíte, máte jistotu, že vztah má pevné kořeny! Na víkend vám prospěje vypnout telefon. Relaxace a rodinná oslava vás nabijí energií, pokud ale telefon nevypnete, budete ve svém volnu řešit na dálku pracovní problémy!