Jdi na obsah Jdi na menu
 


33. týden 2013

12. 8. 2013

Týdenní horoskopy pro 33. týden od 12.8. do 18.8.2013
Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  : nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 Slunce

je ve Lvu.
23.8. vstoupí do pečlivé Panny.
 
 
 
Merkur
je ve Lvu,
kde setrvá do 24.8.
 
 
 
Venuše
v Panně.
Do Vah vstoupí 16.8.2013
 
 
 
Mars
je v Raku, kde setrvá do 28.8.
 
 
Jupiter
je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
 
 
Saturn
je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
 
 
Retrográdní
Uran
je v bojovném znamení Berana.
 
 
Retrográdní
Neptun
pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
 
 
Retrográdní
Pluto
je ve znameníKozoroha.
 
 
Fáze Luny...
Měsíc přibývá...
Ve středu 14.8. nastane v 12.56 hodin
první Lunární čtvrť ve Štíru.
 
Beran (21.3. - 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang
Spousta nových nápadů a ohnivé energie vás mohou vehnat do rizika! Když nebudete používat rozum, naberete na sebe spoustu povinností, rozdávat budete sliby na potkání, jenže neumíte létat, a všechno prostě nestihnete. Proto se snažte v následných sedmi dnech pečlivě aktivity plánovat, prospěje vám vytvořit si časový harmonogram. Jen tak na konci týdne budete mít skvělý pocit, co jste v předchozích dnech všechno stihli udělat, zařídit!
 
 
Býk (22.4. - 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka  - polarita Yin
Možná v tomto týdnu budete mít pocit, že se k vám nastěhovali pánové Spěch a Zmatek. Doma na vás pořád někdo něco bude chtít, navíc začnete mít pocit, že svým nejbližším i překážíte, protože hned jak si napustíte vanu, už vás někdo začne pobízet, ať si pospíšíte. Tyhle malé střety vás budou vysilovat, ale bude to pobídka, abyste svolali rodinu, a vypracovali malý harmonogram. Když to neuděláte, střety se vyostří v konflikty, a vy si během víkendu začnete balit kufry.
 
 
Blíženci (21.5. - 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang
Hned od pondělí budete přímo zavaleni povinnostmi, a to nejen pracovními, ale i rodinnými. To vás přinutí přehodnotit svůj denní režim, ale i životní priority, protože vycítíte, že takový tlak a hektické tempo moc dlouho nevydržíte. Život se vám podaří zklidnit v druhé polovině týdne, a vy z toho budete mít skvělý pocit. I příbuzní vám naznačí, že jste duševně jakoby zmoudřeli, vyzráli.
 
 
Rak (22.6. - 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
Ti kteří doposud měli pocit, že nemají štěstí v navazování mileneckého vztahu, budou v tomto týdnu ve velké výhodě. Váš horoskop totiž naznačuje, že konečně pochopíte, v čem jste dělali chybu, a romantické seznámení na sebe nenechá dlouho čekat! Ostatní konečně začnou v rodině řešit problémy, o kterých jste v minulých týdnech nechtěli ani diskutovat. Může jít o peníze, stejně tak ale i o početí dalšího potomka.
 
 
Lev (22.7. - 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang
Máte před sebou týden změn, které nemusí být příjemné. Může jít o stěhování, ale i nemoc někoho z dříve narozených, což vás přinutí uskromnit se, a místo zábavě se věnovat pohodlí rodičů, prarodičů. Bude vás to stát hodně sil, tak myslete na odpočinek, relaxaci, o povinnosti se podělte s ostatními v rodině. Jinak během víkendu zažijete menší kolaps, nelze vyloučit ani nutnost krátké hospitalizace v nemocnici.  
 
 
Panna (23.8. - 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - polarita Yin
Nedělejte v tomto týdnu žádné zásadní rozhodnutí, dokud nebudete znát všechny informace, podrobnosti. To tedy znamená vyčkávat, nespěchat, každou akci zvážit ze všech možných úhlů pohledu. Budete mít totiž chuť podvádět, získat pro sebe nějaké výhody, ale ostatní vás prokouknou, a když neuposlechnete svoje svědomí, přijdete o důvěru přátel i rodiny!
 
 
Váhy (23.9. - 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše -  Večernice  - polarita Yang
Připravte se hned zkraje týdne na boj! Budete muset bránit svoji pracovní pozici, pověst, a tím pádem i peníze, pravidelný příjem. Nejvíc vás bude štvát, že za vším bude vězet jako šedá eminence člověk, kterého jste považovali za přítele. Je jasné, že tenhle boj vyhrajete, ale několik dnů budete velmi nedůvěřiví, nikoho si nepustíte až do neděle přes práh bytu. 
 
 
Štír (24.10. - 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
Máte před sebou týden bohatý na události. Vše se bude točit okolo kariéry. Některé čeká povýšení, podnikatelé se rozhodnou odstartovat nový projekt. Dejte si ale pozor, abyste v euforii, jak se vám daří stoupat nahoru, nezačali chovat pyšně, arogantně. Když budete pořád skloňovat slovíčko "já", lidé se vás začnou stranit, protože z vašeho vychloubání se jim bude nebezpečně zvyšovat krevní tlak.
 
 
Střelec (23.11. - 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
Zpočátku týdne si budete jakoby hrát na svém písečku. Budete se držet stranou, vyhovovat vám bude práce v ústraní, stejně tak relaxace daleko od lidí. Bude to mít jednu velkou výhodu, nikdo vám do ničeho nebude mluvit. Ke konci týdne vás přinutí vystoupit ze stínu a jednat něčí nesolidnost. Možná se vás pokusí oškubat zaměstnavatel, možná vám klient nepošle platbu za odvedenou práci. V každém případě budete nekompromisní, a dokud nedostanete svoje, nedáte dlužníkovi pokoj.
 
 
Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin
Promyšlenými akcemi a mazaností v tomto týdnu můžete zbohatnout! Někteří vypálíte rybník i velmi schopným obchodníkům, třebas v aukci nebo v dražbě, ale důležité pro vás bude držet se nepsaných pravidel, potažmo v mezích zákona. Ono vám totiž v následných dnech všechno projde, ale ke konci měsíce byste mohli mít velmi nepříjemné oplétačky s paragrafy!  
 
 
Vodnář (21.1. - 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
Držet se zaběhlé rutiny a zažitých zvyků nebude mít žádný smysl. V následných sedmi dnech vás okolnosti přinutí udělat několik změn, které vám zpočátku příjemné nebudou. Možná se konečně vzchopíte, a ukončíte nefunkční vztah, anebo se pohlédnete po jiné práci, protože stávající profese vás ubíjí, neuspokojuje. Počáteční stres ale vystřídá spokojenost, že jste si konečně ve svém životě začali dělat pořádek, a zbavili se nevyhovujícího.
 
 
 
Ryby (19.2. - 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin
Sice vás hned zkraje týdne doslova zasypou pracovní povinnosti, ale zachovejte klid. Jako vždy všechno zvládnete, navíc shon a stres vám otevřou oči. Uvědomíte si, že když něco ve svém životě nezměníte, jednoho dne díky naprostému vyčerpání ani nevstanete z postele. Přihlásíte se do nějakého kurzu, večerní školy, protože vám instinkt napoví, že bez zvyšování vědomostí se v kariéře neposunete dopředu.