Jdi na obsah Jdi na menu
 


32. týden 2009

29. 7. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 32. týden od 3. 8. do 9. 8. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je v královském znamení
Lva
kde setrvá do 23.8. kdy v 1:54hod vstoupí do znamení
Panny


Merkur
v pondělí 3.8. v 1:06hod vstoupí do znamení Panny, kde setrvá do 25.8. kdy v 22:28hod vstoupí do znamení Vah.


Venuše
je ve znamení Raka. Zde setrvá do 26.8. kdy v 18:15hod vstoupí do znamení Lva.


Mars
je ve znamení Blíženců.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru. Do přímého směru se opětovně otočí 13.10.2009 v 5:53hod.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

Událostí týdne bude
zatmění Luny
které nastane ve čtvrtek 6.8. v 2:55hod.
Proti Slunci ve Lvu bude stát Luna ve Vodnáři,
tedy nastane Úplněk.
Tentokrát ale nepůjde o obyčejný Úplněk
protože Slunce, Země a Luna se budou nacházet zhruba v jedné přímce,
tedy opozice Slunce /Luna se bude konat poblíž Lunárních uzlů..
Země se ocitne mezi Sluncem a Měsícem,
astronomicky dojde k zatmění Měsíce / Luny.
Znamení Vodnáře vládne Uran, a ten nemá rád žádná omezení,
proto lze předjímat že toto zatmění nám ukáže jako v zrcadle,
v které oblasti života se necítíme svobodně,
kde bychom mohli být více soběstační,
ale i které naše ideály jsou již zastaralé a je načase je nahradit novými.
Také nás nasměruje tam, kde bychom měli pomoci druhým, proto se mnozí během následného týdne rozhodnete například zapojit do nějaké humanitární organizace či přispět třebas nějakou drobností dětskému domovu...etc...

Pravdou je to, že staří hvězdopravci o zatmění píší jako o krizi,
neb...""co mělo být skryto najednou vypluje napovrch...""..
Takže nelze vyloučit nějaký veřejný, hospodářský ba politický skandál, ale těch zažíváme poslední dobou tolik, že když např. v naší politické scéně vypluje napovrch nějaká nekalost, nebo zatajování informací, asi nás to ani nepřekvapí !
 
Vliv tohoto zatmění pocítí nejvíce Vodnáři a Lvi. Zjistěte si ale, zda máte nějakou planetu či nějaký prvek horoskopu v uvedených znameních, obzvláště okolo 14° Lva či Vodnáře. Pokud ano, buďte připraveni na to, že nějaká událost vám může připravit překvapení, které si vynutí hodně vaší trpělivosti a shovívavosti, a mnohé se může točit  okolo přátelství která projdou jakýmsi testem, mnohdy náhlými změnami.

 

 

 

 

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátkem týdne vás zejména v intelektuální práci podpoří Luna v trigonu na Merkur. Nemusíte všechno vědět ale vždy logicky vyvodíte ten správný závěr. Dokonce budete  plni pochopení a porozumění takže vyhovíte i nějakému vrtohu svých nejbližších. Blížící se zatměním Luny které nastane ve čtvrtek v 2:55hod začne cca od úterý odpoledne prověřovat jak pevné jsou vaše přátelské vztahy. Můžete se uprostřed týdne proto podivovat nad tím, jak někdo z přátel se v průběhu určitého období změnil...ale může to být i tak, že uvidíte něčí charakterové vlastnosti v pravém světle. Nebo může vyjít najevo něco, co před vámi kdosi z přátel pečlivě tajil...Pokud si na víkend něco naplánujete, stížnosti nějaké ženy vám plány pokazí. Například pracujete-li v obchodě, budete muset chtě nechtě řešit nějakou reklamaci...Hlavně v neděli ale nepřetěžujte oragnizmus a nerozčilujte se, a pokud vás napadne nenáladu léčit alkoholem, to bude ta nejhorší varianta - alkohol v závěru víkendu prostě vůbec nekonzumujte !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátek týdne si budete vychutnávat ! Na jakoukoliv otázku odpovíte s takovou logikou, že se možná i vy sami podivíte - prostě vám to bude skvěle pálit, žádná otázka či situace vás nezaskočí a když budete řešit problém, nebude vám chybět ani zdravá dávka selkého rozumu.
Pokud jste uvažovali v předchozích týdnech nad změnou zaměstnání - dozvíte se uprostřed týdne konečný verdikt. Podnikáte-li, může vás překvapit odstoupení od zakázek či spolupráce některého dlouhodobého klienta. Ale i to negativní berte jako vklad pro svůj život neb zatmění Luny, kteríé nastane ve čtvrtek v 2:55hod poukáže kde je ve vašem životě něco, co byste neměli dál sebou vláčet jako závaží !
Máte-li děti, ve dnech víkendu s nimi velmi opatrně komunikujte a hlavně jim neslibujte nic jen proto abyste měli klid a pokoj ! Jste-li nezadaní a seznámíte-li se s osůbkou která vás nadchne svým vyprávěním, věřte jen polovině, mnohé budou jen lži, prostě nepravdy...




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Díky tomu, že se zkraje týdne budete umět rychle rozhodnout, využijete nějaké obchodní příležitosti,která vám poskytne v budoucím období skvělé zisky! Nemusí se ale jednat pouze o obchod, zde je i možnost, že podáte pomocnou ruku dříve narozenému z rodiny a dotyčný či dotyčná na vás budou pamatovat ve své závěti, etc...Pod vlivem zatmění můžet nastat uprostřed týdne nějaká změna okolo člověka, který byl delší dobu v zahraničí...Někteří budou nuceni cestovat -  za klientem nebo členem rodiny...V každém případě se nevyhnete spoustě rozhovorů..Ačkoliv dny pro vás sice mohou být náročné,  konečně něco dotáhnete do konečné fáze ! Víkend pro vás bude mírně kritický. Něco vás zaskočí, a povinnosti s tím spojené které se začnou vršit na vaše bedra budete samozřejmě slovně velmi hlasitě a nestandartními slůvky komentovat, a někde si vykoledujete díky svým výrokům ostudu.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne bude rozumné když zpomalíte, nebudete přetěžovat organizmus, klouby. A vězte - jste-li nezadaní, zejména vám pomalejší tempo prospěje neb můžete potkat osobu, která vás zaujme svými znalostmi, prostě se vám spolu bude příjemně povídat..! Uprostřed týdne se do popředí vaší pozornosti díky zatmění Luny dostanou finance a dluhy. Pokud jste například měli problémy okolo pojištění,  vše by se mohlo vyhrotit v konflikt, ale v následených dnech konečně vše urovnáte. Mnozí budou muset "šáhnout" hlouběji do kapsy a uhradit nějaký dluh, vyplatit úroky z hypotéky...etc...Jakmile se během víkendu dostanete pod tlak, zlostně ba zlomyslně odseknete. Dají se předjímat i nepředvídatelné reakce a dokonce budete mít sklony ke lhaní, k podrážděnosti. Takže sebekontrola vám velmi prospěje. 



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Počátek týdne je ideální pro setkání s kolegy ze zaměstnání,a nezapomeňte ani na nadřízené ! Posezení u skleničky dobrého vína vás sblíží,ale vyhýbejte se diskusím o těch, kteří nebudou přítomni !
Pokud slavíte ve čtvrtek narozeniny - zatmění Luny v 2:55hod potažmo Úplněk, kdy naprosti Slunci ve vašem znamení bude stát Luna ve Vodnáři je pro vás výzvou nepodceňovat v dalších 365 dnech žádný zdravotní problém ! Zajděte si preventivně na zubní prohlídku..etc.. V roce který máte před sebou vám občas váš intimní protějšek může připadat že snad je z jiné planety a bude vás stát spoustu trpělivosti ho či ji "opět vrátit na pevnou zem"..! Během víkendu se vyhněte nákupům neb nebudete objektivní a nakoupíte klidně drahou věc, kterou ani nepotřebujete. Nebo se může jednat o na první pohled výhodnou koupi, jenže vy následně zjistíte že "za dalším rohem" stejný výrobek prodávají o 50% levněji...

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Zkraje týdne se nenechte zaskočit tím, že se vaše myšlenky budou neustále stáčet k dětem. To bude pobídkou zejména pro ty z vás, kteří chtějí rozšířit rodinu neb zejména pondělí je jako stvořené k početí dalšího potomka ! Pokud je ve vaší rodině někdo nemocný - týká se to např. babičky, maminky, tety...ale může to být i žena vašeho nadřízeného či souseda - uprostřed týdne může nastat zhoršení a vyvolá vám to nejednu vrásku na čele..ale zachovejte klid neb následné dny se stav stabilizuje a nastane zlepšení . Je také možné, že kolegyně se kterou jste několik let sdíleli společnou kancelář oznámí svůj odchod.. Ve dnech víkendu vám nejednou rozum bude našeptávat jedno, ale srdíčku vašim nápadům bude oponovat. Vše budete prožívat citově, a i nevinnou větu si vztáhnete na sebe. Zejména v neděli se nesnažte o žádná zásadní rozhodnutí, netlačte do ničeho ani intimního partnera, zbytečně byste ztráceli čas, energii... 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Jste-li nezadaní, budou vás počátkem týdne přitahovat starší osůbky. Dokonce lze předjímat že se s někým dáte do rozhovoru, smluvíte si schůzku. Ale již další den nebudete brát telefony, neb si uvědomíte že by vám věkový rozdíl postupně začal vadit. Uprostřed týdne se do ohniska vaší pozornosti dostanou děti...Co to znamená...? Někteří z vás se rozhodnou počít dalšího potomka, někteří zjistí že je již potomek "na cestě"...Úplně jiná situace nastane u těch kteří mají již dospělého potomka - může se jednat například o jeho rozhodnutí že se osamostatní a že se bude stěhovat do svého bytu..atd..Během víkendu doslovně ""važte každé slovo" neb se můžete podřeknout, a něco na sebe prozradit, horší variantou mohou být sarkastické poznámky, kterými některé Váhy začnou častovat lidi okolo sebe. V neděli se vyhýbejte těžko stravitelným potravinám, alkoholu, nebo se ""vám nevyhne" bolest žaludku..!




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zkraje týdne vás jako magnet budou přitahovat vtipní, výmluvní lidé. Navíc budete mít schopnost přesvědčit ostatní o správnosti svých názorů, což se bude hodit zejména Štírům kteří pracují s veřejností, zabývají se reklamou, prodejem, etc...Zatmění Luny ve Vodnáři uprostřed týdne je pro vás upozorněním nic nepodceňovat doma. Počínaje vodovodními kohoutky a pojištěním domácnosti konče. Jiná situace nastane u těch z vás, kteří jsou v jednání o prodeji nemovitosti - kupec od dohody odstoupí nebo vám nebude jasné co vlastně ještě za doklady chce předložit etc..Ačkoliv se během víkendu budete velmi snažit začlenit do nějaké skupinky lidí která sdílí stejného koníčka, zájmy, posléze zjistíte že to byla pouze fikce a váš omyl, neb jejich "divné klábosení" vám začne být nepříjemné. Při diskusích s přáteli si hlavně v neděli dávejte pozor, abyste nezkreslovali informace, ale ani vy přátelům  moc nevěřte, občas vám řeknou polopravdu.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V zaměstnání počátkem týdne zatněte zuby. Mnohé naštve nespravedlnost nadřízených, dokonce začnete žárlit na oblíbenější kolegy ! Někteří navážete vztah, ale z nějakého důvodu se následné dny budete snažit utajit schůzky, takže půjde patrně o nevěru....Čtvrteční Úplněk a zatmění Luny ve Vodnáři mnohým přinese cestování po okolí vašeho bydliště anebo výlety po rodném kraji. Někteří Střelci dostanou zprávu o příbuzném - může se jednat o sestru, tetu, anebo se budete muset smířit se změnou - odstěhuje se soused na kterého jste si velmi zvykli...Během vékendu vás doma, v rodině, či někdo z dříve narozených pěkně naštve. Svými nároky či požadavky úplně nabourá váš plán na víkend a to vás samozřejmě mírně vykolejí. Neplánujte pomstu ale naopak se na daný úkol vrhněte - neutečete tomu, prostě se z daného problému nevykroutíte!

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Do nového týdne se probudíte s Lunou ve vašem znamení, která zde setrvá do pterý, kdy v 23:10hod vstoupí do následného znamení. Budete prozíraví a tak vás nic nezaskočí a když přeci jen - pomůžete si slovně. Jen to nepřehánějte s ochotou pomáhat všem okolo sebe ! Čím víc se bude blížit čtvrteční zatmění Luny ve Vodnáři, začne vás to nutit soustředit pozornost na finance. Například - pokud jste žádali o zvýšení platu, dozvíte se výsledné rezumé nadřízených. Může se ale jednat i o finance spojené s nějakým prodejem - nemovitosti či zboží pokud jste obchodnící, etc..V každém případě bude rozumné zkontrolovat si stav konta -  mnozí totiž zjistíte chybnou položku...
Celý víkend se snažte krotit svoji netrpělivost neb vás zaskočí nějaká informace a vy to začnete dosti nevybíravě slovně komentovat. Navíc budete mít tendenci se v hovorech k nepříjemnému tématu opakovaně vracet.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne si hlídejte podrážděnost - rozhodit vás totiž může naprostá banalita, dokonce i hlasitější hovor ! Výhodou bude, že když "ujedete" sami sobě, o svých pocitech budete mluvit otevřeně a hned se omluvíte. Pamatujte až do středy i na relaxaci ! Ve čtvrtek ve vašem znamení proběhně v 2:55hod zatmění Luny. Mnozí z vás uvidí "v plné nahotě" nějakou životní iluzi a tím se uzavře určitá kapitola vašeho života. Povšechně si totiž tento týden otestuje i vaši loajalitu a charakter neb se něco bude dít i v oblasti partnerství.
Proto i ve dnech víkendu se snažte okolo sebe vytvářet příjemnou atmosféru a když se dostanete pod tlak, nesnažte se používat lži a vykrucování, další týden by vás to velmi mrzelo ! 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne budete mít spoustu námětů, takže je možné že začnete dělat více věcí najednou. Zdržovat vás může opětovné kotrolování, zda jste někde neudělali chybu...Uprostřed týdne vám pocit samoty svým způsobem přijde vhod, neb si v klidu promyslíte svoje aktivity, projekty, a vězte že čtvrteční zatmění Luny bude pro mnohé z vás "Victoria" neb vám bude nabídnuta  zakázka či práce o které se vám ani nesnilo, a tak můžete konečně odmítnout pracovat pro člověka či firmu, kteří nedostatečně vaši práci finančně odměňují, prostě si vaší šikovnosti neváží ! Dejte na svoji intuici - bude nejen velmi silná ale i přesná ! Luna vstoupí do vašeho znamení v pátek v 11:36hod. Budete sentimentální, příliš citliví, ale v sobotu po polední začnete být núměrně hubatí. Povšechně během víkendu myslete na to, že máte mírně popletené myšlení a obvykle budete mimo - prostě nebudete mít pravdu !