Jdi na obsah Jdi na menu
 


32. týden 2011

5. 8. 2011

Týdenní e-horoskopy pro 32. týden od 8.8. do 14.8. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce

putuje znamením Lva

a setrvá zde do 23.8.

 

Merkur

putuje znamením Panny.

Díky retrográdnímu pohybu se ale vrátí do znamení Lva 8.8. a setrvá zde do 9.9.2011.

 

Venuše

 je ve Lvu,

kde setrvá do 22.8.2011

 

Mars

je v Blížencích,

Ve středu 3.8. vstoupí do znamení Raka, kde setrvá do 19.9.

 

Jupiter

prochází znamením Býka.

 

Saturn

je ve Vahách,

a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 6.10.

 

Retrográdní

Uran

je v energickém znamení Berana,

kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

je retrográdní a

putuje svým domicilem, mystickým znamením Ryb.

Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011.

5.8.2011 se díky zpětnému pohybu vrátí do znamení Vodnáře.

Do Ryb opět vpluje 3.2.2012.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha.

Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna dorůstá.

v sobotu 13.8. v 20:57 hodin

nastane Úplněk ve Vodnáři. 

 

 
 
 
 
Beran (21.3. - 21.4.)
 
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars - polarita Yang
 
Takt a ochota dělat kompromisy jsou cestou, jak v následných sedmi dnech můžete předcházet konfliktům na domácí půdě. Zejména se můžete dosti netaktně dohadovat s dříve narozenými, a pokud například sdílíte společnou domácnost s rodiči, situace se dokonce u mnohých při nezvládnutí může vyhrotit tak, že budete přemýšlet o stěhování. 
 
 
Býk (22.4. - 21.5.)
 
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin
 
Máte skvělý týden si nejen formou samostudia, ale i komunikací, tedy během rozhovorů zvýšit své znalosti, vědomosti. Pokud ale následných sedm dní budete cestovat, vezměte si vždy svačinu a lahev s vodou, protože spoje budou mít zpoždění, a jídlem alespoň zklidníte nervozitu, a nezaděláte si na problémy s trávením.  
 
 
Blíženci (22.5. - 21.6.)
 
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang
 
Vydělávat peníze je skvělá věc, ale když zapomenete na brzdy, a nebudete pravidelně odpočívat, přinutí vás k tomu samo vaše tělo, únavou, bolestí svalů, kloubů! Ke konci nezapomeňte přispět na charitu nebo do kasičky sociálně slabším, v dalších týdnech vám "osud" vrátí nezištnou dobročinnost i s úroky!
 
 
 
Rak (22.6. - 21.7.)
 
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
 
Jednat a reagovat budete v následných sedmi dnech nezvykle tvrdě, nekompromisně. Chvilku si to ostatní nechají líbit, ale když překročíte míru trpělivosti svých nejbližších, začnou vám to vracet, a na domácí půdě bude velmi často atmosféra tak hustá, že by se dala krájet! Čelit tomu můžete jednoduše, v diskusích nezacházejte do extrémů!
 
 
 
 
Lev (22.7. - 22.8.)
 
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang
 
Sice se v tomto týdnu budete chovat mírně sobecky, ale vašim vztahům to nijak neuškodí, protože šarmem případné neshody uhrajete do autu. V tomto týdnu mnozí změníte z gruntu svoje imagy. Může to být nový účes, změna líčení či stylu oblékaní, co vás promění k nepoznání. V každém případě pečujte daleko víc o své zdraví, zejména šetřte žaludek a moc nezatěžujte svoji fyzičku, jinak vás zdravotní indispozice přinutí trávit několik dnů na lůžku, možná i v nemocnici!
 
 
 
Panna (23.8. - 22.9.)
 
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - polarita Yin
 
Do ničeho se v tomto týdnu nenuťte, snažte udržet v pohodě svou psychiku. To dokážete i saunou, plaváním, pravidelnou relaxací. Prospěje vám i nezištná pomoc lidem, kteří se ocitli v tísni. Budete mít totiž dobrý pocit na duši! Naopak se vyhýbejte v následných dnech přátelům, protože mohou být zdrojem konfliktů, díky kterým byste probděli nejednu noc!
 
 
 
Váhy (23.9. - 23.10.)
 
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang
 
Zdrojem vašeho nepokoje a neklidu bude vaše kariéra. Budete muset použít ostřejší lokty, jinak vás smete člověk, který má zálusk na vaše postavení! Problémy s kariérou se projeví samozřejmě i na domácí půdě, protože budete nervózní, a rodina se může stát terčem vaší nenálady! Velkou oporou vám budou přátelé, v případě potřeby vám totiž pomohou, i kdyby to bylo uprostřed noci!
 
 
 
Štír (24.10. - 22.11.)
 
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
 
Příznivé změny mnozí zaznamenáte v kariéře. Váš profesní postup kupodivu nevyvolá závist ostatních kolegů, naopak vám budou fandit, podporovat vás! Problémy ale budete mít patrně v případě cestování, a jednání se státními úřady. Tak když to půjde, vyhněte se zejména cestám do zahraničí, a máte-li mít jednání u soudu, požádejte o odročení!
 
 
 
Střelec (23.11. - 21.12.)
 
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
 
Snažte se v tomto týdnu o jediné, anulovat všechny rizikové akce, vyhnout byste se měli i náročným sportům, protože vám hrozí zranění!
Pokud nebudete opatrní, nelze vyloučit zlomeniny, popáleniny, řezné rány, ale ani kousnutí zvířetem nebo bodnutí hmyzem! Starejte se pečlivě i o své peníze, kreditní kartu, zkontrolovat byste si měly i stav nemovitostí, které denně neužíváte, tedy chaty, chalupy, hrozí vám finanční ztráta!
 
 
 
Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin
 
Velmi neklidnou atmosféru můžete v tomto týdnu vnímat v manželství, intimním partnerství. Když se ale nebudete snažit bojovat o moc, ale vsadíte na zkvalitňování intimního života, sexu, váš vztah se promění k nepoznání. Chce to pouze nepodléhat pocitu, že máte ve vztahu málo prostoru. Určitě vás potěší, že v tomto týdnu dostanete šanci splatit svůj případný finanční dluh, půjčku, a to z peněz, na které jste zapomněly, což může být například pojistka, nebo přeplatek daní.  
 
 
 
Vodnář (21.1. - 18.2.)
 
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
 
Sledujte pečlivě v následných sedmi dnech svou teplotu. Pokud zjistíte, že se vám teplota náhle zvýší, může to být signál, že s vašim zdravím něco není v pořádku, a okamžitě zajděte k lékaři na vyšetření! S Marsem ve vašem sektoru zdraví putujícímu naproti Plutu byste totiž neměli ani sebemenší indispozici podceňovat! Naštěstí v tomto týdnu budete mít idylku v intimním vztahu, manželství, a pocit, že máte oporu ve své drahé polovičce vám dodá obrovskou sílu řešit i nepříjemné věci. 
 
Ryby (19.2. - 20.3.)
 
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin
 
V následných sedmi dnech mnozí začnete mít pocit, že se vaše drahá polovička začíná chovat divně, že vás dusí, omezuje. Dokonce můžete žárlit, a to i na přátele! Bude to prověrka, jak pevné kořeny váš vztah má, a pokud jsou vratká, začnete zvažovat rozchod. Horoskop vám doporučuje nezmatkovat, nepodléhat panice, protože za jednou láskou se vám totiž jedny dveře zavřou, a současně se budou otevírat druhé, protože s Marsem v domě milostných vztahů sami nezůstanete!