Jdi na obsah Jdi na menu
 


31. týden 2009

24. 7. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 31. týden od 27. 7. do 2. 8. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve v královského znamení
Lva
kde setrvá do 23.8. kdy v 1:54hod vstoupí do znamení
Panny

 

Merkur
setrvá ve znamení Lva do 3.8.


Venuše
je ve znamení Blíženců.
Zde setrvá do 1.8.2009 kdy v 3:30 hod vstoupí do znamení Raka.


Mars
je ve znamení Blíženců.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru. Do přímého směru se opětovně otočí 13.10.2009 v 5:53hod.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

 

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátkem týdne si budete skvěle rozumět s partnerským protějškem, ale i se sousedy či blízkými příbuznými proklábosíte nejedno odpoledne, a kupodivu se nepohádáte ! Mnozí navážete nové přátelství, nevylučuji ani intimní vztah. Uprostřed týdne se snažte nědělat žádné větší nákupy, snažte se vyhnout i úřadům, zejména bude-li se jednat o finance. Pokud vás naštvou ve zdravotní pojišťovně, zauvažujete nad změnou. Během víkendu mnohé zaskočí skvělá příležitost, která vám nabídne postoupit v kariéře nebo si zlepšit společenské postavení. Vše bude lákavé, ale pozor na to milí Berani, neb nové pracovní zařazení etc.. může mít jepičí život ! Co bude platit tento týden nemusí platit za dva měsíce ! Možná že vás bude lákat ""hrnes plný zlata"" ale následně zjistíte že to bylo kamení !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátkem týdne si kupujte losy, sázejte, lze totiž předjímat finance které vám bez jakékoliv přičinění "spadnou do klína"! Ale výhrou pro mnohé bude zklidnění atmosféry na pracovišti, dokonce dostanete příležitost promluvit si s nadřízenými - takže nevylučuji že se konečně rozhoupete a požádáte o zvýšení platu ! Uprostřed týdne vyvolá menší rozruch v rodině vaše mlčenlivost a vážnost. Začnou se vás dokonce ptát zda nejste nemocní. Požádejte své blízké o klid, samotu, neb i vy máte právo občas vypnout, nic nedělat, jen tak lelkovat ! Během víkendu se nevyznáte sami v sobě. Budete přirovnatelní ke kompasu na který někdo přiloží magnet - ručička poletuje ale správný směr neukáže ! Takže můžete něco plánovat ale vzápětí svoje rozhodnutí zavrhnete - prostě svoje názory budete měnit z minuty na minutu a ani vám samotným nebude jasné co vlastně chcete!




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pocit že si na vás konečně vzpomělo štěstí zkraje týdne nepodceňujte neb nebudete daleko od pravdy ! Pokud jste nezadaní, velmi energicky se pustíte do namlouvání, zadaní si zase připomenou, že i po měsících či letech společného soužití nepostrádá jejich vztah romantiku !
Strach o zdraví či místo v zaměstnání ve vás vyvolá uprostřed týdne první Lunární čtvrť. Ale také si díky tomu ujasníte, zda opravdu není správný čas udělat nějakou změnu a poohlédnout se po jiné práci. Ti kteří mají nějaké dlouhodobější dluhy by měli během víkendu zpozornět neb nelze vyloučit návštěvu inkasní společnosti která na vás bude žádat okamžité uhrazení dlužné částky. Vše co se bude týkat financí či majetku si vyžádá notnou dávku vaší trpělivosti a sebeovládání ! Možné jsou také jakési zmatky ve vztahu k dědictví...



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Skvělá atmosféra na domácí půdě počátkem týdne mnohé přivede na myšlenku zkrášlit prostředí kde žijete. Může to znamenat i malování, či nákup doplňků do bytu. Čerstvě zamilovaní prožijí s intimním protějškem něco neobvyklého, zvláštního, a to vás k sobě ještě víc přimkne ! Uprostřed týdne mnozí z vás budou v duchu bědovat neb pozvání na jakousi zábavnou atrakci či společenskou událost budete nuceni odmítnout z finančních důvodů. Během víkendu se snažte na nic a nikam nespěchat, zpomalit, nepřetěžovat organizmus. Pokud půjdete na výlet, zvolte kratší, nenáročnou trasu.



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne využijte přízně hvězd a usmiřte se s človíčkem, se kterým jste dlouhodoběji ve sporu ! Patrně se jedná o někoho z přátel který dokonce čeká na vaše smířlivé gesto ! První Lunární čtvrť ve vás uporostřed týdne může vyvolat náladovost, ale má to i svůj klad neb si ujasníte, které oblasti vašeho života jsou mírně řečeno na vodě a co musíte ve svém životě změnit. Během vékendu mnohé rozčílí fakt, že někdo z kolegů nesplnil co slíbil a vás tím dostane do velmi ošemetné situace. Mnozí Lvi se totiž budou muset ve svém volnu zabývat zapracováním nového spolupracovníka, kterého vám vedení přidělí na zaškolení, ale že díky tomu vy máte pokažený víkend a v dalších dnech nebudete stíhat svoje povinnosti je zajímat nebude.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Ačkoliv budete mít zkraje týdne tendenci chovat se s mírným odstupem, příjemné chování intimního partnera vás obměkčí a i vy se začnete chovat laskavěji. Využijte příležitosti a promluvte si s nadřízenými, mnozí si konečně můžete vyjednat lepší, dokonce vedoucí pozici !
Uprostřed týdne nesledujte co kdo kde o vás řekne. Tím se totiž neustále budete bičovat k pozornosti a je jasné, že psychicky začnete být unaveni. Pokud narazíte na nějaké nepřátelství, s dotyčným nediskutujte neb byste jednali až příliš emočně - vyřídíte si to s nepřejícníkem jindy. Víkendové konstelace se budou pokoušet vnést rozruch do vaší dušičky. Přitažlivost mezi vámi a jistým člověkem bude velmi silná, doslova elektrizující, což bude velmi obtížné zvládat ba ovládat ! Je ale otázkou, zda vášeň bude směřovat vůči vašemu stálému partnerovi, nebo vás popadne při setkání s úplně cizí osobou opačného pohlaví - možné je všechno !
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Luna ve vašem znamení setrvá do uterý, kdy v 12:58 hod vstoupí do znamení Štíra. V uvedené období byste neměli zapomínat na pitný režim. A hodně pít bude rozumné neb budete velmi aktivní, prostě pořád v pohybu. Následně uprostřed týdna na vás doslova sedne únava a to bude signál že si musíte na nělik dnů dát pauzu od společnosti, kulturních událostí. Ti kteří mne neposlechnou vyvolají v kruhu přátel spor, a budete velmi rádi když se vás někdo zastane - patrně intimní protějšek. Během víkendu vás trošku zamrazí když si váš partnerský protějšek či obchodní partner začnou vymiňovat více svobody v rozhodování a volnosti povšechně. Dokonce si můžete nejednou říct že se snad váš partnerský vztah řítí k ukončení, ale berte to z jiného úhlu neb troška větší volnosti vašemu vztahu neuškodí - pokud má ale pevné kořeny !




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Ačkoliv budete mít počátkem týdne tendenci někam se zašít, být v klidu, o samotě, intimní protějšek vás vyvede z omylu neb vám připraví velmi milé překvapení a vy na lelkování okamžitě zapomenete. Může se jednat o nějaké peníze se kterými jste nepočítali...např.vaší drahé polovičce zvýší plat či vám někdo konečně vrátí starý dluh.
Uprostřed týdne si kontrolujte žárlivost na úspěšnější kolegy, neb uvidíte vše jinak než je skutečnost a trápili byste se něčím, co neexistuje ! Během víkendu vám sousedé či nejbližší příbuzní začnou mírně vadit neb si uvědomíte, jak moc jste vzájemně na sobě závislí a začnete to pociťovat jako těžký balvan na zádech. Možná že vám hlavou prolétne nejednou myšlenka že je čas na změnu, udělat taková opatření, abyste se mohli svobodně rozhodovat a nepodřizovat jim svůj program.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Jste-li nezadaní, zkraje týdne se nebraňte pozváním do společnosti, neb setkání s jistou osůbkou může obrátit váš život doslova naruby - v tom pozitivním smyslu. Ale ani zadaní nebudou zahálet a konečně si v partnerství stanovíte pravidla, tak, aby kariéra nezasahovala nepříznivě do vašeho vztahu, manželství. Uprostřed týdne vás pocit že se vám nedostává energie zažene do samoty. Doufám že budete mít příležitost si někde lehnout pod stromem a jen tak lelkovat. Malý zůstatek na vašem bankovním kontě může vést u mnohých během víkendu k náhlému rozhodnutí prodat například chatu, zahradu, garáž..etc.. Spočítáte si totiž, že náklady daleko převyšují vaše stávající možnosti, nebo že vám nemovitost nenese žádný užitek. Doporučuji vám posečkat neb další dny budete mít názor opačný a i vaše finanční situace se po 1.8. pohne k lepšímu !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Skvělá atmosféra na pracovišti zkraje týdne vás trošku vyvede z rovnováhy. Loajalita kolegů i nadřízených bude až podezřelá, ale nic nebudou hrát. Což je pro vás doslova výzva konečně si s nadřízenými promluvit, neb na vyšší post čekáte již delší dobu a zvýšení vašeho platu by se vám také líbilo, což ?!? Uprostřed týdne vám rozhovor s partnerem konečně osvětlí proč se váš protějšek poslední období chová divně. Dozvíte se jak vaše šetřílkovství a sebeomezování je sice chválihodné, ale spořivost často přeháníte k neúnosnosti. Díky víkendovým konstelacím nabudou obřích rozměrů všechny byť malé neshody s příbuznými. Začne vám vadit hlavně to, že si k vám chodí kdy se jim zachce. Jenže podobné pocity můžete zažívat i vůči sousedovi, který s každou prkotinou běží za vámi, a vy mu dáváte rady či s něčím pomáháte pomalu každý den.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne mnozí budete cestovat a skvělé bude to, že svoje pracovní povinnosti spojíte i s potěšením, prostě vyřídíte co bude třeba a ještě stihnete malý výlet po okolí, etc...Lunární čtvrť vás uprostřed týdne přiměje zamyslet se, zda vaše šplhání v kariéře neškodí vašemu partnerství, manželství. Pokud si nebudete jisti - zeptejte se. Pokud jste díky svému společenskému postavení v posledním období svoji drahou polovičku zanedbávali, počítejte s tím, že se na vaši hlavu sesype kritika. Během víkendu se vám hlavou začnou honit různá podezření, dokonce potajmu mnozí zkontrolujete účet intimního partnera. Jenže ve hře může být nejen pocit že váš partnerský protějšek příliš utrácí, ale někteří začnete i žárlit - ale naštěstí se nebudete bát klást konkrétní otázky, a díky tomu se vaše nejistota postupně rozplyne. 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Konverzaci počátkem týdne stáčejte k financím, nebojte se ozvat ! Vše co si vyjednáte vám přinese nějakou výhodu či finanční profit v budoucnu. Mnozí obdržíte příjemnou zprávu vztahující se k nemovitostem vaší rodiny. Uprostřed týdne si uvědomíte že díky pracovnímu shonu se už nevěnujete svým zálibám tak jako dřív, dokonce opomíjíte ve své profesi sledovat novinky a tím pádem jste oproti kolegům ze stejné branže mírně pozadu. Pokud začnete mít pocit, že se ráno probouzíte unavenější než když jste šli spát, tak to už bude nejvyšší čas změnit potažmo ozdravit svůj denní režim ! Během víkendu vám začne být proti srsti fakt, že se v jistých záležitostech poslední období spoléháte až příliš na přátele. Uvědomíte si že díky tomu nejednáte svobodně, že čekáte na popud zvenčí a vlastně jste na některých lidech dokonce závislí ! A to je něco, co vám začne bytostně vadit!